| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:22
- Nahlásit
cernej caj
ses dobra, ze to zmaknes do jezucha
to sem netvrdila
Maya
teda vy se jedno strháte
jo jednou a brzo ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:34
- Nahlásit
Maya
http://ona.idnes.cz/vstavate-jako-skrivan-nebo-sov a-dnq-/zdravi.aspx?c=A141212_103440_zdravi_pet
no takze si vyber, jeden clanek odporuje druhymu
birma
fakt jo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:38
- Nahlásit
cernej caj
ne tak často, ale šupy jsou to řádný, už mě to dost se.e
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:40
- Nahlásit
Xerxová
Chce to klídek, přiměřeně teplo, hodně pít, moc se nehonit. Myslím, že pro tebe je tam hóóódně složitých bodů neb klííídek a nehonit se Ešuska neumííííí
klídek? když jsme se tu tak pěkně s kolegama rozjeli?? Kolegyně něvážila dobře slova a ač to bylo myšleno zcela nevinně, vymklo se to kontrole, pěkně jsem si poplakala Ono říck kolegovi v jídelně, přede všemi, že by si potřebovala ověřit jen takhle malou věcičku a ukázat názorně velikost mezi dvěma prsty.............. to napáchá dosti škody, zvlášť když kolega hozenou rukavici nenechá ležet ladem strašný, strašný to tady je, pláču, takhle se tý rýmy nezbavím
cernej caj
tak to zavidim, ja ji mit nechci ale v podstate musim
grr, taky ti nachystáme nějakej pěknej kobereček
Fajka
Jen díkujuuu Ešusce za taštičku v kerý vůbec nevim co je páč Brtník tvrdil že až Jéééžišek pod stromečkem...takže zatím díky za zajdu v pytlu
nejni zač ale!! to nejni úplně šécko pod stromeček, je tam jedna věcička, kterážto by do vánoc úplně nemusela vydržet a hlavně.... jí naprosto potřebuješ otevřít, hned teď !
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:42
- Nahlásit
cernej caj
no takze si vyber, jeden clanek odporuje druhymu
to jo a tohle mi připadá i smysluplnější, jako sova můžu říct, že co tam je řečený je pravda a teda už se fakt těším na tu změnu spánkových preferencí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:44
- Nahlásit
birma
teda fakt štěstí, že u nás to bouchá tak hoďku na silvestra, mě by z toho, co je zvlášť v Praze fakt kleplo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:45
- Nahlásit
PetraK
co kolega skoroval, poděl se, taky se chceme zasmát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:45
- Nahlásit
PetraK
koberec na to, ze musim plytvat tezce usetrenou dovolenou na dny, kdy sem chtela do prace a mit pristi rok 2dny k dobru? ted budu mit kulovy zas k dobru a doma nudu jak svina
Maya
to akorat ti zacne stacit min spanku prej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:47
- Nahlásit
Maya
Adamovi je to naštěstí už šumák, ale fakt lituju ty psy, co maj na nárazový zvuky reakci a třeba to páníčkům nesecvakne, půjdou na volno, pes se ztratí... fakt mě štve, že maj lidi potřebu tohle dělat...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 14:55
- Nahlásit
PetraK
jí naprosto potřebuješ otevřít, hned teď
vaječňááák?????? tak fakt bych si ted hnet dala
nemůžu se kouknout číf mě s tím někde jezdí ..a já dřepím f kanclu a jen se směju páč vod rána přišla už asi šestá vobjednáfka a všecky maj termín dodání do vánoc mezi vánocema a nebo do 5.1
to je jak do tématu tak při pátku....takovej vánoční joke
fakt ftipný...ještě že maj ty nemčouři rozum a maj od 22.12 do 6.1. včetně zavříno... budu se toho držet
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 15:24
- Nahlásit
Fajka
nedělej chutě, jinak si budu muset jít udělat punč
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 15:29
- Nahlásit
birma
dobrej vtip
hele co můžeš vyrábět
http://g.cz/13-navodnych-fotek-jak-si-vyrobit-prst en-z-pastelek/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 15:32
- Nahlásit
Maya
to je dobrýýýý! bohužel mám teda milion plánů co chci a nějak nezvládám jejich uskutečňování...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 15:55
- Nahlásit
Fajka
áá je správně! Můj domácí a nešizenej
a všecky maj termín dodání do vánoc mezi vánocema a nebo do 5.1
pět kobercůch?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 16:02
- Nahlásit
tak jsme po obědě byli u "sousedů" pro jogurty a sýry. Night poběhal jako správná německá doga Německem, pak vzorně počkal v autě, než nakoupíme... a teď už na mě čeká kuchyň. Mám dopečené cukroví, tak dojde na generální úklid.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 17:45
- Nahlásit
dejte recept na vybornej vajecak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 18:07
- Nahlásit
kdybyste se někdo z pražáků a okolopražáků ve čtvrtek odpoledne a navečír nudili, tak se stavte
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 21:31
- Nahlásit
všichni zdá se pilně pracují...
birma nezapomeň na mě s cedulí Vánoce se blíží
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 21:37
- Nahlásit
Xerxová
nezapomeň na mě s cedulí Vánoce se blíží
neboj, už mě to pronásleduje i ve spánku, že ji ještě nemáš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 22:50
- Nahlásit
Mám rýmu, růžový víno z Kobylí a skvělý sukýnky z fleru (holky budou nadšený) a i přes tu rýmu je mi dobře
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2014 23:10
- Nahlásit
kachna_
to jsou dobrý zprávy!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 06:54
- Nahlásit
kachna_
tak gratuluju k sukynkam, vlastne nevim, ktery si nakonec objednala?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 07:28
- Nahlásit
Morgen krafalenky,
jsem se nějak včera vypla a to i po odpolední procházce.
Ale celou noc světe div se jsem trávila s Ešusovou a Brtníkem a Kachnou a nevím jak jsem na to přišla, páč jsem si před spaním četla knihu Jen láska je skutečná http://knihy.abz.cz/prodej/jen-laska-je-skutecna
Byli jsme někde tady v prdelajz, Ešusová měla štěně ohaře, fenku asi 4 měsíce, Bukís na ní ani nevrčel, ani to nevypadalo, že by se z ní chtěl poblejt.
Ale Bukís si furt sedal k Petře na takovou dřevěnou lavici a té se to nejdřív líbilo a pak už z něj mělanerva, že zlobí
Byl tam i Brtník, jeli jsme někam nějakým trabantem nebo co . Kachnu si taky pamatuju, prostě tam byla a mluvily jsme spolu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 07:33
- Nahlásit
cernej caj
tyhle - jednu s červenou podsukýnkou s bílýma puntíkama a druhou s bílou podsukýnkou s modrejma a zelenýma puntíkama, oboje s bílym tylem nahoře.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 07:34
- Nahlásit
denyk
husty sny
dneska se mi zdalo, ze sme "s kolegyni" sli pro znamyho brachy (nemam ani brachu, ani kolegyni supr zamoznyho chlapa do nobl hotelu a on kolegyni rozsekal nozem a me poranil tak, ze to smrtelny nebylo a odesel takze sem se dobelhala k telefonu ze zavolam do prace a dam jim jako vedet, ze nemuzem prijit a pak na policii a v ten okamzik se pohnula klika a me doslo, ze sem napred mela zamcit zevnitr
knizka vypada zajimave, to si zkusim nejak vic projit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 07:45
- Nahlásit
kachna_
tak tos vybrala krasny, ty sou moc pekny
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 07:46
- Nahlásit
Tak ty máš taky fajn sny
Já mám od toho spisovatele už několik let tuhle knihu http://www.arara.cz/product/404805?ref_id=czadword s&gclid=CIuIsPG7zMICFVDHtAodjT0AYw
Já už tohle zase tolik moc nečtu, páč jsem si regresema prošla
a tak nějak vím, že všechno je možné
Dá se určo něco stáhnout na netu
Jo a co udělal včera ten můj zrzavej voleček.
Běhal s takovou plyšovou veverkou s dlouhým ocasem-pískacím. Pak narazil do sedačky v obýváku, zapištěl, pustil hračku a lepl se na mě stylem:" Mamííí
pofoukej booo", ale já vůbec nevěděla kam se praštil. Ihned se mi nacpal do klína, pak na mě usnul, prostě zklidnění ze 100 na 0 za 2 vteřiny .
Pak jsme ho vzala ven vyčůrat, držel se téměř celou dobu u mě a doma jsem mu dávala tu veverku, no nechtěl jí, asi ho nasrala jak ho kousla
Co se týče vaječňáku, nevím jaký dělá Petra,
já mám veliký úspěch s tímhle:
6 žloutků
2x salko
1x vanilkový cukr
do mixéru (já šlehám metlama)
pak přidat rum podle chuti cca 4dcl.
Toť vše, jednoduché, výborné
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 07:51
- Nahlásit
denyk
neni to moc husty nebo ty zloutky a dost rumu to ztekuti? pac ja davam jen salko s mlikem ale to neni uplne onco, taky to neni spatny ale zkusila bych letos neco novyho
chudak malej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 08:04
- Nahlásit
Není to moc hustý, řekla bych, že některé kupované jsou hustší.
Kámoška taky dávala 1 salko a 1 tatru ale když ochutnala,
jinej už nedělá. Já letos udělala 2 litry a ještě tak 3 budu dělat, i sousedi chtěli
chudak malej
jak by řekla Fifi, bukvička
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2014 08:05
- Nahlásit
Zdravíčko všem
cernej caj
Už před spaním nehul
nebo jo a můžeš začít psát detektivku
kachna_