| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 06:35
- Nahlásit
Mórgen ve spolek,
Ráno jsem vstala půlhoďky před budíkem, asi už na mě taky leze ta stařecká nespavost
(demenci mám už dlouho)
Na kabátec jsemse mrkla na velkém monitóru a je fakt moc pěkný, je fajn, že není z té "kostičkované" látky
Janiii
jj už jsme slyšla, že pohádka Tři bratři se moc povedla
birma
vaječňák mi chutná s každym napitim víc a víc
to jsem rád. Já tam rumu taky dávala míň, ale pak jsem zas něco poslouchala o sladkých s*ačkách, tak jsem tam dala víc. Příjde mi ale, že druhý den se to tak nějak rozleží a ten rumík není tak cítit.
O víkendu ho chci prubnout udělat z kávového rumu od Božkova http://alkoobchod.cz/bozkov-special-1l. Já kávu nepiju a nechutná mi, ale tenhle je takový jemnější "s nádechem" kávy.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 07:12
- Nahlásit
Se srazu maďarů v Prahé 13.12
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 07:13
- Nahlásit
a i takhle se dá spát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 07:34
- Nahlásit
Janiii
tak to je fajn, ze libilo, ja o ni zatim nic jeste ohledne nazoru ci rezenci necetla, tak dekuju
birma
no pro me je jednodussi moje metoda rozsterchat salko s mlikem, pac s tim vajcem naslehany to chutna skoro stejne ale blbe se vlezu s metlama do hrnku
denyk
s tim kafem rekni. pac ja si tam dala lzicu rozpustnyho, mnaaam
a super foteckyyy
to je bukis?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 07:46 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
cernej caj nene to neni Bukis to je nejaky madar z FB. Je to stendo to poznas podle kulek
jj fotky mají hezký, takových zrzounů pokupě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 08:04
- Nahlásit
denyk
to je strašná fotka, to je jak nějaká holoprtková vopice
co máte furt s tím vaječňákem, mě to nechutná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 08:11
- Nahlásit
Maya
to je jak nějaká holoprtková vopice
vopičí mládě
co máte furt s tím vaječňákem
a co ti chutná?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 08:14
- Nahlásit
denyk
jako z chlastu? nejvíc míchanej tvrdej, tyhle tlamolepy jako vaječňák fakt nemusím
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 08:22
- Nahlásit
Maya
jako z chlastu?
tak já obyčejně vaječňák taky nepiju, ale k vánocám prostě patří ...míchanej tvrdej jako třeba vodka s džusem jo
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 08:23
- Nahlásit
Zdravíčko všem
denyk
Taky jsem na fb nad těma společnejma fotkama zrzounků slintala.
Deny, podle tvého receptu z té dávky - kolik je výsledný produkt v litrech?
Birma
Doufám, že je Adámek v pořádku!!! Z čeho se mu mohlo udělat šoufl?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 08:32 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Darenka
něco kolem litru . No není to nic levného no...
když si vemu salko 80kč+rum 100kč+vejce 15 kč kolem 200kč/litr.
jo fotky jsou hezké, jen mi příjde, že se z těch maďarů stalo fakt módní plemeno a je v té skupině na FB hodně štěňat.
A myslím že dost z nich bude překvapených, že maďar není jen krásný mazlík do postele, ale aktivní pes.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 08:43
- Nahlásit
denyk
Jo je jich hodně. Jsem zvědavá, jestli až já budu shánět, bude ještě nějaké štěndo k mání
Jinak vzhledem k tomu kolik let už Maďara chcem si myslím, že víme co to obnáší a i tak se nám určitě xxx krát roztočí hlava kolem dokola, až ta raketa spustí akci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 08:53
- Nahlásit
denyk
ja to nepoznam podle kulek, kde bych se to podle tebe naucila rozeznavat?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 09:36
- Nahlásit
cernej caj
kde bych se to podle tebe naucila rozeznavat?
nevím
Darenka
chcem si myslím, že víme co to obnáší
ale tak jasně, Helí o tobě vůbec nemluvím, ale určitě sis tam všimla takových těch "puberťaček" které ho mají jako módní doplněk.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 09:52
- Nahlásit
denyk
tak ono je to tezky, no... fakt, ze dneska snadno ziskas co chces castecne negativne ovlivnuje to, ze pak to ma fakt kazdej i kdyz by snad ani nemel mit, ale zase i ti, co by chteli by pak byli dost omezeny trema prdelama nejakych obskurnich kravin... a spolihat na rozum nejde tak dokud nejsou psi doma zavreny v chodbe celej zivot, tak asi jeste dobry
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 10:01
- Nahlásit
cernej caj
tak asi tak, když jsem si ho pořizovala já, tak to částečně byla trochu "náhoda" viděla jsem toho psa poprvé v životě .
Jela jsem tam tehdy se svojí kámoškou, vlastně si chtěla vzít štěně jen ona, páč pro mého bejvalého to bylo trochu nemyslitelný žít v bytě se psem. Já jsem s ní byla domluvená, že bych s ním chodila ven atd...
Nakonec to dpopadlo tak, že jsem vezli domů 2 štěnda .
Nevěděla jsem téměř nic o krmení atd, tehdy frčel ProPlan a já bezmezně věřila vetovi.
Myslím si, že ikdybych měla jinou rasu, tak se víceméně budu chovat stejně, ikdyž by t nebylo tak náročné plémě na čas pohyb atd... prostě jsem ráda venku, ráda vypadnu z tý bytovky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 10:07
- Nahlásit
denyk
nojo, clovek mini, zivot meni
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 10:18
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 10:28
- Nahlásit
denyk
klasika
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 11:29
- Nahlásit
denyk
mně sladký sra.ky nevaděj a když to ostatním nebude chutnat, tak aspoň víc zbude včera jsem dělala z poloviční dávky a už tam je tak jenom nepatrně po dně, ale dneska je vážně lepší, jen nevím, jak se k tomu lepšímu propracovat, když mi po prvnim dni skoro nic nezbude?
cernej caj
a nějakou misku nemáš? zas vaječňák bez vajec je trochu divnej, ne?
Darenka
asi z hladu. Dneska je trochu spavější, ale to může bejt i tim, že jsme včera nějakejch 25 kiláčků stejně ušli a taky že dneska nemám vůbec čas, jinak vypadá úplně v pohodě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 11:51
- Nahlásit
birma
lepšímu propracovat, když mi po prvnim dni skoro nic nezbude musis toho udelat tak hrozne moc, ze to proste nedokazes vypit... me neco zbylo, muz nebyl doma, rano vstanu, muz je doma a na dne jen kapka
ja nikdy nedelam s vajcama, ale jednu misku doma mam, jinak do ni krajim salat takze na vanoce to budu muset delat na nekolikrat pac vic nez 1.5salka se tam nevleze
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:00
- Nahlásit
birma
jen nevím, jak se k tomu lepšímu propracovat, když mi po prvnim dni skoro nic nezbude?
s tím mám taky trochu problém
jsme včera nějakejch 25 kiláčků
blázni
cernej caj
ale jednu misku doma mam, jinak do ni krajim salat
hele tak jedině kup si pevnější igelitku do ní to všechno nalej a třes
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:01
- Nahlásit
cernej caj
musis toho udelat tak hrozne moc, ze to proste nedokazes vypit...
jako hektolitry? Na to nemám finance
me neco zbylo, muz nebyl doma, rano vstanu, muz je doma a na dne jen kapka
já taky neupíjela moc, jen z malýho panáka a měla jsem asi jenom 4, pak přišla mamka z koncertu a nalejvala si to do takový lampy... až jsem musela zrychlit tempo dolejvání svýho panáka
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:07
- Nahlásit
birma
Tak to jsem moc ráda, že kluk v pohodě
denyk
O víkendu asi zkusím udělat ten vaječňák. Jsem experimentátor, tak vyzkoušm to slko podle receptu cos dával. Tím by se náklady smrskly o načnou sumu
Už párkrát jsi zmiňovala kávový rum. V Jakém krámu se dá koupit? Mě rum vůbec, ale vůbec nechutná. Ale náš kluk přivezl z dovolené z Mauriziusu kávový a kokosový rum (bli ve výrobně na exkurzi) a to byla tedy lahoda neskutečná. Bohužel byla jen malinká ochutnávka. Bylo nás na ty 2 flašky moc, moc :
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:09
- Nahlásit
birma
nalejvala si to do takový lampy... až jsem musela zrychlit tempo dolejvání svýho panáka
Díky, díky..........potřebovala jsem se už dnes konečně zasmát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:19
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Rumíček blbeček našel v noci klacíček,
Rumíček trotlíček, dostal s nim psotníček
Ráno bylo ještě hůř
řval po sídláku a neslyšel volání hubu drž!
Ten vůl včera bohužel neměl mnoho příležitostí vypustit svou nahromaděnou enegrii, kterou si pořídil po dobu naší pracovní doby a tak večer byl celej říčnej, vyskočil do větví stromu, urval ho kus a tryskal s tím radostně za barákem, byl ftipnej, když chtěl, aby ho honil ten pán co šel od trambaje pán se smál a udělal tu základní chybu, že naznačil výpad.......hmmmmm dobrý to bylo.A ráno ešče lepčejší, páč jak se přes noc vyspal, tak měl energie ešče víc, logicky. no a muselo to ven, nejdřívějc si lehnul do kaluže, aby ho vobdivoval koliák Douwi. Douwimu byl ukradnutej a udělal na něj žuby venku! To zas bylo ukradnutý Rumenigemu a aby ho přesvědčil o své výjimečnosti, hodil do tý louže rovnou šíbru a druhej bok . Zklamání z nezájmu bylo veliký a tak se pustil do Bubice a řval u toho jak debil. Pokusy veškeré byly marné, pak začal tryskat a zastavil se až o koš na bobky. Hlavou. To asi zanechalo následky, protože to co následně předvedl, když potkal Bellu, se snad ani popsat nedá. Každopádně do toho šílenství svýho strhnul nejen Bellu, ale i Bubici a skončilo to příšerným tancem sv. Víta Myslely jsme s paničkou od Belly, že je pozabíjíme už rovnou všechny
V práci se nestačím ani nadechnout. Jdu na o a pak se podívám, co zde nového.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:20
- Nahlásit
birma
až jsem musela zrychlit tempo dolejvání svýho panáka
my to na zabijačce pili rovnou z lahve těch 25 lidí, njn sejdeme se na kožním pak nemám mít ty rozpáraný koutky
Darenka
já myslím, že se dá koupit snad téměř ve všch těch Tecscách atd...nevím, jestli to dělá i jiná firma než Božkov, ale raději bych neexperimentovala, je fakt jemnější má tuším jen 33% a obyč. rum má 40%. Určitě se nebude dát srovnat s tím s Mauritzia toho by tam byla i škoda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:23
- Nahlásit
denyk
my to na zabijačce pili rovnou z lahve
já to nepřelejvala do lahve (páč sem líná a lahev nemůžeš vzít stěrkou ), je to furt v takový vyšší nádobě, ve který jsem to chystala
ten kávovej mi taky jede (a kafe taky nepiju), do vaječňáku ho lejt nebudu, vyzunknu ho tak jak je
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:23
- Nahlásit
PetraK
řval po sídláku a neslyšel volání hubu drž!
tak jste řvali voba jo? chudák Bubí
pán se smál a udělal tu základní chybu, že naznačil výpad
a pak že Denis postrach vokolí (tak mi říkala máma když jsme byl malá) prt Denis, vy jste postrach vokolí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:27
- Nahlásit
birma
je to furt v takový vyšší nádobě, ve který jsem to chystala
tak já to vezla autem, a ještě další lahve , njn jsem to mohla nalejt do termosky já to mixuju ve vysokým hrnci nerezovým na špagáty, páč to stříká po celý kůchni kdyš to mixuju....by asi čučeli, kdyby jim přistál hrnec na stole v knajpě
Tvl a si vzpomínám, že je to pár lt, kdy mi kamarádka z Troubelic posílala recepís na sváteční punč, tam bylo červený víno, rum, asi 4 pomeranče vymačkaný a cukr a koření, to bylo taky výborný, slopalo se to horký a tchán po pár doušcích sflekatěl
(a kafe taky nepiju), do vaječňáku ho lejt nebudu, vyzunknu ho tak jak je
zvíře
|