Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 20:48
- Nahlásit

Fifi
ten vycuc je dokonalej

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 21:15
- Nahlásit

Ahoj holky!

mo ráda vás tady (a zrpvna dnes) vidím a

Fifi

krásnej výcuc, díky

ps: ještěže od čajdy vím, jak to je s tou tyčí, páč jinak by to bylo asi místo, co by mě poněkud zneklidnilo

buldozér dnes vyryl pár myšiček a u máti vypil půl hrnce čočkovky, co si dala chladit na zem, takže jsem zvědava na průběh dnešní noci, ale jinak je pořád v radostné kondici...
kocouři chrní v křeslech...
jdu vzbudit psáka a povenčit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 21:28
- Nahlásit

Vero
ještěže od čajdy vím, jak to je s tou tyčí,
Saakra! Ale stejne, vid, je to takovej zakorenenej pohled na vec, ze kdo tanci u tyce...
buldozér dnes vyryl pár myšiček a u máti vypil půl hrnce čočkovky
S myskama jsme na tom stejne, jen cubky zadnou nechytly, zato prej kvuli rychlejsimu spojeni HK-Pha hloubily trasu D metra. Prasata. A cockovka, ouje, preju buldozerovi kvalitni traveni a tobe co nejmensi behani s nim, ale kupodivu z my zkusenosti psiska tohle travi dobre. Ja davam zbytky fazoli ci cocky bezne cubam, no problem. Tak at si uchova radostnou kondici. Hovado zlodejsky.
A fakt te rada ctu, se mi o tobe - teda buldozerovi vcera zdalo neco, jen si to nepamatuju.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 22:20
- Nahlásit

Ježíšek mě asi chce zabít - dal mi totiž tandemovej seskok padákem
Taky mě asi miluje, páč mi donesnul taky tableta a oblečení na sport - asi se budu muset fakt začít hejbat
Miluju bratránkovu dcerušku, ale občas působí krapet antikoncepčně

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 22:22
- Nahlásit

Fifi
e to takovej zakorenenej pohled na vec, ze kdo tanci u tyce...
no právě ale čajík mi to popsala jak to je doopravdy

se mi o tobe - teda buldozerovi vcera zdalo neco, jen si to nepamatuju.
a to je škoda...

buldozérek má od té operace přecitlivělý střeva, prostě co předtím v pohodě snesl, teď ani náhodou.... (a musíme krmit masem pro lidskou spotřebu) takže toho kvanta čočky v tomto kontextu bojim bojim. ale zatím pohoda, tak uvidím, esi mě vprostřed noci vzbudí upřenej pohled či rovnou výskok na hlavu, či ne.

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 22:24
- Nahlásit

birma
tandemovej seskok padákem

no, dybys ho nechtěla.........

tobě a adámkovi taky krásný vánoce jo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 22:25
- Nahlásit

Vero
il půl hrnce čočkovky, co si dala chladit na zem, takže jsem zvědava na průběh dnešní noci,
no boože tak béte mít dělobuchy už dneska místo silvestra

Fifi
skvělej výcuc!!!

hlásím že když přijela omladina tak se naší nejmenčí podařilo svrhnout stromek, rozbít několik koulí a vylít vodu asi 30 vteřin po tom co dorazili na a rykot jako blázen bo pichlák prostě píchá a ona ležela pod ním no svěřte dítě zbytku rodiny (já se švagrovou jsme v utajení soukaly ježíška do jejich auta) no a tatínka, babičku ani dědu nenapadlo že malá tříletá Maruš první co poletí ke stromečku..nikoho to nenapadlo eh ale naštěstí se jí nic nestalo a scípáček se opravil zalil a už je zas fešák

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 22:35
- Nahlásit

birma
Ježíšek mě asi chce zabít - dal mi totiž tandemovej seskok padákem
Taky mě asi miluje, páč mi donesnul taky tableta a oblečení na sport - asi se budu muset fakt začít hejbat

týýýýýjooooo umřela bych strachy!!!!

Vero
od té operace přecitlivělý střeva, prostě co předtím v pohodě snesl, teď ani náhodou.... (a musíme krmit masem pro lidskou spotřebu) takže toho kvanta čočky v tomto kontextu bojim
aj tak to je blbéé

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 22:39
- Nahlásit

birma
dal mi totiž tandemovej seskok padákem
Zjoova, adrenalin! Najdes odvahu? Mne by kleplo, kvuli zavratim.
takže toho kvanta čočky v tomto kontextu bojim bojim. ale zatím pohoda
Tak si snad jen vycitave uprdne, coste mu to provedli.
Fajka
tak se naší nejmenčí podařilo svrhnout stromek, rozbít několik koulí a vylít vodu asi 30 vteřin po tom co dorazili
Zlatej pes, vid?
bo pichlák prostě píchá a ona ležela pod ním
No sak a jak jinak se poanuci? Hoorky pali, nesahej na to, pichlak picha, bacha na nej, naka ucta musi bejt. Tohle si Marus bude jiste pamatovat!

birma
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 22:45
- Nahlásit

Fajka, Fifi
Odvahu budu muset najít, páč to určitě nebyl levnej dárek a ježíškovi by to bylo líto, ale jestli za celou dobu byť jen na vteřinku otevřu oči, to netušim

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 22:50
- Nahlásit

birma
byť jen na vteřinku otevřu oči, to netušim
Tak hlavne, kdyz neomdlis. Ci se neznecistis nejak. Budes aj kamerovej zaznam mit? A ja bych treba za tohle jeziskovi nepodekovala a rekla bych, at to vratej. Protoze veejskaaaaa, velka, ja bych blinkala po ceste dolu nebo nevystoupila z letadla. Ale ti ses zena troufala, go for it.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 23:12
- Nahlásit

Tak doufám, že jste všichni přežili vánoce bez kostiček v krku a tak.
birma
teda takovejhle dárek fakt nezávidím, mě by nikdo nedostal ani do toho pidiletadla, kterým se na to lítá
já dostala supr hrnek, výtvarný originál s kopyrajtem, na kafe jako dělanej a moooc se mi líbí, tak kdybyste někdo potřeboval luksus dárek, tak tady http://www.keramika-mariz.cz/eshop , byla v něm vizitka

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 23:22
- Nahlásit

Maya
Krasna keramika
A ad ten seskok, ja letela i samodomo letadlem delanym, pohoda. Jen se kocham panoramatama, nekoukam jak oslik dolu. Vystoupit by me z toho nikdo neprinutil. Takze, birmico, hodne sil a odvahy.
Aaa my jdeme klikat pulnocni hledani darku cubek. Bude legrace.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 23:23
- Nahlásit

jo a kdybyste někdo věděl o starším klidném malém pejskovi zvyklém v bytě, vhodném ke starší paní, ale který je fit na to, aby šlapal 3 patra a ideálně Ostrava a okolí, nevím jak daleko by byli ochotní si jet, tak mi dejte vědět

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 23:31
- Nahlásit

Maya
To ja vim o fence, ale od ostravy je to sakra daleko

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2014 23:40
- Nahlásit

Fifi
tak předala jsem dál, za to nic nedám, velikostí by asi odpovídala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 06:49
- Nahlásit

kuk Dnešek bude u nás oddychový (klid před bouří - zítra nás už bude 15). Ráno lesní procházka, pak na oběd k našim - a s mladší částí expedice (ségra s rodinou) půjdeme k nám. Posedíme pokecáme... tak to má o svátcích být.

Psisko bylo včera hodné u večeře (však měl své dva řízky), zato následný tác s cukrovím na nízkém stolku vydýchat nemohl. Skončilo to fackou od páníka...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 08:47
- Nahlásit

Vero
doufam, ze noc byla klidna

birma
tak to je hustej jezisek teda

Fajka
hlavne, ze vsichni zivi a stromecek opraven

ja bych umrela taky ale birma bude hustaaa kdyz si darek uzije

Xerxová
tak odpocivejte a zitra si to poradne uzijte nas to ceka dneska vsechny ty navstevy

a pristi rok uz to bude s ckrovim lepsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 08:48
- Nahlásit

Maya
to je u slavonic, tam sme se byli kdysi i podivat primo v te jejich dilne

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 10:26 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
doufam, ze noc byla klidna

štědrovečerní zázrak - ano

tak zvládni všecky ty návštěvy

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 10:49 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Zdravíčko všem
U Ešusů moc pěkný stromek a čoklískové v krásném souznění. Snad je panu Brtníkovi lépe a křipajzna byla přemožena.
Fajka má krásný rozjuchaný stromeček a přitom ho tak pohaněla
Birma - upřímně závidím seskok,šla bych do toho od minuty. Bude to úžasný zážitek.
Vero - zdravím
Xerová - naber sílu na ten "zájezd",ale určitě bude veselo.
Fifi - pěknej výcuc pro Vero
Denyku - mělas dát vědět - se salátem bych pomohla. A mám dobrej Každý rok dělám tak5 kg
Maya, z té keramiky bude chutnat
Čajdo, ať ty návštěvy přežiješ v dobré náladě.
Kachna - co dětičky na dárečky ? Sukýnky měly jistě obrovský úspěch.

Krásné dárky jsem dostala . Ale asi největší radost mám z psích knížek - Konejšivé signály (o tu jsem si napsala Ježíškovi)- už pilně studuju od rána a pak nečekaně Poslušnost i bez vodítka od Leslie Mc Devittové - neznáte někdo ? - abych se nekrmila blbostma?

Někdy mi musíte vysvětlit co máte pořád s tou poličkou

Užijte si krásný sváteční den.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 12:14
- Nahlásit

Darenka
Poslušnost i bez vodítka jsem nečetla, ale ohlasy jsou na ní dobré

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 17:19
- Nahlásit

Ahoj,
Dárky měly všecky obrovskej úspěch - čarodějnický kloboučky, sukýnky, oblečení, miminka (jsou fakt kvalitně zpracovaná) a vaničky, papírový peníze, krtkův soubor her (je perfektní, z pěknýho kartounu), se stavebnicí jsem si vyhrála celej večer a dneska u žižkovský babičky dostaly monster high, který si obě přály, páč je má sousedovic Gábinka.

Jen jsem teda coby docela přísnej rodič trpěla, páč švagrová (dcera Michalovo maminky manžela, je jí cca 23?) tam měla 2.5 letou dceru a to je teda dílo. Když, oni, prostě - netrvají důsledně na splnění povelů. U nás se prosí, děkuje, holky z toho byly docela špatný, ony to vlastně ani nesmí řešit samy, takže ona tam lítala, brala jim hračky (koupila jsem jí "barbínu" taky, aby jí to nebylo líto), žrala cukroví. Přitom mamina normální. jen holt výchova poněkud liberální

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 17:58
- Nahlásit

Vero
tak to je fajn, ze noc byla v poho

kachna_
to je supr, ze holky meli ze vseho radost

s tou vychovou je to asi tezky, hlavne treba pokud clovek sam takovou mel a fungovala nebo mel presnej opak a nefungovala...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 19:00 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Krásně bylo dneska, uťapali jsme s jelitem zhruba 15 kiláčků, celý dopoledne venku, nikde ani noha..akorát tři skalní tůristy jsme potkali, dole u nás prosvítalo slunce, nahoře na rozhledně jinovatka a sníh, zima jako v pohádce...
a ted je venku vánice tak ráno asi bude bílo i u nás

kachna_
obrovskej úspěch - čarodějnický kloboučky, sukýnky
se těším na fotečky holek v těch sukýnkách

ježíííííšš tu jsem měla jako malááááááááááááá, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach ta nostalgieeeeeeeeeeeeeee

birma
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 19:06
- Nahlásit

Fajka
Čirá závist pani doufám, že to dnešní odpoledne nebylo tvoje jediný volno...
Jsem právě dorazila dom a zjistila, že tu na mě čeká práce. Já mám na rozdíl od tebe radost, páč peníze teď nutně potřebuju a Adam stejně kvůli drápu ještě nikam nemůže, tak to je ideální výplň času

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 19:20
- Nahlásit

birma
doufám, že to dnešní odpoledne nebylo tvoje jediný volno...
nenééé, už druhej den se poflakuju ahodlám v tom pokračovat a bo jsme hodně chodili tak si můžu aj nacpat pupek ...nááádhera

Jsem právě dorazila dom a zjistila, že tu na mě čeká práce. Já mám na rozdíl od tebe radost, páč peníze teď nutně potřebuju a Adam stejně kvůli drápu ještě nikam nemůže, tak to je ideální výplň času
a však jo, dyť večery jsou dlouhý tak pokud máš práci spíš jako zábavu tak proč ne
já se chci juknout na Babovřesky tak doufám že u toho neusnu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 19:43
- Nahlásit

Night od malinkata žere syrový krky. A vždy rozmrzají ve dřezu. Do dřezu dostane pohodlně už tak tři měsíce. Tak proč je ukradl a sežral polozmrzlý právě dnes ??? Mi to neva (ta celá krůta, co jsem vyndala před chvílí by mě mrzela víc...), jen si říkám, proč právě dnes, kdy měl včera i dnes podstatně větší a různorodější náplň v misce ??
Asi si říká jak Fajka - když je hodně pohybu a málo spánku, tak se můžu víc cpát

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 19:52
- Nahlásit

Xerxová
Tak proč je ukradl a sežral polozmrzlý právě dnes ??
Chtel nanuka? Nebo je tam vetsi srumec a on muze byt nedockavej, nervni, aby mu to nikdo nesezral, nebo jen zkousi v ramci puberty dalsi cachry machry.
Ja si vcera krasne poklikala s cubama, prave ovladatelnost, neb jsem zacla s kravinkama a pak se mi zacly cpat nezvladatelne pres mriz do kuchyne, ktera kravicka tam bude driv, a ktera vyhraje. Me to naprdlo a skoncilo to hromadnou ovladatelnosti, uvidime, kolik toho v mozeccich zustalo, Kremyl byl teda vzornouch. Jo a tomu jsem udelala pak este spesl lesson sebeovladani, kedlubna ve fusce.
Zni to divne, ale ona kedlubnu miluje, takze vysoka vyzva. Fusky a jiny veci podava, tohle sem ji dle ocekavani musela tahat az ze chrtanu napoprvy, malem to polkla cely, hltna. A hezky, pak uz podavala, hledala a prinesla a cekala, kdy vypreparuju.
A ja mam hotovej salat, cockovku a zitra se tesim na stedrovecerni menu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2014 19:54 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fifi čočkovku my až na Nový rok...

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání