Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 10:46
- Nahlásit

Xerxová
on asi Adam je na bolístka neurotický ošetřovatel
Adam je bolístka, je neurotický a je ošetřovatel
do pravýho úhlu to nemá naštěstí, ani bych neřekla, že ho to nějak extra bolí, ale přecijen budu klidnější, když na to náš vet koukne, právě proto, že spoustu drobných zranění vím, že umím v pohodě vyřešit doma, ale s těmi drápy fakt nemám zkušenost žádnou

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:09
- Nahlásit

tohle je dobrý http://marketingsales.tyden.cz/rubriky/marketing/p o-realnych-zenach-realni-muzi-jak-by-vypadali-v-re klamach-na-trenky_284610.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:10
- Nahlásit

Maya

jestli jako vydržej ležet a obvykle hlavu nezvednou, ale jen koulej vočima, aby mě nesputili z očí

to u Bubice ešče nemůžu, ona je hroznej zbrklouš a šprtka, takže chce vše hionem, honem, honem a zůstat v klidu je prej příííííšerně nemožný , takže jen chvilku. Je hrozně ftipná jak se u toho skládá furt kouká ešivá todle je to vono, to správný

denyk

jéjda otomiloučkááá Bubííí

orlice závidím Darenka

víš v čem jsi udělala chybu

to myslím vím, velmi dobře. Jako vždy- jsem spěchala. asi to nedostalo dost času, upekly se granáty bylo to tvrdý jako krááááááááv - a

Fajka

Ešuska nic zatím poslat nemohla bo sem ji ještě nenapsala já trupka) d

no , ,koukej poslat, nechci tlačit na pilu, vím, že toho máte hodně, Brtnik říkal, že Číííf vypadal přejetě

takovýho mudrce přemejšlivýho

tak to vopravdově, vopravdově sedí D: v hlavě průvan v těle atomovku, hotovoej profesor Najtík a Xerxová prominou, řehtám se tu jako de-bíííl.

birma

tak jsem se přes noc rozhodla, že se Adámek pojede ukázat pándochtorovi
a hergot, to to má tolik?? , tak držím palce, ať to zmákete

jůůů roztomilá Bubitkááá natoč to někdy na vídejo a ukááááá
to bych si já debil muslea někdy vzpomenout, víš? Jdu cvičit z náhlého popudu mezi tím, než vyndám štrůdl a fláknu tam játroví.... vídejo se tam už nevende
cernej caj
ako moje segra muze rodit kazdym dnem a to ma termin za 3 mesice, no takze taky na nu docela myslim

a my taky!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:12
- Nahlásit

Janiii
d. zápal plic - tatínek se už bojí,

coo? ještě tohle?? tak taky drřím.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:20
- Nahlásit

PetraK
kup si k sukýnce

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:20
- Nahlásit

PetraK
koukej poslat, nechci tlačit na pilu, vím, že toho máte hodně, Brtnik říkal, že Číííf vypadal přejetě

jo jo budu se snažit se k temu dohrabati..

e toho máte hodně, Brtnik říkal, že Číííf vypadal přejetě
no jo má toho už fakt plný kecky... zkušebně jsem si projela data a zjistila jsem že letos jsme toho udělali tolik co jsme měli dřív na dva roky... FUJ!

tak to vopravdově, vopravdově sedí D: v hlavě průvan v těle atomovku, hotovoej profesor Najtík a Xerxová prominou, řehtám se tu jako de-bíííl.

no hlavně dyž sem vás pobavila ale na fotce vypadá tak distiguovaně klidně majestátně a ta rejhááá..
.ehmmmm das ist sexy!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:25
- Nahlásit

Fajka
a fotce vypadá tak distiguovaně klidně majestátně

jako trotl jehehééhééé

jo jo budu se snažit se k temu dohrabati..

jasný.

no jo má toho už fakt plný kecky... zkušebně jsem si projela data a zjistila jsem že letos jsme toho udělali tolik co jsme měli dřív na dva roky... FUJ!

jo to by tak sedělo, letos je to stejný scénář, jako byl loni o vánocích si to pamatuju.

Maya

dooobrý jsou! maji jednu vadu. V mých botech by jaksi nevynikly D: nebyl by vidět ten obrásek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
bubice je mooooc sikovna

a dekuju

Maya
jj, to + muzu ty mastny veci. Neslozi me lokplnotucnyho mlika, slehacka v kafi, olej v salatu, kurka od kurete ale nezhubla sem ani gram

jo a sice v praci ale parime strilecky s kolegama

birma
no snad to bude brzo dobry

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:30
- Nahlásit

PetraK
jako trotl jehehééhééé

né na těch xichtovnííííích tady na tý poslední jak stojí na tý cestě...tam se snad netváří jak blbeček? nebo jooo???? mě z vás klepne...má to s váma fakt těžký to psisko

jo to by tak sedělo, letos je to stejný scénář, jako byl loni o vánocích si to pamatuju.
tssss já už si rači nic nepamatuju..aspoň se z toho nezbláznim, rači si nic nepamatovat a je to

V mých botech by jaksi nevynikly D: nebyl by vidět ten obrásek
jen ty rozjetý voka

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:31
- Nahlásit

cernej caj

jj, to + muzu ty mastny veci. Neslozi me lokplnotucnyho mlika, slehacka v kafi, olej v salatu, kurka od kurete ale nezhubla sem ani gram

lepek je sviň, projevuje se prostě různě, kolikrát to člověka nenapadne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:32
- Nahlásit

tady!! tady se tváří jak pan profesor !!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:36
- Nahlásit

Fajka

tady!! tady se tváří jak pan profesor !!!

seš unavená! Hodně unavená! mooooooooooooooooooc unavená!!

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:40
- Nahlásit

PetraK
mých botech by jaksi nevynikly
a jo, to mě nenapadlo
cernej caj
Neslozi me lokplnotucnyho mlika, slehacka v kafi, olej v salatu, kurka od kurete ale nezhubla sem ani gram
takže lepší zažívání dá se říct
no to nevím v čem by to pomohlo mě, já můžu sežrat všechno, i když pravda člověk by se možná divil
ale já bych na to neměla vůli, já se znám, tak to je lepší ani nezačínat

sice v praci ale parime strilecky s kolegama
se máš, tady už taky strašná nuda a v novým pc nemám ani prt, ani ty pitomý karty a miny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:41
- Nahlásit

no - určitě se tam tváří víc profesorovatě, než když má všechny čtyři ve vzduchu... To je bohužel častější varianta.

Teď se blbeček bavil lovením vysavače - skončilo to tím, že se jeho maličká tlamička střetla s vysavačem - neberu na něj ohledy, musí si dávat pozor... a tak se urazil a trucuje na pelechu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:46
- Nahlásit

Xerxová

ny čtyři ve vzduchu... T

: létající prasátko !
. a tak se urazil a trucuje na pelechu.

vcuclo mu to jazýček?? Bubi je na techniku nemilosrdná, vona je železná lady. vcucnul si mi jazyK = zemřeš! Vrtačka?? Vrčí ešče? nevadí, chytim si jí - vůbec jí nechápu. Asi je pitvůlka

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:47
- Nahlásit

Maya

v čem by to pomohlo mě,

v lepším vstřebání živin, tzn potom celkově. Jestli na sebe dokážu bejt zase krutopřísná, chtěla bych se do toho zase pustit. Pustila jselm si ty otěže moc. a fakt věř, že to tělo je neuvěřitelně nadšený, když vyhodíš všechen ten blevajz počínaje lepkem, přes alkehůl (ááááááchbožestrašnávěc), čaj a kafe (dalšíhrůza)!

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
seš unavená! Hodně unavená! mooooooooooooooooooc unavená!!
ježíííš já si asi teda koupim brejle !! a nebo přestanu chlastat vaječňák ! ceš mě říct že na těch dvou fotkách není žádnej rozdíl?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 11:51
- Nahlásit

PetraK
kafe bych teda nemohla vynechat, bez něj bych byla po ránu v kómatu
čaj proč? vždyť je zdravej a v podstatě kafe říkaj že taky když se to s ním nepřehání
ten lepek nevím, jsem celkem na vážkách proč by měl až tak vadit, když ho člověk žere tisíce let

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:02
- Nahlásit

Maya
tak hraj online hry aspon

tak zas ono kdyz te nic netrapi tak zas neni duvod ani to zkouset, ze jo"0

Maya
clovek ho zere tisice let, ale v 80tych letech doslo k obrovskymu slechteni bez jakychkoli testu, kdy se tisicinasobne zvysil objem lepku na zrno a proto je to v poslednich letech takovej problem - navic psenicny sirupy a tohle vsechno, je to levny sladidlo, je to ve vsem.

jenze tady to muze byt o tom, ze ackoli to me a petre treba funguje, nekomu to nebude fungovat vubec a navic petre to asi funguje mnohem lip, me to funguje tak, ze to poznam ale v jistym ohledu to neni zas o tolik lepsi (jako vyber si, zrat tucny nebo rohliky, no, furt je to kdo z koho

Xerxová
ale fakt skvely fota

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:12
- Nahlásit

Krafalény hrozitánskýýýý
a já balila pro šéfa dárky, teda né pro něj, ale jako od něj pro jeho rodinku prostě mě to ba a jelikož letos nemám moc co balit, tak jsem si to užila, z papíru jsem mu tam udělala ještě takový ty vějířky a zbytek budu dobalovat v pindělí

birma
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:16
- Nahlásit

jsme doma!
velký plus je, že pándochtor přežil, ačkoliv jsem doma hlava děravá nechala košík
pak už moc plusů nejni...
chtěl mu to strhnout, ale s tim, jak je Adam doteď hypercitlivej na tlapky a drápky a manipulaci s nima, jsme se domluvili, že mu to budu mazat framykoinem, dostal pigáro penicilínu, budu mu to koupat v heřmánku nebo hypermanganu a ve chvíli, kdy mu to začne hnít, tak mu nedám nažrat a pojedem na strhávání. Evidentně neinvazivní metodě moc nadějí nedával, tak snad se nám to přesto povede bez další návštěvy veta...

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:18
- Nahlásit

Fajka
že jediný na co mám chut je se jít pořádně prolítat s psékama a pak sebou fláknout k telce a čumět na pohádky..
a tak to má být. tak je to super

birma
a jéjda držím palečky vetovi i Adámkovi

Janiii
no zápal plic se bohužel dá chytnout i od bacilonosiče
Jsou dva druhy. Hlavně ať je tatinovi brzy lépe

Xerxová
krůtičku, mňam, téda, taky bych si dala říct.

Já už musím začít něco dělat s tím kancem v mrazáku, páč kluci už mi nabízeli další a já tam furt škudlím toho jarního

birma
ale zatržený do živýho a furt si to blemcááááá
a co ten hypermangan a fusekli na doma?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:18
- Nahlásit

PAAAAATECEEEEK, VOLNIIIIICKOOO! Stejne dlouhy, jak ma Xerxova, jucheeeeeeeej! Huz se vari kruti polifka, plecko se rozmrazuje na peceni, bude vobzerstvoo! spenatek po dlouhy dobe a br knedlik, mlask!
cernej caj
CAJDOOO! Diky moc!!! Prisla zasilka, tu druhou knizku vubec neznam, je dobra? Tesim se, az si o dovoleny zalezu a budu ciist, a ciiiiiiiiiist! A vyletovat a vubec. Hod mi do maila c.u. at ti poslu naky vyrovnani!
birma
Jejda, drapek? Ja tusim, kdo to na vas poslal! no, enyky denyky, co ty na to? Priznej se!
Tak drzim palcaky, at se mu v tom pandochtour nemusi stourati. A z ceho ti je teda blbe, posranku?
Fajka
Tjo pani, trochu se setrete, zvladnou tolika prace... ste silenci! Fakt si dejte poradnej oraz.
Jee, jaky koule a co skrivankum?? Mi to hod v emila, dam tam podekovani!
Janii
Drzim a nepoustim. Jak psici, tak i lidskym chrobakum.

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:20
- Nahlásit

birma
aha tak koukám, žes mě předeběhla. Ten hypermangan je fakt
super věc.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:20
- Nahlásit

Fifi
Ja tusim, kdo to na vas poslal!
Já taky, zvlášť když byla nedlouho předtim v Praze!

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:23
- Nahlásit

Fifi
no, enyky denyky, co ty na to? Priznej se
von nám to Adamita záviděl, páč von ty vižličky tak milůje

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:24
- Nahlásit

birma
Já taky, zvlášť když byla nedlouho předtim v Praze!
jo a ten sranec máš k tomu jako bonus

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:27
- Nahlásit

denyk
a ten sranec máš k tomu jako bonus
Tu fakt o svini nezakopnes!
A holoprdelnicek uz ma paratek zcela cajk?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:29
- Nahlásit

birmo tak to držím palce, ať to proběhne hladce. Já osobně mám pocit (a zkušenost), že spousta drobných věcí, když se nechají na vzduchu a na "psích slinách"... tak se vyřeší rychle a "samo".
Nevím s těmi ATB - snažím se je používat u lidí i psů minimálně. Jasně že na zánět ano. Ale bohužel znám i veta, který dával automaticky ATB i po vytažení klíštěte (kolegyně ho nechtěla psisku tahat doma, tak s tím zaběhla na veterinu). Prý preventivně...

birma
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2014 12:32
- Nahlásit

Xerxová
já právě mám vybraný vety dost rozumný, takže atb zas tak často nenasazujou, ale dyž se tvářej vážnějc, tak jim prostě věřim a zatim se mi to hodně vyplácí.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání