Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 18:48
- Nahlásit

Xerxová
jedny nezimní vyšší pod kotníky na teď, já taky zimní nenosím, ale chtěla jsem vyšší než normální polobotky a ty hnědý zimní s kožichem jsou tak do půl lejtek a nebo se daj ohrnout a jsou pak ke kotníkům, ty mám jen tak pro jistotu, protože zimní boty už mám pár let a kdyby mě opustily, musela bych ve sněhu chodit v polobotkách
s hladkou podrážkou do lesa, to jsi musela pěkně krasobruslit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 18:55
- Nahlásit

naštěstí je sněhu minimum... Takže to šlo. Ale zase mi bylo líto nevyužít možnost jít ven. A kdybych šla nejdřív domů, tak by se to za světla blbě stíhalo.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 19:00
- Nahlásit

Xerxová
to jo, tma je brzo, no tady sníh není ani omylem, dneska bylo i teplo, že jsem šla jen v tričku a bundě a odpolko místo procházky jsem radši myla okna a prala záclony
ale přes víkend tu mám zase borderáka, tak psiska budou mít zábavu

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 19:11
- Nahlásit

Maya
keese narozeného někdy před 8 lety
před osmi lety vyhrál, takže mu byly nejmíň dva roky. Majitel je nejspíš Antonín Schuster, Židovice 81 (nebo třeba manželka Schusterová )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 19:11
- Nahlásit

chicht - někdo borderáka, někdo v neděli vnoučata Psisko bude mít zábavu z dětí a děti z psiska...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 19:24
- Nahlásit

kachna_
no to hledá datum narození 2001-2006 a žádný kees s českým majitelem tam není, vím, že měl tehdy keese z Anglie pan Procházka ze Slovenska, potkali jsme se na klubovce, ale jinak je to podle databáze jen samý vlčí, leda že by nebyl zapsaný v plemence

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 19:25
- Nahlásit

Xerxová
to já radši bordráka, dětičky si naštěstí odjeli s rodičema do Alp

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 19:29
- Nahlásit

Maya
já tím spíš chtěla říct, že "to" bylo huňatý a mělo to krátkej čumáček

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 20:10
- Nahlásit

kachna_
pekinéz?
ale to nic, jen mě to tak zajímalo, co to mohlo být za psa

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 20:33
- Nahlásit

Maya
pekinéz
vy koukám s Ešuskou dneska perlíte
No to mě taky, ale pán debatu na téma "jé vy máte taky vlčího špice" celkem utnul.
Hele napadlo mě, že jestli vyhrál na výstavě před osmi roky, tak to pravděpodobně byly Litoměřice

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 21:17
- Nahlásit

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJFKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NEJŠÍKOVNĚJŠÍÍÍÍ
FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJFKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

FAJFKO - TY OZDOBY JSOU NEUVĚŘITELNĚ KRÁSNÝ!!!! SEŠ MEGAŠIKOVNÁ FAJFKA, SEŠ NEJŠÍKOVNĚJŠÍ FAJFKA CO ZNÁM!!

A RUMÍČEK PREJ MOC DĚKUJE ZA TU SBÍRKU MALEJCH RULIČEK. KONEČNĚ MU PREJ NĚKDO KÁPNUL DO NOTY

dostala jsem se k rozbalení až teď a udělala si předpreimiéru Vánoc

Moc díkuju za šécko, přetahovadla jsou bombastický.

PROSTĚ JSI SUPRSTÁR!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 21:46
- Nahlásit

PetraK
PROSTĚ JSI SUPRSTÁR!!!

nepřehááněěěěj

Sem rád že si rád

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 21:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
Sem rád že si rád

MOC MOC, NEJVÍC!!!

edit: na stole mi stojí armáda černejch andělůch, k tomu koule.... svítěj svíčky, to bude mejdan!!

Hele lidijové, víte jak si řekne Rumíček, že musí ven? Stoupne si k balkonovejm dveřím a tam tiše stojí . Kapek zvláštní způsob, že?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 22:09
- Nahlásit

PetraK
armáda černejch andělůch, k tomu koule.... svítěj svíčky, to bude mejdan
hlavně aby hořely jen ty svíčky

lidijové, víte jak si řekne Rumíček, že musí ven? Stoupne si k balkonovejm dveřím a tam tiše stojí . Kapek zvláštní způsob, že
to je pako
Fajfka zase takhle stojí nad prázdnou miskou když dojde voda a stojí a čumí na ní a funí dokud si někdo z nás nevšimne a nedoleje na rozdíl vod jelita kerej mě příjde seřvat hned z první

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 22:18
- Nahlásit

Fajka
hlavně aby hořely jen ty svíčky

to záleží na tom, jak mi půjde výroba vaječňáka ochutnávám, ochutnávám, nemůžu dochutit
Fajfka zase takhle stojí nad prázdnou miskou když dojde voda a stojí a čumí na ní a funí dokud si někdo z nás nevšimne a nedoleje
páč vona je mírumilovná dáma, kdežto von je jelito primitivní

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 22:30
- Nahlásit

PetraK
Rumíček je chytrej, ví, že za balkonovejma dveřma je hned venek a ne chodba jako za vchodovejma, že jo

zajímavej rozhovor, tak to trochu navazuje na ten článek od vlka
URL

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 22:36
- Nahlásit

Maya
Rumíček je chytrej, ví, že za balkonovejma dveřma je hned venek a ne chodba jako za vchodovejma, že jo

tak jako já chápu jeho myšlenkovej pochod, ale potíž je, že když tam stojí v tichosti a ani nepípne, málokdo si ho všimne, žeáno . Venku se vypouštěl jak mrakomor

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 23:36
- Nahlásit

PetraK
dej tam zvonek a naklikej ho až si zazvoní třeba

birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 23:41
- Nahlásit

Maya
Se nesměj, tak to dost lidí fakt má naučeno

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2014 07:33
- Nahlásit

Arona První - ať už chtěla nutně ven či dovnitř, tak si u dveří uměla zařvat. A pokud jsme nebyli podle jejího mínění dostatečně rychlí, bušila navíc do dveří tlapou.

Xerxes Druhý - potichu zkroušeně stál u dveří, funěl, slintal. Nikdy neštěknul, nezaškrábal, nepřišel si pro nás. Odevzdaně čekal a hledal asi vhodné heslo na otevření dveří. Naučila jsem se ho neustále podvědomě sledovat, takže nikdy nečekal dlouho.

Beta Třetí - neštěkala, ale pokud si jí hned nikdo nevšiml (a on ten reflex na psa stojícího u dveří fungoval ještě od Xerína), tak si pro nás přišla - přiřítila se k nám, pohodila hlavou směr vchodové dveře a rozběhla se k nim.

Night Čtvrtý - uvidíme, jak to nakonec dopadne, protože začíná štěkat na silnější podněty až v těchto dnech. U dveří je němý, ale pokud potřebuje, taky si pro nás dojde. A nebo zkusí dveře postrčit tlapou - po ráně do dveří startujeme - neb s jeho energií se bojím, že je prošlápne

Všichni měli od malička zákaz stavět se u dveří a zajímat se o kliku. Žádný si nikdy dveře neotevíral (Arona tedy všude jinde - na návštěvách, o dovolených... uměla to elegantně, přesto "tabu dveře" v naší domácnosti ctila)

Všichni byli neuvěřitelně čistotní. A se slušným zažíváním. Takže nehody bývaly opravdu výjimečné (Beta třeba nikdy za 8 let - od 7 týdnů neudělala žádný bobek (ani průjmový) doma). Xerda jednou jedinkrát (měl průjem) a byl z toho "zralý na psychiatra"

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2014 08:32
- Nahlásit

Rumštáááájn
tak jsem dneska, konečně, zadělala kvásek, už mi kvasí na poličce, takže dneska si na poličce nebudu hladit kravičku, ale kvásek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2014 09:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
ano, vzpominam si zive na situaci, kdyz sme meli doma asi tak jeden den vokouna z utulku, v jednu chvili behal po dome a v druhe mu jel za zadkem nakladak krz celou vesnici, kterej se vsadim ho ani nevidel... (pro neznale situace bydlime na hlavni silnici, k tomu je to nejhlavnejsi tah brno-hodonin-hranice s SK pro ty, co nejedou smer breclav po dalnici... )

no a kvizova otazka - jak se odchytava pes, kterej neslysi na zadny jmeno a sere na vas jak na placatej sutr?

Maya
gratuluju k botam, jeste sem nedohledala jaky mas, ale taky zimni jako zimni nemam a snad nikdy sem nemela, max jako dite, jen za zimni povazuju kozeny kotnikace, ze tak snadno neprotecou a snih tam hned nepada horem

Fajka
tak to si teda asi ty koule bdu muset objednat, kdyz te tak chvalej

kachna_
ty si sikovna, prvni pokusy?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2014 09:37
- Nahlásit

cernej caj
prvni pokusy?
jj, doufám, že kvásek ještě žije. koupila jsem ho vloni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2014 09:39
- Nahlásit

kachna_
tak snad jo

Tinta76
# Zasláno: 13 Pro 2014 14:54
- Nahlásit

Dobrý den celý den ... vůbec nestíhám vám referovat jak válčí ludřenka

V pondělí dostala od veta dva rozdrcený piškoty, to bylo radosti Myslím, že další návštěva pro ni bude velkym zážitkem plným nezměrného očekávání, snad ji doktor nezklame ...
Jinak teda rána už vypadá výborně. Prostředek má krásně srostlej. Díry teda ještě ne, ale jedna je už srostlá aspoň vespod, tam stačí aby se zacelil vršek. Druhá je hlubší, ale užší a okraje kůže se uprostřed dotýkaj, takže by to mohlo snad k sobě přirůst. Má to čistý, nemokvavý, žádnej strup.

Až dobere ATB (až sroste), tak jí chci nasadit nějakou detoxikační kúru. Koukala jsem na Phytovet na dog detoxication cure a na digestive mix, má to úplně stejný složení ... máte s tim někdo nějakou zkušenost?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2014 18:51
- Nahlásit

uf, celý odopledne uklízím a meju vokna, ale hotovo!!
Tinta76
tak to je super, že se tak pěkně hojí, tak snad už bude moct alespoň ty piškoty
cernej caj
zimní mám od bati, ale nejsou to baťovky, koukám na stránkách je nemají, ale tu firmu jo, takžže v podstatě takovýhle, akorát trochu jiná barva a možná o trošku vyšší podpatek URL

chtěla jsem rieker, ale bohužel 41 všude vyprodaný a to měli teda hezčí

já musím mít zimní boty a teplou šálu, jak mi táhne na nohy nebo na krk, tak je mi kosa celkově
ale zase nemusím mít rukavice ani teplý kalhoty a takový věci

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2014 19:04
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/356293-muzi-vedou-ve -stafete-idiotismu-tvrdi-analyza-stupidnich-umrti. html

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2014 19:36
- Nahlásit

Lucie, Lucinka, Lucias? Jsem vycerpane, ale nema nejstarsi kachnatko_ svatek? Esli jooo, tak posilam na dalku velky blemcos a vzpominam na ni, coby prdolku, to este byla jedinackem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2014 21:15
- Nahlásit

nemám ráda kino... jedinkrát do roka jdu do kina. Dneska to byl Hobit... 3D... 3D nefungovalo. Zastavili film. Nefungovalo to - všem vyměnili brýle. Fungovalo to - ale neuměli to pustit jinak než od začátku. Nikdo nechtěl znova reklamy, nikdo nechtěl upoutávky na jiné filmy... Hlasité protesty... Nakonec hurá - našli místo, kde to přerušili... a dokoukali jsme to. Ještě že už hobit skončil a za rok budu mít od kina pokoj...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2014 22:19
- Nahlásit

Tinta76
Jinak teda rána už vypadá výborně.
A mas taky vyborne zabezpeceny spodary?? Jinak Phytovet beru jen mobility, tak s tou ocistou Ludriho organismu asi nepomuzu, kazdopadne ac je slozeni stejny, treba se lisi pomery bylin? tak, jak to je v poradi uvedeno - nevim, nepouzivam.
Xerxová
eště že už hobit skončil a za rok budu mít od kina pokoj...
Tak toho se nechci dozit, rict, ze "jeste, ze uz Hobit skoncil." Spis ronit slzy... ovsem 3D nejak nemusim, staci klasika. Hezky jste si to teda protrpeli.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání