| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:29
- Nahlásit
Fajka
ten je luxusní
Prošmejdím brněnský shopy..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:31
- Nahlásit
inu
tak, teď jsem sem hodila tak dlouhej text a napsalo mi to chybu při poslání a hotovo už nevim, co jsem ani psala, ale něco v tom smyslu, že to máš dobře promyšlený , že Ayrina už má docela páru a chvílema jsem se modlila, aby ta kožená šňůrka na výstavě neprdla, když se Ayrin rozhodla, že teda toho trapčení už má dost a jde prostě pryč
Fajka
jj, to jsem viděla, ale já nechci ty stahováky, vim, že to nemusí stahovat, když se to zapne na to druhý kolečko , nemáš náhodou stránky nějaký na ty vodítka, co máme my?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:32
- Nahlásit
Fajka
ale už je to s ní lepší byla taky doba že sem jí měla sichrovanou dvouma obojkama a dvěma horozeleckejma karabinama... takže ted už je to vlastně hodnoučkej miláček
to je jediný mínus tý Anglie, sem na něj tři měsíce nepůsobila a rodina se mi na nějaký chození u nohy a na vodítku vyprdla..
páč nemáme do přírody daleko
vlk
nemám ti tady u nás v JZD šlohnout kravskej řetěz ?????
když ho šlohneš aji s krávou...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:34
- Nahlásit
Lidi
když už je o tom řeč, dá se výstavní vodítko sehnat i jinde než na výstavě? Na to nám jaksi v Brně v tom zápalu boje nezbylo (a to jsem si malovala, že tam nechám tak pětikilo )
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:34 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka
jééé, koukam, že to je zrovna ten Manmat, tak to je paráda, tak já se mrknu k nim na nabídku, jak jsou ty obojky široký
inu
no jasnačka vygoogluj si výstavní vodítko, předváděcí vodítko a nebo já ho mam odtud, protože jsem chtěla kožený www.hofero.cz , je to všechno ruční práce a udělají ti na míru
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:36
- Nahlásit
ankaras
díky!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:38 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
inu
http://www.hofero.cz/?page_id=17&picture_id=303 já mam tohle ve světlý kůži, ale přesto, že je teda moje , tak k němu mam výhradu - ten kroužek, co se jím jistí stažení okolo krku cuchá srst a tahá
Fajka
to je ono, viď?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:44
- Nahlásit
inu
hele, ale zrovna to vodítko od Manmatu, jak jsem sem hodila mi tenkrát doporučila Fajka a je to fakt super, zkrátíš si jak potřebuješ, připneš si kam potřebuješ, je to docela výhoda, chodíme s nim pořád, jenom když jsme šli na cvičák, tak tam se mi různě pletlo ayrin pod nohy a tak , tak tam jsem měla kožený vodítko po Almě, ale jinak chybku jsem na něm zatim jinou nenašla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:51
- Nahlásit
inu
Ještě k tomu je vodítko a tenhle luxusní postroj:
Za rok používání zádná změna na něm a že ho používám hodně často ...
plus vodítko propínací ... zatím sem nenašla nic lepšího
Objednáno na spokojený pes
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:54
- Nahlásit
ankaras
to je ono, viď? jj je..
je to mnohem lepší než normální stahovák ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:54
- Nahlásit
Fajka
nevíš, prodávají je i přímo na výstavách? ty postroje od Manmatu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:55
- Nahlásit
ankaras
nevím, záleží jestli tam na určitou konkrétní výstavu přijednou nebo ne ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:59
- Nahlásit
Fajka
, tak to je jasný spíš jsem to myslela tak, jestli si je tam už někdy zahlídla
- a co ty nesmeky? jak slouží? je to dobrý?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:02
- Nahlásit
ankaras
spíš jsem to myslela tak, jestli si je tam už někdy zahlídla
myslím že jooo.. někde ...
Nesmeky potřebuju zkrátit na sojí malou nohu ale ještě k tomu nějak nedošlo ale jinak super
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:02
- Nahlásit
Fajka
posurfuju a voměřím to naše telisko. I když je pravda, že ta modrá by mu slušela
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:06
- Nahlásit
inu
my máme taky modrou my se opičily s Ayrinou po Fajce, ale je fakt, že když tam tak ty vodítka vedle sebe visely, tak to modrý je "nej"
Fajka
to nám zase přišel svítící návlek na obojek, když s ní chodim po tmě na polích, abych věděla, kde je a přišel pro jistotu s vybitou baterkou a já nebyla schopná jí ještě sehnat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:14
- Nahlásit
ankaras
inu
Jj modrá je dobrá
ankaras
to nám zase přišel svítící návlek na obojek, když s ní chodim po tmě na polích, abych věděla, kde je a přišel pro jistotu s vybitou baterkou a já nebyla schopná jí ještě sehnat
jj prostě není na nic čas
Já mám místo obojku blikačku na kolo super to svítí i bliká a vypadá jak UFO
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:16
- Nahlásit
Fajka
to jsem taky přemýšlela, tenkrát si mi to psala ale pak jsem toho objednávala víc a objednala jsem i ten návlek, ještě i Ondrovi, tomu samozřejmě šel, tak jsem to vyzkoušela s jeho baterkou a šlo, tak jsem si říkala, že to kvůli tomu nebudu posílat zpátky na reklamaci, protože to mě vyjde poštovný víc než ta baterka, no a na koupi baterky už nějak nezbyl čas nevíš jestli ještě někdo dělá ty přepínací vodítka, ale plochý? ty kulatý mě řežou do rukou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:18
- Nahlásit
Krom toho všeho já musím mít modrý vodítko dyž mám modrýho psa že jo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:23
- Nahlásit
Fajka
no vida, jak jí to sluší já jdu objednat ten obojek, my holt ladit nebudeme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:31
- Nahlásit
ankaras
nevíš jestli ještě někdo dělá ty přepínací vodítka, ale plochý? ty kulatý mě řežou do rukou
určitě dělaj, jde o to jen pořádně v klidu hledat a největší výběr je fakt na těch výstavách
S těma kulatejma mám stejnej problém, měla sem tři všechny šly z domu ... to poslední mě sdokonce spálilo ruku když jsme zase dělaly WUF
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 13:49 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Ahojte,
zas sem na skok tu, fakt tezce nestihacka
ankaras, listy uz mam, Danca poslala hotove, tak to jen natisknu .. Do SO bude tedy snad vse pripraveno
Zkousela jsem napsat clanek z vikendu, ale desne me zlobi kodovani na strankach, je to rozhazeny az hruza
Ad obojky - mam pro Arish ted vybrany krasny od MAGu, ale buhvi, kdy se dostanu na Chodov .. no snad jeste v tomhle stoleti
Jo a po zkusenosti z vikendu kupuju Aje normalne oblecek ... ac akitanda s festovym koziskem, tak zrovna ve fazi vylinani, a bytak do toho, kdyz skonci obalena ledovou krustou, nic moc jako teda Fakt to bylo jak ten otrepanej ftip, kdy je v Gronsku zima - dys se Eskymakovi v zatacce zlomi pes .. Kdo nezazil, nepochopi ..
Laidoooooooooooooo¨
Pocitas se SO??? Vyzvedla bych te na Holesovicich .. nebo na Hlavaku?? A kdy???
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 15:08
- Nahlásit
ankaras
Roxana
Ahoj holky! Je doděláno nebo mám dodělávat a poslat někam? Co ankaras?
Roxana
Se So počítám - asi spíš na Holešovice - mrknu pak na spojení, v kolik tak počítáš?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 15:55 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Laida
ahojka, tak snad vse dobry
ad cesta - hele, ja vim, ze to mas daleko, ale bylo by dobry, abysme jely co nejdriv ... jako jestli bude na D1 snih nedejboze neco horsiho, povlecu se jako snek tak abysme asi vyjeli pred osmou ... co ty na to??
Fajka
Asola jo ja si chtela koupit neco takovyho na jare ... teda asi kotnickovy, ale myslim, ze teda asi jsem vylecena, tak dik za varovani!
Jsou z hudace nebo podobnyho shopu?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 16:07
- Nahlásit
Roxana
V tom případě bych byla v sedm v Praze , ale to jede na Masarykovo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 16:09
- Nahlásit
Laida
na masarycku ... neva .. pockam na tebe nekde tam, jo? dorazi to presne v sedm?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 16:12
- Nahlásit
Roxana
V 7:04 by to tam mělo být.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 16:21
- Nahlásit
Laida
supr, tak ja jeste presne promyslim, kde necham auto a pockam na vas na nadrazi, jo?
je to docela brzo,ale jsem rada, aspon budem mit dostatecnou rezervu
a tesim se
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 17:01
- Nahlásit
RoxanaLaida
čau, zrovna jsem dorazila
Laida
řekla bych, že je hotovo
Roxana