| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 10:20
- Nahlásit
cernej caj
ségra si bude pod stromkem chroupat granule?
my budem mít letos snad po 20 letech živej sromek jedli, jsem si dělala na tohle téma minulej tejden srandu a včera jí brácha dotáh
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 10:22
- Nahlásit
Maya
přesně tak, s těma lístkama. a jako abych si brala den dovolený a jela 100km stepovat před divadlo ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 10:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Gůtn tág majne líbe Kindr,
fčéra jsem si dala terapii psy. Ponejprv jsem si vzala ven Rumíčka a von byl ale tak, ale fakt tak hodnej!!!!!! Pipík malej roztomilej vzorňouchovatej nejvzorovanější (počkejte v pátek v polích, to zas budu nadávat ), chodníky střihal i když jsem tam vběhla já, zastavil se, i když jsem tam hodila házedlo, zastavil se. nechala jsem ho rozeběhnout za pejskem a zapískla, přiběhnul vzorovatě. Jen teda tu housku suchou tu neustál, leč nikoliv k jídlu, ale ku hrátkám jí potřeboval, páč se potkali s kámoškou zlatou retrívří a von jí popadnul - tu housku, ne kámošku a chtěl s ní proudit, aby jako vona že záviděla a honila ho . Vzroně vydal a vzal si házedlo. Paní byla unešená, jak chlapínek poslouchá a pravila, no to já jí pustit nemůžu, už bych jí asi nechytla . Užili jsme si samostatnou prochajdu, pranici, hru na babu a Rumíček byl unešen neb objevil sbírku výkopů!! : u nás opravují takový ty vstupy do kolektorů a je toho po sídlišti hodně a všechny jsou obkopané. No úžasnost největší, do každýho musel vlézt a proběhnout je dokola , jen byl zklamán, že já této zábavě - po tmě a v bahně - neholduji zas tak se obětovat nemusím teda pak jsme dali závod, kdo bude první na podestě a vyhrál . A místo něj šla Bubitka. Bubitka pádila tmou a cíl byl jasnej přepadneme mámu a vypáčíme z ní flákotu cestou jsme hrály na babu a Bubi dělala konika- skákala přes překážku, byla ze se sebe naprosto unešená (je ftipný, jak takhle starej pesan užívá života, fakt mě to nikdy nepřestane fascinovat ta její nabušenost a energie, když vezmu, že fakt nebyla schopná skorem vyjít schody k nám do bytu a teď dělá hopiky přes překážky a děsně jí to baví!!!!, krása, jsem ráda,když to vidím). Pochopitelně , že máma měla nějakou flákotu a Bubi pak byla načtvatá ale, že nejdem dál a nebudem tam bydlet,ale že se jde domů . Cestou si našla manžela, po chvíli jí už ale přestal bavit, tak mu dala do držky . A já se doma po dlouhý době svalila u tydlevíze, zapálila svíčky, dala vonět homodomo vůni, kterou jsem si namíchala ze skořice, cistrusů a jehličí do aromalampy, špuntla červený a užívala si. Může si člověk přát víc??? no nemůůůůůže,
Teda mohl by, třeba místo dřepění u počítadla v práci, jít s čoklema ven
Xerxová
ze tmy se vynořící Night jí hleděl přímo do očí
miminkooooo malinkatý!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 10:24
- Nahlásit
Maya
jasny
no tak to budete mit supr, jedlicku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 10:37
- Nahlásit
PetraK
tebe číst, to je akorát člověk frustrovanej jaká je lemra líná s neposlušnejma psama
Bubice fakt skáče? teda to mě Kim neskákal ani zamlada
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 10:48
- Nahlásit
PetraK
ale nahodou to je skvely, ze si ho tak uziva, myslim, ze to nikdo necekal a dalas ji hrozne moc, tim ze ste si ji vzali
Maya
muzes se uklidnovat tim, ze nas tu je vic lemer
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 11:18
- Nahlásit
a hele, ani německy nemusíme umět
http://www.zeitung.cz/
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 11:28
- Nahlásit
Janiii
ale jaksi předprodej pouze v pokladně divadla je pro mimopražské trochu problém
tak tohle mě taky točilo, když jsme chtěli jet na koncert, kámoška nám v Jablonci kupovala lístky.
Ja to na prd, páč tam vystojí frontu ti co nejsou v práci a pak ty lístky stejně bouchnou. Jako abych si brala dovču na koupení lístků
Já psala i tomu Linhartovi co mu dělá ty stránky, jestli by se ty lístky nějak nedali dát do předprodeje, že pro lidi z neměst je to fakt problém, prý se to pokusí řešit ale nakonec to vyřešil tak, že už neodepsal
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 11:30
- Nahlásit
hodinky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 11:31
- Nahlásit
denyk
tak to je blby, no
Maya
ty sou fakt desny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 11:32
- Nahlásit
Maya
po 20 letech živej sromek jedli, j
stromkovrahu!
frustrovanej jaká je lemra líná s neposlušnejma psama .
hele když já musím no, jednak tam kde žijem ti psi musí fungovat - nechci je vláčet na vodítku a mít strach, že něco sežerou, přeběhnou silnici, neposlechnou.... atd, vodítko fakt nesnášim, tak si musím dát tu práci. To jednak, a druhak - vymyslela jsem si, že budou dva, no tak jim taky ale musím dát samostatnej prostor, kdy jsou jen a jen se mnou a můžu se věnovat jen jim. Nejen při výcviku, ale i při kravinkách, který oba zbožňujou. Navíc, když jdu jen s jedním, víc si to užiju i já- zpravidla.
Bubice fakt skáče? teda to mě Kim neskákal ani zamlada
jojo, je šikovná, není to nic vysokýho, ale hopíkne si a je z toho děsně nadšená. A skáče kupodivu moc hezky. Já se jí snažím mít furt rozhýbanou, takže skáče i přes potok, škrábeme se do krpálů, dělá otočky, obíhá stromy, aby se to tělíčko hejbalo. A ju to moc začalo bavit, je to moje šikovná Bubi.
cernej caj
o je skvely, ze si ho tak uziva,
jo to je, to je jedna z věcí, která mi dělá radost, když jí vidím jakkoliv blbnout. Stojím a mám hubu kolem celý hlavy.
myslim, ze to nikdo necekal
to určitě ne, já s tím tak nějak nepočítala, ale ona se začala postupně vybarvovat . Bylo dobře, že přišla v létě, kdy byl prostor na to jí naučit co bylo zapotřebí, nasvalit jí, naučit plavat, prostě jí rozpohybovat.A tím, že tam byl ten Ešátor, tak ona se chytla a jede ve stejným módu. Tuhle nás potkala sousedka a říkala, že mládne před očima :-D. I ty očička se jí srovnaly. Čas od času to testuju při házení a tak. Ve tmě má tu orientaci horší, to když mě nevidí na určitou vzdálenost, začne se rozhlíže, ale stačí tiše písknout, tlesknout a ona s výrazem :Aha, támhle si, už mastí.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 11:35
- Nahlásit
Zdravíčko všem
PetraK
Krásnej program včerejší jste měli paní. Brala bych to hned - okamžitě, ostřelhbitě
Na to, že by s Rumíkem mohla už mlátit puberta je to zlaťoušek No a Bubitka, ta je zlatá celá. Mám radost s Vámi paní, že se všechno tak dobře vyvíjí
Opatrujte se a mějte pěkný den všichni
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 11:35
- Nahlásit
PetraK
já se doma po dlouhý době svalila u tydlevíze, zapálila svíčky, dala vonět homodomo vůni, kterou jsem si namíchala ze skořice, cistrusů a jehličí do aromalampy, špuntla červený a užívala si. Může si člověk přát víc??? no nemůůůůůže,
to jsou ty krásný maličkosti, které miluju a které někteří lidé prostě přehlídnou...
Taky to miluju zapálit svíčky, udělat si čajík, nebo vaječný koňak a relaxovat se zrzánkem u tely, nebo knígy.
b]Janiii[/b]
. a jako abych si brala den dovolený a jela 100km stepovat před divadlo ....
jo o tom tady píšu,,,možná kdyby si víc lidí dalo práci a poukázalo na to
Páč ten Járin prostě fakt za to stojí
PetraK
její nabušenost a energie, když vezmu, že fakt nebyla schopná skorem vyjít schody k nám do bytu
je krásný tohle číst až mě mrazí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 11:41
- Nahlásit
cernej caj
Maya
muzes se uklidnovat tim, ze nas tu je vic lemer
taky se ředím mezi lemry navíc s nevychovaným psem
PetraK
stromkovrahu!
a nebudem to už rozebírat, že
A skáče kupodivu moc hezky
Buki taky a u toho mi olízne nos
začne se rozhlíže, ale stačí tiše písknout, tlesknout a ona s výrazem :Aha, támhle si, už mastí
umíš jí krásně pomoct bábrlince
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 12:22
- Nahlásit
Darenka
už mlátit puberta je to zlaťoušek
on je zlatoušek, jen mě tak občas volochtává zatím. A třebas ani moc pubertit nebude a nebo jo a hodně, však co, jednoho dne to přejde.
Opatrujte se a mějte pěkný den všichni
ty taky děvčico. A pokud to půjde nenech se moc rozhodit, aby zbyl prostor na to užít si předvánoční čas. I když vím, jak Ti je.
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁU VYLILA JSEM SI DO KLÍNA HORKEJ ČERSTVĚ UVAŘENEJ ČAJ! a rozesmála oba nadřízený výkřikem že: Jau! Nejen že sem se vopařila, ale ešče vypadám, že sem se i počůrala!......... páč to bylo do klína za chvíli jdem na oběd, to k tomu ešče umrznu
denyk
a nebudem to už rozebírat, že
já jen žertovala Ivánku
Buki taky a u toho mi olízne nos
tak tak vysoko bubi zas nevyskočí už.
umíš jí krásně pomoct bábrlince
depa, já jí jen nechci hledat : ne kecám, snažím se, aby nemusela být ve štrézu,kde jsme. Spíš brzdím Rumíčka v rozletu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 12:24
- Nahlásit
denyk
to jsou ty krásný maličkosti, které miluju a které někteří lidé prostě přehlídnou...
Taky to miluju zapálit svíčky, udělat si čajík, nebo vaječný koňak a relaxovat se zrzánkem u tely, nebo knígy
jojojo, je to fajn, si to uvědomovat.
je krásný tohle číst až mě mrazí
mě taky. jednu chvíli šla jakoby vyloženě proti času, jak když chce dohnat všechno, všechno co zatím nestihla. Teď už občas je vidět, že potřebuje odpočívat, ale ..... není to často
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 12:24
- Nahlásit
celej včerejšek mi bylo blbě, tak jsme s Adamem ani nic moc nepodnikali a šli v 8 večer spát, ráno jsme vstali pěkně pozdě (v 9 ) a vyrazili na procházku a Adámek byl božan naprostej pamatoval si od léta áčko a byl nadšen, že ho po několika měsících zase vidí, krásně už zvládá zastavovaný zóny na kladině a je prostě úžasnej
a kdyby mi někdo včera řekl, že mi třeba na procházce ta hlava třeštit přestane, tak by to bylo lepčejší a mohli jsme courat i včera...
PetraK
to se moc hezky čte
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 12:34
- Nahlásit
Dost ouchylný zvířecí trička http://www.zvirecitricka.cz/Damska-tricka/Damska-t ilka/AnimalInside-Netopyr(DamskeTilko)
PetraK
HORKEJ ČERSTVĚ UVAŘENEJ ČAJ
cpálená? Snad né, počůraná neva
nemusela být ve štrézu,kde jsme
ano tak jsem to myslila
všechno co zatím nestihla.
pipíííí
birma
je prostě úžasnej
Takže nejlepší chlap tvýho života?
( to šeptala ta paní do ouška svému pejskovi, který odešel za duhový most....
"Stejně si byl nejlepší chlap mýho života" )
ta hlava třeštit přestane
já se nepovažuju za čéka, kterýmu by vadila každá bolístka, ale
mě snad bolí hlava už 14dní v kuse vrrrrr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 12:38
- Nahlásit
denyk
Takže nejlepší chlap tvýho života?
to bude, jestli mi spraví komp, seřídí kolobku a přestlovit cyklisty
mě snad bolí hlava už 14dní v kuse vrrrrr
tak to líty líty pani
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 12:41
- Nahlásit
birma
to bude, jestli mi spraví komp, seřídí kolobku a přestlovit cyklisty
a přiveze běžky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 12:42
- Nahlásit
denyk
a přiveze běžky
to už nemusí, běžky se našly u nás v Táboře
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 12:56
- Nahlásit
cernej caj
jinak mi snad dojde vcas darek pro segru, naskladni mi granule az mezi 15-19.12...
já objednala holkám hračky přes éšopu, zadala jsem bláhově českou poštu a balík byl podanej 9. a od tý doby trčí na překladišti. To už je snad lepší, když to člověk aspoň neví (je to balík s dárkama i k svátku a narozeninám, který jsme chtěli slavit o víkendu).
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:09
- Nahlásit
PetraK
to te lituju s cajem sem se dneska taky polila ale jen nohaviu (ale ne toho o kterym se tu bavite)
kachna_
no snad dorazi, mam na poste taky veledulezitej dar pro mamku... a to sou nervy desny tohle, to nekdy detem a rodicum nevysvetlis
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:14
- Nahlásit
kachna_
já včera obejdnala dva balíky a jeden hned poslali a už mám mejl z pošty, že ho pořivezou zejtra, já si teda na poštu nemůžu moc stěžovat, akorát si myslím, že mi někde sušej dva balíky z Číny, ale tipuju, že to bude na celní poště a ne na tý normální
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:14
- Nahlásit
Docela gut dárek k vánocům, kterej bych ocenila možná
i já http://www.alza.cz/victorinox-work-32gb-d1148659.h tm
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:15
- Nahlásit
cernej caj
to nekdy detem a rodicum nevysvetlis
já to nedovedu vysvětlit ani sobě, čekám tejden na knížku ze zahraničí a můžu se vopupínkovat, že ji ještě nemám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:15
- Nahlásit
denyk
a to je dobrý, to by se do kabelky fakt hodilo, no škoda, že na napsání ježíškovi už je dost pozdě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:32
- Nahlásit
Maya
že na napsání ježíškovi už je dost pozdě
tak jako mě by neurazilo ani kdyby to bylo po vánocách
tyhle věcičky se mi taky líbí http://www.alza.cz/victorinox-swiss-card-lite-tran slucent-cerny-d136097.htm
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:33
- Nahlásit
Maya
já si teda na poštu nemůžu moc stěžovat,
já teda vůbec nestěžuju, vše oki
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 13:43
- Nahlásit
denyk
počůraná neva
to úplně nevim teda
KACHNA, TAK CO TO BYLO??!!
cernej caj
polila ale jen nohaviu
No vidíš, tady lidijové pláčou, že nemůžou jít na Nohavicu a ty ho rovnou poleješ! Seš dobrá!
ad doručování - ehm, už teď vím, že na skladě to bude až 18.12. objednáno dost s předstihem.... hm.... možná půjdu 24.12 na počtu
|