Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Ariška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:47
- Nahlásit

vlk
psi už nemají pomalu kde čůrat protože na cestě nechtějí (ta jediná je ptotažená) - to mi vyprávěj
hned jak vyjdeme je vidět, že hrozně potřebuje kakat, ale nikde se jí nelíbí, protože zapadá, vždycky se nervuju, jestli se to povede dřív než dojdeme domů.

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:48
- Nahlásit

inu
hele kvůlivá toho sněhu si mušíš stěžovat u nejvyššího, my sme v tom s Fajkou nevinně.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:50
- Nahlásit

inu
tak prima a jak to dopadlo teda nakonec s tim bytem? vyřešilo se to?

vlk
máme no akorát chřipky začaly zase útočit a ještě toho sněhu , ale uvidíme, 4 jedeme určitě

Dania
uvidíme možná neodpadnou štěňata, ale my teda my dvě určitě jako první

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:51
- Nahlásit

Ariška
no já jsem ráno byla venčit s lopatkou..... a odházela jsem jim v poli takový kolo a cestičku..... a ještě je mám naučený že když do nich hučím, honééém, ještě vykakat..... dostatečně dlouho, tak teda milostivě ten bobek udělají.....

inu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:52
- Nahlásit

vlk
my sme v tom s Fajkou nevinně
..když já ti tak ňák nevěřím nebo co

ankaras
? vyřešilo se to?
jo, jo, už svítíme vařit budem až příští měsíc

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:52
- Nahlásit

ankaras
chřipka ??? co to je ???? se pravidelně nechávám očkovat a ta mrcha se mi zatím vyhejbá obloukem.......

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:53
- Nahlásit

inu
když já ti tak ňák nevěřím nebo co
si myslíš že sem v noci stála venku s košťátkem a honila mraky na Brno ?????

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:54
- Nahlásit

vlk
týýýý jo, tak to se máš i když je fakt, že od tý doby, co jsem v pracovnim procesu, tak se mi mrcha taky vyhýbá a to bych jí zrovna brala

inu
no tak paráda , vařit netřeba, někam zajděte na zob a nebo si to třeba zařiďte u sousedů, že tam budete pravidelně docházet , tak kdy ty máš ten očekávaný datůmek?

Ariška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:54
- Nahlásit

vlk
no já jsem ráno byla venčit s lopatkou..... a odházela jsem jim v poli takový kolo a cestičku..... a ještě je mám naučený že když do nich hučím, honééém, ještě vykakat..... dostatečně dlouho, tak teda milostivě ten bobek udělají.....
jak jsi je to naučila? To naše madam si pečlivě vybírá místo, já mám radost, když vidím vyházené parkoviště, ale ne není to pravé místo....

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:56 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Ariška
to naše mladá, kde si sedne, tam si sedne, já doufam, že jí to přejde, poněvadž je to fakt nebezpečný a pro mě stresující na zahradě se schová za strom, abychom jí neviděli a na ulici si dokáže sednout doprostřed chodníku, tak to je docela komedie, protože já dostanu šok a táhnu jjí na trávník, tim jí to zarazim a nebaví se se mnou do konce vycházky
takže, vycházku začínáme klidnim místem na ulevení a tam do ní hučim - Ayrino dělej, ser !!! jinak prostě nejdeme dál a zatim to funguje

inu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:59
- Nahlásit

vlk
si myslíš že sem v noci stála venku s košťátkem a honila mraky na Brno ?????
to by ti bylo podobný

ankaras
pro nás vařit netřeba, ale plyše třeba bude chtít rejžičku

tak kdy ty máš ten očekávaný datůmek?
sedmýho března , a to eště furt nemám všecko nakoupený. A to jsem na výstavě lajzla dva litry za výbavičku

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:01
- Nahlásit

Ariška
no to já vždycky už od malinka, deme čůrat, deme kakat, a kdycky když začla, tak jsem říkala to honééém čůrat, kakat a pak následovala šílená pochvala... a tak nějak se jim asi udělal venčící reflex či co..... fakt mi to fungovalo u každého psa a kupodivu i u šib.....

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:06
- Nahlásit

inu
to by ti bylo podobný
tak jo se přiznávám, sem už taková mrcha......

já jak sem se nastěhovala na barák tak jsem skoro půl roku vařila na kempigovém vařiči bo jsem potřebovala sporák předělat na propan butan a nemohla jsem sehnat tu velkou flašku....

Ariška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:07
- Nahlásit

vlk
moje kníračka taky rozuměla na vyčůrej se, ale šibina je prostě čistotná a nenechá se jen tak nutit (a nebo je blbá, jak tvrdí manžel).

ankaras - to je zvláštní, já myslela, že jsou všichni stejní no nevím jestli ji předěláš, ale trpělivost růže přináší.
Šibina se zase ráda drbe uprostřed silnice.

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:07 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

inu
2000? SUPER ! to nám už je malej obojek, tak jsem jí tam koupila jeden a doma jsem teda jako zjistila, že je naprosto tragickej a nosit ho nebude , taky jsme sehnali pásy do auta, tak snad nebude moc protestovat přece jenom se nám zastavuje srdce, když projedou policajti a koukáme po kšírách pořád je co kupovat, teď mi drahá třeba rozkousala tu jednu knížku - Psí život II

všici
dostala jsem super typ na obojek od Leonči, je i testovaný na nápor a tak a hlavně se rychle zapíná a odepíná

Ariška
vlk
já nevim proč to dělá mamka se směje, - neříkala si že Akity jsou čistotný? my máme doma zatim takový malý prasátko

inu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:09
- Nahlásit

vlk
půl roku vařila na kempigovém vařiči
von tady sporák je, ale já ho vobcházím vobloukem a eště s přilbou na hlavě. Domácí slíbila novej, ale teď na něj prej nemá, bo se vykrvila na tý elektrice

kdyžtak to budu plyšeti předžvejkávat

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:13
- Nahlásit

ankaras
dostala jsem super typ na obojek
hmm... tak z vlastní zkušenosti říkám nic plastového na obojku !
kor když jsme schopný roztánout i ocelový svařený oko To by pro nás byl obojek na JEDNO použití

inu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:13
- Nahlásit

ankaras
noo, eště toho potřebujeme mraky, cena zdaleka není konečná

dostala jsem super typ na obojek od Leonči, je i testovaný na nápor
jak moc velkej nápor? A za kolik je? Že bych ho koupila Mikušce?

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:15
- Nahlásit

inu
no, vzhledem k Daimonovi asi velkou
jdu najít odkaz na webu

Fajka
tak, asi to vydrží opravdu hodně, je to jako na snowbordu, což udrží, ale je fakt, že Fajka je jiný případ asi , protože, co si vyprávěla na tenhle obojek moc nevypadá

inu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:15
- Nahlásit

Fajka
kor když jsme schopný roztánout i ocelový svařený oko
pani, vy máte tu moji sfini vovčáckou, né?
Starej dobrej Bondy měl tři obojky za život. Todle vohráblo už má vosmej!!!! roztažený voka byly u třech...

Mimochodem, co to má Fajuš za oboječek?

inu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:17
- Nahlásit

ankaras
no, vzhledem k Daimonovi asi velkou
esli Daimon "táhne" jako Hanuše, tak to mu stačí i papírovej. My potřebujem nějakej fakt extrémní

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:17
- Nahlásit

Ariška
já je nenutila, jen jsem tak furt do nekonečna mluvila a mluvila..... možná aby měly klid.....ono pokaždý to taky nejde, nebo se jim nechce ale na 90% joo.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:19
- Nahlásit

inu
já myslim, že tenhle vydrží a nestojí ani moc, kdyby náhodou http://www.ferplastpotreby.cz/ferplastpotreby/esho p/2/0/5/275-ERGOCOMFORT-C15-40
- nám ayrin taky netáhne , nebo si dá říct, takže pro nás asi dobrý, my máme problém, že ty látkový jsou jí úzký a nemůžu sehnat širší, budu jí kupovat koženej, ale ještě mi roste, tak ještě ne

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:20
- Nahlásit

inu
pani, vy máte tu moji sfini vovčáckou, né?
né mám roztomilou akitku co dokáže udělat jedno wuf a obojek je na maděru A když vidím ten obojek s těma plastovejma zoubečkama na obou stranách tak bych to viděla tak na lehce ovladatelnýho psíka co má obojek jen na nošení známky ....

Fajuš má pevnej koženej (ten černej) hodně prošitej a ted nosí polostahovák od Manmatu s jedním ocelovým velkým kruhem a ten zatím drží nejlíp... ale v rámci unavy a opotřebení materiálu je u povah jako má Fajuš dobrý po cca roce používání koupit novej...
Docela blbej pocit když tihárající fena mizí s dálce se psem v ruce držíš vodítko a obojek je na tři kusy

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:22
- Nahlásit

Fajka
ty jo ta musí mít páru jak blázen ! přitom nevypadá vid , to říkám od začátku, že klame pohledem

inu
kdyžtak bacha, prodávají různý velikosti

inu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:24
- Nahlásit

ankaras
Ok, mrknu na to!

Fajka
né mám roztomilou akitku co dokáže udělat jedno wuf a obojek je na maděru
no, já v tom právě vidím to chlupatý torpédo, co mám na dvoře

ted nosí polostahovák od Manmatu
jo, ten mě celkem zaujal, vypadal relativně bytelně. Je fakt, že někteří psi maj holt spotřebu

inu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:26
- Nahlásit

ankaras
kdyžtak bacha, prodávají různý velikosti
kdyžtak mě naprdne, že mu koupím postroj nebo ohlávku a připnu si ho horolezeckou karabinou k opasku

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:26
- Nahlásit

inu
Tenhle je to : a drží moc dobře ...

ankaras
ta musí mít páru jak blázen ! přitom nevypadá vid , to říkám od začátku, že klame pohledem §
jj malé tělo, ale velká bojovnice ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:28
- Nahlásit

inu
no, já v tom právě vidím to chlupatý torpédo, co mám na dvoře no,
kdyžtak mě naprdne, že mu koupím postroj nebo ohlávku a připnu si ho horolezeckou karabinou k opasku
ale už je to s ní lepší byla taky doba že sem jí měla sichrovanou dvouma obojkama a dvěma horozeleckejma karabinama... takže ted už je to vlastně hodnoučkej miláček

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2009 12:29
- Nahlásit

inu
a nemám ti tady u nás v JZD šlohnout kravskej řetěz ?????

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání