| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 08:05
- Nahlásit
mě se dneska taky po dlouhý době zdál sen, že jsme měli na štědrej den nějakej mejdan a já si pozdě odpoledne vzpomněla, že nemám zabalený dárky, děs
kachna_
to jsou hezký sukýnky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 08:09
- Nahlásit
Maya
štědrej den nějakej mejdan a já si pozdě odpoledne vzpomněla, že nemám zabalený dárky, děs
vítej v klubu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 08:13
- Nahlásit
denyk
ja prave nekupuju pac je tam na me moc alkoholu a tudiz mi to nechutna
tak ja to zkusim dle tve rady, sice se bojim, ze tady uz ty rady nedohledam, ale kdyz si zvladnu zapamatovat 6 zloutku, 2 tatry salek a vanilkac tak snad dobry
Darenka
ja nehulim ani zadny drastarny nesleduju
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 08:18
- Nahlásit
cernej caj
tak si toho rumu tam dej raději míň, přilít můžeš vždycky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 08:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
no jasny, mnozstvim rumu se ridit nehodlam
Maya
to das jako prednost, ze setris lesy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 08:46
- Nahlásit
cernej caj
ja nehulim ani zadny drastarny nesleduju
tak bys možná měla začít???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 09:05
- Nahlásit
kachna_
dneska du na vodarnu ke kamaradce, tak doufam,z e budu spat dobre a jako mimino
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 09:14
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
stav setrvalý
nejradši bych zalezla tak na sto let někam a nemusela vylézt, potřebuju spát a potíž je, že mi to nende
Rumíček mi ale dělá radost. Dneska ráno jsme potkali jeho milůvanýho Maximusa Zlatého a on místo aby s ním po uvítacích tancích šílených šel řádit, hópnul na házedlo a proběhla bitva veliká , taky huž chňápe, že když někde házedlo mrskne a odloží a já mu řeknu: "Kdes to nechal ty vole? koukej pro to mastit" tak tam docválá a přivalí to. A ráno byl ftipnej. udělala jsem si chvíli vánoční atmosféru /než se mi všechny vymklo z rukou a uspořádalo vzpouru). Udělala jsem si čas na snídani, uvařila lipovej čaj, pustila koledy, usedla ke stolu a.......... a von taky . Se zcela nenucenou samozřejmostí prostě usedl ke stolu . Nežebral, nelozil do talíře, jen tam seděl, dělal důležitýho pána a rozhlížel se Od mala má tendence šplhat na lavice a židle. Postele ne, krom gauče na chalupě, kterej je už definitivně psí a povolenej - když je na něm deka večer, jinak ne Na chalupě do ložnice nezavíráme a nikdá do postele nevlezl. Ale židle, lavice a křesla to je jeho. Když u nás byl na chalupě návštěvou šéf, mohli se strhnout, jak se řehtali, když ho viděli jak se sápe na tu lavici. Mrňous nejmenší, ale opřel se předníma, zaháknul se a s šíleným usilím a vyšpulenejma očima se přitahoval nahoru
denyk
Ale Bukís si furt sedal k Petře na takovou dřevěnou lavici a té se to nejdřív líbilo a pak už z něj mělanerva, že zlob
neměla, u nás jak vidno psi taky sedávaj na lavicích. Jen v hospodě mi to vadí, ale to toho malýho smrada Štajního moc nezajímalo tuhle, když se usalašil kámošovi na klíně s takovou grácií a samozřejmostí, že jsme oba s Brtnikem jen hekli a nezmohli se na nic
ale k vám do prdelajz bych si klidně dala výlet říct
Mlůj vaječňák nežloutkový je velmi prostý - leč, leč velmi dobrý, chutná mi ze všech nejvíc.
Návod zde:
Uvaří se puding vanilkový - trochu řidší, ke konci varu se do něj vleje kelímek a půl šlehačky. Jen se to nechá lehce protočit, vychladnout, rozmixovat a při mixáži dolít rum a vodku. Jak chutnalo Fajfce jsem zvědavá
no nechtěl jí, asi ho nasrala jak ho kousla
no vidíš a co by za to jiní dali
kachna_
heeej, to jsou krásný sukýnky!!!!!!
cernej caj
a v ten okamzik se pohnula klika a me doslo, ze sem napred mela zamcit zevnitr
čajdo! s těma snama - seš jasnej vítěz teda, brr.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 09:15
- Nahlásit
Maya
že nemám zabalený dárky, děs
taky znám. Nebo že nemám brambory na salát
kachna_
tak bys možná měla začít???
voe!! ale možná máš pravdu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 09:22
- Nahlásit
PetraK
hehe, muzes mit rumicka s bukvickou na jedny lavici
tvuj recept vypada taky dobre, ale uz moc slozite
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 09:32
- Nahlásit
PetraK
se předníma, zaháknul se a s šíleným usilím a vyšpulenejma očima se přitahoval nahoru
blbečéék škoda, že se to nedá vždycky fotit a filmovat,
jsou o komici prostě
Od mala má tendence šplhat na lavice a židle
tak koukám, že mě se o tom zdálo a ty to máš doma
(já teda taky )
a moribundus ti teda fakt nezávidím, fujky, ať se toho brzo zbavíš
cernej caj
taky dobre, ale uz moc slozite
blbáááááááá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 09:42
- Nahlásit
cernej caj
doufam,z e budu spat dobre a jako mimino
Takže dvakrát se vzbudíš na jídlo a jednou protože ti vypadnul dudlík?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 09:43
- Nahlásit
kachna_
Takže dvakrát se vzbudíš na jídlo a jednou protože ti vypadnul dudlík
a to bude ještě hodný mimino
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 09:44
- Nahlásit
kachna_
tady se fakt nesmi rict vubec nic aby to nebylo pouzity proti me
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 09:44
- Nahlásit
PetraK
se divíš, že leze na lavici? přece nebude tou holou prtkou sedět na zemi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 10:04
- Nahlásit
cernej caj
jo čokle budou sedět na lavici a já abych stála,ne? :
tvuj recept vypada taky dobre, ale uz moc slozite
se ti zdá, zkoušela jsem i ten salko tatrovej. Tohle je nejjednodušší a nejjemnější varianta co jsem kdy dělala. já moc nemusím sladký, takže ten salkotratrovej mi nevyhovoval právě, protože na mě to bylo moc hutný a moc sladký. Ale každej má jiný chutě. A je to fakt hned
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 10:11
- Nahlásit
PetraK
Jak chutnalo Fajfce jsem zvědavá
Fajfkááá ještě nic nevííí jednak sem měla fčéra bolehlav z počasí a druhák jsem tu tašku zapoměla v autě a večer a už neměla sílu pro ní do garáže lést...tož jestli přestane bolehlaf tak si dám dneska uuuuž se na to těšííím, a bojim se bojííím že se kouknu nad dnoooo
JInáč hlásám tu krásně azůůro a nebe modrý a sluníí a ráno bylo přituhlo a silnic je ledovatej... čekám až to povolí a pak štandopéde do arbeitu ....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 10:14
- Nahlásit
Fajka
a bojim se bojííím že se kouknu nad dnoooo
JInáč hlásám tu krásně azůůro a nebe modrý a sluníí
u nás tóže, posílal mi kámoš mms od Milešovky a taky mají krásně
PetraK
Ale každej má jiný chutě
jj a vo tom to je, je potřeba prubnout to
jo čokle budou sedět na lavici a já abych stála,ne?
bukvička má malou prtku narozdíl od paničky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 10:15
- Nahlásit
PetraK
a budes jeste obsluhovat
jenze ono varit puding se mi nechce pac mam jen jeden hrnec a su trochu lemra v umivani nadobi (a nejsu si jista, z ceho se vlastne dela ale videla sem bezlepkovej pudinga tak nevim, zda neobsahuje v zakladu nejakou mouku?)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 10:20
- Nahlásit
kachna_
týýýjo ta suknička je prostě kouzelná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 10:54
- Nahlásit
a to ty sukýnky jsou ve skutečnosti ještě lepší než na fotkách. Já pak holky vyfotim.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 10:58 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
a našla jsem dokonalou ledničku:
http://www.hotpoint.cz/domaci_spot%C5%99ebi%C4%8De _h/chladni%C4%8Dka_Chladni%C4%8Dka_s_mrazni%C4%8Dk ou_E4D_AA_W_C/pid_F077958CZ.do
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 10:58
- Nahlásit
Jéééžišku panááčku, já tě budu kolíbati...
Pouštím si koledy
až sem někdo přijde bude zaskočen, že neburácí ramštajní hromy a neplanou ohně
Fajka
, a bojim se bojííím že se kouknu nad dnoooo
neboj, je to enem malá flaštička, právě pro případ, že by nechutnalo.
cernej caj
a budes jeste obsluhovat
přeéésně! No ale tak oni jsou teda doma čokle dost zvyknutý, že je vobsluhuju To je vždycky vobřad, když se "nese na stůl" seděj na pelechu, s Rumíkem to lomcuje a nařiká si do hladovejch, Bubici skáče zadnice, aby už mohla vyrazit, páč musej čekat, až je povolám. Odnesu to do předsíně a vyvolávám jmenovitě. Bubi je mrcha, zjistila, že huž mladej dostává víc než ona, tak ráda občas zkusí, jestli náááhodou ta jeho mistička nepatří k ní a šine si to doprava V tu chvíli mlaďas propadne panice, že by mu to mohla sežrat a v gezichtu se objeví neředěný zoufalství , ale je vzorovatej, sedí., Bubice je nasměrována do správného směru a mladej smykuje po zavolání k misce, jednou projede vchodovejma dveřma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 11:00
- Nahlásit
denyk
[i]bukvička má malou prtku narozdíl od paničky
Rumajzl ne, rumajzl je klůůůsty!
[/i]kachna_
a našla jsem dokonalou ledničku:
a dej pokoj, než bych našla ty správný dveře, přešel by mě hlad!
Já pak holky vyfotim.
jooo páč jim to bude děsně slušet, jeee, já si to úplně představuju tu radost, jakou budou mít, ty sukně jsou fakt boží
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 11:33
- Nahlásit
Fajka
Děvče, při tom kvantu práce jaký máte před sebou by sis měla od Petry vyžádat větší množství než malé (toho vaječňáku)
abyste to snáze zvládli. Držím palce ať to záknete a máte klidné Vánoce.
PetraK
Vidím Rumíčka - vidíííím. Jak je pan veldůležitý u toho stolu
Denyk
Bukísek, prdelka, mamánek - poňuchej ho a naplácej zlobivé veverce, že ubližuje pesíkovi
Deny, to salko - to je husté slazené mléko? Nebo jakou to má chuť (nikdy jsem to nekupovala).
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 11:35
- Nahlásit
PetraK
Ten tvůj recept na Vaječňák vypadá dobře, ale máš vyzkoušenou trvanlivost? Nepiš, že nemáš, bo nikdy dlouho nevydrží
Vypadá jednoduše podstatně levněji než ten od Denyka, ale z toho podinku s mlíkem) bych měla strach.....i když dostatek rumu se asi postará o konzervaci. Pudink sladíš normálně?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 11:37
- Nahlásit
kachna_
ta vypada moc dobre
PetraK
ja prave radsi zas spis sladsi
tak ráda občas zkusí, jestli náááhodou ta jeho mistička nepatří k ní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 11:45
- Nahlásit
Darenka
ale máš vyzkoušenou trvanlivost? Nepiš, že nemáš, bo nikdy dlouho nevydrží
no - dělám tak nějak před svátky- třeba minulej víkend jsem dělala. mám to v lednici, a vydrží nejen přes svátky, ale i po nich. Jak dlouho ale to nevim
ale z toho podinku s mlíkem) bych měla strach.....i když dostatek rumu se asi postará o konzervaci.
na ja! Puhding a vodka, ta je tam právě na tu konzervaci, aby rum nepřebil to ostatní.
Pudink sladíš normálně?
já moc nesladím, takže jsem tam dala nějak asi 4?lžice - hnědýho cukru - ten sladí mí'n a pak jsem ještě trošku dosladila.
Vidím Rumíčka - vidíííím. Jak je pan veldůležitý u toho stolu
von je hajzlík, moc dobře ví, že mu líbeznění jde a že mu to dost žeru. Bude to nedisciplinovaje smeták nevychovanej, rozmazlenejc rozcapenej .
cernej caj
ja prave radsi zas spis sladsi
tak to ti ten salkovej bude chutnat moc.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 11:49
- Nahlásit
ježiš vy mi tu děláte chutě!!! u nás bude výroba vaječňáku na programu až v sobotu.
a nevim, jestli jsem vám to psala, ale v pátek budete čarovat, jasný! aby to bylo dobrý. a vono prostě bude!!! a basta.
klidový režim jí leze na budku už teď, a to má před operací. na vodítku po zahradě je to nuda, nejradši by se rozeběhla za Terezou ... ale má smolíka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 11:59
- Nahlásit
PetraK
tak to bude, pac ted delam salko 1konzervu tak na pul litru mlika, a jen se to rozstercha ve flasi, ale chtela sem zkusit neco novyho letos, tenhle takhle pijem uz 20 let ale co kdyby jinej byl lepsi
Janiii
jojo, pocitam s patkem
|