| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:14
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
ešče furt je Koláče tááákle cíplé
Koláče je cíplé a Rumíček jest velmi hodný, jen sou teda s Bubitkou dosti aktivistický takže Koláče místo, aby si válelo šunky, tak včera s těma dvěma kretýnama válelo obrovský papírový válce, co jim poslala Fajfka. A dnes ráno si vzal s sebou Rumíček ven svůj hlodací klacek. lítal s ním pyšně po sídláku a každýmu koho potkal - hlavně chapům teda - ukazoval jakou to má úžasnost. Všichni z něj měli srandu a kazili mi moje povelování, že "Rume, ne, nikoho tvůj klacek vůbec nezajímááááá!" a zajímali se vo jeho klacek, a Rumíček byl Blažej. A Bubitka byla Blažena, páč když Rumíček rozštípnul klacek vejpůl, mohla taky nosit ,páč když ona nese a on je u toho, tak jí to vždycky čórne, smeták jeden rozcapenej, takhle on nevěděl co vzít a měl dilemata . Kolegyně mi přinesla na léčení domácí slivovicu, blbý je, že tady se teda léčit jako nemůžu
co máme novýho? Krom toho, že Mája běží z kopečka a vrzají ji kolečká???? Mám od včerejška nějakou zpěvnou koukám , sem se inspirovala s večerem a zvostalo mi to do rána
cernej caj
čajdo už tu někdo řekl, že když se ti o někom zdá, že umřel, že tu bude dlouho?? Takže se neboj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:17
- Nahlásit
kachna_
PetraK
jak je to kurnik dál?
už jí chce mít v létě na dovolenou nou nou
(a nesmíš to zapomenout editnout
takhle nějak by to mohlo bejt dobře, co myslíš kachno?
Cvaldáá, cvaldááá sjel na vodu mělkouuu, uďáál v lodi díru wel-wel-welkou. Von měl náladu zlou, si zničil kéňu svou, už nikdá houpy hou s ní nepoluje tmou a tak za pmocí psů šetří na novou, na laminátovou......... jak je to kurnik dál?
edituju svůj příspěvek, protože jsem neznala konec písničky, tak snad to nikomu zas nepřinese trojma:
už jí chce mít v létě na dovolenou nou nou
díky milá kachno, nevěděla jsem jak dál OOOu nooou!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:25
- Nahlásit
Darenka
Doufám, že všem marodům je dnes už líp
doufáš marně -teda za mě birma vypadá, že se do toho opřela z jinýho konce
cernej caj
tvl to vubec neznam tohleto ale zni to huste
to je přece pan Mládek a jeho ftipná pjésenka
denyk
muheheee, koukám, že jste tadyk měli večer plný zábavy
.
sem byla fčera Zpjevanka, víš? tak ani nevím proč, přišlo to na mě a musela sem si před spaním zapěti
Maya
no mě od včera nějak podezřele bolej nohy a tak jen doufám, že to nebude ta chřipajzna, co teď řáděj, na vánoce bych to fakt nechtěla
no bohužel tak hle se to rozeběhlo u mě
zatím s homeopatikama bojujem., takže držím palce.
budu dneska v kanclu podvrzávat,
noo, máte celkem volnou morálku, koukám
Xerxová
tak když jsme skončily, tak jsem si vypsala co ??? Dovolenku...
uděláme Xerxový pápááá milé děti:
Darenka
Jen bych potřebovala, aby ten adrenalin klesl, přestalo bušení srdce a vrátil se dobrý spánek
ach jo! já to znám, , drž se. Mně se aspoň podařilo utéct .
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:33
- Nahlásit
zdravím všechny
Je mi výrazně líp, Adam je vzorňák, za chvíli přivezou balíka z Číny, na zejtra plánuju výlet a pozejtří prodejní akce výrobků v kamarádčině ateliéru - co víc si přát
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:34
- Nahlásit
PetraK
drž se. Mně se aspoň podařilo utéct
Díky, děvče, díky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:40
- Nahlásit
PetraK
tak si to musel rumik rozpulit, aby mel bubici co ukrast si mel rovnou nechat pro sebe ten ppuvodni kus ale to by asi neybla ta sranda pak pro tebe
birma
to su supr zpravy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:41
- Nahlásit
PetraK
noo, máte celkem volnou morálku, koukám
no jasně, s kolegyní my tady vyvádíme věci
birma
chvíli přivezou balíka z Číny
já chci taky ty dva, co jsou podle trackingu někde tady v čr už dýl jak tejden
a to už bude končit lhůta, musím se kouknout a když to nahlásit, dohadovat se jen s prodejcem by asi bylo vo hubu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:47
- Nahlásit
Maya
já chci taky ty dva, co jsou podle trackingu někde tady v čr už dýl jak tejden
taky jsem ho měla v ČR už od pátku. Teď dorazil, ta mrcha má 17 kg, kdybych si to uvědomila, tak jsem si na něj vzala dolů vozejček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:51
- Nahlásit
Maya
no jasně, s kolegyní my tady vyvádíme věci
u nás se taky blejská na lepčí časy, fčera mi šéf řeknul, že: "když tady nebudu, je mi jedno jak si to uděláš!" tak pro začátek dobrý, ne?
birma
Je mi výrazně líp,
trochu závidím, TROCHU HODNĚ!!
cernej caj
si mel rovnou nechat pro sebe ten ppuvodni kus
on měl pak jednu chvíli v hubě obě půlky klacku teda. ne nějakýho kolemjdoucího. A potěšil mě, páč jsme bojovali o klacek a když se k nám blížil psék malinkej a on dostal povoelní, že může jít, tak se zas radši zahlodnul do klacku a nechal se mnou vést .
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:54
- Nahlásit
birma
taky jsem ho měla v ČR už od pátku
takovou váhu objedáváš? takhle těžký mám akorát vždycky granule
já mám malý balíčky, ale teď jsem to dohledala, jeden už by mi měli doručovat dneska a druhej poslali čínani o pár dní později, tak předpokládám, že by měl dorazit tak do tejdne, ještě jsem ani nenašla český číslo, tak možná tu ještě není, ještě je na něj limit 10 dní, tak ještě počkám
PetraK
mi šéf řeknul, že: "když tady nebudu, je mi jedno jak si to uděláš!" tak pro začátek dobrý, ne?
to se máš, a co teda budeš dělat?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:55
- Nahlásit
fčera mi šéf řeknul, že: "když tady nebudu, je mi jedno jak si to uděláš!" tak pro začátek dobrý, ne?
bude požár ?? ...
Já musím tu dovolenou likvidovat, nestíhám těch 40 dnů využít. Budu doma už od pátku - 17 dní v kuse - to nebývám ani v létě. To bude mrtvej pes - když od 26 nás tu bude na tři dny asi 15 včetně tří mrňat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:59
- Nahlásit
Xerxová
bude požár ?? ..
podle toho jak se tvářil filutově, tak sirky na mysli neměl. I když zpočátku tu větu myslel čistě pracovně, pak mu to začlo šrotovat v makovici a mimicky změnil význam celé věty
těch 40 dnů využít.
nebude mrtvej péf, bude mrtvá Xerxová, je ti to jasný, že už všechny chystáme koberec?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 10:59
- Nahlásit
PetraK
trochu závidím, TROCHU HODNĚ!!
moc držim palec, ať už je ti konečně taky ouplně dobře
fčera mi šéf řeknul, že: "když tady nebudu, je mi jedno jak si to uděláš!"
chystáš už šéfovraždu, aby to bylo podle tebe pořád?
Maya
takovou váhu objedáváš? takhle těžký mám akorát vždycky granule
ty já mívám lehčí
holt mi to vždycky proclívaj, tak mi vyjde líp to poslat najednou, než platit xkrát fedexu za proclení (a sama si proclívat nechci, žere to moc času a nervů)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 11:00
- Nahlásit
Maya
to se máš, a co teda budeš dělat?
to záleží na okolnostech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 11:01
- Nahlásit
birma
chystáš už šéfovraždu, aby to bylo podle tebe pořád?
ne-e, von je hodnej, byla by ho škoda.
nejblbějš mi bylo ráno, jak jsem se rozpohybovala /ale to je u mně normální/ bylo to lepší. Uvítala bych postýlku, ale homeopatíčka mě zatím držej, snad to zmáknu. no.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 11:39
- Nahlásit
PetraK
tak to je dobrej sef
a nemuzes si vzit volno a oddechovat, kdyz tam ani nebude?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 11:54
- Nahlásit
cernej caj
ale mohla bych, jenže nechce se mi tentokrát tou dovčoui plejtvat, tak nějak si myslim, že by se to mohlo povést a zvládnout to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 12:36
- Nahlásit
PetraK
tak to zavidim, ja ji mit nechci ale v podstate musim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 12:37
- Nahlásit
PetraK Chce to klídek, přiměřeně teplo, hodně pít, moc se nehonit. Myslím, že pro tebe je tam hóóódně složitých bodů neb klííídek a nehonit se Ešuska neumííííí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 13:07
- Nahlásit
a já mám 2/1dovolenouuuu!!!!!! hurá!!!!
tož tejden a půl volna, už se fakt těším
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 13:09
- Nahlásit
Maya
skvelyyy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 13:15
- Nahlásit
cernej caj
birma
tady máte alespoň dobrej důvod pro pěknou procházku http://www.novinky.cz/domaci/356496-vedci-nemohou- najit-ulomky-bolidu-v-lese-na-vysocine-a-prosi-o-p omoc.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 13:23
- Nahlásit
Maya
jj o tom vim, to by beztak chtela najit vlcackova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 13:30
- Nahlásit
cernej caj
o tom vim, to by beztak chtela najit vlcackova
a to je fakt a už to nevrátit
jsem našla tohle od odborníka přes boty, tak vrzání bot na reklamaci je, ovšem co tomu budou říkat v krámě, kde mě už jednou s botama vyhodili teda nevím
předpokládám správně, že když se budou cukat, že i tak to musí písemně převzít a případně písemně zamítnout?
Nyní se již používají pro připevnění podešví jiné technologie. Jednotlivé části spodku obuvi se spojují buď v celé ploše, nebo jsou třecí síly mezi spodkovými dílci tak vysoké, že zabrání jejich vzájemnému posunu. Když tedy nyní nové boty vržou, je to vada, kterou lze reklamovat. Vznikla totiž nedodržením výrobního postupu.
Formy pro tvarování jednotlivých dílců jsou mezi jednotlivými cykly vystřikovány separačními prostředky, které zabraňují přilnutí tvářeného plastu k formě. Nejsou li dodrženy technologické podmínky, mohou zbytky separačních prostředků zabránit spojení plastů a vrzání vzniká opět vzájemným posunem ploch spodkových dílců.
Vrzat může také bota, ve které praskl tlumící vzduchový polštář v patě podešve.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 13:43
- Nahlásit
Maya
tak to je supr, muzes to aspon zkusit - a idealne si to vytiskni s sebou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 13:53
- Nahlásit
cernej caj
jo to bych mohla si to vzít sebou, no půjdu tam až 29, dřív nemůžu, tak teď zvažuju jeslti když už bud ve městě se rovnou neobjednat po letch ke kadeřnici
těmhle lidem i ten úspěch a prachy přeju
http://www.novinky.cz/muzi/356255-na-motorovych-pr knech-z-brna-brazdi-hladinu-i-piloti-f1-ci-hvezdy- pop-music.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 13:56
- Nahlásit
Nesnídám nesvačím
spěcháámeeee..........................
Jen díkujuuu Ešusce za taštičku v kerý vůbec nevim co je páč Brtník tvrdil že až Jéééžišek pod stromečkem...takže zatím díky za zajdu v pytlu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:05
- Nahlásit
Fajka
ses dobra, ze to zmaknes do jezucha
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:15
- Nahlásit