Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:28
- Nahlásit

PetraK
ňuňu mimi malý pošahaný

u nás to bylo večer jak na dělostřeleckym cvičení, fakt hrůza, šli jsme v tom nejhoršim naproti mamce k metru a Adam byl statečnej. Sice bylo vidět, že se mu to bouchání úplně nelíbí, ale kvůlivá mě to přestál chlapeček úžasnej

PetraK
Člen
- Nahlásit

denyk

tak jste řvali voba jo? chudák Bubí

No v ten moment ani ne, to jsem se snažila ho v bojovém letu jen v tichosti odchytit /jakýkoliv povel by byl marný / a trochu ho zklidnit (marně vjelo do něj celý peklo , tjo to ještě nepředvedl,a že on jinak umí, ale tohle bylo par excellence , jemen je to)

ste postrach vokolí

no neměl pán předstírat vesele ten výpad, že ho bude honit, to neudělal vyloženě dobře, větev se tmou rozběhla proti němu a pak se změnila v hopika

Maya
Člen
- Nahlásit

čaj s birmou si můžou dát rande
URL

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:30
- Nahlásit

denyk
Určitě se nebude dát srovnat s tím s Mauritzia toho by tam byla i škoda
Tak to asi fakt ne - ten byl jemňoučkej, mňam

Do vaječňáku fláknu normální rum. Máme ho doma litrovku a na nic jinýho než do bezink.likéru a pár dávek pečeného čaje ho stejně nepoužívám. A sezona je ještě hodně daleko. Do té doby pořídíme jiný

birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:30
- Nahlásit

denyk
posílala recepís na sváteční punč, tam bylo červený víno, rum, asi 4 pomeranče vymačkaný a cukr a koření, to bylo taky výborný, slopalo se to horký
punč kupujem ten hotovej, vždycky zalejt horkou vodou, mňam!
domácí musí bejt úplně super

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:37
- Nahlásit

birma

ňuňu mimi malý pošahaný

no to je myslím dosti trefný popisek

jsem zahlídla, že adam zvracel, už dobrý??
a Adam byl statečnej.

je šikovnej!! Já tohle nenávidí. Bubi to zatím dává, když to bouchá někde v dálce, ale o Silvestru nechce jít ven, doufám, že se mi s Rumíčkem podaří udržet nastavení o zábavném představení

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:37
- Nahlásit

birma
domácí musí bejt úplně super
rychloožírací

PetraK
vjelo do něj celý peklo
však žije u pekelnice

Darenka
vaječňáku fláknu normální rum
jo jasný, já ho doma taky měla dlouho, dávala jsem ho teď do cukroví. Musím ale přikoupit, o víkendu budu velkovýrobna vaječňáku

birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:44
- Nahlásit

PetraK
adam zvracel, už dobrý?
jj
Bubi to zatím dává, když to bouchá někde v dálce, ale o Silvestru nechce jít ven
tohle taky nebylo úplně u nás, ale na to aby to byly velký rány to stačilo, jako normální ohňostroj prostě, žádný uprděný petardy.
Zrovna teď tu něco prásklo za oknem, že se otřásl barák a já budu muset s Adamem než pojedu na tu prodejní akci, nezbývá než se modlit, že v tu chvíli zrovna ve vnitrobloku nikdo nic nehodí...
Včera psala známá, že jí nějakej debil hodil z balkonu světlici hned za psy, fena se z toho složila a tudíž má dost možná po zkouškách na který byla na jaro nachystaná stát se mi tohle, tak si snad zapamatuj, jakej balkon to byl a půjdu tam tou hovadu rozbít držku

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:51
- Nahlásit

PetraK
jsem to četla vedle, já samo nevěděla, že šlo o Ešusa. Vím, že jsi kdysi psala že po útoku jiného psa si ho musela dávat dokupy. To je přesně ono co řeším já, bylo toho víc než dost a Bukís už je nedůvěřivý. Takový ty řečičky že mám být v klidu hlavně já, nepřipadám si jako psychcky labilní, ale někdy to po všech těch zkušenostech fakt nejde...
Ale vy jste to skvěle zvládli a o to přece jde!
Od toho pána je to dost velký trapas, že to takhle napsal, no ať si každý udělá úsudek sám.

Taky bych byla vyvrhel společnosti, páč můj pes prostě cizí psy netoleruje.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 12:53
- Nahlásit

birma
ve vnitrobloku nikdo nic nehodí
magoři.
Taky se pár němců tuším předloni bavilo tím, že Bukísovi
hodili bouchačku téměř pod nohy . Já ho měla na vodítku,
on Bohudík nějak moc nereagoval, nevadí mu to ale já ječela
že zavolám policajty a už jsem držela v ruce mobil, jsem ani v tu chvíli nevěděla, že umím tak dobře německy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 13:10
- Nahlásit

birma
no proste jediny co asi hned dat pulku do uschovny k sousedum (nadobytne uzavreny

denyk
ja to delam v mise na salat a prelivam do petky, misku v ramci moznosti vylizu

Maya
no to nevim hele

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 13:33
- Nahlásit

trénink angliny s vánočníma pohádkama, tak trénujte čtení a poslech netuším jeslti je taky v anglině http://www.expats.cz/prague/article/movies-tv/czec h-christmas-fairy-tales/

PetraK
petardy jsou děs, hlavně aby ti Rumíček neodkoukal nějakou reakci od Bubiše

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 13:52
- Nahlásit

birma

nezbývá než se modlit, že v tu chvíli zrovna ve vnitrobloku nikdo nic nehodí...

tohle je vražda!! a za to bych normálně tvrdě trestala. Nejen kvůli psům.

onu světlici hned za psy, fena se z toho složila a

jo znám, Murphymu hodili dva smradi v Dejvicích čmeláky přímo pod rypák. Nevěděla jsem jestli dřív chytat tu babču co to taky položilo, nebo Murphyho, nebo ty šmejdy

denyk

že šlo o Ešusa. Vím, že jsi kdysi psala že po útoku jiného psa si ho musela dávat dokupy.

jojo, bylo to tehdy fajn. I proto, že se těch dalších útoků - který už ale nebyly tak hrozný, sešlo pak víc. První byla shodou okolnosti fena - která ho vzala hned asi tři dny potom. Tam neudělal žádnou chybu nic, kousla ho do tváře, no pak se přidal bígl na chalupě, kterej byl volně loženej, to jsem si tehdá střihla čardáš a točila se na místě jak debil, abych Ešusa udržela za sebou a bígla před sebou, pak RR a s odstupem času měl ještě párkrát - z toho dvakrát na krev, blbou smůlu, jedno byl debilní ovčák s debilním majitelem z místního lesoparku (sůůůpr dvojka ze cvičáku, pán ho má opravdu v ruce , druhej byl kříženec u nádrže, kdy jsme se následně málem s majitelem navíc servali my dva .

Ale vy jste to skvěle zvládli a o to přece jde!

jo, našli jsme si svou cestu, hodili se do klidu oba, on věděl, co dělat. Neměla jsem problém odložit ho v polí, kdy se tam zjevil ten olbřímí volně loženej pse a mířil si to knám. Zůstal ležet předpisově, já jsem pořešila psa (a měla jsem v kalhotách, že si mě dá jako zákusek , ale zdařile jsem to maskovala). Stejně tak, jsem ho vpohodě odložila , když už měl po boku i Bubici a v obou případech se k nám řítil majitelem neovladatelný RR. Zůstal a já měla prostor to pořešit.

Od toho pána je to dost velký trapas, že to takhle napsal, no ať si každý udělá úsudek sám.

ale tak ten pán si tak nějak tu vizitku tady o sobě už buduje dešlí dobu, já se právě těšila, že se jednoho dne projeví v tomto stylu a . .... nemýlila jsem se. měla jsem nefalšovanou radost, když to takhle - řekněme vykydnul, protože to se jinak nazvat asi ani nedá .

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 13:54
- Nahlásit

denyk
u téměř pod nohy . Já ho měla na vodítku

taky???

fakt zavřít za tohle!!

Maya

petardy jsou děs, hlavně aby ti Rumíček neodkoukal nějakou reakci od Bubiše

no v to doufám, (jelito od Fajfky taky nejdřív nic a dneska huž jo )
Nicméně si to nehodlám připouštět a jedem v módu, Tyjocotobylojdusepodívat!

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:04
- Nahlásit

PetraK
no já jsem taky letos zvědavá, loni už ty petardy Dorin taky trochu řešil, ale bylo to prvně a pro mě samo není problém ho n tu hoďku po půlnoci vzít domů

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:06
- Nahlásit

PetraK
s těmi psisky, já mám prostě strach o něj, né o sebe....
Bych do sebe nikdy neřekla, že ho budu bránit vlastním tělem,
což se už párkrát stalo a to nepřeháním. A ječet jako hysterka
to taky občas pomáhá, že pes uteče a já pak týden nemůžu mluvit .
Vím, že pustit se do sebe třeba s NO bylo by to pro něj peklo.
Nejde tolik ani o rány, ikdyž je to taky hrůza, ale rány se časem zhojí. Ale psychika
Takhle jsem se jednou v létě na zahrádce pohádala s jedním klukem, kterému tam lítal na volno takový hezký voříšek.
Přišli jsme jako první on asi po hodině, Bukís ta do tý doby spokojeně ležel na zemi.
Bukís samo začal vyšilovat, tak jsem klukovi řekla, že jestli by si ho mohl dát na vodítko, že můj pes z něj má nervy.
Nepochopil, ani když jsem mu vysvětlila, že má prostě špatný zkušenosti se psy...prý ho mám pustit, že si to "vyříkají" tak tyhle rady fakt miluju....
Psa si nakonec vzal k sobě, Bukís pokukoval, ale byl klid...

, že se jednoho dne projeví v tomto stylu
všimla jsem si...miluju lidi, kteří jsou bez chyby

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

le rány se časem zhojí. Ale psychika

jo pokud je to opakovaně a ten pes není typ splachovacího, tak se to holt sčítá.
Ešátorovi, hodně mu vždycky pomohlo, když mohl pak upustit páru, že jsme se jakoby poprali spolu ve hře o něco a on mohl upustit ten adrenalin.
navíc na to, kolikrát se takhle s něčím podobným setkal, tak v fungoval skvěle.

všimla jsem si...miluju lidi, kteří jsou bez chyby

to ani ne, jen o nic ti druzí nepíšou nemají to zapotřebí

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:32
- Nahlásit

PetraK
on mohl upustit ten adrenalin
jako bezprostředně potom?

Super je, že on mi pomáhá, tou řečí těla, že když jsme
třeba v lese a cítí psa, kterého já třeba ještě nevidím, tak se ježí, zvedne ocas, trochu kňourá...

ten pes není typ splachovacího
no o tomhle to je u nás, on je fakt cíťa, nemůžu ho
ani ořvat, musí se s ním prostě opatrně.
Přesně jak to píšeš tam vedle, cukáním a pod. si myslím, že
by se mi zabejčil a prostě ne.
Dyť on se bojí ikdyž si hrajem a příjde mu, že jsem jako dosti
"nad ním" tak se nehne a jen tak počumuje, jestli mu něco
snad neudělám, blbečkovi a to jsem ho samozřejmě nijak netrestala, prostě je takový cíťa.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:33
- Nahlásit

PetraK
a vůbec mrkla jsi na pižlí fotečky, co jsem sem dávala?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:51
- Nahlásit

denyk

jako bezprostředně potom?

jo.Pochopitelně ne v případě toho pita tam mi šlo o jediný, jestli je živý. Ale třeba ty dva zmiňovaný, kdy to bylo kontaktu, tak poté co jsem pořešila útočníka jsem ho rozblbla, aby to mohlo ven ten adrenalin. Jemu to vyhovovalo. U té nádrže jsme se "poprali" a pak jsem ho nechala hodně vyplavat, skákal za aportem šíbry a rval se o něj na břehu jako blásen.

řečí těla,

jo, věděla jsem třeba co je za rohem. Člověk, pes, jiné zvíře, fena. Stačilo pozorovat ocásek a že on ho měl hodně dlouhý , u Bubi mi tohle hodně chybí.

prostě je takový cíťa.
no oni jsou. Proto je taky spousta myslivců dřív třeba nechtěla, protože to není jak s výmarem, nebo němcem, kteří jsou na tlak stavění

on je fakt cíťa, nemůžu ho
ani ořvat, musí se s ním prostě opatrně.

tak u nás v komunikaci takhle problém nebyl, Ešus byl zvyklý že houknu, když něco nebylo jak mělo. ale snažila jsem se a snažím používat spíš tichý hlas (ač zrovna tichá nejsem ) protože to prostě líp funguje, pes slyší dobře, tak proč hulákat

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:52
- Nahlásit

denyk

a vůbec mrkla jsi na pižlí fotečky, co jsem sem dávala?

jaký?? jsem se nestihla podívat dál moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:54
- Nahlásit

denyk

Se srazu maďarů v

už víím jaký fotky, doooosti hustý , Rumíček by byl nadšen, Bubitka by byla nadšena. To prtě jak chrápe nemá ani jednu chybu

Maya

to je strašná fotka, to je jak nějaká holoprtková vopice jo to je přesnej popis

makak nějakej a ešče dementí

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:57
- Nahlásit

PetraK
tadyk fotky, to vižlí štěně je neuvěřitelně zamotaný
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_14113_116.html

PetraK
jestli je živý.
no tak to je jasný, že bys s pokousaným psem neblbla

pes slyší dobře, tak proč hulákat
myslela jsem to tak jak jsi to napsala, prostě když něco není tak jak by být mělo. Páč někdy je třeba půlka psa v NDR, když hrabe myši a je v zápalu, tak vohluchne

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:57
- Nahlásit

cernej caj

čajdo - hele ten kabátec je suprovej, gratuluj!!! originální!!

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:58
- Nahlásit

PetraK
, doooosti hustý
měli srázek na "Prokopáku" a teď plánují něco mezi Vánocema.

makak nějakej a ešče dementí

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 14:59
- Nahlásit

tak než jsem to dopsala, tak jsi to našla.

Nic děcka, hezké odpo, valím domů, je tma tma a déšť brrrrr

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 15:09
- Nahlásit

denyk

půlka psa v NDR, když hrabe myši a je v zápalu, tak vohluchne

jo. tak ale to ho nerozhodilo. Věděl, že všechno neúplné dooobšéé a má se urychleně dostavit do ředitelny

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 15:10
- Nahlásit

denyk
tak než jsem to dopsala, tak jsi to našla.

jo ten had malej je neuvěřitelnej u nás se spí zase, stejně jako Ešus - na Hitlera - neboli na zádech a jednou nohou v předpažení

podrbej Bukvičku .

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 15:17
- Nahlásit

PetraK taky se u nas takhle spi. A podrbu, navic ho tu chudaka drbu cely den

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2014 15:20
- Nahlásit

denyk
taky se u nas takhle spi. A podrbu, navic ho tu chudaka drbu cely den
néé! ty ho máš v prasí??? háájzle!! taky bych sem chtěla Rumíčka a Bubitku. Ale... Rumíček by asi celej den jezdil výtahem sem a tam, navštěvoval spřátelené kanceláře, ukradnul by paní uklizečce hadr a košťátko a Bubice by si dělala zálusk na ředitelovu svačinu
hroooooooooooooooznááá představa

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání