| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2014 20:28
- Nahlásit
Fifi
Nj, Křemýlek jasně muší bejt za hujera, to by musela bejt marodná, aby to bylo jinak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2014 20:32
- Nahlásit
birma
Křemýlek jasně muší bejt za hujera
To musi, ma to v povaze. Ale spis se promitla u ni ta prubezna prace vic jak dvoumesicni, postupna, jemna. To spis na perdelice sem "mekka", bo jsou oztomilousky, vcera moc vuni v kuchyni a nejak se neovladly. A husuj s nakejma marodama!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2014 20:38
- Nahlásit
Fifi
To sem myslela tak, že je úžasně nejúžasnější a ne že bych přivolávala nějakou ošklivost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2014 20:43
- Nahlásit
birma
ne že bych přivolávala
Vis jak, tady clovek neco placne a pak se jen divi... co adamit s paratem, hoji, hoji?
je úžasně nejúžasnější
To az tak ne, ale vuci perdelicim je rozhodne velmi bystra.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2014 21:48
- Nahlásit
Abend svatecni, tak jsem si precetla vase darkovani, nejvic me pobavil darek Birmici, tvl nablejvam jen o tom ctu. Ja nesnasim ani mosty nektery a ty totok. Kazdopadne je to originalni darek. Ty Babovresky jsem musela prepnout, nevim nevim tenhle druh humoru mozna kdysi pred x lety Slunce seno....ale totok, to kdyby tocili u nas v prdelajz tak by to byla asik vetsi prca, ikdyz ono kdyz to njeni vymysleny ale realita tak to vobcas zas tak k smichu neni . Jinak v putygue jsme vsecko zmakli, kuci tam byli dopo, delali drivi aby nam bylo teplicko a my se starali o kuchnu. Fajne to bylo. Dnes stridave prochazky a hnipani uzivame volnicka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2014 21:51
- Nahlásit
Maya keramika pekna, videla jsem ji nekde v Praheee, nebo to byla napodobenina, nefim proste tyhle barvicky a zaujaly...(az teda na ty urny pro zvirata ) no ja jsem kanarek, skoda ze moc rifle barevny na me nesezenu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2014 22:06
- Nahlásit
Xerxová
Asi si říká jak Fajka - když je hodně pohybu a málo spánku, tak se můžu víc cpát
dneska pravila maminka:
Aaaaaaaaaaaaa, už začne pravá zima, ptáci se slítaj na krmítko a Jana do lednice!
tož asi tak nějak, je to silnější než já tak třeba to tak má i Najtík
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2014 22:33
- Nahlásit
Fifi
Jj Adamit se hojí. Pořád ho chudinku držim hodně zkrátka s pohybem, aby si to nějak neodpravil, ale už to vypadá docela hezky. Nic mu neleze ven, je tam jen prasklina a vespod dírka. Akurát nevim, jak to má vypadat dál, páč ten dráp se asi zázračně nezacelí a jestli budem čekat, až to odroste od živýho, tak se asi ještě načekáme
Fajka
Aaaaaaaaaaaaa, už začne pravá zima, ptáci se slítaj na krmítko a Jana do lednice!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2014 22:39
- Nahlásit
Tak koukám všichni žijou, tak dobrý
a Najtíkovi konečně docvaklo, že nemusí čekat na číšníka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 06:57
- Nahlásit
jo - ale na dveřníka si počkat musel - jen jsem přes košilku navlíkla bundu a v pantoflích se šla brodit v chumelenici do bílého trávníku. Chtěla jsem vědět, jestli nemá nějakou potíž (v noci se venčit nechodí), ale potíž žádná - jen se vybobkoval. Prostě větší příjem, větší výdej... A chytil ho sněhový rapl - lítal tryskem i pod stromy a setřásal z větví na sebe tu mokrou čerstvou nadílku. Domů se vrátil mokrý úplně celý - a jupí do postele. Tak jsem na něj vzala ručník, na svoji hlavu taky...
Ještě spinká...
Ale napadlo toho maličko. Asi centimetr. Jen si holt chlapec vybral tu největší chumelenici
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 08:24
- Nahlásit
Zdravíčko
Koukám, že si všichni ty svátky užíváte v klidu, pohodě a u lednice (Najtík u dřezu ). Po svátcích si budeme psát buď o bolavých žlučnících nebo potřebě zhubnout
U nás to není jinak, žereme jak prokoplý a nepomůžou ani každodenní procházky se synovo berňačkou. Ty nažraný kcal se prostě nedaj spálit jen tak
Doufám, že Čajda zvládla ty návštěvy bez úhony
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 09:25
- Nahlásit
stihli jsme ranní lesní procházku - blboun se vyřádil ve sněhu, přivolání cvičné už není tak krásně rychlé, ale nejednou je s maličkou "přemýšlivou prodlevou" ... myslím, že pubertinka pomaličku polehoučku přichází. Má smůlu chlapec...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 09:32
- Nahlásit
birma
tak to je fajn, ze mas nejakou praci
tak snad se mu to dohoji rychle, holomkovi
Fajka
ja babovresky musela nadvakrat - pac naraz se to fakt nedalo
Fifi
davalas do salatu i tu ponozkovou kedluben?
denyk
co salat, povedl se a nezesedivelas u nej? tak si na rifle nasij barevny aplikace nebo barvicky na textil a huraaa do toho
Xerxová
nebo najt vi, ze o vanocich se ma odpoustet
no si mela v noci aspon trochu zabavy s tim snehem, kdyz to asi brzo roztaje.
Darenka
no ja mam pocit, ze me boli pupicek uz dneska, ani nemusim cekat az po svatcich
vcera navsteva u babicky, byste se potrhali smichy kdybych vam to tu napsala, babicka pak korunovala situaci "nevim, kdo je vetsi chudak, jestli ja nebo deda" a ja byla naprosto jasne presvedcena, ze to su ja
zato mam dva svetry, jeden stoletej od babicky, jako novej byl asi dost peknej, ted uz jen dost jetej ale clovek si to tak nejak vzit musi a druhej co si koupil deda, jeste novej, pac kdyz videl co mi babicka cpe, tak mi sel cpat ten jeho, ze prece nepudu se starym svetrem. No ten byl o neco hezci, ale prece jen deda je mohutnej kus chlapa, navic fakt sem nechtela zadnej svetr, tak ten sem vyfasovala taky. takovej oranzovo zlutej. No a pak sem vytahla svatebni alba, co mi nechala k vanocum udelat segra (asi tusila, ze s mym pristupem je budu mit nejdriv na 10ti lety vyroci), tak tam pobiham v takovym oranzovym triku, tak jen co to deda otevrel, tak nadseni, ze to je "moje" barva, ze to bude dobrej svetr.
No pak prezirani brutal u teticky, domu sme dostali jeste tunu ovoce, domacich zavarenin, obed na dneska, cukrovi, adventni venec at nam to doma trochu voni, takze hned ve dverich se muzi protrhlo ucho od tasky a cukrovicko slo na zem nastesti ne vsechno, pac teta nam dala takovy ty prirozene bezlepkovy kusy. A u kamaradky rodicu (takovy moji falesny rodice, kdyby se nekdo divil) sme vypraveli historku o svetrech a maminka si vzpomela, ze koupila tatkovi svetr ale nejak moc pribral a je mu kratkej, tak jestli ho nechcem nebo ho ma dat na popelnici. Myslim, ze jedinej, kdo byl vcera spokojenej se svetrem byl muz
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 10:19
- Nahlásit
čekám každou minutou nájezdníky... Night se večer bude divit - naši (a jeho ) ložnici přenechám neteřce s rodinou - přeci jen cestovní postýlka a věci na mrňku zaberou dost místa a nastěhujeme se do malé "televizní místnůstky" v přízemí. Sice už několik rodinných akcí zažil - ale takového rozsahu a změn (a krámů - v zimě a svátcích vůbec se jezdí podstatně nabaleněji) ještě nee. Asi bude chudák trochu mrtev - protože hlavně dítka mu rozhodně klidu nepřidají - a on musí být u všeho podstatného. Navíc se z našeho "normálního" (pro dva fakt normální není) stolu stane roztažený velestůl, kam se těch 14 židlí vejde... a takže i prostoru citelně ubyde.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 10:22
- Nahlásit
Čaj Pepa je se svetrem spokojen... Hřeje si v něm naražený hrudníček - nemůže se smát ... Foťák má další popádovou potíž - nevyskakuje blesk. S externím to ale jde - takže zase žádná akutní trága...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 10:30
- Nahlásit
Xerxová
tak snad bude vzornak na rodine mega akci
nojo, ono je neco jinyho svetr, co koupis cilene cloveku a svetr, kterej vyndas ze skrine po dvaceti letech, pac uz honenosis
tak hlavne, ze zadny zasadni problemy se nevyskytli a budete mit dostatek rodinnych fotek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 12:42
- Nahlásit
jsem pilná, už jsem zabalila balíčky, trochu poklidila a provedla reorganizaci jedný skříňky
Držte nám prosím všichni palce - 23. vypsala Šimona kurzy, já to zjistila dneska a na agi začátečnický bylo jedno volný místo, tak se modlim, abychom ho dostali my, protože mi to už hodně chybí...
Xerxová
to je fajn, taková velká společnost
cernej caj
svetr po dědovi bude třeba mužovi, ne? nebo aspoň na doma....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 12:45
- Nahlásit
birma
sikovna si a drzim palce, aby si to misto jeste chytla
no ale jako vanocni komedie to bylo vcera dobry
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 13:01
- Nahlásit
cernej caj
jako vanocni komedie to bylo vcera dobr
to věřim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 13:06
- Nahlásit
birma
jako ty dedovy prupovidky necpi ji to, to hodi do prvni popelnice ktero uuvidi a babi nehodi, to je krasnej svetr, ten ji bude sluset, to je jeji styl (jako bych vlastnila vubec nejakej svetr
cumim na hairspray v cz dabingu - asi to neni nej napad, pac pisnicky sou v originale a pak asi trochu unika ten text, ale zblajznu obed od teticky a vyrazim s bestii ven. Muz nasel po pul roce nezvestnou stopku tak ju pudu vyvetrat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 13:38
- Nahlásit
cernej caj
nehodi, to je krasnej svetr, ten ji bude sluset, to je jeji styl
a hodila?
Muz nasel po pul roce nezvestnou stopku
šikovnej muž!
je termínovka na DT, psala jsem právě na FB, co mě láká, tak mrkni, jestli se ti něco hodí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 13:42
- Nahlásit
birma
no jeste ne, zkusim ho vyprat a pak se uvidi, jestli pude na milost
du se mrknout. ale vidim to stejne max na slapky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 14:58
- Nahlásit
cernej caj
no jeste ne, zkusim ho vyprat a pak se uvidi, jestli pude na milos
svetr nebo muže?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 15:11
- Nahlásit
kachna_
kde mas fotos princeznicek?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 15:21 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštáááj ve spolek !!!
Dnešní sváteční pochodování bylo narušeno faktem že jsme se ocitli v místě honu načeš se mě dostalo rady neuhejbat z cesty do lesa (to to bylo jasný) nepouštět psa z vodítka (no to by mě asi nenapadlo ) a druhá jakmile zaslechnu střelbu zalehnout na zem ( tak to sem ten usek bo se už nešlo vrátit proběhla a to mě teda bylo pěkně šoufl z toho ...blbouni kdyby dali dole na závoru upozornění, že je hon, tak by tam čék nepáchnul...
a druhá ftipná věc byla že když už sme byli uťapaný a začala vánice jako prase, tak jsme si chtěli zavolat páníčka na vodvoz a zjistila sem že mě zamrznul mobil
ale jinak úúžasných cca 25 kiláků po cestách kde nebyla ani noha (lidská teda těch od zvěře hlásilo jelito habakůůk)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 15:26
- Nahlásit
Fajka
jo to je dost neprijemny vetsinou takhle. Taky to nechapu, ze nemuzou dat nejaky upozorneni.
a nemas nejakej ten outdoorovej? teda u nas dneska asi kolem nuly, ale porad jasno a krasne jasno a slunecno, obloha vymetena
a jinak ses teda husta, ja se zmohla jen na hodinovou vychazku a pak sem mela tak omzly usi, ze sem musela dom
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 15:34
- Nahlásit
cernej caj
Taky to nechapu, ze nemuzou dat nejaky upozorneni.
dementi to jsou a ještě se některý vztekali co tam dělám...a jak se jako měla vědět že tam budou?
nemas nejakej ten outdoorovej
mám ale nemá rád ziminku to dycky zamrzne
jinak ses teda husta, ja se zmohla jen na hodinovou vychazku a pak sem mela tak omzly usi, ze sem musela dom
no tak já to vydržela víc jak 6 hodin ale muselo se fakt furt jít, jak ček zastavil tak hned zmrzal..jinak za chuze uplná pohoda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 15:40
- Nahlásit
Fajka
chudak mu uplet svetrik
tak moje blbost, ze sem si nevzala cepku, u nas fuci severak dycky ale to slunko klame
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 15:44
- Nahlásit
cernej caj
moje blbost, ze sem si nevzala cepku, u nas fuci severak dycky ale to slunko klame
no ráno u nás bylo taky azůro a slunečno ale než jsme stihli vylést na rozhlednu krz výhledy tak se přihnal mrak a vánice
chudak mu uplet svetrik
byl zabalenej v náhradní mikče co sem měla v batohu a stejně zamrz...rozmrznul až dyž sem ho rozehřála na prsou (hada)
málem sem z toho měla žinfárkt ale jít další tři hodiny domu už se mě fakt nechtělo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2014 15:47
- Nahlásit
Fajka
ho tam musis hrat furt
|