| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 14:10
- Nahlásit
už zas brý den ,helejte co tadle? ví se o ní? Sem jí na v nouzi neviděla
http://www.connection.wz.cz/psi.html
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 14:16
- Nahlásit
davidkova renata
se vobávám, že "v nouzi" eště pořád není aktualizovaný...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 14:24
- Nahlásit
inu
se vobávám, že "v nouzi" eště pořád není aktualizovaný...
aha ,sem tam právě nenašla ani tu z Lukavic..sem mysela,že to někdo dělá,tak nic...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 14:40
- Nahlásit
davidkova renata
sem mysela,že to někdo dělá,tak nic...
vona to kdysi dělala jedna slečna, teďkonc má heslo tady někdo z komunity, ale ještě se k tomu asi nedostal.. pokud si dobře vzpomínám
"v nouzi" eště pořád není aktualizovaný...
ad datumek na přední straně..
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 19:11 - Změnil/a: AmAkita
- Nahlásit
PROCHÁZKOVÁNÍ MRÁKOTÍN
Už jsme doma !
Obě holky celou zpáteční cestu prospaly . Mají dobře ,,ucaprtáno"
Prosím Aldíkovic+Kuko+Ankaras.....O NAHOZENÍ PŘÍPADNÉHO foto-ODKAZU
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 19:17 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Už jsme taky dorazili domu Ayrin to zapíchla a už se asi dnes neprobudí
AmAkita
odkazy naházíme, hlavně fotku Sam s roztaženým úsměvem
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
Ahojka, inu v nouzi zatim asi fakt nebezi .. je to trosku komplikos situace ..
Ale za odkazy na psiky pro rescue dik!
Vychazkari
Bylo to supr, diky vsem, kdo to nevzdali a ucastnili se, a pospolu se brodili v mrakotinskych zavejich (S tema to vzdaly i moje pohory, jdu si zahrat nozky do horky vany )
Kdo nedorazil, prisel o prima akci a fajn atmosferu v lese, na poli i v hospudce .. Tak treba priste
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 20:25
- Nahlásit
vycházkáři
Domů jsme dorazili cca před 2 hodinama, ale od té doby bojujeme s naházením fotek na rajče, takže prosím o trpělivost, já sice už pochybuju, že se to podaří, ale krapet naděje zůstává Nicméně, fotky vyšly všechny!
A co se procházky týká - byla super, úžasné prostředí, hodně čistého sněhu a fajn lidi a pesani!
.....jdeme bojovat s rajčetem......
|
moth
|
# Zasláno: 21 Úno 2009 20:53
- Nahlásit
ankaras
Roxana
Dania
Michal
AmAkita
Radi by sme sa vam, ako sikovnym organizatorom perfektnej akcie podakovali - bolo to PERFEKTNE - mame z mrakotinskej vychadzky vynikajuci zazitok!!!! Obdivujem vase nadsenie pre dobru vec, vyslo to jednoducho fantasticky Veterani uz spinkaju a urcite sa im zda o dnesnom nadhernom dni stravenom v krasnej prirode Som na oboch velmi hrda, ze celu vychadzku bez problemov zvladli a nezaostavali
vycházkáři
vsetkym dakujeme za vytvorenie prijemnej atmosfery dnes v Mrakotine, verime, ze si to coskoro zopakujeme
foto od nas je pre kazdeho k dispozicii tu:
http://mexicanothoorn.rajce.idnes.cz/Akity_v_Mrako tine_21.02.2009/
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 21:12 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
moth
děkujeme , taky doufám, že se zase něco podobného podnikne
Roxana
ty si mě pobavila dneska nejvíc
Laida
Petr vzpomínal na Kozičky paní Vlastičky ještě doma
Fotografie od nás
http://ankaras.rajce.idnes.cz/Akiti_vychazka_-_21. 2.09/
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 21:37
- Nahlásit
hezký večer všem, konečně bylo rajče poraženo, takže fotky najdete na http://aldicek.rajce.idnes.cz/akity_v_Mrakotine/
a já jdu tiše chcípnout do houští...
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 21:40
- Nahlásit
AmAkita
ankaras
Roxana
Dania
moth
a spol.
my jsme domů dorazili asi mezi posledními, Corča si teď pochutnává na kuřátku. Stihli jsme ještě premiéru v metru - dnes to byl opravdu naučný den, ale všechna ta námaha stála za to.
U nás opět ani vločka, dnes jsme se konečně vyřádili v tom milovaném bílém. Prochajda byla báječná - nám i absolutně vyhovoval terén To máme rádi.
Moc díky za organizaci holkám, díky jejich podnikavosti jsem zase o několik informací, dojmů a zážitků bohatší. Bylo to moc fajnové, těšíme se na další
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 21:42
- Nahlásit
michal1
tak super , díky moc, všimla jsem si, že na vašich fotkách je vidět, jak se to líbilo i hafanům, protože na každé je alespoň jeden "vysmátý"
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 09:42 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Cauko vsem, skoukla jsem vsechny fotky, jsou uplne paradni
Laida
prosim te, nasla jsem v kufru ten vas nahubek, mas ho u me .. bud muzes rict Martinovi, nejak mu ho predam, nebo ho chces polat postou??
ankaras
ty si mě pobavila dneska nejvíc
Myslis moje bleskovy presuny z polohy vertikalni do horizontalni nebo snahu obdarovavat okolosedici stamgasty??
Petr vzpomínal na Kozičky paní Vlastičky ještě doma
a co teprve Zadrena triska nebo Zaludecni oragsmus??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:11
- Nahlásit
Roxana
My jsme zase měli Helenčiny vášnivé koule , ale bylo to fakt super ! HOdně jsem se i pobavila.
Corry si mě několikrát spletla s Laidou měla takový nevěřícný výraz, jako - Si to ty? nebo ne?
Laida
viď?
Dania
Michal1
tak děkujeme moc za dárek, Ayrin se hned ráno po příchodu do obýváku vrhla na svůj nový míč a pořád ho tady nosí a všem ho ukazuje, mezi tím ho vyhazuje do vzduchu a chytá
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:15
- Nahlásit
Roxana
Ahojky, ještě jednou chci poděkovat za svezení, bez tebe bychom se tam nedostali a to by byla velká škoda. Nakonec jsme chytli opravdu ten pravý den, když jsme dnes otevřeli oči, zjistili jsme, že i u nás je bílo, takže jinde musí být strašné závěje.
S náhubkem si nelam hlavu - stejně není ten pravý, máme ještě jiný. A chci koupit ten, co jsme včera s pí. Kružíkovou Corče zkoušeli - seděl dobře - jen jsem zapoměla, jak se jmenuje ten typ.
AmAkita
Takže mě to vede k otázce: Jaký typ košíku (kovového) to byl? Do Prahy jsem informaci donesla, domů už ne. Děkuju.
ankaras
Jídelníček měli opravdu pěkně pojmenovaný - Martin se dost nasmál, když jsem vyprávěla. Litoval, že nemohl s námi.
(Popřej Petrovi vše nej., nej.)
Našim fotografům
Moc vám díky za vaši skvělou práci, my neschopní se na vás teď přiživujeme. Snad vám to jednou budeme moci oplatit. Fotky jsou skvělé!
Jdeme do sněhu , zatím.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:37 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Laida
Leni, my jsme ti taky včera zapomněli popřát
Takže dodatečně všechno nejlepší, hodně štěstíčka a zdravíčky k včerejšímu svátku !
- k tomu košíku, nevím jestli to bude ono, ale říkaly jste něco o pitbulovi , nebo ne?
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:42
- Nahlásit
Laida
jéééžiš, Leni, ty jsi měla včera svátek??? No tak to jsme to prošvihli........
Prosím tě, tak dodatečně vechno nej, nej, nej!!
Roxana
ankaras
Laida
a ostatní vycházkáři...
.....hele, nebolej vás čistě náhodou nohy....?
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:43
- Nahlásit
moth
díky za pochvalu, hlavně že jste dorazili a že se vám to líbilo!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:44
- Nahlásit
Dania
nechtěla jsem to nikde rozšiřovat, ale bolí mě i zadek a Petra ruka od Ayrin
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 10:56
- Nahlásit
Laida
Jejdaaa, no joo, ty jsi vcera mela svatek!!!! Tak vsecicko nej nej nej, uplne to nejlepsi
A za dopravu nedekuj, ja jsem byla rada, ze nejedu sama, moc pekne se mi povidalo
A dokonce jsme zvladli cesti tam i zpet po neprotazenych silnicich (ac jsme se tomu chteli vyhnout jako cert krizi, holt navigace mela vlastni mozek ) ...
ankaras
Petrovi vyrid vse nejlepsi i od nas s Ajou
Dania
hele, nebolej vás čistě náhodou nohy....?
Cece, jak jsem hodila zada na ty silnici, tak mam trochu jako modriny
Jinak nohy me bolej, ale spis boky, od toho, jak jsem musela brzdit toho taznyho muflona svyho aby me tam nevlacela sem a tam
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:24
- Nahlásit
Roxana
Markét, potřebovala bych písnout ty jména ze šmíráku, co sis asi nechávala teda doufám v to
objevil se tady jeden návrh ještě jak dokončit tu včerejší vycházku, tak já ti napíšu na mejlíka, nebo jestli budeš na g-mail třebas
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:42
- Nahlásit
ankaras
Markét, potřebovala bych písnout ty jména ze šmíráku, co sis asi nechávala teda doufám v to
objevil se tady jeden návrh ještě jak dokončit tu včerejší vycházku, tak já ti napíšu na mejlíka, nebo jestli budeš na g-mail třebas
Jasne, mam ho taky me to uz napadlo
Ja se ted pokousim o cosi jako domaci uklid, ale ta za hodku bych mohla na gmail jo?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 11:45 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
dobrá, budu na g-mail
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 12:47
- Nahlásit
ankaras
uz cekam
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 15:01
- Nahlásit
NÁHUBEK
Na většinu am.akit/FENEČEK by měl pasovat PITBUL-fena od.f.ChoPo
pro mamutky (typu Sindička , možná i Ariška Oravcová radši PITBUL-pes.
Důležitá je po koupi náhubku jeho MECHANICKÁ ÚPRAVA :
- roztáhnout postranice na naše kebulky
- stlačit zvrchu (tím se také rozšíří místo pro mordičku)
- vyměnit koženkové zapínání za masivní KOŽENÉ , jinak to naši ,,drsoni" protrhnou na první/druhé použití
Věřte , že to mám dostatečně zažité = zvláště Kokoška měla vééélmi dubovou hlavu a když se rozhodla že bude po jejím - tak většinou bylo !
A JE TO !
|
moth
|
# Zasláno: 22 Úno 2009 15:04
- Nahlásit
AmAkita
tiez funguje velkost knirac fena resp. pes na psa, predsalen su to hranate hlavy ale s tym pitbulom suhlasim, u Akit je vzdy problem, lebo je to treba vyskusat nazivo!
|
moth
|
# Zasláno: 22 Úno 2009 15:06
- Nahlásit
AmAkita
nemas skype?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 16:26
- Nahlásit
Děkuju moc všem za přání a kytička od ankaras je nádherná , jen už nemám volnou vázu.
Dania
Díky , díky za dárek - marně se snažím pánikovi vysvětlit, že je Corrynky. Hned ho zabavil s tím, že na minutovou jednohubku je ho škoda. Nakonec polevil, ale hrát si s ním smí Corča jen pod přísným dohledem a za jeho asistence.
Roxana
Ty silnice byly! Dneska mě mrzelo, že jsem to nevyfotila - kdo to nevidí, nevěří. Ale tvé autí to zvládlo na jedničku.
AmAkita
moth
Děkuji za připomenutí - v hospůdce jsme včera zkoušeli ten na pitbula, podle mě padnul, takže ten stoprocentně koupíme.
He - budeme mít pitbulku .
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 16:29 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Laida
tak to jste dopadly s Corčou jako u nás ! S tím rozdílem, že Petr mičudu zabavil už v hospodě
http://www.hradisko.cz/
sem se jezdí?
|