| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:37
- Nahlásit
PetraK ale pani dyt kacena psala co to bylo tys to prehlidla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:50
- Nahlásit
Fajka
já teda nemám čas vás vůbec číst ale todle už tu Kachna psala Ešusováááá nechrááápej !!!
kde jako?? myslíte, že mám čas hledat v tom bordelu co tu vyrobíme?
hííílfmííír, co to bylo teda? už několik dní nespim a když jo, tak trhaně a vždy se probudím vopocená, že se to nikdá nedovim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:53
- Nahlásit
dnešní brzičké ráno - počítám že při kojení - neb nikdo jiný ve 4 vzhůru nebývá... tam hledej odpověď...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:54
- Nahlásit
PetraK
myslíte, že mám čas hledat v tom bordelu co tu vyrobíme
tssss si tu máš zjednat pořádek at si po sobě každej uklidí, včetně tebe
hííílfmííír, co to bylo teda? už několik dní nespim a když jo, tak trhaně a vždy se probudím vopocená, že se to nikdá nedovim
to máš blbý teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:56
- Nahlásit
Xerxová
počítám že při kojení - neb nikdo jiný ve 4 vzhůru nebývá
Číf teda bývá, ale rozhodně nekojí a není to tím, že by už vstal ale tím že ještě nešel spát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:58
- Nahlásit
Xerxová
dnešní brzičké ráno - počítám že při kojení
no tak to jako nemám vůbec šanci to spatřit
Je normálně záludná a zlomyslná, kachna jedna!
Fajka
Číf teda bývá, ale rozhodně nekoj
jak to můžeš vědět? dyk máš půlnoc!
ešivá začal hárat třebas jako jelito tudle, jo? tak má tetkon falešku a třeba se i rozkojil!! :
zabije mě?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 15:59
- Nahlásit
Fajka
to máš blbý teda
seš mrcha, neřekneš to, jo?? musim do toho bordelu, jo?
Tady čék fakt vo svini nezakopne!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 16:00
- Nahlásit
kachna_
Byl to bazén v pohledu shora, dokonce včetně plotu kolem
twe! vona nás napíná jak gumu u spoďárů a pak to sem frkne v době, kdy to nikdo nemá šanci vobjevit!!
Konečně se snad vyspim už!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 16:06
- Nahlásit
PetraK
jak to můžeš vědět? dyk máš půlnoc
no von dává reporty každej den..něco ve smyslu...ty si chrápeš jak špalek a jááááá nemůžu do 5ti usnout
ešivá začal hárat třebas jako jelito tudle, jo? tak má tetkon falešku a třeba se i rozkojil!! :
zabije mě
no zabije a mě taky dyž ti prozradim že voni kuci tak jako háraj voba dvá a už dlouho zlatá Fajuš
seš mrcha, neřekneš to, jo?? musim do toho bordelu, jo?
Tady čék fakt vo svini nezakopne!
néééé NEKOPAT!!! to mě musíš vobejít, ani dotknout se mě nesmíš!!! abys nechytla tudlectu AUeskiho chorobu!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 16:12
- Nahlásit
Jste koně (ty to snad neroznášej)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 16:18
- Nahlásit
Xerxová
Jste koně (ty to snad neroznášej
v tom případě zvu Ešusku na véču
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 16:19
- Nahlásit
Fajka
u...ty si chrápeš jak špalek a jááááá nemůžu do 5ti usnout
ale to už ti neřekne, že kolem čtvrtý kojil!
e voni kuci tak jako háraj voba dvá a už dlouho
no jo i muži mají své dny
možná mu kup ferneta! Číífoj, jelito to pít asi nebude, ale co víš, že jo?
zlatá Fajuš
sem ti to tehdá říkala
AUeskiho chorobu!!!
ẗi dám AUjezkyho chorobu, že Ti budou trencle malý!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 16:21
- Nahlásit
Xerxová
Jste koně (ty to snad neroznášej)
v tom případku je Nýtek náš brácha
Fajka
v tom případě zvu Ešusku na véču
áá tam je hásky!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 16:22 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
jsem se urazila Napsala jsem nejmenovanému "kmotrovi" našeho psiska pravidelné hlášení a prý jsem ho svým popisem exteriéru velmi pobavila...
Nevím, co je na tomto popisu směšného: ...Night stále roste - teď ani tak ne do výšky (asi 86 cm), jako se mu změnila hlava. Má chlapec dost výrazně "promáčklé čelo" - jako bychom ho praštili sekerkou mezi oči. Rozhodčí to asi nenadchne, nám je to jedno. Hlavně že se stále tváří, že v té lebce má mozek...
Přitom jsem teď hledala v jeho velmi podrobně zpracovaném standardu (psal to do své knihy o dogách) a ta moje sekyrka je myslím pochopitelnější...
Pokud je spodní část čela tvořena čelními kostmi „promáčklá“ (tzv. „kostní stop“), jsou jařmové oblouky příliš vyčnívající. Tato vada vždy vede k divergenci kraniofaciálních linií, tedy k rozbíhavosti linie čela a linie nosního hřbetu. Stop (čelní vrub) – je jeden z prvků, které definují profil hlavy německé dogy, stejně tak směr kraniofaciálních linií. Musí být dobře vyznačen. Krásný je stop hluboký, mírně propadlý mezi očnicemi. Chybou je nedostatečná hloubka, příliš malá nerovnost mezi linií čela a linií nosního hřbetu. Rovněž stop příliš hluboký, jakoby nahrubo udělaný je nevkusný...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 16:29
- Nahlásit
Xerxová
dost výrazně "promáčklé čelo" - jako bychom ho praštili sekerkou mezi oči.
prý jsem ho svým popisem exteriéru velmi pobavila...
tak to se teda nedivím
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 17:17
- Nahlásit
Decka delam trochu uklid a nevim jestli by se hodilo neco do utulku, ale je jich tolik ze nevim kam bych to mohla poslat? Mam tu voditko, 2x psi ksiry, micek na provazku, deku, 2x pamlskovnik...poslala bych i nejake psi konzervy.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 17:27
- Nahlásit
Ctvrtecek, zitra patecek, jupi.
Snad vas doctu.
denyk
nevim jestli by se hodilo neco do utulku,
Tak jestli nemas nic pobliz a chce se ti s tim na postu (anebo jeste lip to poslat primo nakym kuryrem), hlasuju pro "nase" Skrivanky. Tam se hodi vsechno.
Zrovna jsem v HK vyzvedavala neco od jedny pani, co je slusna sveracka, tak mam pytel rucniku, naky deky, kyble s vikama, od dalsi pani vyzvednu grancle po starym pejskovi nejak po vanocich a odvezu to tam, dlouho jsem tam nebyla.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 18:00
- Nahlásit
Pobliz nic neni nejbliz Rumburk tam maji jen zachytne kotce postroje voditko a hracky tam urco potrebovat nebudou. A vesnice jsou skvely v tom ze mame postu blizko takze to poslu vsak to nemuseji mit do vanoc l.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 18:33
- Nahlásit
denyk
To urcite nemusi. Tak diky predem za ne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 19:10
- Nahlásit
denyk
já fandím nejvíc holkám z Voříškova, teď maj zase jednu chudinku chudinkatou, tady má video z první procházky po několika letech
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 19:12
- Nahlásit
birma
Husuj babo!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 19:13
- Nahlásit
Fifi
pche
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 19:17 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Fifi
tady máš něco o Pánovi Prstenů - abych si tě udobřila
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 19:25
- Nahlásit
birma
něco o Pánovi Prstenů
to je hukot
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 19:26
- Nahlásit
ssshhhhh
dobrý, co?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 19:45
- Nahlásit
birma
neskutečný
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 20:05
- Nahlásit
však jsem taky prvního Pána prstenů viděla nakopírovaného... A na první porevoluční vydání jsme stáli frontu... Máme Tolkiena doma komplet včetně třeba "psí pohádky" Tulák Rover
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 21:51
- Nahlásit
birma
Drž se Mordore!
já teda skončila čtení u Hobita, mě to nebavilo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 21:58
- Nahlásit
Maya
mně se Pán prstenů líbil, ale já obecně fantasy hodně můžu. Zato Hobita jsem nepřečetla, možná to bude tim, že ho mám v němčině (kdyby byl klínovym písmem, vyjde to skoro nastejno) a ještě má užranou obálku a jeden roh od Altárka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 22:31
- Nahlásit
birma
já budu mít Hobita někde na půdě, tuším jsem ho ani nedočetla, ale já zase teda fantasy nemusím dodneška, tak to bude asi tím, odvahu kouknout se na tyhle filmy jsem taky ještě nenašla, tuším, že to bude nějaká hrůza podobná Avatarovi
|