| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:16
- Nahlásit
Zdravím všechny
Fajka
Týýý jo, to bylo fakt štěstí, že jsem ten coursing nepromýšlela a nečekala na pánika. kdybych včera hned nenapsala - by sme se nevešli. My tedy máme kliku - já se moc těším.
ankaras
Co Zoo, nemáte ho už domluvený? Vy jste tak rychlý, že bych se nedivila.
Roxana
ankaras
Určo přije'dte na mrkanou, budou to fajn a má to výhodu - je to kousíček
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:49
- Nahlásit
Laida
Týýý jo, to bylo fakt štěstí, že jsem ten coursing nepromýšlela a nečekala na pánika. kdybych včera hned nenapsala - by sme se nevešli. My tedy máme kliku - já se moc těším
no to jo teda, to by se dalo přirovnat k akci kulový blesk
Taky se těšíme! Zase jedna akce která bude Fajušáka hooodně bavit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 13:52
- Nahlásit
vlk
já bych se na tej výstavě prosimpěkně asi vobjevila, ale na sobotu už je v jednání eště jedna akcička.. kdyžtak bychom přijeli s plyšetem na čumendu aspoň v neděli.. pokaď vám tam teda jezděj vlaky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:20
- Nahlásit
inu
jedině v neděli, protože to jsou na pořadu šibice i akity.... a vlaky myslím ještě do Ostravy jezdí.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:22
- Nahlásit
vlk
je to žíhanka, mam její trochu starší foto
ABBEY BEAUTY IREMIR
Fajka
Laida
Roxana
tak nám coursing nevyjde , mluvila jsem s petrem a pronesl : "když už mi tak hezky plánuješ program, tak by si mohla vědět, že na 21.3. si mi už naplánovala svatbu tvýho kamaráda"
- zoo ještě ne , ale my asi nepůjdeme, Ayrin štěká na všechno nový, co nezná, tak to by nás asi šupem vyprovodili ven
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:34
- Nahlásit
Laida
caaaau Jak se vede na Litoemricku??
ZOO zatim nejni domluvena, my byli s Fajkysovou pred rokema pul .. taky za lepsiho ocasi to bude vic prima .. ted tu hnusne prsi
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:45
- Nahlásit
vlk
jedině v neděli,
tím líp!
vlaky myslím ještě do Ostravy jezdí.....
což je dobře, páč do busu by nás asi nevzali
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:46
- Nahlásit
inu
a to už bereš plyše? to ještě nebude mít vzteklinu, ne? , nebo kolik mu je? hrozně to letí
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:47
- Nahlásit
NV Ostrava
....možná Samanta dorazí i s maminou , ta už bude mít nový kožich místo pleše
Bacha na očkování u štěňat !
při účasti na výstavě musí být v imunitě .
T.z.n.že očkování na vzteklinu lze píchnout NEJDŘÍV ve věku 3měsíce = za 4týdny poté lze jít NEJDŘÍV na takto sledovanou a organizovanou akci .
To je platné i pro ,,čumily" návštěvníky ...takže do cca 4měsíců neriskujte nevpuštění psa do areálu .
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:48
- Nahlásit
inu
což je dobře, páč do busu by nás asi nevzali
proc by vas nevzali?? nez jsem si poridila vlastni kchar, jezdila jsem s Arishou busmo pres celou CR ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:52
- Nahlásit
Roxana
už vlastně hned první den
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:57
- Nahlásit
ankaras
už vlastně hned první den
jakej prvni den??? sem total mimo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:57
- Nahlásit
Roxana
no, když sis jí odvážela ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 14:58
- Nahlásit
ankaras
mluvila jsem s petrem a pronesl : "když už mi tak hezky plánuješ program, tak by si mohla vědět, že na 21.3. si mi už naplánovala svatbu tvýho kamaráda
pozdravuj Petříka a vyřid mu že ten coursing je 29.3 !! to už snad zvládne vystřízlivět
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 15:01
- Nahlásit
ankaras
jo tak, na me musis pomalu
no to jsme teda zrovna jeli ale vlakem .. z O-vy do Phy busem je to dost nadlouho .. IC-ckem 4hodky
jinak ale fakt s busem nikdy zadny probl .. krome Student Agency teda
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 16:22
- Nahlásit
Fajka
fakt? tak super !!! tak to jsem popletla já, to bude radosti
Roxana
Student Agency tak ty mají vícero problémů ne? nechtěli brát Arišku za studentku? a jak jste to tim autobusem takovou dálku zmákly?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 16:38
- Nahlásit
ankaras
tak ty mají vícero problémů ne?
nevim presne, ale kazdopadne te s JAKYMKOLI zviretem nevemou .. preprava zivych zvirat zakazana .. tak nejak to maji v radu, jo jo .. tzn. i s pidipsikem nebo kockou v prepravce smula ..
a jak jste to tim autobusem takovou dálku zmákly?
tu dalku jsme jely vlakem to bylo v poho, zalehla pul podlahy v kupe a spala az do Prahy
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 17:03
- Nahlásit
Roxana
vlakem? tak proč mam zafixováno, že busem jo pravda, už nebyla tak maličká asi tak maličká jako ayrin ne?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 17:23
- Nahlásit
ankaras
to nevim, jsem ti psala, ze iceckem
jo pravda, už nebyla tak maličká asi tak maličká jako ayrin ne?
asi tak
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 18:45 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
ankaras
já myslím, že to na tu vakcínaci vycházelo, ale radši to eště spočítám. A kdyžtak pojedu na čumendu bez něj, abych viděla pí vlkovou
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 19:14
- Nahlásit
inu
nám jí píchnul vet ve 4 měsíci, s tím, že kdyby to bylo malý plemeno dá jí až v 6 , ale právě nám to taky nevycházelo na čumendu,tak proto se ptam
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 19:22
- Nahlásit
ankaras
no baže, máš pravdu, já se vo měsíc přehlídla!!
Tak to tam teda plyše nesmí, tak tak zkusím zajet aspoň já.
Mimochodem, včera jsem studovala nějaký stránky o výstavách a nechápu to rozdělení kategorií, respektive přiřazení psa do kategorie. To jako když má šest měsíců, tak může vystavovat za štěňata i dorost?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 19:25
- Nahlásit
inu
taky jsem na to koukala zrovna dneska do 6 měsíců je ve štěňatech, od 6-9 měsíců je dorost,pak je podle mě třída mladých, mezitřída a otevřená, ale tam se ty měsíce prolínají,takže tam to nechápu, do 15 měsíců si prostě v mladých a pak můžeš i do mezitřídy a otevřený, ale jak se to dělá, to nevim snad nám to tady někdo vysvětlí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 19:29
- Nahlásit
ankaras
No, já si třeba všimla, že kupříkladu ten Intercanis je 27.-28. čehosi. Kdybych tam teoreticky chtěla vystavovat, kam plyše teoreticky přihlásit? Páč von se narodil 27., žáno a v době Intercanisu mu teda bude těch šest měsíců. Je to eště štěndo nebo už dorost samorost?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 19:32
- Nahlásit
inu
no, jestli je 27. narozenej a 28. bude akita inu, protože to tak bývá,tak už by byl v dorostu podle mě jinak s těma očkováníma, dvě vakcíny se budou doočkovávat, jedna byla nějak co jsme si jí přivezli, druhá ve 3 měsících a vzteklina ve 4. měsíci s tím, že u velkých plemen už se to tak dává, u menších se čeká ještě dýl, prý čím dýl, tím líp, takže ten 4. měsíc je asi tak optimoš
- na jakou výstavu se chystáš prv?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 19:44
- Nahlásit
ankaras
joo, takže 27. bychom šli za štěňata a vosmadvacátýho za dorost? Jooo, to se mi líbí
Pokud si vzpomínám, první vočko je u chovatele, druhý ve dvanácti tejdnech u majitele a pak je eště jedno.. ale su hlava děravá, za boha si nevybavím, jak to ten Mikóšo měl..
na jakou výstavu se chystáš prv?
ééé.. na nějakou, která bude v Japonsku?
Ale ne, vážně, ještě nevím. Na Intercanisku každopádně půjdeme, ale na 99% jenom na čučkandu a socializaci. To jedno procentíčko si schovávám, kdyby mě náhodou ruplo v bedně a chtěla jsem to zkusit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 19:47
- Nahlásit
inu
určo rupne , jo asi to tak s tím očkováním je, teda my měli jenom jedno a odčervení a pak jsme si to hlídali , vážit a odčervovat a tak, teď už to máme na jednou za rok tak je to lepší ještě jsme byli na kontrole zubů, už jsme měli naštěstí všechyn v cajku, tak jdeme v červnu, pan doktor jí chce prej vidět , tak to jí zase prohlídne a necham mu tam částečku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 19:51
- Nahlásit
ankaras
určo rupne
určo nerupne Já nejsem exhibo. Ale půjdem tam, snad tam budou Smeččina čévéčka, zvlášť Mio
teď už to máme na jednou za rok tak je to lepší
my už to tak taky máme, proto si to nepamatuju
necham mu tam částečku
ani nemluv, se vsadím, že v Brně to budou astronomický částky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 19:56
- Nahlásit
inu
astronomický částky tak to náš vet zase nemá a jí tu kontrolu ráda zaplatim , ale to asi určo i ty
Já nejsem exhibo - si nemysli, mladej bude číslo a budeš ráda za to, že můžeš být ještě ve třídě, kde ti to tolerujou a nový fotečky máš? už je to obřík vid?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 20:00
- Nahlásit
ankaras
ale to asi určo i ty
to jó, ale šéf mi asi kvůli tomu úvazek nezvedne
si nemysli, mladej bude číslo a budeš ráda za to, že můžeš být ještě ve třídě, kde ti to tolerujou
no dyť, vystavíme, von poskáče mě, pak rozhodčí a už se do konce života na žádným kobercu neukážeme
a nový fotečky máš?
ne, nemám Budu si muset eště dva tejdny počkat na to, abych viděla, jak vypadá. Od té doby, co jsem tam byla se určitě hodně proměnil.
už je to obřík vid?
prej jo
|