| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:44
- Nahlásit
Maya
tak u nas je problem v tom, ze pani napsala spatne jmeno, na poste nam to dat nemuzou, poslat zpet a zase sem se nestihne no a dovolenou na to, aby mi to privezla postacka si brat nechci
denyk
dobra blbost
tu swiss card mam, asi uz dobrych 15 let jako nejakej reklamni predmet co dovezla maminka odnekud z firemni akce. vozim to v lekarnicce na vandry, ty nuzkou tam sou supr a fakt krasne strihaj. akorat to nema ledku jeste, to se tenkrat asi moc nedelalo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:45
- Nahlásit
kdy jsme tu probíraly chodce? předevčírem?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:48
- Nahlásit
tak pro info o aujezdkyho chorobe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:50
- Nahlásit
birma
stavovaný zóny na kladině a je prostě úžasnej
a kdyby mi někdo včera řekl, že mi třeba na procházce ta hlava třeštit přestane, tak by to bylo lepčejší a mohli jsme courat i včera...
to potěší, takovýhle dny, kdy si to oba užívají, jak majitel, tak pes.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:02
- Nahlásit
cernej caj
jj ta karta je fajn věc.
o Aujezskyho jsem četla před pár dny. Snad si myslivci ty humusárny budou brát sebou, jen teda ta krev.
Ikdyž Bukís tohle nee, občas si teda pochutná na srnčích bobkách
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:06
- Nahlásit
denyk
ja se toho taky nejak neobavam, ale sem si rikala, ze treba nekoho to zajimat bude
dneska mame vanocni vecirek s klukama z kanclu, to zas zitra bude
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:11
- Nahlásit
PetraK
jj takhle skvělej pocit z procházky bych snesla i častějc
cernej caj
pro info o aujezdkyho chorobe
hmmm a to jsem doufala, že jsem jenom paranoidní, když z ní mám pořád hrůzu..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:12
- Nahlásit
birma
asi nejsi paranoidni, tak ale snad to riziko neni nejak moc velky pro beznyho pejskare
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:13
- Nahlásit
cernej caj
tak my po lese couráme hodně, na prasátka jsem Bohudík nenarazili, ale čék nikdy neví, běžně se tu po lese válej roztrhaný srnky a ovce . Srnky usmrcené od toulavých psů, nebo po zranění. A ovci vyvrhl jeden blbeček a zbytky nechal kus od rybárny, kam se psem chodím. On to teda nežere,
ale chodí to očumovat, prostě ho to láká...je tam kožíšek s kopýtky a vnitřnosti
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
Ešuska, vlk
Kameny se valí do Prahy!!!
ehm....spíš teda jedny gule se koulí do Prahéééé a druhý gule nach Ostrava
Tak snad to kucí z šenkra a PPLka dovezou fčas
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
dneska mame vanocni vecirek s klukama z kanclu, to zas zitra bude
bolehlav
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:19
- Nahlásit
denyk
jo, z toho hluku tam
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:19
- Nahlásit
cernej caj
snad to riziko neni nejak moc velky pro beznyho pejskare
to doufám, ale loni třeba Adam našel zmrzlýho divočáka, sice se ho nesnažil sežrat, ale očuchával ho a mě pak pár dní fakt nebylo dobře po těle...
denyk
běžně se tu po lese válej roztrhaný srnky a ovce
to je blbý, ale tak aspoň nebezpečný to neni i kdyby to sežral
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:28
- Nahlásit
birma
Adam našel zmrzlýho divočáka,
tos mi připomněla že někdy na jaře jsme našli kus kančí kůže
asi někomu vypadla ze čtyřkolky. Ten vůl tam běžel a ačkoliv to udělal naposled jako štěně, tak měl potřebu se v ní vyválet
Nevím proč, z tohohle nějak strach nemám, spíš z těch toulavých a neodvolatelných velkých psů. To mám nerva
Hlavně když jdeme kolem onoho místa kde jsme 3x potkali NO a málem byla mela, tak držím paralyzér v pohotovosti...ikdyž nevím nevím, jestli by byl něco platnej přes ten zimní kožich
Jsme o tom mluvila s kámošem a ten blb mi řekl, ať ušiju Bukímu obleček z ovčí kůže, že bude problém jí prokousnout a navíc mu bude teplo
ale tak aspoň nebezpečný to neni i kdyby to sežral
ne to ne, ale jak říkám žerou to jiný psi on ne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:29
- Nahlásit
cernej caj
jo, z toho hluku tam
se aspoň zabavíš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:31
- Nahlásit
denyk
Hlavně když jdeme kolem onoho místa kde jsme 3x potkali NO a málem byla mela, tak držím paralyzér v pohotovosti...
to se ti vůbec nedivim
jak říkám žerou to jiný psi on n
dámička
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:32
- Nahlásit
birma
no my letos taky narazily na mrtvou srnu normalne v trave, tim ze byla vyssi tak sem si vsimla pozde, ale psy k tomu nastesti nejak sami od sebe moc nesly, tak ono to taky asi neni zas tak slozity se k necemu takovymu dostat
denyk
no uvidime. vetsinou ta hlukova koule v hospodach je na muj bolehlav spolehlivy drazdidlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:44
- Nahlásit
já myslím, že se ta ajzskyho dost přeceňuje
cernej caj
tak to se dobře bav, my měli včera, ale já nechodím neb bych se pak nedostala domů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:48
- Nahlásit
Maya
ja du zas misto tancovani, uz sem mesic nebyla, tak to vychazi dost blbe... letos to dost flakam to tancovani, ale vyzvedne me aspon muz, jinak bych musela spat v brne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:50
- Nahlásit
cernej caj
, to zas zitra bude
............ v álejích nablito
Fajka
jedny gule se koulí do Prahéééé
tak jako v to pevně i doufám! Kdyby nedorazil, tak ho přerazim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:51
- Nahlásit
Maya
já myslím, že se ta ajzskyho dost přeceňuje
když ono je to těžký, když je to neléčitelný a prakticky vždycky smrtelný. Jako určitě toho neni mezi divočákama moc, ale náhoda je blbec...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:58
- Nahlásit
Maya
hlavne se precenuje ve mestech, kdy lidi, kteri se dostanou do lesa jednou za uherskej rok maj paniku nehorazne obri...
birma
urcite treba myslivci musi byt na pozoru mnohem vic, nebo jiny majitele psu fakt enormne se pohybujici po lese, kde navic divocaci sou... no je to tezky, hlavne pro lidi, ktery s rizikovyma vecma do kontaktu muzou dost realne prijit, ale to si myslim, ze je jen maly procento lidi prave
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 14:59
- Nahlásit
birma
ale v životě jsem neslyšela o psovi, co by na to umřel a mrtvoly všech možnejch zvířat se povalovaly vžycky všude a psi dřív lítali navolno daleko víc a přišli s nima do kontaktu taky víc než dneska a řeší se to až posledních pár let, podle mě to je typická bublina
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:02
- Nahlásit
cernej caj
hele a ještě další tam maj
URL
|
birma
Člen |
- Nahlásit
Maya
tak zrovna v tom odkazu od kafe jednoho mrtvýho máš. Jasně že to nebude úplně běžný, protože zas tak běžně se psi do přímýho kontaktu s divočákama nedostávaj, ale neznamená to, že když někde uvidim chcíplýho divočáka, nebo to jejich rozrytý bahno, tak k tomu svoje zvíře pustim, protože nepustim. To riziko může bejt třeba nižší než 1%, ale nevidim důvod to pokoušet, když nemusim...
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
hlavne se precenuje ve mestech
hele já jsem z města, nejsem myslivec, ale nějakej ten kontakt s divočákem mám kupodivu taky. A to dokonce kousek od nás od sídliště do pole u dálnice, kam jsem chodila trénovat. Zrovna minule jsme od tama vysmahli, protože jsem narazila na čerstvej bobek od prasete moji kolegové bydlící v okolí měst s nima mají problémy na zahradě, kam jim chodí řádit. Na chalupě hafo stop, ondynoj když jsme nastupovali do auta, přebíhalo celý stádo. Tm, že jsem venku hodně, tak šance bohužel asi je. Aujezkyho je sviň.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:03
- Nahlásit
Ch*ije a za bytovkou na louce kanci noha. Lidi jsou fakt hovada
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:26
- Nahlásit
birma
že když někde uvidim chcíplýho divočáka, nebo to jejich rozrytý bahno, tak k tomu svoje zvíře pustim
to bych nemohla pustit psy nikde, protože u nás je rozryto všude, ale jinak prostě myslím, ž riziko je asi tak stejný jako že mi psa přejede auto nebo tak něco, jako jasně, nenechám psy běhat s divočákama, stejně jako ho nenechám pobíhat na silnici, ale jinak to fakt neřeším
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:29
- Nahlásit
HOLKY BACHA DÁVEJTE, JE TU KACHNA, MUSÍME JÍ CHYTIT A VYMLÁTIT Z NÍ CO TO TEDA BYLO!! JASNÝ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:36
- Nahlásit
PetraK
HOLKY BACHA DÁVEJTE, JE TU KACHNA, MUSÍME JÍ CHYTIT A VYMLÁTIT Z NÍ CO TO TEDA BYLO!! JASNÝ
já teda nemám čas vás vůbec číst ale todle už tu Kachna psala Ešusováááá nechrááápej !!!
|