Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:11
- Nahlásit

Maya
pak už doufám bude po slevách
nebo už je nebudou mít

že už žádný balík nečekám
tak já posílala zpět koženou bundu, co jsem si objednala
a šla si vyzvednout balikos co mi přišel v sobotu ale nebyla
jsem doma. A ještě jsem tam nesla nějako poštu z práce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:13
- Nahlásit

Maya
tak to byste meli celkem fajn zitra

denyk
nojo, takovy sou nejleps

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:19
- Nahlásit

pracující lid zdraví flákače
ale dneska je klídek a volníčko - zatím, ťukám to, tukám!!! dle hlášení z centrály dovalil šéf, tak snad bude klid i nadále ....
jdu řešit resty, který valim před sebou už týdny, aby mi to rychleji uteklo

a hlášení z marodky - začíná nohu zlehka používat a došlapovat. jen venku tedy, když zapomene, že jí něco je ve verandě pouze o třech a tváří se na umření .... :P

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:20
- Nahlásit

Janiii
tak je supr, ze uz zacina pomalu naslapovat

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:20
- Nahlásit

denyk
no já pujdu mezi svátkama reklamovat ty boty, to bude taky vtipný a jelikož fakt nejsem asertivní řvací typ, tak nejspíš odejdu ne s prázdnou, ale s botama zase dom
cernej caj
no u nás sklerotiků to spíš vidím, že nebude na co koukat, na seznamu nic není a stáhnout se nic nedá

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
marodky - začíná nohu zlehka používat a došlapovat. jen venku tedy, když zapomene, že jí něco je

já makám páč mě prudí jakejsi belgičan a nechce pochopit že objednávat věci na zakázku 12. prosince když je výroby zasekaná až vánoc je utopije a on to furt nechce pochopit... páč von mě přece řikal že to potřebuje do konce roku
a já myslela že takovýdle paka máme jen tadyk u nás v Čechách

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:22
- Nahlásit

Janiii
tak to super, že už došlapuje a samo na paničku musí bejt herečka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:29
- Nahlásit

Maya
no a co nejaky online film na youtubu?

Fajka
to teda nezavidim, tak snad to nejak poresite tak, at mate trochuvolna

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:29
- Nahlásit

Janiii
a nás co makáme nepozdravíš?

začíná nohu zlehka používat a došlapovat. jen venku tedy,
jéjda to fajn zpráva, ikdyž je to asi moc brzo, ne.

ve verandě pouze o třech a tváří se na umření
všichni stejní
Jako drápalík, při převazu funěl, kroutil očima, klepal se a div se nerozbrečel...a venku řádil jak černá ruka, hrabal, dokonce honil kočky, což normálně nedělá, don debilos

Maya
tak já taky nejsek řvací typ, ale třá se to zadaří, vrzoune

Fajka
máme jen tadyk u nás v Čechách
má třeba český předky

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:39
- Nahlásit

cernej caj

tak snad to nejak poresite tak, at mate trochuvolna

vono neni jak to řešit bud si veme něco ze zbytků co tu mám a nebo má smolíka

denyk
má třeba český předky

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:51
- Nahlásit

denyk
já ti dám vrzoune, máš černej puntík
cernej caj
a jo, youtube, to mě nenapadlo, tam sou taky celý filmy v češtině?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 11:53
- Nahlásit

a už vidím další věc, na které budeme muset popracovat... Mladík, když byl štěnítko, tak uměl zalézt na pelíšek a odpočívat. Teď, když by mohl mít trochu rozumu, tak asistuje a asistuje a asistuje... i když mu padá hlava. Tak jsem ho vyhodila k pánovi do pracovny (prázdné) a zavřela ho tam (jedna z mála místností, která má dveře). A ten debil tam plakal... a já kruťák drbala podlahu

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 12:00
- Nahlásit

Xerxová
A ten debil tam plakal... a já kruťák drbala podlahu
mě příjde že čím je člověk naváže víc na sebe tím víc pak vznikaj tydle vedlejší produkty.
Ale třeba jelito když na něj houknu tak si fakt lehne a odpočívá a stačím mu když na mě vidí ale běda běda ty dveře zaklapnout...to sem pak za tyrana

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 12:01
- Nahlásit

kachna_
To už jsem teda nevydržela, zastavila, stáhla okýnka a řekla mu, že jestli maj nějakou rodinnou soutěž, kdo nejblbějš zaparkuje, tak by mu měli za ty votevřený dveře dát dvojnásobek bodů. Vytáhla jsem okýnka a odjela.

tož to si hustá !! to nevim jestli bychk tomudle sebrala odvahu a mělo to nějakej oučinek??? už parkujou líp ?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 12:13
- Nahlásit

Fajka on reaguje normálně při normálním režimu. Fakt je, že rejžákem dlaždičky nedrbu každý den... Třeba když teď pletu vánočky, tak to je činnost kuchyňská, vlastně běžná... a klidně chrápe na pelechu.
Závislák je bohužel velký... Na jednu stranu je to dobře, na stranu druhou nee

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 12:31
- Nahlásit

napravuji a zdravím též Denyka a Fajkýšovou
Denyk
jéjda to fajn zpráva, ikdyž je to asi moc brzo, ne
není to brzy, i pan doktor říkal, že právě čim dřív, tim líp - ale je nutný ji držet na vodítku zkrátka, aby chodila - to je ok - ale u nohy, bez nějakých rychlejších "startů" který by mohly uškodit. ale chůzí se noha zas osvalí a bude to lepší, a navíc menší zátěž na druhou zdravou nohu ...
co totiž znám zoperované berňáky, tak do roka byli na operaci s druhou nohou naše nejstarší čuba toho byla důkazem tak snad je tahle metoda rychlejší, lepší a bude to cajk

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 12:36
- Nahlásit

Xerxová
A ten debil tam plakal
mimííí mám taky závislák, kam se v bytě hnu, všude za mnou, ale když třeba vařím, leží v kuchyni v pelíšku a pospává....teda nejdřív sedí u linky, jestli něco nespadne,
V každý místnosti pelíšek

Janiii
tak snad je tahle metoda rychlejší, lepší a bude to cajk
tak držíme palce a tlapky ať je to okej

Darenka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 12:48
- Nahlásit

Janiii
taky jsem v práci a raduju se z vašich pokroků - našlapování.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 12:50
- Nahlásit

Fajka
už parkujou líp ?
ne. Sou to pražáci, co bys chtěla
(hlavně jsou to ignoranti. Já jsem celej život nechápala, ty ftipy na "mastňáci", tohle jsou první, co jsem kdy viděla. Jinak tady je tak třetina přesídlivších Pražanů a to je úplně super kombinace, nebejt většina z nich žižkováci a netvrdit, že Lahováci rozhodně Pražani nejsou )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 12:54
- Nahlásit

Janiii to zní dobře. Jen tak dál

denyk Betka kdysi psala do deníčku pojednání o svých pelíškách... taky je mají ty dozí potvory úplně všude: http://drporkert.com/dogy/images/beta/0808/index.h tml

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 13:18
- Nahlásit

Xerxová
o svých pelíškách
krásný název pro celou sedačku "pelíšek"

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 14:36
- Nahlásit

birma tak dneska ráno pošta dovezla psisku granule. Pryč (venku se psem) jsem byla jen půlhoďku, doma byla babča s dědou. Přesto lísteček o zásilce na poště byl ve schránce... Prostě se nebudou zdržovat, nahází výzvy k vyzvednutí a běží dál... Na jednu stranu to chápu, na stranu druhou dnes to vyzvednout na poště nelze, musím tam zítra... Takže si myslím, že zásilka dorazila. Dík

Jo a vánočky se v troubě bortí... mrchy jedny. Budou dobré, ale ne moc vzhledné. Jen jedna ze čtyř udržela tvar

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 16:11
- Nahlásit

huuf a mam uz uplne uplne vsecko krome darku tatkovi k narozkam, ale to se poresi pak koupim neco po praci, asi flasku nebo nevim... v kazdym pripade, na to mam jeste 7 dni cas

nevim, ci trest na nas byl seslan, ze asi 60% rodiny ma narozeniny v prosinci a ten zbytek se trefuje nejcasej listopad/ leden a pak je tam jedna svetla vyjimka na jare

Xerxová
tak aspon vam je nebude lito jist

Janiii
tak snad to bude dobry a nebude mit podobny osud, ale jak se jedna noha pretezuje, tak to byva spatny, no... at se dobre hoji apolenka

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 16:43
- Nahlásit

Tak ja uz doma z kolbenky i prochazky. Zas tam fucakuje, no aspon ze neprsi. Dostala jsem od byvaleskorotchyne cukrovicko a i darecky. Mezi nima i hole ( ne francouzsky ale trekingovy ) pac si je od ni pujcuju tak uz ji to asik nebavilo. Ne to bych ji krivdila, ona je stejne nepouziva. Tosacku se narodilo 11 chudak maminka. Na zitra jsem si vytahla z mrazaku kus kanoura, tak bude na korenove zelenine. Jestli takhle bude fucakovat, tak ptici neprijedou, pac to budou zvirata zalezla v lese.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 16:58
- Nahlásit

denyk
u nas dneska zas bylo krasne azuro, tak uz muzes bastit a rozbalovat v predkole
ale tak supr uzitecnej darecek.

no to teda fakt chudak maminka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 18:07
- Nahlásit

Kdo se postí, uvidí zlaté prasátko

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 19:19
- Nahlásit

cernej caj posli posli hezky pocasko prosiiiiim . Zlate prasatko? Tak jedine ze bych se nabarvila ne zlato a koukla do zrcadla

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 19:22
- Nahlásit

cernej caj
máš na mysli zlaté prasátko s čímsi na rypáčku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 19:25
- Nahlásit

Maya
no právě jako myslím, že se postila (nesežrala pamlsek) a proto je zní zlatý prasátko

denyk
no my sme prasátka a ládujem se o sto šest (samým falešným vaječákem

birma
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2014 20:11
- Nahlásit

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání