Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 21:52
- Nahlásit

Voe...asi před hodinou u nás prolítla stíhačka Janiiiia normálně za ní dorazil i Ježíšek !!!! sem málem upadla do rododendooonu
ale těší mě že jsou lidé i daleko mladší jak já také sklerotičtí

Janii
háááskáá přepadovka ! díky

PetraK
Majne Líbe Kindr, Brtník mám zdechnul s křípkou
ty vole lity lity...to věřím že se naběháš a budeš mít pocit že bys měla bejt tam co nejseš to nemám rád...

ale teda musím ti naprášit Brtníka jak jsme s ním byli na obědě tak tak vyprávěl jak tobě pořád něco je jak se o tebe furt něco pokouší (páč prej chodíš pozdě spát) a on je uplně zdravej (páč chodí brzo) a ted na svátky lehne jo??? essi to nebé těma kraťasama

no nic stormek nevozdobenej, bárky nezabalený...asi bych měla jít něco dělat

ehm ehm....

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:06
- Nahlásit

Fajka
bárky nezabalený...asi bych měla jít něco dělat

No to jo, to mas co delat.
A pekne prepadovka teda. Neco zapomnela?

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:10
- Nahlásit

Fifi
No to jo, to mas co delat
tak v nejhorčím to hodim všecko do pytle a zavážu mašlí a je to předpokládám že barvu na vlasy si brát děda asi nebude a babička se mu nebude sápat po hořký čokoládě...

Neco zapomnela
bárky...ehm teda dááárky
bože píšu jak tatar....ka dneska už teda pít nebudu

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Jo ale musím pochváliti čífa bo dnes dělal hodného synka!!! vyvezl maminku na výlet a na nákupy, nevodmluval, choval se slušně a všecko jí zaplatil !!!! no byla jak v ráji, ouplná Blažena....ovšem číf se ted trošku bojí aby nechtěla brzo repete páč se pěkně prohnul
ale zas aspoň vidí jaké já su spořivé a skromné stvoření a po kom ON ty svoje vlastnosti má poděděný.... všecko má svoje pro a proti

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:16
- Nahlásit

důstojný oče děkuji! musíš si oddychnout! Ano!

jede krááááál, jede kráááál!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:17
- Nahlásit

Fajka
nevodmluval, choval se slušně
to je ale čikovnej pan číf!! že mu posílám políbení na čelíčko Fajka

to nemám rád...

já taky ne!! ale............ jede kráááál, jede kráááál
a..... kolegyně dovzlá dárej!!!!!! celou bednu žampuňskýho!!!!! jede kráááál jede krááááááál_!! :

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:21
- Nahlásit

Fajka

sem málem upadla do rododendooonu

to byl tak velkej dar ?

essi to nebé těma kraťasama

: no, to stejný říkala kolegyně "Zaplevelená!!" jak jí Brtnik říká. Já jsem unavená proto že mám tetkon smutnou duši zas, protože prostě se mi stejská po Ešůůůsovi a nemůžu spát, ale von se producíruje v sobotu ve větru............... a dneska je cíplej, trotelchen

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:33
- Nahlásit

Tak hezký svátky všem a Brtník ať se brzo vykurýruje, ten má teda pech.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:38
- Nahlásit

PetraK
to byl tak velkej dar
nééé já málem upadla z toho, jak byla Janii krááásně rozhozená a že by to ani nezjistila že dárky zapoměla načeš její velice duchapřítomný tatínek (a nemocnej k tomu)jí to dovezl až k nám

von se producíruje v sobotu ve větru............... a dneska je cíplej, trotelchen
no ale máj dycky pravdu ty chlapy že jo ... se mu jako nechcu smát ale jak říkáš pán bůch trestá do tří vteřin tak na tom asi něco bude ale mohl to teda nechat až po svátkách to teda jo...

kolegyně dovzlá dárej!!!!!! celou bednu žampuňskýho!!!!! jede kráááál jede krááááááál
a nepi fuuuurt !!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:44
- Nahlásit

ha ha, kde by se tady taky vzala ženská??

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:45
- Nahlásit

Maya

díky Mayo, tobě taktéž a hlavně klid a pohodu

brník nemá tak velkej pech, dostal homeo, a leží si a spí a já makám jak béééruška

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:47
- Nahlásit

ešlivá jsem to neřikala, že než dojedu dom už bude Fajkýšová pomlouvat na foru!!!
háááskáá přepadovka ! díky
aneb jen krátká návštěva potěší!!
a my děkujem za dárek, my jako všichni kopaninští

PetraK
to byl tak velkej dar
jeli jsme přepadnout chorého tatínka, jen na otočku, ve čtyři jsme jeli z domu, pak nás napadlo přepadnout ještě Fajkýšovi - naštěstí jsem to tatínkovi hlásala.
kecáme s Čííífovejma před barákem, a Jana "tyjo kdo sem jede???" a on můj tatínek vylezl z auta a povidá "hlavně že jsem vám říkal, nezapomeňte tu tašku u dveří" - a přivezl nám dárečky zkoušel mi volat, nebrala jsem to, tak to risknul, že jsme se zakecali a vyrazil ještě, že to má fakt cca 2km
načež já jsem to dorazila, když jsem šla dát tašku do auta, a zjistila jsem, že má tatínek ještě něco prozměnu u nás v autě. tak jsme si vyměnili tašky a bylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:48
- Nahlásit

řekls láásko mááá jaaaa stůůůňu

Fajka

no ale máj dycky pravdu ty chlapy že jo ..

jo! v sobotu bylo ech gold hnusně, vítr zalejzal do kostí, jít v tomhle jak v létě a hlavně, čert vem krtasy, ale neměl nic na makovici................... a tetko cípe. Nejni mi ho líto, je líto měěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!! .

Kecám jsem ráda, že je to jen blbá křípka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:48
- Nahlásit

Fajka
a nepi fuuuurt !!!!

: a jak to mám přežít???? :
bacha ,pani Ofka pojede

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:49
- Nahlásit

Janiii

ešlivá jsem to neřikala, že než dojedu dom už bude Fajkýšová pomlouvat na foru!!!

hale, vona je děsná drbna'''

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:49
- Nahlásit

a to jsem se jim ani nepřiznala - když tatínek vylejzal ve tmě z auta a Fajkýšová řekla "to je taťka" - tak já brejlila a zkoumala toho pána, že je to jako její taťka

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:50
- Nahlásit

Janiii

"hlavně že jsem vám říkal, nezapomeňte tu tašku u dveří"

moooooooooooooooooooooooooooooooouuuuuuudrej tatinek!!

miluješ tatinka??

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:50
- Nahlásit

Janiii

že je to jako její taťka

moc taťku v kole!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 22:54
- Nahlásit

já se nebojim, já sem chytil tchoře!!!!!!!!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 23:00
- Nahlásit

Janiii
ani nepřiznala - když tatínek vylejzal ve tmě z auta a Fajkýšová řekla "to je taťka" - tak já brejlila a zkoumala toho pána, že je to jako její taťka ty už teda nechlastej!!! boože vona nepozná vlastního tatu!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 23:03
- Nahlásit

PetraK
hale, vona je děsná drbna'''
přímo pavlačová

už tu asi 10 minut sedím a přemejšlím essi jako není blbý, že nejvíc dárků mám pro psiska???

a řikám si NENI!!!! bo voni si na rozdíl vod nás lidůch sami sobě nic koupit nemůžou... a už su zas klidnééé

balím a pouštím si pohádku za humny je drak

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 23:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
my děkujem za dárek, my jako všichni kopaninští
nejni zač, hlavně že jste tak hodní a obětujete se za nás

Taky přejem všem háské vánočky

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2014 23:29
- Nahlásit

milý a vážení, nevezme mi to text takže:

Krásný vánočky, hodně pohody a klidu přjou Bubi a Spratek Štajn

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 07:01
- Nahlásit

Krásné Vánoce - hlavně pohodu a klid a úsměv po celý den

My za chvilku vyrážíme do Betléma. Jen mě štve, že je tam stejně teplo a bezsněžno, jako v tom "originálu". Navíc tady nemáme sluníčko, takže ani výhledy na Český ráj ze Zdenčiny vyhlídky nebudou ukázkové...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 07:05
- Nahlásit

PetraK a neříkej mu Spratek !! Jak bych pak měla oslovovat Nighta. Včera večer snad poprvé v klidu přežil malého pejska proti nám jdoucího (je fakt, že ten psík mu děsně nadával). Tak jsem ho mocmoc pochválila a v tom okamžiku jsem toho blbouna měla na hlavě - tedy zadníma se mi odrážel od hrudníku a přední měl někde ve hvězdách... Nechápu, jak to dělá, že kromě bahna bývám zcela nepoškozena... Je to výbuch čiré radosti "já byl vzornýýýýýýý"

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 07:30
- Nahlásit

Vááááánocštááááááááájn
Překrásný Vánoce všem

(dárky zabaleny, cukroví upečeno, na vánočku se můžu vykašlat, stejně mi bez rozinek nechutná)
Dneska složíme a ozdobíme stromeček, Michal vezme děti do hospody a odpoledne jdeme na Harasov hledat poklad
Ještě musím vymyslet něco dobrého k obědu a bude to super

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 08:29
- Nahlásit

[b]Krásné Vánoce všem[b]
Jako už tradičně, nemohla jsem dospat a vstávala v 5. Mám hotový salát, čočku, chlebíčky, chuťovky. V poledne už jen volské voko k čočce a k večeru řízky z kapra a vepřové.

Včera jsem si pobrečela. Začla jsem v útulku a skončila až doma.
Byl to moc emotivní zážitek. Mají tam 28 psů. Krásné poměrně velké kotce a pěkné boudy se závětřím. Dostala mě slepá berňačka a ta spustila ten proud slzí. Ještě že řídil manžel. Brečeli jsme oba. Byla tö naše první návštěva a nějak jsme to neustáli. Pejskům jsme odevzdali dárky, útulku finance. Deky jsem bohužel nesehnala. Příští rok koupím domů nové a ty naše jim odvezeme.

Mějte krásné svátky vy i čoklískové

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 09:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Janiii

to vis, tak obri prepadovka ze kdyz upadla do rododendronu (zasnezenyho?) si asi nemuze nechat pro sebe

vylezl z auta a povidá "hlavně že jsem vám říkal, nezapomeňte tu tašku u dveří" - klasika ale je tatinek moc hodnej

Fajka
jestli to je letosni zimni fotka, tak si priprav koberec mas krasnou fotku

PetraK
taky mooc hezky prani

Xerxová
to je sikovnej najtik

Darenka
teda, ty ses zena primo raketove pilna, kolik toho mas hotovo

Tak to ste udelali supr dobrej skutek, ja v utulku se nemuzu ani rozhlizet, bych na to nemela taky nervy.

PetraK Fifi
svagr dneska maka, tak sme meli s predstihem, vcera, at se sejde cela rodina. Tak doufam, ze bude mit klidny vanoce, pac se trochu bojim, ze sluzba na stedrej den bude pekna divocina, ale tak snad budou lidi rozumny a nikomu nebude nic horet

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 10:07
- Nahlásit

cernej caj
nikomu nebude nic horet
mi to evokuje tohle
https://www.youtube.com/watch?v=HJckTCa7Mo0

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 11:37
- Nahlásit

tak Betlémky nezklamaly. Jen návrat si Pepa zpestřil šíleným držkopádem (fotil a přehlídnul malý kamenný schod... a kutálel se s foťákem a ruksakem po pískovcových skalkách...) Dost krve z nosu (o foťák) a asi časem spousta modřin. Ale snad jinak je v celku... Přitom ten terén vypadal úplně normálně - žádné složité místo - vůbec nechápu, jak se zvládl tak daleko a rychle kutálet. Jak v bondovce...
Jdu dovařit včera předpřipravenou hrachovku - naše tradiční polední jídlo

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání