| Autor |
Zpráva |
Ariška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:08
- Nahlásit
ankaras
štěndové prý dorazí, jsou to pašáci
- tak to je prima
akitky jsou hezoučké, snad si je někdo vezme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:17
- Nahlásit
Ariška
teď, co čtu tu knížku jednu, tak tam jedna paní vypráví jak potkala 4 malý cikáňata a nesli štěně a tak se jich ptá, kam ho nesou a oni, že prej ho jdou utopit , tak ho od nich koupila za dvacku a nakonec jí z toho vyrostla menší doga agresivní, ale má ho prý ráda, vidim to tady v obci,kde dělam, tady je rodinka a ty si ty psy nosí na maso !!! Tuhle tam měli krásnýho ovčáka, tak jsem si zjistila, že policajti s tim můžou něco dělat, zvedla jsem telefon a zavolala jsem přítelovo bráchovi, kterej je policajt, nasliboval jak tam zajedou a co?? nezajeli, všem je to jedno !!! Ovčák samozřejmě zmizel jako ten belgickej předtim
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:30
- Nahlásit
se jich ptá, kam ho nesou a oni, že prej ho jdou utopit - to jsem četla v nějakém časopise (asi Psí kusy), taky jsem četla jak zachránili tu ovčandu a pak ji sežrali vietnamci (?), já to ani nemůžu číst.
nezajeli, všem je to jedno !!! - no právě, že jsme v tohle bezmocní.
U nás bydlí ovčák na řetěze, vypadá dobře živenej, ale jinak je ve dne v noci na řetěze.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:32
- Nahlásit
Ariška
víš, je to hrozný, ale když si vezmeš jak dopadnou jiný psi, tak je to ještě dobrý, ještě, že je aspoň živenej, já bych těm cik.... ten baráček podpálila hned z fleku, jenže třeba tady na obecáku řeknou - jsou to jenom čokli, za války jsme to jedli všichni, no takže jeslti se nezmění přístup lidí, tak se stejně nic nevyřeší !!!!
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:42
- Nahlásit
jsou to jenom čokli, - no právě, dokud se tohle nezmění, tak je vše k ničemu.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 08:50 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Ariška
začíná to už u útulku, že jim ty psy vůbec dají !
tady se našel Malinois nebo jak se to jmenuje ten ovčák a tak si ho jedna paní z obce nechala a najednou přišla s pláčem, že ho dala cikánů, že přišli, že prej je jejich, TAK JIM HO DALA !!!! já myslela, že mě vomyjou, samozřejmě do 3 dnů pes nebyl fakt nechápu ! bych jim řekla at mi přinesou doklad o koupi jinak smůla veliká a ona jim ho prostě dá, když řeknou že je jejich
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:02
- Nahlásit
ankaras
ty děláš na nějakém úřadě, že? Tak to jsi bohužel u zdroje, ještě , že to neznám.
Možná se paní cikánů bála, já bych se nedivila.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:05 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Ariška
jj dělam na obecáku a jezdim vlakem okolo tý jejich zříceniny, ale uvnitř prý mají dvd, kino asi nakradený no , bát bych se jich asi nebála v tomhle případě, má doma tři chlapy, ale je fakt, že i já sama se jich bojim když jdu teda sama oni tady běhají bez bot i v zimě
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:16
- Nahlásit
oni tady běhají bez bot i v zimě - no vidíš jak jsou kluci otužilí
To je roztomilej čumáček
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:22
- Nahlásit
čautéééé, tak u nás už zmizel rozdíl mezi cestou a polema, psi chudáci nemají kde čůrat a já jdu dneska na noční, tak jsem zvědavá jak se tím sněhem propracuju k zastávce.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:25
- Nahlásit
Ariška
viď, takovej šibáček usměváček
vlk
ahojky, musíš si koupit takový ty pálky na sníh
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:28
- Nahlásit
vlk
tak u nás už zmizel rozdíl mezi cestou a polema, - hi, hi to už máme asi týden, večním jenom po dědině.
Navíc si běžkaři dávají cedulky s prosbout ať jim nelezeme do tratí.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:44
- Nahlásit
ankaras
já bych si je i koupila, ale do nejbližšího obchodu mám 9 kiláků zapadaných sněhem....
Ariška
no jo, ale já mám dědinu až za těma polema..... a pořád sněží a sněží, ten nahoře je buď ožralej a spí nebo je na lidstvo pěkně nas....j .....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:45 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Ariška
a lezete?
vlk
tak jestli máš doma pálky na tenis, tak si přivaž na nohy ty
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:50
- Nahlásit
a lezete? samozřejmě, že jo! Sice se cítím provinile, ale jiné řešení mě nenapadá
Jenomže se teď nějak běžkaři flákaj.
je buď ožralej a spí nebo je na lidstvo pěkně nas....j ..... - řekla bych to druhé
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:52
- Nahlásit
Ariška
my taky si vykračujeme a najendou koukam, že lezeme ve stopě tak odeženu ayrin a šlapu si to dál půjdeme za to do pekla !!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:54
- Nahlásit
Caute !!
ankaras
pálky na sníh
myslis sneznice jo
no hlavne at je v sobotu aspon trochu rozumny poco ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:57
- Nahlásit
Roxana
no sněžnice myslím jenže !
- tohle jooo, však nic proti, ale tohle jsou vyloženě boží pálky na sníh
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:58
- Nahlásit
ankaras
no jo, ale moc toho s nima neodpalis
a do stopy nelez, kdo v tom ma pak jezdit!!!
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 09:59
- Nahlásit
ankaras
viděla jsi tu cenu?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:01
- Nahlásit
Ariška
viděla jsi tu cenu?
co, sneznic? no jo, je to sportovni vybaveni jako kazdy jiny
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:02
- Nahlásit
Ariška
neviděla kolik?
Roxana
just si najdu tu tvojí
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:05
- Nahlásit
ankaras
kolik?
no kolem 3K
just si najdu tu tvojí
zmlatim te hulkama
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:08
- Nahlásit
ankaras
já si našla jedny (ty druhý) za 4200.
Roxana
já vím, že to je nefér lízt do stop, ale to bych musela sedět doma. U nás třeba dali na turistickou značku tu cedulku ať tam nechodíme a druhý den ji naštěstí někdo strhnul. Ostatním cestám se vyhýbám
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:08 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
Ariška
jj, tak to je tak normální asi neviděla jsem je teda nikdy osobně, jak to vypadá a z čeho to je, ale já jsem za výbavu na sjezdovky dala taky pálčičku, ale je fakt , že se to vyplatí, bunda nepromokne ani když leje, jenom se nacucá první vložka a ivetka zůstane v teple a suchu
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:12
- Nahlásit
Fajka
Tak nám přišel "dopis" Musím říct, že jste nás fakt pobavili, protože mít na obálce "rodina Aldíkova" je fakt úžasný:-D A to nemluvím o tom, jak vymakaný bylo DVD. Takže VELKÉ DÍKY!!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:13
- Nahlásit
Dania
mně taky přišlo a měla jsem tam napsáno kiwi, to zase budou mít v obci co drbat
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:13
- Nahlásit
Ariška
já vím, že to je nefér lízt do stop, ale to bych musela sedět doma
ne, ja to chapu, kdyz je to proste ted u vas kalamita .. ale vadi mi, kdyz jedou lidi na hory a pak jdou cilene na pesoturu do lyzarsky stopy!!! to je fakt no ho*no.
ankaras
neviděla jsem je teda nikdy osobně, jak to vypadá a z čeho to je,
no jsou to takovy umelohmotny podlozky s kovovyma zubama .. ale s vybavou na sjezdovy lyzovani bych to nesrovnavala, tak das za kompletek +- 20 K, a to je jeste ta veeelmi obycejna verze .. celkem luxusni sport no ...
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:17
- Nahlásit
ankaras
to zase budou mít v obci co drbat
no právě, naše pošťačka má o čem přemýšlet
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 10:17
- Nahlásit
Roxana
ty jo, tak to bych nedala lyžičky jsem si hezky koupila blizardy rok jetý a hned jsem měla ušetřený 3000,-, na lyžích to nebylo vůbec poznat, co je to rok že jo? to jedeš 3x na hory, takže bez škrábanců, fakt jak nový, já tohle zase jako neřešim, takže mně se to vyplatilo, petr by si třeba jetý nekoupil, ale mně tohle nevadí, když to navíc neni poznat
|