| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:40 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
ankaras
tak holky, nakonec fakt máme asi sezam
no vidíš... ty vado ta tvoje chovatelka je ouplná vědma
hodláte se srazit jo?
jo pokud to nebude autama a psama tak by to mohlo bejt pěkný
Ať si Pája vyleští foťák - my nemáme ani sníh a ani šikovné ručičky. To ho zneužíváme, že? Měl by si to nechat zpoplatnit.
ale tak aspon ten foták využívá že jo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 07:14 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dobrý ráno, tak už zase v robotě, je to děs !
Laida
tak navazuju na včerejšek, jak jsme se bavili o mých schopnostech, o kterých ani nevím právě se mi samy od sebe smazaly všechny kontakty na icq už si to půjdu asi hodit, jinak to nevidim
Fajka
Laida
no vidíš... ty vado ta tvoje chovatelka je ouplná vědma no, nejspíš i když, nevim na jaký barvě nakonec skončíme, protože ocas jí zase bělá
jo pokud to nebude autama a psama tak by to mohlo bejt pěkný - to by měl pavel pořádný akční fotky, co?
inu
ahoj, tak už nemůžeš dospat? už to máš za pár vid?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 13:35
- Nahlásit
Ahoj akitaci a dalsi inu i neinu
hlasim navrat z hor, bylo to faaakt moc supr Rozdil mezi Tatrama v lete a v zime je neskutecnej, ale o to vic dobrodruzo zazitky nabizi Nekdy vyrazim urcite i s Arish, ale myslim, ze na VHT to asik moc nebude, ale to neva ..
jo a - doporucuju korigovat ruzne dementni napady autonavigace raci pres mapu!!!! grrrr
A co tady? Koukam, ze se muchlali Cujosiny stenda, tak snad si Ivet nezapomnela pohladit i za me
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:19
- Nahlásit
Roxana
no čau výletnice , pomuchlovala jsem je tolikrát,že to bylo snad za celou prahu , jinak jsme jakože otálely s Dančou, takže hotovo máme až dneska bylo toho vícero, jinak se mi moc dařilo v mojí demolici,takže super týden mam dost a to je ponděllí
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 14:54
- Nahlásit
ankaras
pomuchlovala jsem je tolikrát,že to bylo snad za celou prahu
no proto
inak jsme jakože otálely s Dančou, takže hotovo máme až dneska
prosim te, jasny bylo toho vícero, jinak se mi moc dařilo v mojí demolici,takže super týden
co tim minis? Jakoze ses dala na drahu demolition woman nebo co ??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:00 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
no, napíšu ti mejla, jenom co se vyspim, jdu rovnou do postele, dneska jsem nepoužitelná, v sobotu jsem odpálila kámošovi disk, co mi půjčil, včera jsem si rozsedla brejle, dneska mi na pc nic nešlo spustit..... a tak dál a tak dál
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 15:06
- Nahlásit
ankaras
jo tak, ses ten akumulator , no
napis, budu se tesit
|
moth
|
# Zasláno: 2 Bře 2009 17:21
- Nahlásit
Roxana
Ahojky Marketka Som moc rada, ze si si to "u nas" uzila !!! Dufam, ze sa coskoro stretneme na gmail
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 17:27
- Nahlásit
moth
No ahooj
Som moc rada, ze si si to "u nas" uzila
Byla to parada! Pohostinni Slovaci, mila mäkkúčká slovenčina a neskutecna krasa Tatier v zime a to vsechno jsme meli temer jen pro sebe, fakt tam bylo jen malinko lidi ...
a vypada to, ze na podzim snad vyrazime i s pesanama
Dufam, ze sa coskoro stretneme na gmail
no to musime co nejdriv!!!
|
moth
|
# Zasláno: 2 Bře 2009 17:55
- Nahlásit
Roxana
jj tak sa tesim! ja som sa cez vikend zacala zoznamovat s facebook a je to super vec, po rokoch som sa stretla s ludmi, na ktorych som stratila kontakty je tam plno Akita skupin, ktore diskutuju o mnozstve zaujimavych temach!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 19:37
- Nahlásit
Roxana
tak, už jsem se probrala , to jo no, ničitel , jenže kdyby teda aspoň jsem s tim něco udělala, ale že to vedle mě jenom leží, tka to je už fakt na palici, kort když je to teda petrovo bratránka disk za 2500
a co Ariška? jak tě vítala? byla nadšená, co?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2009 22:04
- Nahlásit
moth
ja som sa cez vikend zacala zoznamovat s facebook a je to super vec, po rokoch som sa stretla s ludmi, na ktorych som stratila kontakty je tam plno Akita skupin, ktore diskutuju o mnozstve zaujimavych temach!
Fakt?? vidis, tome nenapadlo, dobrej tip
Taky jsem tam mela z donuceni profil, ale zapomnela k nemu heslo .. dneska to vypada, ze kdo nema facebook nebo myspace, jakoby nezil
ankaras
tak gde je ten mail??
to jo no, ničitel , jenže kdyby teda aspoň jsem s tim něco udělala, ale že to vedle mě jenom leží, tka to je už fakt na palici
njn, ses prirodni ukaz
co Ariška? jak tě vítala? byla nadšená, co?
ta je zatim jeste " u babicky" ... takze velke vitani se teprv chysta
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 07:13 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dobrý ráno,
Roxana
tak gde je ten mail?? no já včera spala radši a pak jsem na to zapomněla, takže dneska v práci
ta je zatim jeste " u babicky" ... takze velke vitani se teprv chysta
tak to joooo , hlídá ti babča dítě jo?
a jak teda bylo? máš fotky určo viď
víš vůbec, že se pokoušíme tedy dát dohromady ty inu v nouzi?
všichni
ahoj, tak lidičky, pán od psa, kterého chtěl darovat nahlásil, že umřel, že ho někdo otrávil
Buciho a Bucciho si útulek Liberec nepřeje ještě zveřejnovat, protože tam se dohadujou s majitelem, který psy týral, aby je nechal někomu jinému, prý se zatím brání, takže máme ¨počkat a máme dalšího hafína
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 09:39 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Dobre ranko taktez!
ankaras
hlídá ti babča dítě jo?
no tak nejak moje mamca ma vnoucat (i pravnoucat) dost, tak ode me asi jen ty psiky, no
a jak teda bylo? máš fotky určo viď
baajecne viz foto http://samarabohemia.rajce.idnes.cz/Tatry_Unor_200 9/ víš vůbec, že se pokoušíme tedy dát dohromady ty inu v nouzi?
siskote, sem prave cekala ze mi to vsechno apises v mailu a pridelis ulohu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 09:46 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
no, teď se pokoušim to trochu sladit , ale jinak můžeš hledat, my projížděly s Danou útulky a za chvíli jsme měly dost ! Víš, jak pořád vidíš ty smutný oči, to je hrozný , jdu mrknout na fotky .
ty jo, paráda, tak tam se musíme taky vydat
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 09:56 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
my projížděly s Danou útulky a za chvíli jsme měly dost ! Víš, jak pořád vidíš ty smutný oči, to je hrozný
tak to naprosto verim
ty jo, paráda, tak tam se musíme taky vydat
fakt to byla nadhera, ja bych se tam vydala urco napodzim, tak muzem treba zorganizovat neco hromadnejsiho
Jo, mas taky maila
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:16
- Nahlásit
Roxana
fakt to byla nadhera, ja bych se tam vydala urco napodzim, tak muzem treba zorganizovat neco hromadnejsiho jo, to by mohlo být super a vzít tentokrát i Arišku a hafíny?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:25
- Nahlásit
ankaras
jo, to by mohlo být super a vzít tentokrát i Arišku a hafíny?
Jj, presne tak Hafo hafu v Tatrach
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:28
- Nahlásit
Roxana
Hafo hafu v Tatrach- tak prima, nadhodim to
http://www.komarno.utulok.sk/zvierata.php?id=588 - co v tom vidíš za hafína? já haskouna, ale nejsem si jistá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:36
- Nahlásit
ankaras
co v tom vidíš za hafína? já haskouna
taky myslim ale ma kratoucky nozicky, tak to mozna mate
tak prima, nadhodim to
supr
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:51
- Nahlásit
ankaras
mě teda ten pes připadá jako jezevčíkoidní šiboid.......
jsem psala dotaz do útulku na toho šibáka tak jsem zvědavá jestli se ozvou.....kdyby byl kastrovanej a snášel se s holkama tak bych si ho možná vzala.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 11:06
- Nahlásit
vlk
mně napsali, jenom jsem to tam nedala ještě :
Dobrý den,
Děkujeme za pomoc při zveřejnění informací o psovy z našeho útulku. Je to velmi klidný, přátelský,čistotný pes, vhodný pro chov v bytě. Pes na svých procházkách bude nového pána doprovázet s chutí a rád.Nový majitel musí vzít na vědomí jeho klidnou povahu,úměrnou k jeho věku. Po zdravotní stránce je pes zcela zdráv,je očkovaný,odčervený, čipovaný.
S přáním pěkného dne
Bc.Lenka Lacinová
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 11:31 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
JJ, bylo by to super Ještě jsem tam nebyla , Petr rozhodně taky ne.
Jinak inuvnouzi zatim dobrý kdyby něco, tak určo napíšu, teď jenom hledat a hledat.....
možná by bylo dobrý rozdělit to na šiby a akity, ale nechci přímo takhle ale malá a velká plemena mi zase přijdou divný, napadá tě něco?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:07
- Nahlásit
vlk
bych si ho možná vzala.....
faakt? No bombaaa To budes mit ted poradnou smecku
ankaras
JJ, bylo by to super
si pis
kdyby něco, tak určo napíšu, teď jenom hledat a hledat.....
Ok, Ok
napadá tě něco?
kouknu na ten webik a popremyslim
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:34
- Nahlásit
ankaras
Klidná povaha je velké plus, jenže já bych potřebovala aby byl kastrovaný......a snesl se s ostatníma
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:05
- Nahlásit
Ahoj všem...
vlk
Vlku si frajer!!!
Hele kdyby měla být jediná komplikace to, že není kastrovanej tak písni maila...pomohla bych a ráda
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:13
- Nahlásit
Fajka
júúú díky, ale hlavně musí bejt snášenlivej, což je u šib občas problém.... čekám, co mi odepíšou....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:17
- Nahlásit
vlk
júúú díky, ale hlavně musí bejt snášenlivej, což je u šib občas problém.... čekám, co mi odepíšou
jj jasný, prostě kdyby byl hodnej milej a se šibicema v poho a překážka byla jen ta kastrace, tak mail na mě máš a já čekám že písneš
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:17
- Nahlásit
vlk
jj, taky píchnu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 14:31
- Nahlásit
ste hodný holky, peníze ale nejsou ten největší problém, spíš jde o to že by s ním člověk musel bejt doma aspoň než mu vytáhnou stehy a trochu se zmátoří aby ho ty dvě potvory neotravovaly a já teďko týden dovolené nedostanu.....
|