| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 10:31
- Nahlásit
Fajka
Pani a není ten váš bratr svobodnej? Že bych to jako měla celoživotně posichrovaný, kdybych se vloudila do rodiny
jenže to nebylo na ourovni
šiš aspoň by to bylo origoš. Já furt čekám, kdo tu založí tu chovku Chachar
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 10:34
- Nahlásit
inu
a co jste pro Arčí vymysleli?
šiš už ani nevím, to už bude pomalu osm roků..... ale děcky navrhovaly spoustu praštěnejch jmen jako Lolita, Ladynka a podobné slinty. Ale zaboha si nevzpomenu, co jsem chtěla já. Vím že pro Kvijovou jsem původně chtěla Snowy ale jak jsem ji viděla to její jméno tak nějak sedělo.... ale občas jí říkam Sněhurka nebo Sněhule....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 10:41
- Nahlásit
inu
Pani a není ten váš bratr svobodnej
eee nééé má dvě děcka a manželku
Že bych to jako měla celoživotně posichrovaný
Já furt čekám, kdo tu založí tu chovku Chachar
no paní vlková přeciš hnde jak si pořídí tu třetí šibu
vlk
děcky navrhovaly spoustu praštěnejch jmen jako Lolita
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 10:46
- Nahlásit
Fajka
no paní vlková přeciš
vlková by se vyprdla pani..... pak číst někde na aukru daruji štěně šiby z rodinných důvodů..... neeee !!!! moje holky fšecky umřou jako staré panny..... svět se nezboří když po jeho povrchu bude ťapkat o pár šib méně.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 10:55
- Nahlásit
Fajka
eee nééé má dvě děcka a manželku
sakra, du pozdě
A nějakýho jinýho bráchu solaristu tam nemáš?
hnde jak si pořídí tu třetí šibu
jo tááák! Si teda eště počkám!
vlk
aruji štěně šiby z rodinných důvodů.
to se netýká jen shibulí, bohužel...
Tak ten chachar bude aspoň třetí shiba
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:04
- Nahlásit
inu
to se netýká jen shibulí, bohužel...
já vím, ale v řiť bych se ukousla, kdyby takhle skončilo štěně ode mě..... a chachaři jsou i ty dvě co mám doma.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:10
- Nahlásit
vlk
ale v řiť bych se ukousla, kdyby takhle skončilo štěně ode mě
chachaři jsou i ty dvě co mám doma.....
a jsou osutorabusuký?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:22
- Nahlásit
inu
vlk
a jsou osutorabusuký?
a to je co? já něpanimáju
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:29
- Nahlásit
inu
a jsou osutorabusuký?
teď už vlastně nee co jsme se odstěhovali.... takhle pazderňácký... ale todle jak by bylo japonsky nefíííím....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:31
- Nahlásit
Ještě aktuální sněhové info:
foto 3 minuty staré... takhle tu sněží už snad čtvrtej den..a nemá to konce......
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 11:40
- Nahlásit
Fajka
s tím sněhem je to u nás to samý, než jsem fčera dorazila domů od autobusu, normálně to chodím půl hoďky, tak fčera jsem to šlapala hodinu a z toho půl cesty skoro po prdel ve sněhu.... přes pole normálně zachujané sem si pripadala jak na výpravě k severnímu pólu..... odpolodne jak půjde s psama tak zkusím cosi pofotit....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:08
- Nahlásit
Fajka
Ostravský chachar = Osutorabusuki čačaru
ten sníh je fakt hustej!
vlk
u nás teda absolutně vůbec nesněží.. eštěže tak, už chcu jaro, včera jsme viděli už rozkvetlou jívu..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:17
- Nahlásit
inu
já chcu taky jarooooo !!!!!! minulou sobotu jsem venčila jen v tričku jak bylo krásně a teďka toto... hnus jeden fialovej....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:19
- Nahlásit
vlk
no, tady je to takový... chvilu metelica, pak to taje, pak je hnusně, pak kouká sluníčko, pak zase metelice.. jo, už aby se dala nosit ty trička
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:24
- Nahlásit
inu
tak u nás je jenom metelica a hnusně, slunko sem neviděla nejmíň štyry dny.... a vypadá to, že už nebude nigdá.....jenom šero a chujavica....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:41
- Nahlásit
vlk
tak to dneska tak na třicet minut slunko vylezlo.. a občas ráno řvou jarně ptáci.. vydržať, pani, vydržať
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:50
- Nahlásit
inu
u nás řve akorát tak ožralej soused...... že by taky volal jaro ????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
vlk
nás řve akorát tak ožralej soused...... že by taky volal jaro
Hele v jakejch chodíte botách? Myslím na venčení prochajdy a ták....Odešla mě značková obuv co stála nestydatý peníze do věčných lovišť po cca roce a půl, účet nemůžu najít Boty jsou jako nový ale rozpadla se napadrť podrážka nějak to zkřehlo či co ...
Nemám v čem chodit když sem reklamovala poslední boty tak mě řekli .. no jooo ale vy v nich moc chodíteee sem myslela že vod toho boty jako bejvaj mě nepříjde těch cca 150 kiláků měsíčně nijak moc
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:07
- Nahlásit
tak teda tohle jsem slyšet nechtěla,chtěla jsem slyšet-jéééééé to jsou krááááásnýýýýýý jména inuTy jména nemam od Jarmilky ale poslala je Ester,jinak vůbec nevim kde bych je hledala,Tsuyoshi by mělo být statný nebo možná odvážný,to Yume mně vůbec nesklaplo až teď a jak se to píše za to díky,napsala jsem to jak jsem to dostala ještě,že konzultuji
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 13:11
- Nahlásit
jinak teda musim říct,že těm dvěma loupežníkům jsou ty jména opravdu ukradený,klidně si spinkají a nebo se cpou a nebo taky řvou protože chtí chovat,to už se naučili dokonale,v pondělí jim bude 14 dní a už jsou takhle vypečení,nojo ale dýž vono to člověku nedá je nemuchlovat
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:30
- Nahlásit
Fajka
taky mám jedny značkový goretexový, ale ty jsou nízký, takže do té hrůzy jsem si z práce vypůjčila filcáky....sice vypadám jak sedlák, ale hlavně že hřejou a neteče do nich......
Cujinka
jo jo , já bych taky muchlovala a muckala a ňuňánkovala....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:43 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
to je vono, pani, vy používáte boty na chození a vono se v nich má akorát někde stát
Jinak nevím, co bych Ti doporučila, sama jsem sháněla boty, ale letos jsou v módě ultratenký podrážky... asi si koupím kanady
Cujinka
Tak to pardón, já si fakt myslela, že toho Shouguna navrhla paní Hamplová, páč mi říkala, že je to její vysněný slovo a že žíhaňák po Geníkovi je vysněnej.. se omlouvám , mám nějakou sníženou kapacitu, páč mi fakt nedošlo, že nedává smysl, aby dvoum psům navrhovala stejný jméno. Mea culpa
Ale dyť já psala, že to druhý zní dobře , akorát teda nevím nevím, jeden pes voják, druhej šógun, to je nějakej militantní vrh
Jinak nevím, vodkaď čerpá Ester, ale pokud je to jenom ze slovníku, tak bacha na spojování dvou a více slov, konkrétně přídavnýho a podstatnýho jména, páč bez znalosti gramatiky by mohla vylízt blbina, konkrétně přídavný jména v Japonštině jsou podle toho, do který grupy padaj a jestli se k nim pojí něco za slovo...
A bude mě ctí, pokud budeš mít žíhaňáka zvaného Yume, protože podle toho, co píšeš na webu, máš pro ně dobrý páníčky a pro dobrýho páníčka je jeho pejsek takovej vysněnej sen..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:47
- Nahlásit
inu
asi si koupím kanady
v tom případě si kup tak o dvě čísla větší ať tam nacpeš několikery ponožky bo jinak je v nich docela kosa......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:50
- Nahlásit
vlk
já vím, chlap je nosí Jsem si měla něco koupit loni, letos ty papírový podrážky... jako když ty boty vydržej jen jednu sezónu, tak by měly stát 300,- a ne 3000,-
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:55
- Nahlásit
inu
tak já jsem si koupila goretexky s wibramovou podrážkou a spokojenost.... na módu z vysoka kašlu, kupuju co je praktický a ne co se nosí.... tady v polích to stejně nikdo neocení....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 14:57
- Nahlásit
vlk
já na módu taky kašlu (to bych nesměla bejt věčně uválená vod psů ), akorát že se momentálně v podstatě nic jinýho nedělá. Nad goretexkama taky uvažuju, pokud je ale na sebe seženu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:00
- Nahlásit
inu
já jsem je koupila v Gigasportu, tam je výběr od pidinožek až po sloní nohy.... holka je kupovala i malýmu ať tady má pořádné boty a jak tak koukám na tu zimu tak udělala dobře......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:03 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Cujinka
EDIT:
komentář:
Wakan mi hlásí, že Tsuyoshi je ve většině případů složenina dvou a více kanji, z nichž první je obvykle pro sílu, apod.
Nenašel mi originální slovo a podle informací se domnívám, že to ani není přídavné jméno; o tom svědčí to (m) = což znamená, že jde o mužské jméno.
Ale: wakan rozhodně není neomylný zdroj, čiliže nemusí obsahovat úplně informace, i když jeho důvěryhodnost je celkem vysoká.
+ není divný, aby se štěník jmenoval Tsuyoshi (cujoši), když se tak jmenuje máma?
Zítra se uvidím s Kubou, tak se ho zeptám na slova na P
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:04
- Nahlásit
vlk
tak tam jsem nebyla, akorát v Hervisu a tam maj houbeles.. ale mrknu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
jako když ty boty vydržej jen jednu sezónu, tak by měly stát 300,- a ne 3000,-
hele mě ty boty stály skoro čtyři a to sem skorem plakala páč to jsou nejdražší co sem kdy kupovala... jsou do extra drnejch podmínek pro vysokou zátěž a s různejma membránama, extra odolný a dle popisu měly bejt takřka nesmrtelný ... je fakt že mě perfektně sedly na tu mojí ploutev a chodila sem v nich každej den.....ale vydržely jen něco málo přes rok a jsou totálně vháji asi chodím až příliš extrémně
se po bo nemám v čem chodit už ZASE
|