| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:13
- Nahlásit
birma
jsem to video viděla už na fb, Adam je fakt vzorňák, já teda kdysi z borderákem utrženej dráp nijak neřešila a zahojilo se mu to samo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:15
- Nahlásit
Fifi
jo, s tim vyskytem bobru, tam privezt perdele, tak nastane velky badabum! J
fajn, tak přijedeš s perdelama na jaře, v zimě jsou prej bobři zalezlí a případně až tě zatknou, tak já se ti o perdele postarám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:15
- Nahlásit
Fifi
mu to muselo luzko svirat
to mi nepřišlo asi ani, spíš že se mu to tam při pohybu s tim trochek hejbalo
A nevim, nevim, s treninkem lednovym, si vem, jak dlouho Enyky denyky hojili Bukisovi obnazeny luzko
já víííím, jen se bojim, že nám jebne...
klidne strikackou mu to pod tlakem cistit tim hypermanganem naredenym, at se mu to driv zatahne
to mu čistim od začátku látkou v hypermanganu namočenou, myslíš, že ostříkávání by bylo lepčejší?
neriskovat, ze se o to nejak brinkne o prekazku
riskuju furt, protože schody nahoru bere minimálně po třech, furt hopsá, lítá, skáče...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:18
- Nahlásit
Fifi
mas novy autii?
birma
tak taky nevim, jestli to drazdit uz za tyden
me teda esp prijdou docela dost skarady
Maya
vidis, sou supr ty upraveny a nejde to nanich ani poznat
tak teda 40kg bobr je masakero, ja bych tipovala tak 15 treba
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:20
- Nahlásit
Maya
já teda kdysi z borderákem utrženej dráp nijak neřešila a zahojilo se mu to samo
když on by si ten prst byl schopnej ublemcat až k rameni, navíc po tom, co tu Fifina psala o amputaci prstu bych i měla strach to neřešit. Další věc je, že u něj je každá taková věc skvělá příležitost trénovat ošetřování, je vidět, že je to případ od případu lepší a lepší, takže kdyby se mu stalo něco vážnějšího, tak mám na čem stavět a nemusim se bát, že se k němu nebudu moct na metr přiblížit...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:24
- Nahlásit
birma
to mu čistim od začátku látkou v hypermanganu namočenou, myslíš, že ostříkávání by bylo lepčejší?
Urcite, dostane se to pod drap, kolem luzka. Nechat zaschnout, je videt, ze Adamek na to ma trpelivosti dost. A zkonzultuj jeste zitra s vetem ten framykoin, jestli ho davat, kdyz se mu luzko odkrylo. Ja jsem odkryty luzko uz nicim moc mastnym patlat nemela, uvidis, co ti po tlf rekne.
Maya
případně až tě zatknou, tak já se ti o perdele postarám
Tak dik. A kremylka se vezme kdo, no?
cernej caj
Nojo, velkovelkej Jezisek bilej prijel. Mam vybrano na x let dopredu. Ale nebojim se jezdit, divnej pocit, ze sednes a nastartujes.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:32
- Nahlásit
Fifi
tak to je dulezity
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:32
- Nahlásit
cernej caj
vidis, sou supr ty upraveny a nejde to nanich ani poznat
a tak to dík za pochvalu, dmu se pýchou psi by se asi museli dělat jinak než ty krajinky, tak zůstanu zatím u krajinek
ak teda 40kg bobr je masakero, ja bych tipovala tak 15 treba
no já právě taky, teď jsem to dohledala a fakt bobr váží 30-40 kg, to jsou dva Kimové skoro, děsný, doufám, že ho tady nikdy nepotkám, prej se pase jak králík, ale v noci, tak to tam asi choděj po louce nebo co
birma
no to blemcání je blbý, to je pravda, borderák ten ani nevěděl že mu něco je, tak si toho nevšímal
a s tím tréninkem taky, u nás by to bylo asi dost blbý s Kimem, protože ten uměl držet na povel a to jaksi od tý doby co je hluchej, je pasé
Fifi
A kremylka se vezme kdo, no?
Kremylek by mě asi sežral, tak to teda nevím
autíčko je moc pěkný, dneska si každej kupuju bílý auto, to je nějaká nová móda a nebo se jiný nevyráběj?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:35
- Nahlásit
Maya
fakt bobr váží 30-40 kg, to jsou dva Kimové skoro,
No to taky skorem jak dvojnasobek Skritka. To by byl lity boj!
dneska si každej kupuju bílý auto, to je nějaká nová móda a nebo se jiný nevyráběj?
Mne se nikdo neptal, bylo nejlevnejsi asi. Navic bily dlouho fakt nebude.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:36
- Nahlásit
cernej caj
me teda esp prijdou docela dost skarady
když mě se strašně líbí, když jim jsou vidět švalýýýý a je poznat na první pohled, že se ten péf jenom neválí v peřinách
chlupáč by na něco takovýho musel bejt na anabolikách
Fifi
zkonzultuj jeste zitra s vetem ten framykoin, jestli ho davat, kdyz se mu luzko odkrylo. Ja jsem odkryty luzko uz nicim moc mastnym patlat nemela
mazat jsem mu to měla na to lůžko už jak ho měl předtim vylezlý, řekla bych, že v tom nebude žádná změna, jestli ho má venku celý nebo půlku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:42
- Nahlásit
birma
jenze pak mas problem, kdyz z nejakyho duvodu nemuzou makat to na chlupatym nepoznas
i kdyz dneska sme se s timickem zastavili v cajovne na caj a mel tam tri drbace apak si chtel hrat s fenecnou fr. buldocka, ten byl taaaak radostnej z ni no a ptali se drbaci, kde ma maso
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:43
- Nahlásit
birma
mazat jsem mu to měla na to lůžko už jak ho měl předtim vylezlý, řekla bych, že v tom nebude žádná změna, jestli ho má venku celý nebo půlku...
Jak myslis, Bohumile, jak myslis. Ja bych teda po tlf zkonzultovala, ono taky co vet, jinej pristup asi. U nas po strzeni drapu se luzko vysusovalo, pri podani atb, jindy ani atb nebylo. Ale masticky mi doporuceny nebyly - takze, dulezity, at mu to zaroste co nejdriv.
cernej caj
tak to je dulezity
Pro me nejdulezitejsi. Jen se naucit zase autu duverovat, bo je to fakt nezvyk. Furt cekas naky vyfikundace, ze nenastartujes, chcipne to pri vyrazeni na neutral atd.. A vono ne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:46
- Nahlásit
Fifi
tak to sis nadelila supr darek, spolehlivy auticko muz ted mel nejaky problemy ze nestartoval forman a pak se jen ukazalo, ze uz nemel benzin
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:47
- Nahlásit
já chci taky takovou stranu, to bych snad šla i k volbám
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/357335-mad arska-strana-slibuje-vecny-zivot-a-pivo-zdarma.htm l
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:51
- Nahlásit
cernej caj
jenze pak mas problem, kdyz z nejakyho duvodu nemuzou makat
když se nezačnou překrmovat, tak sou hezký i pak, jen ne tak úžasný
muz ted mel nejaky problemy ze nestartoval forman a pak se jen ukazalo, ze uz nemel benzin
hlavně, že kvůlivá tomu nepořizoval nový auto
Fifi
Ja bych teda po tlf zkonzultovala
já taky, jenže jsem koukala, že moji dva oblíbenci maj dovču a je tam moje dost neoblíbená doktorka a doktor, kterej je asi dobrej, ale já ho viděla jen jednou, když jsem u něj kupovala granule, tak se mi s nima ani s jednim po tlf konzultovat nece...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 19:59
- Nahlásit
cernej caj
muz ted mel nejaky problemy ze nestartoval forman a pak se jen ukazalo, ze uz nemel benzin
birma
tak se mi s nima ani s jednim po tlf konzultovat nece...
Chnapu. Toz foukam bebi a at se to lepsi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:02
- Nahlásit
Fifi
Toz foukam bebi a at se to lepsi
kujem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:04
- Nahlásit
birma
ne ne néééé neteř se potetila komplexně a správnej péééf je chlupateeeeeeej
páč máme rádi zvířata zvířata protože jsou chlupatá a mají hebkou srst !!
Fifi
email posláán!
Týýýýýýýýýýýýýýýýýýjoooooooooooooo chápu to správně že máte nový vůůůz pani?????
gratulacéééééééééééééééééééééééé
Krásnýýýý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:07
- Nahlásit
Fajka
neteř se potetila komplexně
Sem cetla potentila...
A replyyyyyyyyyyyyy tam mas.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:13
- Nahlásit
Fifi
Sem cetla potentila
tyjo nevim je dole u babičky du to zjistit essi po tý dvou denní štrapáci ještě žije a má čistý prádlo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:16
- Nahlásit
mně se nic neceeeeee. Měla bych makat, zejtra na brigádku... a tak sedim, čumim do blba a nedělám nic - už celej den
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:27
- Nahlásit
Další z "vypečených" hádanek. V kterém roce (stačí desetiletí), byl podle vás napsán tenhle odstavec?
"Je samozřejmě zcela jisté, že nebude možné do základního svazového dokumentu zapracovat všechny došlé připomínky. Nicméně to není důvod k rezignaci. Je potřeba k danému úkolu přistupovat aktivně, nevěnovat se jen nic neřešícímu planému kritizování bez předkládání návrhů ke změnám. Je zkrátka nutné konstruktivně vstupovat do tohoto procesu. Zodpovědný přístup celé členské základny, demokratické rozhodování na Valné hromadě ČSCH, uvážlivé vystupování všech zúčastněných, pečlivě vybraní delegáti, jedině to přispěje k tvorbě nových kvalitně připravených Stanov ČSCH."
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:36
- Nahlásit
kachna_
když se tak ptáš, tak to asi nebudou 50. léta, co?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:39
- Nahlásit
birma
tak to asi nebudou 50. léta
a tak já spíš tak soukromě přemýšlím, ve kterém desetiletí autorka ustrnula, a to by ty padesátý klidně bejt mohly
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:50
- Nahlásit
kachna_
Chybi mi tam vic ty demogracie, nutnosti jeste vice aktivniho pristupu bez ohledu na skarohlidy, zaroven vetsi kontroly i mezi sebou a nebat se ty perestrojky snad uz jen. Ty vole...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:56
- Nahlásit
Fifi
nebat se ty perestrojky snad uz jen. Ty vole...
vo*e
di pohladkat kámošku na poličce!!!
kachna_
šmarjáááá, já přesně vim proč se všem spolkům vyhejbám !!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 20:58
- Nahlásit
birma
nedělám nic - už celej den
já už pátej a nějak mě to furt nějak neva
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 21:04
- Nahlásit
Krásný fotky máte .
Zimní Fajkový a Maya už vycvičila psa na lesní práce, nemají čím topit , tak zaangažovala pesa a svádí to na bobry
Birma Adámek je vzornej pacient ♥
Fifi
ich gratulíre - krásný, prostorný auto - to se hodí
Kachna - prostuduj si nějaký velitelský příručky a postav rodinu do latě, ať ti trochu odlehčí a můžeš si odpočinout.
Jo a k příbuzenstvu se psem, to asi nemá cenu komentovat. Snad si Lucinka nebude v hlavě držet ten nepříjemnej zážitek dlouho.
Výlet byl senzační. 5 ohařisek, až na ledový vítr pěkný počasí (u nás bez sněhu, jen s lehoučkým popraškem). Ušli jsme asi 10-12 km, hlavně lesem, takže se psama na vodítkách, protože jsme viděli dost srnčího a ohaři byli natěšení.....jen vyrazit
Na to, že už jsem dlouho na nějakém výšlapu nebyla a šlo se hodně do kopců a po kamenech, jsem si to moc užívala a ani se necítila ufuněná. Měla jsem na vodítku puberťandu Abby(moje oblíbenkyně největší), takže jsem se tak trochen zapotila Ale jsem šťastná
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 21:08
- Nahlásit
Zítra jdu na den o práce pak zase týden Havaj
Ani jsem nevečeřela,bo jsem sežrala odpoledne na výletě 2 ohromný buřty opečený na ohýnku.
Vykoupat, připravit svačiny do práce a do hajan.
Hezký večer a dobrou noc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2014 21:10
- Nahlásit
Darenka
dlouho na nějakém výšlapu nebyla a šlo se hodně do kopců a po kamenech, jsem si to moc užívala a ani se necítila ufuněná. Měla jsem na vodítku puberťandu Abby(moje oblíbenkyně největší), takže jsem se tak trochen zapotila Ale jsem šťastná
tak to je super !!!
|