| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 10:59
- Nahlásit
Darenka
Na to mám zas malej pokoj
cernej caj
Jasně, přenechám jim to tu úplně a spát budu na balkoně, ne?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 13:59
- Nahlásit
cernej caj
vejlet
napiš mi maila jo?
Fajka
no a čekám na další ukázky nejkrásnějších psů na světě
Noc byla klidná a ráno jen měkčí točák
Jdu pustit pračku s tím pochcaným prádlem, už snad svátky sousedům rušit nebudu teď...... (stoletá pračka znova obživlá u práce musí strašně hlasitě řvát, jináč jí to nejde)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 14:01
- Nahlásit
Darenka
tak váhu závidím, já budu mít asi dneska problém vzít pod kalhoty punčocháče, bo se asi už do nich nevejdu.
hele víš co, vono momentálně si tak globálně nic nezávidím,krom toho že nejsem tlustá. ale faktem je že lepší než kdybych byla ještě navíc tak tlustá, abych musela jít kupovat větší oblečení, páč bych na to neměla prachy.
a kdepak je Ešuska?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 14:20
- Nahlásit
birma
su znrzla a 5 cm snehuu vsude ted cekane na muze v cajivne a opostroj od jezucha je supr
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 14:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn
po náročném včerejšku hlásím, že Lucince se daří první povely s Batynkou
Jinak včera jsme byli u tety. Holky dostaly 1.5m velkou žírafu. Bylo to fajn, Jenom teda ten tetin rozmazlenej čokl je fakt dílo. Všichni v pohodě, holky hrály s tetou domino, nikdo si ho nevšímal (kdyby chtěl, všímala si ho moje mamča, která mu nevadila a teta taky) a Rocky štěkal jak pominutej, pak si vybral Lucku a nejdřív na ní štěkal a potom i zavrčel. Pak na ní zavrčel fakt hodně, až si Lucka vlezla ke mně a rozbrečela se s tim, že neví, co má dělat, aby na ní nevrčel (ani si ho nevšimla). Mamča s tetou na to jenom říkaly, že to není ve zlym a "že to tak nemyslí". Tak jsem si už říkala, že Lůca stráví celej den u mě na klíně, ale naštěstí Láďa (strejda) řek, jestli by toho psa nemohla vyhodit na dvůr nebo zavřít do dílny a byl klid.
Vero
pochcaným prádlem
nojo vlastně, lity lity lity
Já jdu hledat na Internetu. Jak si odpočinout, když má člověk tři děti . myslím, že mi to vyjede "k uvedenému dotazu nebyly nalezeny žádné odkazy"
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 15:57
- Nahlásit
kachna to asi odpočívat nejde, když navíc Martínka kojíš, tudíž ho "neprodáš"... Jinak pomůže jen odstranit dítka z tvého dosahu - poslat s tatínkem či babičkama nejlépe přes noc pryč.
Teď jsem tu měla tři dítka (už zbyly jen dvě) - rok a půl, dva a půl a čtyři a půl. Kouzelná sestava - ale bylo tady k dispozici i patřičný množství dítkomilných dospěláků. Snad si maminy trochu odpočinuly - neboť je neměly na krku pořád jen ony.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 16:41
- Nahlásit
kachna_
tak skoda, ze lucinka ma takovej blbej zazitek, ale tak snad se z toho brzo oklepe a je supr, ze se dari s batopsem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 17:39
- Nahlásit
birma
podělanej dráp doku.vit a rozhodnout se definitivně odhodit špičku
Jejej. Tak se trenink nekonal?
Darenka
Uzili jste si prochajdu dukladne?
Xerxová
Night zvládá - dokonce i jeho zažívání zvládá tu maso z polívky, tu zbytky kaše po Šáně, tu zbytek jogurtu po Fáňě, "dětský gulášek" s těstovinou po Vilíkovi a taky postupně konzumuje na másle smažené pstruží hlavy a ocásky...
To si dava do frnaku teda. Slusna seslost rodinna u vas je, pani.
Fajka
částečně znechucenej byl!!! bo má překouslej pysk ...
Trubka modra.
Vero
Buldozera snad i ten "mekci tocak" prejde. A tobe nejak klidnejsi obdobi, at se stalo cokoliv..
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 17:58
- Nahlásit
birma
tak co trénink?? nebyl?
Fifi
ále prd z měkkýho točáka zas srajda. no holt citlivý střevo ho už bé provázet, každej má na starý kolínko něco....
A tobe nejak klidnejsi obdobi, at se stalo cokoliv..
děkuju
jo a abych dokončila včerejší hlásání, váhu jsem akorát neuměla zapnout. my šikulky
tak te´d si sebe budu minimálně každej tejden jednou vážit
škoda že nejde udělat výměnnej obchod špeků
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:05
- Nahlásit
Vero
z měkkýho točáka zas srajda.
Eechjo. Takze dieta?
tak te´d si sebe budu minimálně každej tejden jednou vážit
Minimalne!
Vid, bych poslala neco expres!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Vero
dám ti svoje všecky a ZADARMO!!!
Rumštaj ve spolek!
Sláva nazdar výletu nezmrzli jsme a jsme tu ale moc nám do toho umrznutí nechybělo furt to bylo dobrý furt dobrý a pak začal takovej fučák že to lezlo do morku kostí ... i jelito skočilo šipku do baráku do pelechu Ale uťapali jsme dalších skoro patnáct kiláčků mám pocit že zejtra mě jelito vykopne do práce že už nikam nejde
ftipný bylo že jsme dneska vylezli na rozhlednu a těšili se na výhledy a ona měla totálně zamrzlý okna
ale naštěstí šly otevřít, ale to zas táhlo tak jsme si dělaly v ledu dírky
tutaj celá fotodokumentace za poslední 4 dny+ předvánoční focení:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Vanoce/
tudy před náma nešla lidská noha
aj popelku jsme potkali
klouzajda na sjezdovce
zamrzlo
s neteří
a za poslední 4 dny nejčastější pohled...
Nebylo by něco k jídlu ???!!!?? Prosím!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:27
- Nahlásit
Fajka
dám ti svoje všecky a ZADARMO!!!
no jo, ale kdepa seberu prachy na chirurga na jejich implantaci
jináč obrázky máš kráááásnýýýýý jako vždy
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:28
- Nahlásit
Fifi
akze dieta?
jj, už to máme natrénovaný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:31
- Nahlásit
Fajka
Ty mrazivy krasy na skle rozhledny... to nevymyslis! Hezky umi zima carovat. Fotos super, jen mi teda byla zima i za vas. Neterinka je frajerka, ze to s vama zvlada a vypada i nadsene.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:33
- Nahlásit
Vero
no jo, ale kdepa seberu prachy na chirurga na jejich implantaci
tak leda že bys snědla to všecko co bych snědla já a mě se jen zalepila tlama izolepou to by zas tak drahý nebylo
obrázky máš kráááásnýýýýý jako vždy
díík!
měkkýho točáka zas srajda. no holt citlivý střevo ho už bé provázet, každej má na starý kolínko něco....
a já myslela že Buldozer ještě není zas tak starej? to se asi pletu... nebo kolik že mu to je?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:38
- Nahlásit
Fifi
Ty mrazivy krasy na skle rozhledny... to nevymyslis! Hezky umi zima carovat
jj nádhera jen mě chytl záchvat smíchu, já jí celou dobu slibuju nádhernej výhled do kraje a vono prd a zamrzlo
Neterinka je frajerka, ze to s vama zvlada a vypada i nadsene
no vona je skvělá a blázen k tomu asi se potetila bo už trénuje že bude běhat canicros tak s náma chodí kdy může at je jakýkoliv počasí. Na jaro už plánuje že musíme chodit delší a delší trasy a chce se mnou na trek A jezdí k Janě Henychový trénovat a na její dětský tábory. Momentálně je její největší sen že bude mít smečku haskounů tak jsem zvědavá jestli jí to vydrží i po pubertě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:43
- Nahlásit
Fajka
asi se potetila bo už trénuje že bude běhat canicros
Tak s tou si jeste uzijes!
JOO - btw, uz si mi poslala emila ohledne tech kuli? Myslim, ze ne, vid?? Tak to koukej napravit. My tam zitra jedeme s matheou, budu moc pozdravovat (to mam za ukol uz od esusky) a jeste jsem dneska nabirala nejaky veci pro ne od jedny moc sympaticky pani. Autokufr bude nejmin z pulky zaplnen, si myslim.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:46
- Nahlásit
Vero
minimálně každej tejden
jak rika fifijova, minimalne
Fajka
krasny fotky, a takova krasna rozhledna a cumec je teda dokonalej
ja nejvic litovala hlavne u nas na vetrnych planich, nez prijel autobus, myslela sem, ze behem tech 14ti km umru. Ale ukazalo se, ze nejvic fucelo u nas, takze tam kde byl vokoun na sedaku sem mela pracky v kapsach co to slo a jen trochu nekde v obcich venku, tak to bylo celkem OK. Fotak sem vubec nebrala, ale kdyz sem vybehla rano z domu, trochu sem litovala. snehu sice pomalu, ale krasa jak byl vsude.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:46
- Nahlásit
Fajka
tak je skvely takhle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:50
- Nahlásit
kachna_
Já jdu hledat na Internetu. Jak si odpočinout, když má člověk tři děti
hehe, když nejsou vlastní, tak odklidit se z dosahu a nasadit sluchátka
u nás teda mrzne jak na Sibiři, ale sníh furt nic
dnešní fotky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:50
- Nahlásit
trénink fakt nebyl, páč mu prostě chybí tak třetina drápu a s nahym nehtovym lůžkem i když v botičce, se mi ho tahat nechtělo. Aspoň jsem teda natočila ošetření drápku, ať mám důkaz, že je vzornej a nejvzornější
A Adam se rozhodnul, že když jsme v noci operovali a operovali a operovali, tak to znamená, že teď je vlastně úúúúplně zdravej! Venku se pohybuje metrickejma přiskokama (metr vysoko, metr daleko) a vůbec mu hrabe A já mám zas dilema, jestli preventivně odříct první lednovej trénink (ode dneška za tejden), aby se mohli hlásit ti, na který nezbylo místo, nebo doufat, že se zahojí do tý doby do tý míry, že bude schopen skákat přes kaluže i přes překážky...
Fajka
nádherný fotky, ale prohlížet moc nemůžu, mám totální absťák.
Fifi
My tam zitra jedeme s matheou, budu moc pozdravovat
tak pozdravuj i Matheu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:51
- Nahlásit
Fajka
asi se potetila bo už trénuje že bude běhat canicros tak s náma chodí kdy může at je jakýkoliv počasí. Na jaro už plánuje že musíme chodit delší a delší trasy a chce se mnou na trek A jezdí k Janě Henychový trénovat a na její dětský tábory. Momentálně je její největší sen že bude mít smečku haskounů
jééé to musí bejt děsně fajn mít takovou neteř
třeba to po pubertě změní na smečku ESP
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:52
- Nahlásit
Fajka
krásný fotky, a to máš zas dobrý takovou neteř, alespoń tě vytáhne na pořádný prochajdy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:54
- Nahlásit
Fifi
JOO - btw, uz si mi poslala emila ohledne tech kuli
šmáánkote já sem skléroza! no jo du na to!!!
budu moc pozdravovat (to mam za ukol uz od esusky) a
to rozhodně !
Autokufr bude nejmin z pulky zaplnen, si myslim.
jéé to jste šikovnýýýý !!
Tak s tou si jeste uzijes
jo ta mě bude asi ještě časem honit
cernej caj
OK. Fotak sem vubec nebrala, ale kdyz sem vybehla rano z domu, trochu sem litovala. snehu sice pomalu, ale krasa jak byl vsude.
já zas někdy litovala že ho vůbec vytahuju z kapsy bo mě málem upadly prstíčky jak jsem dycky vymrzla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 18:58
- Nahlásit
Maya
ježíš svádí to na bobra a přitom to vohlodal její špic !!!
birma
ať mám důkaz, že je vzornej a nejvzornějš
šikulááá
jééé to musí bejt děsně fajn mít takovou neteř
třeba to po pubertě změní na smečku ESP
to je taky možný až zjistí že haskouni jsou pomalý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:01
- Nahlásit
Fajka
ežíš svádí to na bobra a přitom to vohlodal její špic !!!
no toto???? máš padáka a nebo di na poličku a nebo tak něco
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:06
- Nahlásit
Maya
ta s rekou je nadherna, i kdyz teda psi nevypadaj nestastne, ze ten snih niet
Fajka
sem si koupila takovy ty prstovy rukavice co maj pres obnazeny spicky prstu takovej cepecek neprstovej, tak snadno odklopis, prave treba na fotak, ale sem je zapomela dneska vzit a ozkouset tu funkcni stranku tepelnou
to vohlodal její špic
to bylo prvni, co me napadlo, ze to nahlodal dorin
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:08
- Nahlásit
Maya
Tyjo, s tim vyskytem bobru, tam privezt perdele, tak nastane velky badabum! Jsou na tyhle vodni zivocichy vysazeny, to by bylo....
birma
že když jsme v noci operovali a operovali a operovali, tak to znamená, že teď je vlastně úúúúplně zdravej!
Teda pasak nejvetsi, je to vzornak! Ono se mu muselo ulevit, kdyz kus drapu odpadnul, mu to muselo luzko svirat. A nevim, nevim, s treninkem lednovym, si vem, jak dlouho Enyky denyky hojili Bukisovi obnazeny luzko. Lepsi asi radne dohojit, klidne strikackou mu to pod tlakem cistit tim hypermanganem naredenym, at se mu to driv zatahne. A neriskovat, ze se o to nejak brinkne o prekazku.
Fajka
šmáánkote já sem skléroza! no jo du na to!!!
Nutno podotknout, ze uz mam ponekud vetsi kufr.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:08
- Nahlásit
Fajka
až zjistí že haskouni jsou pomalý
to asi taky, ale podle všeho jsou alaskáni a esp asi občas i ovladatelnější, aspoň jsem párkrát četla od lidí, že maj smečku a můžou je brát na volno, že nelověj a tak, což si u huskounů moc představit nedovedu
a taky mně teda přijdou hezčí, páč je na nich vidět, jak jsou namakaný, ale jestli je neteřinka po tobě, tak bude taky na medvědy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:11
- Nahlásit
cernej caj
ty prostřední dvě jsem upravila, originály jsou takový víc nevýrazný a voda šedivá, ale upravovat psy mi nejde jak jsem zjistila, pak vypadaj divně ty chlupy
jinak to je náš místní pidipotok a tam někde vzadu na tý fotce žijou ti bobři
to bylo prvni, co me napadlo, ze to nahlodal dorin
ty taky?? teda ale bezesrandy jsem se dočetla, že někde na Moravě našli mrtvýho bobra a měl 40 kg, ten by slupnul Dorina jak malinu jsem si teda myslela, že jsou daleko menší
|