Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:21
- Nahlásit

cernej caj
kterej to vubec je? to sem nejak nepostrehla...
ta starší

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:26
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

tááákle je umřetý Koláče, táákle a taky potřebuje minimálně šest dochtorůch:

páč hópnul na mě včéra večer bacil majne líbe Kindr. Ale! Bojuju! huž se homeopatikuju a je líp. Tak snad to vybojuju. Tak jako Rumíček dneska vybojoval přetahovadlo a pak ho debil mrsknul do louže (a já jsem druhej debil, páč jsem ho nechala v kapse v pytliku, bude smrdět :cry a protože jsem chudinka nemocná, uvařila jsem si kávičku a dala si homemade tirákmísu. Mňam, povednul se mi. Fčéra jsme si uďáli krásnej adventní den. Vyrazili jsme do křivoklátskejch lesůch na procházku s čoklema. A Rumíček už vokazuje, vokazuje, zač toho bude lokýtek , tak byl dvakrát zatčenej a načuřenej pak . Páč šécko tam bylo moc zajímací a tak se mu dvakrát ucpaly ušiska :mad. V lese ušetřím pamlsky, páč nejlepší odměna je moc si zase běžet kam potřebuje, takže to mám úsporu. Ale jinak byl vzorovanej. A pak na samotným Křivoklátě byli taky s Bubitkou vzorovaný. Aji mezi lidima, aji mezi stánkama s jídlem. dali si pečenou šunku s pánčičkou, zelnej bramborák s páníkem a kdyby to bylo dovoleno jim a tomu malýmu chlapečkovi, dali by si i hrachovou polévku . Všichni tři z jedný misky prej . Koupila jsem si neuvěřitelně krásnou vázičku, jednoduchá, krásná - s šípkama. ofotím a pochlubím se, protože je to fakt nádherná věc.Počkali jsme si až do tmy, já si dala medovinu (hnedle dvakrát ) Brtník javorovej čaj. A já pak ešče čerstvě praženou kávičku. Rumíček se nebál ani čertůch kovářských co tam chodili. No a v sobotu to jsme neměli úplně adventní den, to jsme uklízeli ty střepy, luxovali bordel, KYTOVALA JSEM OKNO!!!! (nebudu tu moc rozmazávat, že to pak ešče Brtnik doupravil, ale povedlo se mi to, on to jen dovzhlednil, páč to coby kdysi sklenařící umí moc hezky, mnohel líp než já , nebo tříletý dítě, které to má nastejno se mnou ). Ale měli jsme štěstí na počasí, nelillo a nefučelo, tak to nebylo tak deprézivní. Čokle si venku hlodali kostě a Rumíček hrál se mnou na bábu, aneb dostal asi tak 60x psotníček a musel psotníkat zahradou. Mně stačilo stát a dělat megavýpady, že ho ulovím.
Ten tirákmíša je fakt moc dobrej, uďála jsem ho i s banánama, dávaj to mu další rozměr. Nebaví mě to tady ani krapítek, chtěla bych být doma a spát jako ti dva zrzavý dementi, co jsou úplně vytuhnutý.

Joooo a pozorte, ČAJDA BYLA DNESKA V PRAHÉ! Potkala jsem jí, když jsem šla do práce a pokud bude tvrdit něco jinýho, tak LŽE! BYLA TO VONA!!

Udělá někdo výcuc??
Vím enem že LUDŘENKA SE NÁM KRÁSNĚ HOJÍ a GRATULUJU TEDY TINTĚ!!
VÍm, že mám držet palce Janiii a bernský marodkyni. Co tam máme dál?

TETKON TO NEJHLAVNĚJŠÍ!!

LUCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍŠKU!! DODATEČNĚ ŠÉÉCKO NEJ HOLČINO NAŠE:

Darenka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:37
- Nahlásit

Maya
Já jsem protipól - s tím vstáváním.
Mě vyhovuje vstávat dřív (obzvlášť v poslední době se budím kolem 4 a je vysvobození, když v 5 můžu vstávat).
Vyhovuje mi brzy v práci začít a odpoledne si trochu užít - obzvlášť v létě, kdy jezdím každý den na zahradu.
Moc si libuju, že můžu od podzimu jezdit do práce autem (koupili jme za tím účelem ojetinu) a nejsem tak závislá na spojích.
cernej caj
termály moc závidím - je to pohodička

Darenka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:46
- Nahlásit

PetraK
To je fajn, že jste úklid zvládli v pohodě.
Výlet na Křivoklát musel bejt super

Janiii
Hlavně že vyšetření je v pořádku a můžou operovat. Je mi jí chudinky moc líto, že musí trpět až do pátku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:47
- Nahlásit

Darenka

si tu někde psala, že bys chtěla vidět vánoční prahu - vykašli se příští rok na Prahu - je to komerce - a udělejte si výlet na Křivoklátskej advent. Potkáš tam třebas krásnýho němčoura, jako my včera. Byl ftipnej, nutně potřeboval jíst, páníček ho prej vůbec neživí . A taky olbřímí mladej vlkodav tam byl. No a hlavně, je to tam moc hezký, útulný, je to přímo na hradě, jsou krámky venku, i uvnitř. levandulový krámek, keramika, šátky, tašky, tureckej med- Brtnik si zas nakoupil tunu , čerstvě pražená kávička, můžeš střílet z kuše na terč, umatlat si hrnek z hlíny, pro děti jsou tam hrací koutky, svíčky, kamení, šperky, frantičky............ krááása.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:51
- Nahlásit

Janiii
nic neobvyklýho, rutinní prochajda ... běžela, skočila do pole, a najednou jakoby šlápla do prázdna, zaknučela, vrátila se k mamině, nalepila se na ni, jako au auu, no tak to otočily a šly dom - a večer už chodila jen o třech

ježiš, tohle mě děsí!! Držím moc palce!!!!!!!!!!!! Vyřiď i mamině. Včera mě takhle kapek vylekala Bubi. Spouštěli jsme se uprostřed těch lesů na cestu z takovýho krpálu/vzali jsme to jednu chvíli mimo cesty/ a Bubi s Rumíčkem proudili prostorem, pohodička. Pak se z toho udělala skorem kolmá stěna a šli jsme už pomalu a v jednu chvíli se Bubi uprostřed takovýho kamennýho pole jako zasekla - tak divně, stála a koukala, tak ve mně dost hrklo, jestli si neudělala něco s tlapkou, ale pak se v pohodě začla spouštet dál a na konci si i nechala od Brtníka pomáhat /prej je galantní páník /. Tak jsem koukala, jestli se nezvrkla, nebo tak něco, ale dobrý, švihala to pak po cestičce napřed a popoháněla nás .
Tak ať to všechno jde hladce, přeju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 10:01
- Nahlásit

Xerxová

už někdo řeknul tomu pomatenýmu Sierra Jizerovi, že je magor?? Vysvětlil mu to už někdo?

Rumajzl chtěl taky asistovat, furt strkal čumec k tý rozpálený troubě, furt, až se divil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 10:19
- Nahlásit

Janiii
ta snad operaci zvladne v poradku

PetraK
k vazicce gratulu a ste dobri, ze ste to dali vsecko do poradku

ude tvrdit něco jinýho, tak LŽE! BYLA TO VONA! ksicht ti verim, ale kdyby byla zezadu tak podle hader urcite nic co by ke me pasovali

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 10:23
- Nahlásit

cernej caj
k vazicce gratulu a ste dobri, ze ste to dali vsecko do poradk

počkej, až ju uvidíš!!
hlavně Brtnik si máknul, opravovat všechny ty dveře, navíc zámky nepasovaly - dělají jiný, je jich moc druhů, takže.... no ale poradil si.

ksicht ti verim, ale kdyby byla zezadu tak podle hader urcite nic co by ke me pasovali

Celá si to právě byla Ty, f tom je ten ftip, fakt že jo, fakt že jo, fakt že jo. I ty hadre seděly, postava, prostě bylas tam , nekecej!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 11:04
- Nahlásit

PetraK

sakra, si prave odhalila ze se umim teleportovat a mam tu prenosnej transporter z 29stoleti

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 11:08
- Nahlásit

cernej caj

ze se umim teleportovat a mam tu prenosnej transporter z 29stoleti

Máš to patentovaný?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 11:35
- Nahlásit

PetraK
bohuzel nemam, pac to jeste nebylo vynalezeny a to bych porusila casoprostorovy zakony

Darenka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 11:35
- Nahlásit

PetraK
Díky za typ.
Řekla bych, že příští rok bysme se mohli vydat na Křivoklát
ovšem za předpokladu, že budou mladí volný a vyvezou nás.I když tu cestu od nás bysme snad mohli "dát" sami i s tou naší orientační schopností. Někdy musíme začít trénovat na ty naše plánované dovolené v česku se psem no né?
A velikou motivací by bylo potkat tam zrzounky a třeba i nějakého čtyřnohého Konráda (ty dvounohé vůbec nemusím )

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 12:27
- Nahlásit

Darenka
i s tou naší orientační schopností
mám to stejný v tomhle, jsem musela v sobotu
požádat kámošku aby mě s manželem doprovodila na Václ. náměstí páč jako bych ze Staroměstského netrefila

PetraK
a s tebou mosím souhlasit, opravdu ta malá městečka
mají krásnou adventní atmošku, u nás teda hlavně i u německých sousedů třeba ten Königstein http://www.drazdany.info/koenigstein/vanocni-trh
prostě ty fotky a video opravdu zachycují to, jak je tam nádherně

já přijela od zubáka a gut, nic kaz nic očklivýho.
Jsem měla trochu stres, prostě bojím zubaře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 12:30
- Nahlásit

Darenka
jojo, musite zacit trenovat nebo si kupte navigaci/telefon

denyk
a ja to mam taky stejny, pac si vzpominam, jak sem loni na kotarech sesla na spatnou stranu kopce, pac sme spolu telefonovali jestli se to na me nepreneslo eterem

s tim zubarem chapu, ja se musim objednat, ale ta moje je na matersky a ja mam strach jit jinam takze s tim bojuju, uz je to rok a pul co sem nebyla...

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 12:34
- Nahlásit

denyk

Jsem měla trochu stres, prostě bojím zubaře

taky, taky bojim žubaže, takže chápu dobře. Seš rozradostněná, což? gratuluju k nulovýmu zásahu

jojo, já ty velký akce nemusím, tohle je fakt moc prima, žádná komerce, hrajou tam i na flašinet, živá středověká muzika, voní to tam, lidi moc fajn. Brtník tam byl taky za atrakci - slečny mladé ho tam oslovovali, zdaliž mu chudávi není velká zima tak si užíval slávy, navíc občas v doprovodu dvou psůch, kdy jeden z nich furt líbezní... je o čem hovořiti.... no jo, ten si to taky užil

Darenka
Řekla bych, že příští rok bysme se mohli vydat na Křivoklát
jo doporučuju mnohem víc, jak tu Prahu, je tam i kde se projít, hospůdky....
My jsme tam vždycky druhej adventní víkend. Ten první je víc pro děti-hlavně v sobotu, to je o Mikuláši. Každopádně je tam vždy co koupit jako malý dárek.

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 12:47
- Nahlásit

cernej caj
spatnou stranu kopce, pac sme spolu telefonovali
ach sooo, takže za to můžu já no super
Hlavně žes nepošla hlady a žízní že tě neroztrhala divá zvěř

uz je to rok a pul co sem nebyla
tak včera mi jeden chlapec říkal, že nebyl 20 let, tak to máš ještě čas

PetraK
gratuluju k nulovýmu zásahu
muheheee to je trefný
Já jim přinesla PFko keramický tak proto na mě asik byli hodní
Předtím tam ale mučili kámošku, se kterou jsem se svezla vozem, tý určo vrtali i kuří voka .. (ale jí to neva) tak mu říkám, že si předemnou určitě dost zavrtala a na mě už nejsou síly, ne?
No prej uvidíme, tak hledal hledal a nenašel, prý se bude snažit najít za půl roku

jojo, já ty velký akce nemusím,
my se rozhodli pro Prahu hlavně proto, že holky byly z daleka,
jedna až z té Komorní Lhotky, jedna z Ostravy...takže prostě vyhrála Praha kvůli dostupnosti jejich i mojí

no jo, ten si to taky užil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 12:49
- Nahlásit

denyk
no svedla si me na scesti asi
ale taky nekdy zmatkuju ze nevim kde su, proste zensky

za 20let by me ale asi s moji sklovinou vypadali vsecky zuby

PetraK
to zni moc hezky

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 12:53
- Nahlásit

cernej caj
no svedla si me
sem nikdy nebyla moc na ženský
na scesti asi
ani bludičkou se necítím

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 13:01
- Nahlásit

PetraK jsem si říkala, že debílka černého oceníš. některé fotky jsou opravdu dokonalé...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 13:23
- Nahlásit

Xerxová
ta prvni je hustaaa

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 13:42
- Nahlásit

denyk

, tý určo vrtali i kuří voka .. (ale jí to neva)

proto jí to dělaj, že se jí to líbí, úhylce

.takže prostě vyhrála Praha kvůli dostupnosti jejich i mojí

joo, tak to dává smysl!! já si právě říkala, proč jsi jela už dřív dom

Xerxová

tak já se omlovuám, von není dement, von je dementůch král!!! booože to jsou gezichty dík, sedím tu a tlemím se, popleskej ho ode mne, koníka dementního

.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 13:51
- Nahlásit

PetraK no hlavně bylo úžasné pozorovat, jak zjišťuje, že se to nedá snadno zastavit... Že to jedéééééé. Řádil pablb jeden...

V poledne tu dokonce chvilku svítilo slůňo, ale teď jsme šli ven a krápalo. Procházka je za náma - jdu na kus oken

birma
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 14:35
- Nahlásit

Dohnala mě jakási střevní křípka. Jen si teda ta mrcha nemusela vybrat zrovna chvíli, kdy jsme byli s Adamem běhat a měli jsme to domů tak 2-3 km a den, kdy je zrovinka docela hezky...

Xerxová
miluju ho!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 14:40
- Nahlásit

birma
to teda nezavidim a at je brzo lip, fakt doufam, ze to nebude na dlouho

birma
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 14:47
- Nahlásit

cernej caj
dík. Zatím jsem se to rozhodla ignorovat co se výběru jídla týče a doufám, že svejma stravovacíma návykama to prostě zabiju

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 15:45
- Nahlásit

birma
ježišmarja, to je moje noční můra, byly tam alespoň keříky?
jinak už prej řáděj i normální chřipajzny, horečky s bolestma, tak nevím, co je lepší
Xerxová
to jsou strašlivý fotky, tak teda nevím, jestli nemám bejt ráda, žse mám psy, co jim tohle ksicht nedělá

birma
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 15:52
- Nahlásit

Maya
to je moje noční můra
moje taky...
byly tam alespoň keříky?
byla tam taková dost zanedbaná plocha a doufám, že z těch otevřenejch oken v baráku za ní se v tu chvíli nikdo nedíval
prej řáděj i normální chřipajzny, horečky s bolestma, tak nevím, co je lepší
jj kamarádku to složilo, jsem na tom líp, ona nemůže skoro ani vzít psy před barák...
jestli nemám bejt ráda, žse mám psy, co jim tohle ksicht nedělá
nemáš, nemáš pak tak ftipný fotky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 15:58
- Nahlásit

Maya jojo - dlouhý volný pysk, plandavé uši, krátký nic neskrývající kožušek a jsou to dementi jak vyšitý... I hezká Betka uměla vypadat jak blb

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2014 21:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jsem prý bláázen jen, jsem prý bláázen jen, má-li být po mééém - teda pardon, když to čtu vedle.

Xerxová

[i]hezká Betka uměla vypadat jak blb

co lžeš? na tý fotce s plyšounem jí to moc sluší, je roztomilá

birma

byli s Adamem běhat a měli jsme to domů tak 2-3 km a den, kdy je zrovinka docela hezky...

a kuva! možná ti měl Adam nabídnout parametr klidu a chytit tě za to břicho????

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání