Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:34
- Nahlásit

vlk
a trochu se zmátoří aby ho ty dvě potvory neotravovaly a já teďko týden dovolené nedostanu...
a tak třeba by to šlo domluvit s tím útulkem že by se to udělal přes ně my to zaplatíme a oni ti ho třebav té kritické době třeba týden pohlídaj a vemeš si ho až pak
No předbíhám, ale uvidíš nejdřív co povaha a snášenlivost ... a zbytek se dycky nějak pořeší

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:36
- Nahlásit

Fajka
to je fakt, nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko......

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:41
- Nahlásit

vlk

prostě kdyby něco tak písni !

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:45
- Nahlásit

Fajka
jo jo, až napíšou, tak se ozvu..... stejně to ještě prokonzultuju s ostatními šibaři, pro jistotu.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:48
- Nahlásit

vlk
kombinace pes+feny by nemusel bejt tak hrozná ale trošku času než se sžijou budou určo potřebovat

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:53
- Nahlásit

Fajka
to určitě, Arčí by ho byla schopná sežrat ještě než by se chudák rozkoukal......ale jestli je fakt kliďas, tak by to mohlo vyjít.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:53 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

a jsme z vycházky zpátky, jsem nasraná jako nikdy !! ayrina mi vzala čáru z louky za ženskou na kole, která jela po silnici k dálnici !! vůbec nereagovala, ženská se teda zastavila a ayrina nešla ani k ní ani ke mě, ani na piškoty, nic, stála uprostřed silnice a ženská mi povídá : ona je hrozně plachá, že jo? že vy jí mlátíte když k vám přijde chápete to jo?člověk se s tim psem s prominutim "sere" každej den !!! je štastnej, když pes se něco naučí a oan mi pak klidně vezme dráhu a běhá po silnici jak mentál ! a ženská na mě kouká, jak kdybych jí doma týrala, no mam dost ! jdu si dát frťana
- to víte, já nervy, že jí něco přejede, jedno auto zastavilo ! no, asi si to půjdu hodit

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:57
- Nahlásit

ankaras
týjo nco ty si za paničku, psa nevychováš zdrháti a ještě chlastáš no potěš
To zkouší no... začíná zkoušet co může a co né

vlk
držím palčáky at to klapne

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:00
- Nahlásit

Fajka
týjo nco ty si za paničku, psa nevychováš zdrháti a ještě chlastáš
nezapomen , že ještě řežu psa jenom se ke mě přiblíží, ať to tady každej ví třesou se mi ruce jak magorovi ! už, aby byla dospělá, nebo už mi fakt šlehne, asi jí dam do ústavu, protože má normální výpadky mozku !

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:02
- Nahlásit

ankaras
už, aby byla dospělá, nebo už mi fakt šlehne
myslíš jako že jí to přejde joooo no já jen aby to nebylo horší

že ještě řežu psa jenom se ke mě přiblíží
jenom když se k tobě přiblíží jooooo????? ti tak věřím

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:04
- Nahlásit

Fajka

myslíš jako že jí to přejde jooo
no, bude muset, protože jinak hodíme řeč ! ono jí je ted 6 měsíců, takže ted se nám bude hrozně dařit v pubertě

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:06
- Nahlásit

vlk
domluv se s utulkem Ale fakt bych vybrala nejakyho dobryho veta, jsem u davitkovy cetla, jaky ma janika problemy s kastrovanym psem, nic moc teda
ankaras
sim te nesil co bys to mela za psa, kdyby si nezkusila neposlechnout A to si jeste pockas, nez bude dospela a nebude magorit, ale to vsechno zname, neboj!
Na zenckou se vykasli, je evidentne zkusena vycvikarka Priste ji kolem silnic radsi mej na voditku .. a ja teda nejsem zadnej herodes, ale za neposlouchani je u nas cocka

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:09
- Nahlásit

Roxana
ale my nebyli vůbec na silnici, to bych si vůbec nelajzla, my byly na louce ! nikde nikdo a v dálce kolařka, no a bylo hotovo, doběhla k tý silnici až a věděla, že tam nesmí a zastavila se , podívala se na mě, zůstala stát a štěkala na tu ženskou, ale jak viděla, že pro ní jdu tak tam vběhla, pak jsem na ní zavolala, běžela za mnou a šla jakoby zpátky na louku, jenže ženská se zase rozjela a tak šla zase za ní, protože ještě v životě neviděla kolo , já bych jí nehonila nebo tak,ale ta silnice ! nejhorší je, že oan prostě nějaký odměny a dobroty vůbec neregistruje, ani je nechce, když je venku, tak já si půjdu zase dneska lehnout mam opět dost máme za sebou první zdrhnutí , jdu si to zapsat do deníčku

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:12
- Nahlásit

Roxana
zdar tůristo jak bylo na horách?

ankaras
máme za sebou první zdrhnutí , jdu si to zapsat do deníčku
zaloš celou novou stránku páč těch ještě bude

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:13
- Nahlásit

Fajka
dobře jdu si koupit bloky můžeš mi půjčit tvoje bloky? že bych se jako tak připravila

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:15
- Nahlásit

ankaras
co bloky ale náhradní nervy nevím kde budeš shánět

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:16
- Nahlásit

Fajka
holt se pořádně přežeru, abych si je ještě víc obalila vytáhneme stopovačku a holt znova a znova jak já inu nezávidim

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:16
- Nahlásit

ankaras
máme za sebou první zdrhnutí , jdu si to zapsat do deníčku
Jj, jak rika Fajka, takovejch poprve jeste bude
neboj, to zvladnete, chce to trpelivost a pomalu to pude ... za takovy dva roky se budes uplne nudit
Fajka
caaaau, bylo supr jen to bylo kratky Nechapu, na ty dovolce musi dycky fungovat nejakej urychlovac casu bo co ...
co u vas??

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:19
- Nahlásit

ankaras
holt se pořádně přežeru, abych si je ještě víc obalila vytáhneme stopovačku a holt znova a znova jak já inu nezávidim jak já nezávidím tobě

Roxana
Nechapu, na ty dovolce musi dycky fungovat nejakej urychlovac casu bo co .. jj dlouho se na to těšíš a když už ta dovča je tak to uteček tak že už je dycky konec .. no hrůza

co u vas
nic... sníh... pořád ještě

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:22
- Nahlásit

Fajka
jak já nezávidím tobě
a jak já závidim tobě lidi jsou prostě nevděčníci a druhý lidi jsou blbi, protože šli okolo tady sousedi a ayrin k nim běžela a myslíš že jí chytli? strčili si ruce do kapes a šli s hlavama na stranu však počkej, na noc jim vohulim světlo za barákem

Roxana
za takovy dva roky se budes uplne nudit
za dva roky už tady určitě nebudu
- Ariška byla taky taková? nevěřim

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:22
- Nahlásit

Fajka
jak já nezávidím tobě
a tak myslim, ze tohle zname vsici no
nic... sníh... pořád ještě
fakt? aspon tam mate teda relativne cisto, tady je marast a svinstvo, jinak se tomu rict neda to zas bude vencenicko
Co Fejkys, jak se ji vede??

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:26
- Nahlásit

ankaras
za dva roky už tady určitě nebudu
jj, tajky sem si neco takovyho myslela .. a vidis, jeste jsem tady
Ariška byla taky taková? nevěřim
si pis vsim jsme si prosli .. honeni aut, cyklistu, bezcu, utikani za psama .. pak za zveri .. vsechno se to nejak poresi, chce to cas a trpelivost a neprestavat

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:29
- Nahlásit

Roxana

si pis jako fakt? Ariška na to teda vůbec nevypadá , tak my to snad taky nějak dovedeme do toho zdárnýho konce nebo teda aspon zdárnějšího, ale já vim, že je to byla moje chyba, vim co mam dělat, vim,co by měla dělat Ayrina, jenže pak ti letí k silnici a ty slyšíš auto a neuděláš nic, protože pes tě ignoruje a řítí se na cyklistku takže srdeční kolaps, lopata, vyhrabat díru a čau

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:29
- Nahlásit

Roxana
a tak myslim, ze tohle zname vsici no
to je jasný proto to píšu

fakt? aspon tam mate teda relativne cisto
no ani né cesty jsou samý bláto a mimo cesty se ndá páč tam je přes metr sněhu ... ale blátivej pes se dá v tom sněhu krásně umejt stačí když v něm ujde dva tři metry a je čistej

Co Fejkys, jak se ji vede
no bych řekla že nejlíp z rodiny

ankaras
však počkej, na noc jim vohulim světlo za barákem
šiš voko za voko zub za zub...

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:31
- Nahlásit

Roxana
ankaras

vsim jsme si prosli .. honeni aut, cyklistu, bezcu, utikani za psama .. pak za zveri .. vsechno se to nejak poresi,
jo jo to se pořeší ...až jí bude tak 12 let tak už jí to přestane bavit

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:31 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka

šiš voko za voko zub za zub.
si dělam legraci , ale jmen jsem jim dala taky

12 let jo? Fajušo ! ty si celkem přejícná

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:32
- Nahlásit

ankaras
jako fakt
Ariška na to teda vůbec nevypadá
myslis ze byla vychovana jako sama od sebe??
tak my to snad taky nějak dovedeme do toho zdárnýho konce nebo teda aspon zdárnějšího,
tak tak, neboj, proste to ted bude par mesicu krusny no
srdeční kolaps, lopata, vyhrabat díru a čau
ty si fakt cvogr

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:34
- Nahlásit

Roxana

ty si fakt cvogr
drobíček ted si jdu udělat jídlo, obalim ty nervíky, flaštička je vyžahnutá

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:36
- Nahlásit

ankaras
Fajušo ! ty si celkem přejícná
jááááááá ??? ti jenom předávám svoje drahocenný zkušenosti nechceš nech bejt a jen aby si nebyla překvapená

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 15:37
- Nahlásit

Fajka
...až jí bude tak 12 let tak už jí to přestane bavit
treba jo ... nebo taky ne
... ale blátivej pes se dá v tom sněhu krásně umejt stačí když v něm ujde dva tři metry a je čistej
no tak aspon neco jesis to az sbude pocasko ted .. uz aby bylo slunicko a dvacet stupnu
ted si jdu udělat jídlo, obalim ty nervíky, flaštička je vyžahnutá
ty jsi teda bonvivan ale nesvadej to prosim na ayrinku jo

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání