Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 21:45
- Nahlásit

Fajka
bere neterinku na protapky,
Darenka
si taky nasla nekoho, kdo mu pujci psa.
ideal priprava novych psovodu!

birma
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 21:51
- Nahlásit

Darenka
to zní jako krásně strávenej den

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 22:01
- Nahlásit

koukám Darenka si taky užila skvělej den a teď se odebéře taky na poličku
a kachní spolek musí bejt teda ještě zábavnější než ten špicí

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 22:34
- Nahlásit

Fajka

buldozérovi je 9 a půl
tak zas takovej děs to není, ale přece jen na retrívra mládí v hajzlu

Fifi

gratulíre k autí, to máš supr novinu!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 22:47
- Nahlásit

Vero
buldozérovi je 9 a půl
Ty jo, ja taky myslela, ze je mladsi.
A prdlajz, u retrivru sice mladi v hajzlu, ale prichazi puberta!

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 22:49
- Nahlásit

Fifi
ale prichazi puberta!

no, čím je starší, tím častěji si zívne, když má splnit povel, když se mu zrovna nechce

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2014 23:06
- Nahlásit

Darenka
cernej caj
Snad si Lucinka nebude v hlavě držet ten nepříjemnej zážitek dlouho.
no, ten se psem určitě ne. ono to nebylo tak strašný, jak to zní. Prostě otravnej čokl. Jen prostě teta s mamčou tyhle věci strašně vyhrocujou ve prospěch psů. Líto je to asi hlavně mně.
Vero
tím častěji si zívne, když má splnit povel, když se mu zrovna nechce
No a to počkej, až začne hluchnout jako Ciráty. Tuhle jsme oba marně řvali na celou ves, aby se ten blb uráčil jako jít spát domů a ráno jsem zjistila, že celou dobu noc v šatně
Maya
kachní spolek musí bejt teda ještě zábavnější než ten špicí
co pamatuju, tak ve vedení byli všehoschopní zmetci, teď už jsou tam jenom neschopní zmetci

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 07:00
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Fifi
Taky jsem se Lence divila, že mi Abby pokaždé svěří do péče. Netroufnu si být na psíka ostřejší, což by Abby asi v tomto pubertálním věku snesla. S Lenkou jde na vodítku pěkně. Se mnou táhne jako kravka ♥Jen chvílema si ode mě nechá domluvit, ale opravdu jen chvílema. Snažila jsem se jí zaujmout, ale tolik kilometrů v prostředí kde cítila zvěřinu se mi to fakt nedařilo. Zkrátka asi nevím jak na to.

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 07:12
- Nahlásit

Tadyk fotky ze včerejšího výletu

http://darenka.rajce.idnes.cz/Ohari_Myto

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 07:26
- Nahlásit

Dobré ranko z kolbenky,
u nás sněžákuje
Včera jsem měli kjásný výletík s kámošem a jeho feňulí
paní Ashley Blondie Pamelou.... retrivrovou . Cestou jsem jsme se stavili na pivko a jelikóže v putyque nikdo, jen šéfík s
personálem (taky kdo by tam lezl ve 13hodin, že )
Tak jsem čokloidy nechali na volno a ti si to užili, páč se tam topí krbovkami a blbečci si půjčili klacíčky a dělali štěpkovače .
Pak jsme dostali hlada a jelikož se tam nevaří, šli jsme jinam na pizzu, tentokrát bez čokloidů.
Tak jsem měli pěkný den
Jdu domrkat na ty fotos Fajkíšovic a vůbec

Darenka
to jste si super užili a flekatci jsou nádherní

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 07:28
- Nahlásit

Fajka
klouzajda to je blbečéééék

Maya
40kg bobr, ty wogo, to snad sežere i vlka

Fifi
jédytký autí, ty ses zmiňovala, ale nějak jsem to zazdila, tak gratulejšn a hodně pohodových kilometrůf přeji

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 07:39 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

A vůbec, fotek je tu prý málo
tak ta je ze včerejšího výletu [url=http://img11.rajce.idnes.cz/d1102/4/4356/4356 052_298ef6f3d29a3cab14fa28cf4bfba225/images/Mobil1 44.jpg?ver=0[/imgs]dr]http://img11.rajce.idnes.cz/ d1102/4/4356/4356052_2

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 07:42
- Nahlásit

A najdi 5 rozdílů

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 07:46
- Nahlásit

takže ešče jednou drápalík zhojen a hajáme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 08:01
- Nahlásit

birma
hlavně, že kvůlivá tomu nepořizoval nový auto

Fajka
zvířata zvířata protože jsou chlupatá a mají hebkou srst !!
on je problem v tom, ze i holoprdka je "chlupata" a srst muze mit hebkou

kachna_
no teda zni to ale desive

takhle, tak to je taky blby, si myslim, ze jakkoli sou psi cleny rodiny tak v netkerych pripadech by fakt meli dostat prednost deti/lide...

Darenka
to zni skvele tak pockej dneska, co te bude bolet jestli nic, tak ti budu desne zavidet a je skvely, jak sis to uzila a mela i abby
a s tema burtama ses taky husta, me by se v tech minusovejch teplotach nikde postavat venku nechtelo, i kdyz u ohne

tak kdyz vidim fotky, tak supr zazemi ste meli, kde to je na mape? az budem s birmou stradovat nekdy pres vase konciny;)

denyk
tak to zni skvele
na ty prvni foto se bukis skvele tvari u nas bylo snehu asi jako na tve fotce koleji

ps: kdyz ostris na drap, tak bys tam nejakej mela mit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 08:01
- Nahlásit

tady se sype a sype a sype. Poprvé letos (a vloni skoro vůbec) jsem vzala do ruky hrablo. To ovšem byl pro Nighta nový zážitek - je to vůůůůůl - mám naposilováno, neboť kromě lehkého prašanu odhazuju i dogouna. Nakonec jsem ho celého zaházela sněhem - a to se mu nelíbilo - ale s hrablem v ruce jsem měla převahu a honila jsem ho a zasypávala... Moc jsem se pobavila - chudáček se tak chtěl prát a zároveň musel zdrhat Mohl se uvrtichvostit - a zároveň na mě řval, ať toho nechám. Předvedla jsem mu sněhovou bouři
Závidím všem výlety a dlouhé procházky - u nás je teď nevýletovo - jen plně socializujeme domácnostní šrumec dětský i nedětský. Vysiluje ho to možná víc, než 4 hoďky v lese.

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 08:17
- Nahlásit

cernej caj
na ty prvni foto se bukis skvele tvari
njn tváří se blbě páč by mu mohla přimrznout prdka k cestě
bylo kolem -10 a to už není nic pro něj teda když běhá tak gut, ale tadyk na kopci i trochu foukalo.

kdyz ostris na drap, tak bys tam nejakej mela mit
slepá jseš? víš co tam bylo předtím

Xerxová
neboť kromě lehkého prašanu odhazuju i dogouna

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 08:22
- Nahlásit

cernej caj
Je to u Mýta v Čechách. Z Mýta směr na Sirou.
Zima mi vůbec nebyla to ani s Abby na vodítku a cestou do kopce nešlo
denyk
To jsou moc pěkný zážitky ze včerejška s kamarádem a pejskama.
Moc pěkný fotky.
Xerxová
Vy už máte navýletováno, tak můžete pro změnu odpočívat. Tedy jestli se tomu odpočinek dá říkat - plný barák lidí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 08:25 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

sestava juniorská tady:

jo a doplním, že venku za dveřmi je vidět náš velestrom vánoční. Hned po nadílce pro děti (u nás byli až 26.) šel zase ven - aby neměl velký teplotní šok. Doma byl dva dny... teď je v závětří a zůstane nastrojený tradičně do Tří králů...

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 08:26
- Nahlásit

cernej caj
Nic mě nebolí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 08:35
- Nahlásit

Xerxová
u nas uz po vcerejsim snehuskoro ani pamatky. jinak teda musis byt rambo po odhazovani dogy

a krasna hromadna fotka dorostencu

denyk
ja vim, sem pochopila, ze to je foto jak se mu to krasne hoji ale proste sem si to nemohla odpustit

Darenka

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 08:58
- Nahlásit

Darenka
to ani s Abby na vodítku a cestou do kopce nešlo
hele a oni by fakt zdrhli, Já myslela, že jsi psala, že
poslouchají....ikdyž je tam mezi nima nějaký mladý péro ušatý myslím, že? Já si prostě nic nepamatuju tak se omlouvám předem

Xerxová
ten černý vzadu vystrkuje na nás bradu

cernej caj
ale proste sem si to nemohla odpustit
jj tak pudeš!

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 09:02
- Nahlásit

Přemýšlím, jaké koupit Bukáčovi granule, držce vybíravý jestli zase ty samý nebo obměna, zas aby to žral že blbeček.
Občas má zarudlou kůži kolem levého oka, pak to jakoby zaschne udělají se mu šupinky a dobrý.
Matlám mu to Světlíkem lékařským vylouhovaným. Ještě jsem nějak nepřišla na to z čeho to je, páč to nemá jen teď v zimě ale měl to i v létě, navíc ho to svědí, páč si to trochu mudlá packou a otírá si to o koberec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 09:05
- Nahlásit

denyk
no muzes rict, jaky zvazujes - a kdyby nezral, tak moji zerou vsecko ale blby, ze poslani by stalo tak kilo a navic asi na postu to nosit nechces...

nedaj se s objednavkou vzit vzorky jinejch? nebo krm furt stejnyma dokud to zere. ovsem pokud teda zas nema to oko z toho

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 09:12 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

denyk
hele a oni by fakt zdrhli
Vychovaná je dobře Alma - matka Abby. Pak tam byly 2 její štěňata- 7 měsíční puberťáci a ještě další matka s 8 měsíčním štěndou, takže si to nikdo netroufl.
Vypustili jsme je až na louce - kousek před cílem. Tam jsem měla znovu možnost obdivovat Almu, jak perfektně reagovala na píšťalku a s ní se k povelům nechala strhnout i její štěňata. Druhá fena se štěndem nebyly vypuštěny, tak nemůžu posoudit.
I když musím říct, že Abby už jsem na louce viděla vypuštěnou (samotnou) víckrát a na povely reagovala velmi dobře. I když kravla s jinýma hafama, nechala se přivolat.

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 09:14
- Nahlásit

Jo a ještě jedna zajímavost - Bratříček Abby je už v těch 7 měsících velký jako mamina Alma.

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 09:24
- Nahlásit

cernej caj
tak teď má tytok Puppy pro bukvičku
http://www.granule.cz/granule-pro-psy/wolfsblut-wi ld-duck-puppy-15kg/
Tak zvažuju jestli vzít ty krůtí, nebo třeba TOTW ty myslím docela žral...
Já mu to stejně doplňuju konzervou, asi teď koupím nějaké konzervy pro citlivé psy a taky kupuju třá krkovici, má tam ještě to vemeno, které ze začátku žral jak pominutej a teď na to zas čumí

Darenka
Pak tam byly 2 její štěňata- 7 měsíční puberťáci a ještě další matka s 8 měsíčním štěndou, takže si to nikdo netroufl
tak to je jasný, pubertálové v lese, to by byla mela

I když kravla s jinýma hafama, nechala se přivolat
šikulka a oni je mají lovecky vedené, že?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 09:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

SNĚŽÍ A EŠČE FURT JSOU VÁNOČKY!!

[imgs]https://lh6.googleusercontent.com/-1va5ehbrd OU/UrmxKHcQ_bI/AAAAAAAAEY4/nMM3eCDTZg8/w958-h605-n o/Rammstein_13%2B%281%29.jpg[/imgs]

Gůtn tág majne líbe Kindr. To byl ale krásnej čas Alberti co??

Rumíček byl hodénka, nesvrhnul ani vládu ani stromek. Dostali s Bubitkou každou svou krysu,
krásný přetahovadla

, buřtiky a žvejkadla a!!! od ohaří kámošky Peti oooobrovskej balíček žvejkacích páskůch!! Toooo bylo radosti.

Rumíček hopííííkal prostorem a zabíjel jednu krysu za druhou

až je zabil úplně,nemaji nožičky, ocásky, ouška......

Bubitku to otrávilo, takovádle masová vražda, tak šla spinkat , zato mu ale sežrala buřta. A měla tak hodně síly na výlety:

kde s RUmíčkem stahovali dříví z lesa

pak pánčičku pěkně poděsila, což odnesla Fifina .
Uďáli jsme si výlet do Lán, kde se krásně procházkuje, uďáli jsme si tam piknik, kdy prej jako suuuprovej pamlsek je co? Je houska opečená na másle.
Bubitka piluje cíplýho pejska, Rumíček hezky chodí slalom mezi nohama, naučil se dělat Dooobry den, pěkně podá pacičku. Byl to velmi příjemně strávený čas. Jen do tý praséé, kdybych tetkon na ty tři dni nemusela, bylo by to ešče lepčejší!!

Nedočtu vás asi????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 09:32
- Nahlásit

Darenka
tak ono asi v tom zazvěřeným lese je to zatím pro štěndo jistotka - a ono se taky říká, že pokud nemáš jistotu, že povel splní, tak ho moc nedávej, ať si nepokazíš, co máš... takže asi v takovým množství psů, kde není možnost se věnovat cíleně jen třeba dorostenci je asi lepší jim tu možnost na neuposlechnutí ani nedat.

denyk
no me po totw dost hubli, tak ja nevim, jestli pro bukise by to bylo zas tak dobry? pak sem davala wolfsblut ze byli tucnejsi na nabrani zas.

PetraK
ja si rikam, jakyho krasnyho krtecka dosali a ona to krysa

cim te podesila? doufam, ze vse ok!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2014 09:37
- Nahlásit

Xerxová

Nighta nový zážitek - je to vůůůůůl - mám naposilováno, neboť kromě lehkého prašanu odhazuju i dogouna.

ano jest to velký, černý vůůůl
prašánek závidím, tady ale konečně taky začlo chumelit!! Tak sem ráno na chvilku vyběhla s oběma ven.

Darenka

Tadyk fotky ze včerejšího výletu

hééézky, se měla Darenka, hééézky. Užila si to koukám převelice!!

kachna_
no, ten se psem určitě ne. ono to nebylo tak strašný, jak to zní. Prostě otravnej čokl. Jen prostě teta s mamčou tyhle věci strašně vyhrocujou ve prospěch psů. Líto je to asi hlavně mně

grrr, to dost otráví co?

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání