| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2014 22:29
- Nahlásit
Xerxová
a tak to máš dobrý, já dodneška nevím jak skončili Muži v černém 3, když uprostřed filmu vypli proud a to jsem byla v kině taky asi po dvou letech
Lucince taky všechno nej, jeslti má teda dneska ten svátek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 06:51
- Nahlásit
Tinta to je dobře, že chlupatice srůstá. Jen tak dál. A hlavní je nasadit doživotně bezspoďárovou dietku...
Fifi ale tak mám doma všechny "pánoprstenovaté" filmy (dokonce i opravdu poctivě koupené včetně dodatků) - podívat se můžu i doma. A raději stejně sáhnu po knížce. Sice filmy nejsou tak hrozné - i když Hobit je udělaný podle mě hůř... ale knížka je knížka. Máme je hodně ošmatané. Nejvíc Silmarillion - tomu Xerxes ožral desky. Asi byl na něj dost složitý...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 08:02
- Nahlásit
Xerxová
Hobit je udělaný podle mě hůř
Tinta
My jsme phytovet detox dávali a efekt byl ten, že se po něm Mili nedrbala a mohla být s nějakým imunitním problémem úplně bez kortikoidů
Lucinka děkuje za přání
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 09:33
- Nahlásit
nejsme normální - byla tma, mlha a pršelo, když jsme ve čtvrt na osm opouštěli parkoviště na Maliníku. Byla děsná mlha a pršelo, když jsem dorazili na přehradu na Černé Nise. Byla mlha a pršelo, když jsem zkoušeli vyfotit baskervilla na blatech... Lilo, když jsme totálně promáchaní nastupovali do auta.
Vyfroťákovaný pes padnul na pelech k radiátoru a já vařím dopolední kávičku...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 11:09
- Nahlásit
jo a zápisky Nighta z tohoto týdne včetně v textu ukrytého odkazu na úterní sluníčkovaté Jizerky jsou tady: http://drporkert.com/dogy/images/Night/1214/index. html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 17:20
- Nahlásit
Haský nedělní podvečerismus,
ták víkedník v pr.... a zítra zase do kolbenky.
V pátek jsme ozdobili hospůdku a stromeček. Kluci nedbali mých rad a stromek nekoupili, ale byli pro něj v lese.
Praha byla krásná, počásko vyšlo na jedničku. Dali jsme pár svařáčků, medovinku....většina prodejců gavarila pa ruski, dokonce i číšník v restauraci měl ruský přízvuk. Njn každý se živí jak umí...
Prodejci svařáčků byli milí, přáli nám hezký den.
Všude davy lidí, ale s tím se samozřejmě počítalo.
Domů jsem jela v 17hodin, zbytek o hoďku později,
lidé prý na peróně zpívali koledy, kámošky byly nadšené, krásná atmosféra.
Jedna z nich byla dokonce v Praze poprvé a byla okouzlená.
Já byl docela unavének, holky mi přišly s Bukím naproti na nádro, doma jen rychlá sprcha a hají.
Takže se vše povedlo na jedničku
U nás prý celou sobotu pršálo, dnes tomu nebylo jinak. Chtěla jsem vzít Bukí do lesa, ale slyšela jsem střelbu tak jsme to otočili na druhou stranu.
Tinta76
to je fajn že ludřenka srůstá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 17:28
- Nahlásit
Xerxová
zápisky a Siera Jizera muhehehee.
MayaXerxová
no koukám, že jste si to dobře užili v kině....
Já bych musela do kina 30km a to se mi fákt nechce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 19:51
- Nahlásit
poslední dny se mi vůůůbec nic nechce, asi nedostatek sluníčka. Teda to přehánim - neustále se mi chce spát a jíst
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 19:56
- Nahlásit
háskou neděli přeju, konečně se noťas a wifi ráčily najít společnou řeč tak jsem tu.
jak jste se všichni víkendovali??
my máme v psích řadách opět maroda přetrhaný křížový vazy, teda není to potvrzený ortopedem, ale už byli dneska na krvi jako předoperačním a zítra s výsledkama budou naši volat do Čáslavi a domlouvat termín
tak pak budu prosit o čarování a držení všeho možnýho ...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 19:56
- Nahlásit
hele ty nandu jeden - sedím u počítače, ale peču u toho cukroví - a ještě jsem žádný nespálila
Najt chce asistovat - je to pravda logisticky složitější, než se zkušenou Betou. Teď se bojím horké plechy odkládat na zem, nikam si nic odložit nemůžu - neb všechno je prý dobré a jedlé...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 19:57
- Nahlásit
Janii to je mi líto - tak snad oparace dopadne dobře a zase mezi svátky se na rekonvalescenta v klidovém režimu lépe dohlídne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 21:32
- Nahlásit
Janiii
my máme v psích řadách opět maroda
držím všechno co mám
Xerxová
Najt chce asistovat
já nevím, že ty ho občas taky nenakrmíš chudáčka majintýho (já bych si nedovolila odložit nic nikam, ale kuchyň je u nás zakázaná zóna )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2014 22:23
- Nahlásit
Janiii
tak to držím palce, co jste vyváděli?
Xerxová
teda jídlo odkládat na zem bych se neodvážila nikdy
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 07:10
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Janiii
Moc držím palce, ať jsou škody co nejmenší a hojení rychlé.
Tinta
to jsou skvělé zprávy, že Ludřenka je skoro úplně v cajku. Veterinář je fajn, že si jí podplácí pochoutkou - nebude se snad tolik bát
denyk
už léta se chystám do předvánoční Prahy a letos zase nic............ . Tak snad zas za rok
Je fajn, že jste si to tak pěkně užili. Ale že takový výlet dokáže zmordovat člověka víc než dlouhá procházka v lese, co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 07:22
- Nahlásit
denyk
to je supr, ze ste si pragl uzili
Xerxová
tak to ses dobrej milovnik techle filmu ja videla prvni pulku prniho filmu, nevim, byl asi nejakej blbej den na to a jinak sem uz vic nevidela... ale pritom to muselo byt i skvele natoceny. v kazdym pripade hobit byl prvni knizka, kterou sem cetla pujcenou z knihovny, asi ve 3ti tride ve slovenstine a protoze se mi libila, teta mi na prahu 4/5 prihrala pana prstenu. Vim jiste, ze sem to nedocetla ani do pulky, pac to bylo tak hrozny pro me tenkrat v tech 10ti letech, ze asi me to trochu ovlivnuje i v ramci toho se mrknout na film. A kdyz uz je venku hobit 2, tak je nejvyssi cas mrknout na prvni cast
Janiii
tak snad bude marad brzo v lepsim stavu, to je mi moc lito
Tinta76
supr, ze ludra srusta
Ja su dneska mrtvola mrtvolna, termaly vcera sice supr, ale musela sem na nedeli spat u kamosky, jinak bych se nedostala na nedelni ranni odjezd, takze sem se vubec nevyspala (nejsu zvykla na ty zvuky tam u nich), vcera doma pozde, takze su dneska fakt mrtvola, ale koupani supr bylo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 07:27
- Nahlásit
Dobré ranko
Janiii
ale né, chudínek . Držíme palečky a tlapičky
Xerxová
neb všechno je prý dobré a jedlé
on by to spapal i horké, brouček malinkéj
birma
neustále se mi chce spát a jíst
tak to není nemoc, to já mám celej život
Darenka
Tak snad zas za rok
no narovinu, s Drážďanama se to nedá srovnat
Ale že takový výlet dokáže zmordovat člověka víc
no to mi povídej, ze soboty na neděli spala 12hodin
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 07:29
- Nahlásit
cernej caj
, ale koupani supr byl
tak tos super, závist bledá
hele mě ty koupačky taky dycky unaví a to ikdyž spím doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 07:43 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
jinak ja nosim navleky, taky nesnasim, kdyz mi v zime fuci ledovej vzduch kolem kotniku a lytek, ale predstava, ze bych mela vylezt bez tepljech kalhot je pro me asi jeste horsi, protoze u nas na vetrnych planich kazdickej rok nadavam po 15ti minutach venku s totalne omrzlou stranou tela, ze ktere fouka, ze uz si nikdy ven rifle nevemu do prace a tak je to OK, ale ono byt na tom severaku treba hodinu je des. Asi su moc zhyckana
kachna_
lucince taky vsechno nejlepsi k svatku
denyk
tak ono i to brzky vstavani a pozdni navrat a obecne nevyspani pred pracovnim tydnem je takovy pro me naprd, radsi bych jela v sobotu ale tak co uz, ja proste nestiham dospat ani deficity, natoz se poradne vyspat do ruzova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 08:32
- Nahlásit
cernej caj
no jo, u nás v dolíku moc nefouká a když je vichr, nelezu na kopce
super že se v termálech líbilo, já nikdy nebyla, ale mě by to asi nebavilo
já se teď celkem vyspala, protože v pátek jak jsem šla k doktorce, tak jsem mohla spát až do 9 a je to znát, že se člověk může vyspat v pohodě o den víc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 08:35
- Nahlásit
a hele co zrovna dneska vyšla, stopro souhlasím, bohužel už s tím nic neudělám a asi zhebnu brzo
http://www.novinky.cz/kariera/356337-casne-vstavan i-devastuje-zivot-lide-by-meli-zacit-pracovat-az-v -devet.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 08:42
- Nahlásit
Maya
tak ten jeden den je celkem ok, valime se, kecame, ctu, krizim lustovky... takhle je to OK na ten den pro me.
My tu zadny kopce nemame, jen pole, pole a nic nez pole a rovinu proste vetrny plane.
tak to ti zavidim, ja si davam doktora vetsinou na odpo, protoze kdyz chodivam na 6.30 do pace a zacinaj ordinovat treba az v 8, a sla bych v 9 a v 10byla v praci, tak naddelavat si s tim, ze se teda vyspim skoro 4h je mnohem vetsi opruz, nez naddelavat hodinu a pul a jit odpoledne s tim, ze se nenaspim
podle me ten clanek plati jen pro sovy ja su typicky ranni ptace, navic zacinat pracovat v 9, to znamena do 18.00 v praci a pro me je nerealny vecer jeste neco delat, protoze uz su napul v utlumu a tuha... urco su vykonnejsi v 7.30 rano v praci nez v 17odpoledne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 08:44
- Nahlásit
V průměru spali lidé, kteří začali pracovat v šest ráno, jen šest hodin denně. Zatímco ti, kteří chodí na devátou či desátou, spí sedm a půl hodiny
navic tady je zakopanej pes, v celym clanku pise ze ti co chodej pozdeji spi dyl, ale pak se ukaze, ze reseni je v tom, ze ti co chodi na 9tou spi dyl, nez ti co na rano, ja spim 7.5 - 8h kdyz se dari a to vstavam v 5. Je fakt, ze na 6.00 bych do prace taky chodit nechtela, pac vstavat ve 4uz by pro me byl extrem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 08:57
- Nahlásit
Maya
tak to držím palce, co jste vyváděli?
nic neobvyklýho, rutinní prochajda ... běžela, skočila do pole, a najednou jakoby šlápla do prázdna, zaknučela, vrátila se k mamině, nalepila se na ni, jako au auu, no tak to otočily a šly dom - a večer už chodila jen o třech
předoperační odběry krve jsou ok, termín operace je až v pátek - do té doby klid, venčit na vodítku, a snažit se šetřit, aby si nezatížila moc druhou zadní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:01
- Nahlásit
Janiii
tak to je dost blby, ze takhle pri normalni prochazce a po operaci pak zas bude OK nebo uz budou nejaky omezeni?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:01
- Nahlásit
Janiii
zaknučela, vrátila se k mamině,
nalepila se na ni, jako au auu
chudinka
cernej caj
Maya
já kdybych mohla tak chodím do práce třá od čtvrté ranní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:07
- Nahlásit
denyk
ses silena, vstavat ve 2 by me zabylo a k tomu teda musim dodat, ze prvni ranni autobusy smer brno jezdi az nekdy od 4 a chodit tech 30km pesky, abych byla ve 4rano, to si radsi hodim masli dobrovolne
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:07
- Nahlásit
cernej caj
a po operaci pak zas bude OK nebo uz budou nejaky omezeni?
vzhledem k problémům se zády stejně na žádný velký akce není - myslim co do výcviku (obrany, překážky). ale na naše běžný fungování by to mělo být OK. 30km výlety neděláme, tak snad.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:16
- Nahlásit
Janiii
tak drzim palce, aby aspon ta zakladni pohyblivost na vase bezny aktivity zustala zachovana
kterej to vubec je? to sem nejak nepostrehla...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:16
- Nahlásit
cernej caj
mně prostě neva brzo ráno vstávat, pak bych měla třeba od 13hodin celé odpo pro sebe a péf
Tak já narozdíl od tebe to mám do práce 3minutky, takže by to bylo o něčem jiném
Janiii
[/i]na naše běžný fungování by to mělo být OK[/i]
tak to by bylo fajn
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2014 09:21
- Nahlásit
denyk
jo tak mit to do prace 3 minuty tak bych chodila klidne na 6.00 uz ale na 4bych i tak nemusela, pac bych musela chodit spat tak v 7 a to uz by bylo jasne dany, ze prijdu o vsechny spolecensky zabavy s kamaradama
|