Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 12:23
- Nahlásit

Já ci bejt dítě dost by mě asik bavil ten TEKUTÝ PÍSEK pro děti
http://www.zbozomat.cz//zazracny-tekuty-pisek-hrac ka-kterou-nebudete-chtit-dat-z-ruky?utm_source=adf orm&medium=rtb&utm_campaign=dynamicky_banner

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 12:26
- Nahlásit

Darenka
no to je fakt asi všude stejný

PetraK
kachna_
a miminko je made in china

jako Martínek?? nepřišel mi nějak žlutej

blbáááááááááááááááááááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 12:29
- Nahlásit

kachna_
tak to je blby, no... holt asi tyhle veci uz je tezky jakkoli pohlidat.

PetraK

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 12:33
- Nahlásit

denyk
blbáááááááááááááááááááá
moc
PetraK
kachna_
a miminko je made in china
jako Martínek?? nepřišel mi nějak žlutej

doufám, že máš v práci poličku s kravičkou, páč bych tě nerada hnala místo oběda štando péde k Fifině!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 12:37
- Nahlásit

denyk
tekutej písek jsem osahávala v hračkářství - měli ho tam vybalenej, a je to dobrá hmota taky bych se asi vyblbla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 12:51
- Nahlásit

vypada to suprove ten tekutej pisek

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 12:53
- Nahlásit

Janiii
cernej caj
že bych ho koupila mýmu depresivnímu příteli

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 12:53
- Nahlásit

kachna_
doufám, že máš v práci poličku s kravičkou, páč bych tě nerada hnala místo oběda štando péde k Fifině!!!

Darenka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 12:59
- Nahlásit

cernej caj
ze me kvuli nim vysoupnou
.nestraš.........

Jo ještě k tomu, co jsem psala s těma kilometrama. Je to firma akciovka, kterou po zemřelém majiteli zdědily jeho děti.

Darenka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 13:01
- Nahlásit

all
Nevím jestli se sem ještě dostanu, tak preventivně přeju všem krásnej víkend a PetřeK, ať ten úklid po zlodějích přežijou ve zdraví a ať jim jde práce pěkně od ruky, aby zbyl čas na zrzounky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 13:07
- Nahlásit

denyk
no muzes to zkusit

Darenka
tak vis jak, vetsinou kdyz maj dost nahrabano, tak je jim to sumak, vycucnou kde to pude a az to nepude, vsak oni maj po starostech do konce zivota asi...

taky kdyztak krasnej vikend

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 13:17
- Nahlásit

cernej caj
no muzes to zkusit
njn blbej humor, když já vůbec nevím co by mu udělalo
radost, kdybych se ho zeptala, vím co by mi odpověděl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 13:25
- Nahlásit

denyk
no to samo nikdy neodhadnes, takze to takhle klidne muze byt dobry darek

birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 13:56
- Nahlásit

PetraK
tak jako ale nebylo pak zbytečný mu je brát?
von si kvůlivá nim dělal něco s tim zbytkem a hlavně mu teda hodně vadily na mozku - utlačovaly mu tam ty dvě buňky mozgový

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 13:56
- Nahlásit

cernej caj
nebudu si s tím lámat hlavu, protože jeho odpovědi typu
: "kup mi rakev nebo nějaký jed" ... nějak moc nedávám

birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 14:02
- Nahlásit

denyk
jeho odpovědi typu : "kup mi rakev nebo nějaký jed" ... nějak moc nedávám
tě obdivuju, bych na něj neměla nerva a ještě ho sjela

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 14:08
- Nahlásit

birma
to nejde má těžký deprese...a není to tak jako když mi
si řeknem "mám nějakou depku" to je depka fakt na prášky, navíc je nemocný (jo ta svině) takže to není jednoduchý.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 14:19
- Nahlásit

info o poště - včera mi posílali z Brna balík, dneska dorazil

denyk
já chápu, že to nejde, jen prostě vím, že já bych tohle neustála...

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 14:31
- Nahlásit

birma
včera mi posílali z Brna balík, dneska dorazil
taky vše okej

že já bych tohle neustála...
jo říká mi to hodně lidí ale já si příjdu silná, nelituju
ho prostě vím, že když má tyhle stavy není to on,
ale je to čím dál častější.
Nemůžu nad tím přemýšlet, zbláznila bych se prostě to musím brát tak jak to je.
Někdy si připadám jako vrba, hodně lidí do kterých by člověk ani neřekl, že mají až takové trable, se mi svěřuje....
Já moc neradí, řeknu jen svůj názor, oni hlavně vědí, že o nikde nehlásám. Lidé jsou občas studnice bolesti a já se snažím je rozveselit asik i proto jsem furt za kašpara
Stejně tak jak mám ráda lidi jsem pak ráda i sama

Děcka krásný víkendík a kdyby někdo měl cestu, budeme se zítra motat až se z těch lidí zamotáme úplně v Prahéééé
Papa a ňufákům posílám pusiny
(njn já vím, že nejste žádný mimibazar :lol

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 15:17
- Nahlásit

kachna_

mám asi smůlu, mám tu poličku s pipinkou jenom
ale zase na krafku tu narazím na každým rohu vlastně,t akže dobrý

letím dom a ven se pséky, a přeju fšem krásnej víkend.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 16:15
- Nahlásit

jedna osmiletá útulková lapina - v útulku (kde byla 6 let ) a 7 měsíců v adopci

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 16:39
- Nahlásit

včera večer dostal Night svoji první novou hračku. Žádná naše doga nebyla ničič hraček, a tak třeba Night si hraje s medvídkem, kterého Xerxes našel na pláži v Bretani a ani následných osm let soužití s Betou ho nezničilo... Najt je ničič. Páře plyšáky (kterých jsem od sousedky dostaly dvě plné igelitky) a hlodá plastové hračky (zbytky kousátek po malých dítkách).
Včera jsem neodolala a koupila bavlněné kroucené lano s navlečeným obřím "tenisákem". Celý večer s tím Night bojoval a mlátil se s tím hlava nehlava.
Dneska jsem byla poměrně dlouho ve škole a Pepa s psiskem mě tam vyzvedli a rovnou jsme jeli na chvíli do lesa (pravda - ve slušných leč klouzavých botách na zbytcích sněholedu to na České chalupě nebylo úplně snadné) A páník hned hlásil, že mám doma překvapení.
Tušila jsem..., ale skutečnost předčila očekávání. Ten blbec psí rozkouskoval ten obrtenisák na kousky tak 5 mm na 5 mm... Špagát nepoškozen. Jen psisko nechápe, že už se s tím nedá mlátit...

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 17:57
- Nahlásit

birma
7 měsíců v adopci
no však ona Saň už taky nevypadá jako čtyřletá špička ale jako dvouletá bordera

A byla jsem dneska u pana Schustera pro holanďanky (králice pro holky k svátku a narozkám). Pán má (kromě nádherných kachniček) ještě keese. Prý byl před osmi lety druhý v Evropě. Byl to fešák huňatej skoro jako Kim před ostříháním. Byl v kotci a hrál si skrz kotec se sousedovo dětma.

Užila jsem si úžasný odpoledne (bez holek), vždycky když takhle k někomu jedu na návštěvu (zejména z těch starších chovatelů), tak si říkám, jak je to neskutečně úžasnej koníček, páč má v sobě úplně úžasnou složku jak jde napříč generacema a jak jsou k sobě ty páry strašně milý a úcty a ohledu plný.
Chtělo by to, stejně jako je ta strašná galerie paměti národa (strašná v tom, co jsou si lidi navzájem schopní udělat), udělat i galerii paměti chovatelů.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 18:00
- Nahlásit

Xerxová
A páník hned hlásil, že mám doma překvapení.
a tak dobrý, že to nebylo "do kroužku stočený"
psisko nechápe, že už se s tím nedá mlátit...
Sousedi u mamči nám jednou vyhodili náš míček, páč ho kradl jejich dobrman. To by jako přežili, jenže on jim ho házel na pařníková okna . Mají zahradnictví

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 18:25
- Nahlásit

rumštajn
teda dneska zase srážka s naším zdravotnictvím, ty doktory fakt nakopat, no ale zase mám dvoje nový boty
kachna_
a nevíš jak se kees jmenoval? jinak samo druhý v Evropě je blbost, spíš tak u nás, to bych věřila, v Evropě se keesové chovají už odnepaměti

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 18:32
- Nahlásit

Maya
nevíš jak se kees jmenoval?
netušim, on se pán jaksi o špicech bavit nehodlal. Já bych to tak tipla na mezinárodní výstavu, 2. místo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 18:34
- Nahlásit

Maya
ty doktory fakt nakopat
no ale zase mám dvoje nový boty
tak to je rozhodně dobrej základ, já bych si s těma svejma děravejma šlupkama moc nekopla

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 18:40
- Nahlásit

kachna_
novejma botama rozhodně kopat nebudu, nebyly zrovna nejlevnější
a navíc sehnat je znamenalo oběhat celý město, všude sice bot, ale takový hrůzy a to navíc jedny už jsem musela vzít hnědý, černý boty asi nejsou v kurzu a modrý, fialový v podobný jsem nechtěla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 18:45
- Nahlásit

kachna takový překvapení by uklidil - to by mi neschovával... jo a dobrman oknorozbíječ pařníkovitý byla určitě radost

Maya nový botky máš zimní?? Mně se nechtěly ještě zimní boty tahat (jsem zimomilná a bylo by mi hic)... jen mi nedošlo, že jít hned z práce do lesa v Jizerkách v polobotkách s hladkou podrážkou není úplně dobrý nápad. Ale mé kreace Nighta tak rozjely, že chlapec nalítal spoustu tryskometrů

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2014 18:45
- Nahlásit

kachna_
hm, tak hledám v databázi keese narozeného někdy před 8 lety a nic

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání