| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 15:52
- Nahlásit
cernej caj
zato mam dva svetry, jeden stoletej od babicky
ho nevyhazuj dyž ho schováš tak ho třá časem prodáš jako starožitnost ! pokud ho ovšem neprožerou moly
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 16:00
- Nahlásit
Fajka
jak se jako měla vědět že tam budou?
no to totiž než někam vyrazíš, musíš prolézt šechny weby případně tiskoviny, týkající se myslivosti a přilehlejch obcí asik
(naprosto chápu tvoje nasrání. Jednou jsme vlezli do honu na Novejch rok, byla mlha jak prase a já měla pěkně v kalhotách...)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 16:04
- Nahlásit
a kdyby vás zajímal prosincový den ve kterém jsem měla letos největší tržby, tak je to dnešek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 16:08
- Nahlásit
birma
to totiž než někam vyrazíš, musíš prolézt šechny weby případně tiskoviny, týkající se myslivosti a přilehlejch obcí asik
no to bych ale musela mít áhnunk že je něco takovýho možný, asi bych se třeba i koukla ale mě to tak nějak vůbec nenapadlo sem myslela že ve svátek se nevraždí
kdyby vás zajímal prosincový den ve kterém jsem měla letos největší tržby, tak je to dnešek
všici utrácej peníze co dostali vod ježucha u tebe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 16:14
- Nahlásit
birma
tak ze zrovna denska, to me dost prekvapuje
Fajka
my meli stesti, jak sme sli nedavno na vylet, ze sme v lese potkali myslivce a ti nam rikali, tam a tam nee, tak je hon tak sme to nastesti obesli, ale jinak bych mela taky nabobkovano.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 16:15
- Nahlásit
Fajka
sem myslela že ve svátek se nevraždí
právěže ve svátek jo, bo maj chlapci zelený volno a čas....
všici utrácej peníze co dostali vod ježucha u tebe
kdyby to chtěli fakt udělat fčici, co dostali od ježucha peníze, to by byla bomba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 18:28
- Nahlásit
vrazdi se vzdy a vsude, cokoli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 18:30
- Nahlásit
Fajka
termíny honů se vyvěšujou na úřední desku obvykle
u nás teda azuro dneska žádný, chvílema hustý vánice, ale nad nulou, tak všude akorát bláto, ale teď už mrzne, zejtra to bude asi lepší
byli jsme akorát vyfotit ten bobří strom, kamera už tam není, buď jí někdo ukrad, doufám, a nebo si jí už odvezli
já jen žeru a ani nechodím, Kim už nic neujde a chodit jen s Dorinem je spíš za trest a jít bez psů se mi nechce
cernej caj
ty máš teda dobrý svetrový historky až bude -20, tak budeš ráda, že máš tolik svetrů
ale já teda taky svetry nenosím od tý doby, co jsou flísovky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 19:11
- Nahlásit
Maya
nebo ji sezrali bobri
ja teda taky jen zeru, pohyb zadnej navic nemam nemam ani ten prumernej beznej v tydnu
no ja teda nevim, jestli bdou k necemu dobry
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 19:17
- Nahlásit
cernej caj
kde mas fotos princeznicek?
stáfkuje mi foťák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 19:18
- Nahlásit
kachna_
tak aspon telefonem, dyt mas dobrej, ne? anebo si prej od jeziska novej, abys mela holky zvecneny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 19:57
- Nahlásit
cernej caj
to už je poněkud pozdě na přádní od ježíška ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 20:04 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
tak na pristi rok to stihne
edit:
tak sem zvetsila vetsinu fotek za rok 2013, jeden by neveril, jaka je to priserna nuda, prakticky treti den uz doma volno. Aspon, ze zitra bude vanocni cajovna, tak vypadnu mezi lidi
a po supr vanocnim filmu vanocni zazrak takove pekne oddechovce si du dat pekne letosni transformery
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 21:45
- Nahlásit
šmankote akitáři zas maj meganávštěvnosti na webech tak si řikám co se děje..a voni dávaj Hačika to zas bé lidí co chtěj tu loštomilou akitkůůůůů
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 22:55
- Nahlásit
Fajka
jj, koukala jsem že dávají Hačika, teda mě to stačilo vidět jednou, jsem prořvala půlku filmu a NIKDY už na to koukat nebudu
cernej caj
někde na slovákách dávají odvčera do neděle Pod kopulí od Kinga, každý den 3 díly celý večer, celkem 13 dílů, prej je to super, jako ta knížka je super, jsem si stáhla první díl, ale v tv je to prej slovensky dabovaný a na uloz to je jen verze z cz titulkama, tak jeslti to nebudou nějaký samodomo titulky, to by bylo blbý
to jen jako kdybys potřebovala program ty volný večery
já se teda nenudím, mohla bych bejt takhle doma klidně týýýýdny i měsíceeee
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 23:16 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
ohlodanej strom, za ním jsou vidět stromy ve vodě, který ještě nedávno byly na suchu, až za nima byl břeh, no co jsem si četla o bobrech, který na Moravě vysazovaly v 90.letech, máme se na co těšit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 23:29
- Nahlásit
Maya Fajka
ja na to nemela nervy nikdy, ani na original, ani na tu predelavku usa...
Maya
hm na to se mrknu, bys radsi ten dabing? to je to under the dome? sem videla asi prvni dil a moc nezaujalo, to me spis na motivy kinga bavilo mestecko haven, teda spis prvni 3 serie ale jen
ja se teda doma nudim
no holt je to tezky, no. bobr je asi OK ale nekamaradi s umele udrzovanejma nejakyma hranicema... by byl dobrej nekde v divocine a ne ve vesnici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 23:39
- Nahlásit
cernej caj
m na to se mrknu, bys radsi ten dabing? to je to under the dome?
tak originál název nevím, ale asi jo, mě je jedno jeslti dabing nebo titulky, ale ty samodomo titulky bejvaj dost děs jak v překladu tak synchronizaci, no uvidím, až bude nálada na to kouknout, knížka se mi líbíla moc, ale jako obvykle po knížce už film není nic moc, pak se musím bráchy zeptat, jak to skončilo, jestli ten konec neudělali jinak, dneska jsem furt slyšela Hlavně nám neříkej, jak to dopadlo
by byl dobrej nekde v divocine a ne ve vesnici
no právě, jsem se dočetla, že má rádius 2 km a dělá díry do hrází u rybníka, bude sranda, až nám vypustí rybník
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 07:06
- Nahlásit
kuk - tady sranda - nejlepší byli večer tři prťavci a doga, jak tvořili z plastelíny... Roční nejmenší jim kradla vykrajovátka a Night navoněnou plastelínu... Zatím je jednička... až na to žebrání potravy
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 07:52
- Nahlásit
Zdravíčko
Tak Čajda si otevře bazar se svetrama? Dej vědět, můžu taky nějakej poslat
Xerxová, dej Natíkovi už konečně jednou nažrat, ať nemusí krást zmrzlý krky a žebrat
Birma, držím palce ať to s agi klapne
Fajka, byla bych podělaná strachy ocitnout se na palebném poli těch mamlasů, co leckdy mají potřebu odkráglovat i své kolegy.
¨
Hačiko jsem neznala, proto mám asi ještě dnes napuchlé oči. Je to krásný a moc dojemný příběh,.
Zítra jdu do lesa s 5 konrádskými ohaři a dojde i na opékání buřtů , mooooooc se těším, hlavně na Abby.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 07:54
- Nahlásit
Maya
Vy tedy budete mít veselo s bobrama .........
Všem hezký den!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 09:16
- Nahlásit
Darenka
uzij si to dneska v lese a s tim svetrem muzes na policku k fifine
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 13:02
- Nahlásit
a máme kkuuuurz!! je to kombinace agility - shaping - dogdancing s tím, že agi výrazně převažuje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 15:13
- Nahlásit
a na teroších je puberťák, kterej dle jména patří k Ešusovic, tak si pro něj Petro rychle zajeď...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 17:27
- Nahlásit
Hezkou sobotu fsem, u nas rano nadhera, azuro a asik 10cm snehu. Fotky hodim v pondeli z prace, pac z mobila to jaksi neumim. Davala jsem je teda na FB ale ten u vas asik moc nefrci ze . Rano jsme potkali u rybnika lisaka . Fajko u nas byl hon taky 26teho. to uz je takova tradice, ja mam tu vyhodu ze tadyk na vsi si proste vsechno rekneme. Nekde jsem ale cetla ze se hony nekde ani neohlasuji, aby tam nenabehli ochranci zvirat.... birma to je krasny zrzavec
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 17:33
- Nahlásit
cernej caj svetry . Jinak salat jsem delala z pomoci kamosky, jejihk syna a brachy tak se to nejak zvladlo a vsem moc chutnal birma tak super ze mas "kseft" i po Vanocich
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 17:33
- Nahlásit
Darenka tak jake bylo opekani burtu s ohariskama ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 17:36
- Nahlásit
denyk
Rano jsme potkali u rybnika lisaka
Takze ptici nedorazili? Tu se taky ochladilo jak svina, napadnul poprasek bilej, pipinam sem dneska sypala trikrat do krmitka a vesela dalsi lojovky.
U nas bylo i vylo veselo, delegace z anglie dorazila, odklikala, vozrala se, my coby ceska podpora jsme nezustaly stranou. Ani kustka z kapra se nikde nezasekla, byl to krasnej stedrej den.
birma
Gratulire ke kurzu, at se to Adamovi libi.
Darenka
Zítra jdu do lesa s 5 konrádskými ohaři a dojde i na opékání buřtů
Tak to si to moc uzijte!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 17:45
- Nahlásit
Fifi jsem se zrovna chtela zeptat jak jste si to uzili a koukam ze fajnove ptici neprijeli volal az vcera vecer, maji hodne prace na ptici ale chlapi, musi postavit asi 5 kazatelen, zamestnanci maji volno a tak pry nestihaji tak nekdy v lednu pry.... to uz se nebude moct lovit srnci, jen prasatka.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2014 17:49
- Nahlásit
Njn ja se ptam Darenky jaka byla prochajda s ohariskama...jsem myslela ze dnes uz je 28teho... jak nechodim do kolbenky tak som volaky zmetenyyy. My byli vcera na Tomasove v restauraci u lesa, vzala jsem trochu slivky tak jsme si taky dali do frnaku . Vecer jeste takova vesnicka zabava v dii pii no sranda byla mela jsem partnera tanecnika o hlavu mensiho tak jsme byli za exoty jako vzdy a taky jsem konecne prubla ty zimni Merrelly jsou uzasne je v nich teplicko pohodicka a hodi se i na delsi prochajdy
|