| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 11:51
- Nahlásit
Krásnej dárek
Už jsem dostala krásnej dáreček, vlastně hned tři
Měla jsem tu na návštěvě Lenku s jejíma německejma ohařindama. To bylo úúúúžasný. Mám velikou radost a dostala jsem od nich krásnej dárek - kalendář s pejskama a citátama.
Já jsem byla hodná ....a o víkendu jdeme na vycházku a opékat buřty
cernej caj
raketove pilna
i prd, když nemůžu spát a navíc jsem se těšila na návštěvu, pohla jsem trochu zadkem
Ještě jednou krásné Vánoce všem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 12:01 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
hlavně ve zdraví!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 12:07
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
JE TO TADÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, JE TO TU!!!!!! VÁÁÁNOČKY , DÁRKY, HROMADA SALÁTU, ŘÍZKU, PŘECPANEJ PUPEK A VÁLENÍ SE U POHÁDEK.
UŽIJTE SI TO, PŘEJOU VÁM STÝČKOVÉ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 12:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
A jeden rrramštajn stromek:
a jedno přátelský objetí všem posílají zrzavý komandos:
je to mázlý, páč ......... no není to vada aparátu tentokrát, ale vada žampuňskýho
Zrzavci mají stylové povlečení , díky Babině
Darenka
Měla jsem tu na návštěvě Lenku s jejíma německejma ohařindama. To bylo úúúúžasný. Mám velikou radost a dostala jsem od nich krásnej dárek - kalendář s pejskama a citátama.
Jéééžišek ví, kdo byl hodnej a potřebuje mít čoklidy kolem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 12:16
- Nahlásit
Xerxová
en návrat si Pepa zpestřil šíleným držkopádem (fotil a přehlídnul malý kamenný schod... a kutálel se s foťákem
nejni von kapek to.... nešikovnej?? nebo kaskadér amatér??
nečte to tu, že ne???
ovařit včera předpřipravenou hrachovku - naše tradiční polední jídlo
huž mám. A výlet závidím hodně
cernej caj
ze sluzba na stedrej den bude pekna divocina, ale tak snad budou lidi rozumny a nikomu nebude nic horet
tak ať má klidnou službu. a krz to hoření - se pokusím ovládat se ale nezaručuju, už mi blafla purpura
Darenka
Včera jsem si pobrečela. Začla jsem v útulku a skončila až doma.
a sakra. no Darenko, to není dobrý jít tam takhle poprvní v tuhle dobu, ne není, to chce jindy. Každýho to porazí. pamatuju si to, a Fajka taky
\Děkuju za ně, že jste tam zajeli.
+Xerxová
a neříkej mu Spratek !!
je a je a je to veleSpratek rozmazlenej, drzej Spratek kachna_
Michal vezme děti do hospody
tomu říkám vánoce rozumnej muž!! užijte si to moc a moc.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:08
- Nahlásit
cernej caj
jestli to je letosni zimni fotka, tak si priprav koberec mas krasnou fotku
du si pro koberec! je to z týhle neděle .... ale esi te to uklidní tak už tu nic neeeni, Janii potvrdí
Xerxová
...) Dost krve z nosu (o foťák) a asi časem spousta modřin. Ale snad jinak je v celku... Přitom
aja jááááj to muselo bolééét..ale jak to znám doma první co ho zajímalo essi je Foťák přežifší
PetraK
juu krásnej stromééék a vidím anděláá a hvěězduuu a ledovej stromečééé
Darenka
pěkné boudy se závětřím. Dostala mě slepá berňačka a ta spustila ten proud slzí. Ještě že řídil manžel. Brečeli jsme oba
jo to znám, já jak želva a nešlo nešlo to zastavit...(Ešuska je svědek) a přitom tam kde jsme byli se maj pesjkové skoro jako doma... ale nešloto i tak..čék si taky uvědomil jak se ty doma maj dobře ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:11
- Nahlásit
kachna
napred do hospody pak do rybnika tak hlavne at di to paradne uzijete a pro holky jecto zazitek. martinek z toho adi jeste moc mit nebude?
xerxova
tak hlavne ze vdichni zivi a ze krom tech par modrin bude v poradku a fotak snad tez
petrak
tak at ti tam blafaj uz max psi
mame za eebou supr hodinku, pocasi jak v dubnu, vokoun vypada s vanocnim darkem spokojene
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:13
- Nahlásit
Jo a páč sem ekologická a přírodní tak nevim essi sem vám psala že mám stromeček živej ...a takovej co by si nikdo nevzal co by zůstal nevyužitej a vyhodil by se bezúčelně... zahradnice se mě třikrát ptala essi to myslím vážně, jestli jsem se nespletla ...nakonec mě ho ze soucitu dala skoro zadarmo páč toho by si prej nikdo nevzal... když sem ho dneska ozdobila tak babička se musela posadit aby to vydýchala.
Ptala se co na to řeknou návštěvy. Tak sem jí říkala, že to nevím, ale vím co budu říkat já .... nakonec se tlemila a číf ten se přímo řehtal
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:18
- Nahlásit
Dobry den, cely den. Ponekud netradicni stedrej den, rano vylezu a pred barakem se pasou ovce, kozy a slepice se smrdoli kolem.
Fajka
Uka stromecka chcipacka!
Xerxova
Huuf, snad tech modrin nebude moc, fotak bez urazu?
PetraK
Krasnej stajni strom.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:20
- Nahlásit
Hezke odpoledne, preji vam a vasim milackum pohodove svatky a bohateho Jeziska. Ja vcera vecer vyfasla Cerneho Petra, pac jedna paaapaniiii, ktera nam mela pripravit vecu a pohosteni v te nasi hospodce se na to slusne receno vykaslala, takze delam asi 100kg salatu, smazeni se ujmou chlapi. Na druhou stranu je to mozna dobre aspon si ten salatek udelam podle sveho. Prochazku mame za sebou, ted zacalo zase prset. Jdu si dat dvacet pak to nejak patlala matlala....Pejskovi susim srnku a divocaka tak bude mit take hody. Krasny den vsem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:20
- Nahlásit
Fifi
Dobry den, cely den. Ponekud netradicni stedrej den, rano vylezu a pred barakem se pasou ovce, kozy a slepice se smrdoli kolem
no a stračena chudák nevyvenčená nenakrmená na poličce
Uka stromecka chcipacka
no to pozor!!! von není chcípaček von je nádhodou krásnej. ..jen trochu jinej noooo, zvlášní, nejde s davem, de proti proudu až bé čas tak pak ho blejsknu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:21
- Nahlásit
Objektivy všechny o.k. - ruksak přežil. Foťáku prasknul maličký displejík (ne ten hlavní), ale to se prý nic neděje. Funguje. No - hned to nezkoumal, neb z toho nosu mu to fakt teklo hodně - přiznám se, že když jsem viděla, jak zůstal na všech čtyřech a řine se mu z hlavy krev (od kud jsem v první chvíli neviděla)... tak mi dobře nebylo.
Fajka my máme stromeček rostlý, trvale květináčový. A jelikož je to nějaký ten "zakrslík" speciální, tak je taky křivej a nevzhlednej... Nám to neva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:23
- Nahlásit
Fifi
že jo? taky chci Fajfko vidět cípáka!!
Fajka
jsem ráda, že ozdobičky vidíš!! Jsou kráááááááááááásný a ta druhá hvězda, dělá radost až v dalekým Bohumíně
denyk
a híml, zas tak černý fšécko bejt nemusí, takˇat Ti to odsejpá.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:33
- Nahlásit
PetraKFifi
Fifi
že jo? taky chci Fajfko vidět cípáka
jako já ty chlebíčky snad nedodělááám
PetraK
jsem ráda, že ozdobičky vidíš!! Jsou kráááááááááááásný a ta druhá hvězda, dělá radost až v dalekým Bohumíně
jééé to je dobře
denyk
vykaslala, takze delam asi 100kg salatu,
to nevim jestli by mě večer ještě chutnal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:37
- Nahlásit
kachna
sem si doma pustila to video a taky sem se nasmala jen pri ty myslence na tu situaci
PetraK
krasnej stromecek
denyk
tak at nemas vytahany ruce nez to vsecko nadelas
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:39
- Nahlásit
PetraK
jo? taky chci Fajfko vidět cípáka
jo a ozdoby máme všehochut nic sladěnýho , některý ještě po mojí babičce... tak je to tak vod všeho trochu
Xerxová
neb z toho nosu mu to fakt teklo hodně - přiznám se, že když jsem viděla, jak zůstal na všech čtyřech a řine se mu z hlavy krev (od kud jsem v první chvíli neviděla)... tak mi dobře nebylo.
tak to chápu! hlavně že si nic nezlomil !
dneska volala mamině její kamarádka že se vrací ze špitálu bo si před pár tejdnama zlomila nohu v krčku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:43
- Nahlásit
Fajka
Jeee, ten je peknej! Odvolavam chcipacka!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:49
- Nahlásit
Fifi
Jeee, ten je peknej! Odvolavam chcipacka!
nooo, prostě mě ho bylo líto , stál tam tak v koutě..přitom je hustej a jaký má krááásný jehličky....mrrrršky píchavý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:52
- Nahlásit
Fajka
oooofšem ten je lůůůkcusní!!!! Xerxová
Xerxová
hned to nezkoumal, neb z toho nosu mu to fakt teklo hodně - přiznám se, že když jsem viděla, jak zůstal na všech čtyřech a řine se mu z hlavy krev (od kud jsem v první chvíli neviděla)... tak mi dobře nebylo.
no on si umí vybrat, nejdřív ze sebe vyrobí žižku a pak se rovnou už zabije. Tak hlavně klidný ty svátky
půjdu ven! je tam sluníčko!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:53
- Nahlásit
Fajka
ale to mate nahodou krasnej stromecek
a s ozdobama to ja mam radsi ze se takhle pouziva i po babicce nebo kdyz clovek dostane z domu, je to takovy hezci nez kdyz si lidi kazdej rok kupuji novy kolekce...
Fifi
jedna vanocni z jizni moravy asi specialne k tem tvym kozam a slepicim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 13:56
- Nahlásit
cernej caj
jedna vanocni z jizni moravy
Taky ponekud netradicni, je to veselejsi nez se snehem.
prostě mě ho bylo líto
To uz nemusi bejt, vyrobila si z nej stramaka!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 14:17
- Nahlásit
Fajka smrček je to krásnej - typicky vánoční. Mám ráda staré kouličky. U nás je ale s ohledem na velikost stromku používat nemůžu. "Moje" velké skleněné koule (dostala jsem je kdysi k Mikuláši - měly uvnitř plastová zvířátka) dodnes věší na stromeček u našich...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 14:32
- Nahlásit
jedna z cesty do Betléma, druhá přímo z Betlémských skal v Českém ráji. Zbytek fotek tady: http://www.drporkert.com/dogy/images/Night/1214/be tlemky/index.htm
Tu úzkou betonovou lávku bez zábradlí nedal - když se snažil plazit kupředu, měl zadní "širší", než byla lávka. Protože lávka nejen že nemá zábradlí, ale průrva pod ní je opravdu hluboká, tak jsme nemohli použít ani mírné násilí. Protože to by bylo o zlomtělo naše či jeho...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 14:50
- Nahlásit
Xerxová
tak ste si to aspon krasne a vanocne uzili
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 15:34
- Nahlásit
Zdravím! Všem krásný svátky!
My se před chvílí vrátili z procházky na hřbitov, vzala jsem i Adama a doufám, že nám to neprodlouží léčení haxničky, která se zatim dobře hojí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 16:44
- Nahlásit
birma
tak to je dobre, ze se pacicka dobre hoji
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 18:11
- Nahlásit
Ahojte všichni.
Jsem tu, žiju a doufám, že se vám daří dobře a přeju krásné klidné svátky, hodně procházkování a dobrý start do nového roku.
Dáte mi někdo výcuc, je-li co podstatně novýho u vás?
Měla jsem teď nějak těžký měsíce.... snad to začne být lepší.
(Smečka je v pořádku.)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 18:13
- Nahlásit
Vero
i vám a zvířectvu též
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 18:52
- Nahlásit
Tak neco pro tu spravnou naladu.
Vero
Slava, Vero se ukazala. Snad jsou tezkosti za tebou. Vycuc? To bude tezky, shrnu to po svym, ostatni dodaj jiste podrobnosti dalsi. U kachnatek_ je o kacera vic, probehla epidemie utrzeni psich drapku, Tinte sezrala Ludra spodary, procez musel u esusu Rumik sezrat ponozku a Esuska se stale nezastavi, z Najta u Xerxovych se stava kun, je uz vetsi nez oslik, Cajda rajcuje u tyce a je bezlepkova a moc ji to jde oboji, navic tejra spicku s pamlskama na cumaku, Brutice je babicka na plnej uvazek a ma stene, Fajfkovic stale pracujou, stale pracujou, obcas si jen odbehnou na nakej long, u Vlkovic asopes roste a sili a je z nej kulturista pomalu metrakovej a Vlk je unavenej z prace, ale uz ma pripojeni, Birma byva prubezne naprdla ze sidlistnich psovodu a jinak si zvesela skacou pres prekazky a kaluze a klikaj, enyky Denyky stale krasne foti bukvicku a bolej ji paty, Janii budujou a maj starsi fenku po operaci, cubis srusta a doslapuje, Mathea se kocha panem bledemodrym a zlatackama, u nas zadna zmena ani problemy. Na koho sem zapomnela? Jo, Darenka se tesi na vizlaka, to si este pocka. A Maya furt neco kupuje a reklamuje pak, to je taky epidemie od denyky, jedna bundu, druha boty.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2014 19:46
- Nahlásit
Fifi
OOOOFŠEM MILÁÁÁ FIFI TO JE ALE KRÁSNEJ VÝCUC!!! ,
Jdu nandavat a pak kam?? Ku stromku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VeroVeroVero
VEROOOOOOOOOOO jsem ráda, že Tě vidím, slyším či čtu či jak to je
|