Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 20:07
- Nahlásit

inu
jakto, že nemáš fotky?

von poskáče mě, pak rozhodčí
buď v klidu, si viděla nás ne?

inu
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 20:14
- Nahlásit

ankaras

jakto, že nemáš fotky?
Páč paní chovatelka prej nemá digitál. Respektive ho má dcera, ale ta je teďkonc ve Francii nebo kde. Tak se chodím dívat alespoň k Cujince, malej červenej je Orimu dost podobnej, tak si představuju, že takhle plyše vypadalo, když mu bylo...

si viděla nás ne?
no co? Ayrin si tam trochu čuchala a místy koukala jinam než na Petrusovou. Ale jináč byla v klidu

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 20:18
- Nahlásit

inu, ankaras

stene je 4-6 mesicu (tj 5 mesicu a 30 dni = stene), tj, DO sesti mesicu, jakmile dosahne 6 mesicu, spada psik do dorostu, kterej je OD sesti mesicu - to je jak s tramvajenkou do 15 a od 15 let

dtto dorost/tr. mladych ...

alespon teda myslim, pokud je tu nekdo vystavni matador s odlisnou praxi (AmAkita?) necht me opravi, pls

Nebo dotazati se na CMKU, ti odpovi nejfundovaneji ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 21:37
- Nahlásit

inu

trochu čuchala a místy koukala jinam než na Petrusovou
no, naše princezna to měla drobet na háku a v neděli už teda jako měla plný zuby i mě a já jí

Roxana
jo, to chápu všechno, jenom nerozumim tř. mladých, která je do 18 měsíců? a pak je mezitřída 15-24 a otevřená od 15 měsíců, to se pak lidi hlásí kam chtějí?

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 21:42
- Nahlásit

ankaras
jo, to chápu všechno, jenom nerozumim tř. mladých, která je do 18 měsíců? a pak je mezitřída 15-24 a otevřená od 15 měsíců, to se pak lidi hlásí kam chtějí?
Jj, hlasis se tam, kde mas vetsi sanci a kde mas min konkurence proste je rozdil, kdyz se ti v mladych sejde pes cerstve devitimesicni a rok a pul starej .. kdo je vic "dodelanej" a ma sanci na CAJC ?? mezitrida je pomerne nova .. cca 2 roky? proste aby se to vic roprostrelo a bylo vic sanci ziskat titul, ze jo .. bych chtela videt, jak by to lidi delali treba v Belgii, kde se zadava na plemeno JEDEN CAC

inu
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 21:43
- Nahlásit

ankaras
a v neděli už teda jako měla plný zuby i mě a já jí
seš moc náročná, dva dny po sobě

o se pak lidi hlásí kam chtějí?
někde jsem četla, že je to tak

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 21:51
- Nahlásit

ankaras
jenom nerozumim tř. mladých, která je do 18 měsíců? a pak je mezitřída 15-24 a otevřená od 15 měsíců, to se pak lidi hlásí kam chtějí?
Jasne, hlasis se, kam chces, dle veku psa. Pokud ziskas v tride mladych 3x CAJC, proc bys chodila znova do mladych, muzes do mezitridy (nebo klidne do otevreny). Ovsem mezitrida tim, ze je omezena vekem, nebyva tak nacpana, jako otevrena. Takze tam muzes pripadne vyzrat CACe, kteryho v pripade jen dvou CAJCu muzes pouzit na JCH.. Aspon myslim. Atd.. Uz jsem na vystave dlouho nebyla.

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2009 21:56
- Nahlásit

Fifi
Jasne, hlasis se, kam chces, dle veku psa. Pokud ziskas v tride mladych 3x CAJC, proc bys chodila znova do mladych, muzes do mezitridy (nebo klidne do otevreny). Ovsem mezitrida tim, ze je omezena vekem, nebyva tak nacpana, jako otevrena. Takze tam muzes pripadne vyzrat CACe, kteryho v pripade jen dvou CAJCu muzes pouzit na JCH.. Aspon myslim. Atd.. Uz jsem na vystave dlouho nebyla.
Jj, je to tak .. aspon teda myslim

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 07:11 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fifi
Roxana
já se ptam, jenom proto, že jsem zase našla něco, co mi neni jasný na sbírání rozhodně nejsme ty pravý

inu
tak ona už jenom ta štreka z plzně tam stála za to , takže když už jsme tam jeli, tak jsme zústali i na neděli

vlk
inu
vyfotíte mi teda tu ségrušku?

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:04 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
já se ptam, jenom proto, že jsem zase našla něco, co mi neni jasný
dyt proto se tu bavime ne a snad je to tak, jak jsem rikala i Fifi

na sbírání rozhodně nejsme ty pravý
si magurek vid

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:07 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
si magurek vid co nadáváš! , néé, dělam si legraci tak už ti jde g-mail? pracantko? co Ariška? ještě máte sníh?

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:10
- Nahlásit

ankaras
co nadáváš!
to bylo nezny !!!
toho druhy smajla nevidim??
tak už ti jde g-mail
jj, chodi, konecne
Arish je u babicky "ve skolce", na hory razime tentokrat bez ni .. chteli bysme i na sjezdovky, tak aby nebyla chudik zavrena v hotelu ..
v praze uz snih neni, u nasich pry jeste trocha jo .. a u vas?

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:15
- Nahlásit

Roxana
no u nás pořád jo , ale už taky mizí !! díky bohu
- dneska uvidim Cujinky mrňousky, ale nejdřív musim s tím mým jít na vychajdu do lesa , když konečně slejzá ten bílej fujtajbl

i na sjezdovky,
- ty toho nemáš pořád dost? petr jede čtvrtek, pátek, - SÁM s bráchou , mě už tam nikdo nedostane !

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:23
- Nahlásit

ankaras
dneska uvidim Cujinky mrňousky
tak moc moc pohlad a pomazli i za me
ty toho nemáš pořád dost?
no my byli na sjezdovkach letos jen jedno dopolco jiank furt bezkujem
snad nam jeste nejakej vikend pak jeste v breznu vyjde, ale tezko rict ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:36
- Nahlásit

Roxana
já k těm horám mam letos nějakej odpor

tak moc moc pohlad a pomazli i za me
se fakt těšim, takhle malý štěnda jsem v životě neviděla

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 09:45
- Nahlásit

ankaras
se fakt těšim, takhle malý štěnda jsem v životě neviděla
ja taky ne tak pjekne trenuj

pod na chvili na gmail, jo, pls

AmAkita
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 10:11
- Nahlásit

Dobré ráno-dopoedne !
Koukám že tu naskočilo nové théma=výstavy

TAKŽE :

1. pro INU
,,joo, takže 27. bychom šli za štěňata a vosmadvacátýho za dorost? "

Na drtivé většině výstav v CZ se AA+AI + celá FCI sk.č.5 vystavuje n NEDĚLI ,takže to platí i pro Intercanis = v sobotu MEZI TERIÉRY A JEZEVČÍKY NELZE PŘIHLÁSIT AKITU.

Bacha , v zahraničí to bývá různé , dokonce i v SK je 5.sk v různé dny - podle pořadatele.

Je dobré číst VŽDY podrobně propozice.

2. to ROXANA
je šikovná a jednoduše rozložila LOGICKOU SLOVNÍ HŘÍČKU

3. v CZ platí pro přihlášení věk V DEN VÝSTAVY !

4. CAJC /CAC
Na JCh.lze použít MAXIMÁLNĚ 1x CAC , získaný do věku 18měsíců

5. všechno je podrobně popsané na ČMKU www.cmku.cz ve VÝSTAVNÍCH ŘÁDECH

-----------------------

P.S. sníh u nás na zahradě je po celé zahradě ušlapaný do cca 20cm výšky. To bude masakr až to začne tát=potopa .

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:45
- Nahlásit

AmAkita
To bude masakr až to začne tát=potopa . - to půjdeme ze sněhulí rovnou do gumovek

Roxana
nezraň se a doraž !

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:50
- Nahlásit

AmAkita, ankaras
sníh u nás na zahradě je po celé zahradě ušlapaný do cca 20cm výšky. To bude masakr až to začne tát=potopa .
to půjdeme ze sněhulí rovnou do gumovek
tyyy brdo, to bude fakt hnus, to zas budou misto psu blativy koule .. ja uz cci kvjeten a rozkvetly louky a slunicko
ankaras
nezraň se a doraž !
hele, se neboj, v nejhorsim te budu chodit strasit jako mumije

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:58
- Nahlásit

Roxana
ja uz cci kvjeten a rozkvetly louky a slunicko - tsss, optimistko, to budou zase klíšťata

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:03
- Nahlásit

ankaras
tfuj, ty umis teda zkazit radost
paaadim
pa pa

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:37
- Nahlásit

Roxana
jé tu už jedeš ....tak pá pá a žádnou sádru !

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:47
- Nahlásit

Fajka
tak jak ty kultůro jedete si dneska odpočinout ? ozval se mi dneska Bubáček

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:24
- Nahlásit

ankaras
ozval se mi dneska Bubáček
fááááákt?? SUPER!!!!!!!

jedete si dneska odpočinout
no moc odpočinkový to nebude rychle tam rychle zpátky a daleko ale tak co už sem nebyla v dívadle od základky

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:27
- Nahlásit

Fajka
to já taky ne a nebo když jsme měli jet, tak jsem pravidelně trávila hodiny na záchodě, takže za mě vždycky hledali náhradu

fááááákt?? SUPER!!!!!!!
sice jenom na maličkou chviličku, ale dýl asi nemohla a prý se zase ozve , četla jsem si tvojí návštěvku, jak si tam psala o fajince, tobě a co vám řekl Ivoš , zajímalo by mě to, písneš mi to ? asi spíš na mejlíka

- jsem měla jet na cujinky mrňousky a už mi to zase nevyšlo !!!!!! jsem fakt děsná

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:32
- Nahlásit

ankaras
četla jsem si tvojí návštěvku, jak si tam psala o fajince, tobě a co vám řekl Ivoš , zajímalo by mě to, písneš mi to ? asi spíš na mejlíka
nevím co konkrétně myslíš já toho mám v návštěvce mraky
ale to že sem jelito a když se chce všechno jde ti napíšu i sem páč už to vo mě stejnak všichni vědí

jsem měla jet na cujinky mrňousky a už mi to zase nevyšlo
jé to je škoda ....

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:34
- Nahlásit

Fajka
jé to je škoda .... to teda jo ! snad se tam ještě tenhle týden dostanu !

ale to že sem jelito a když se chce všechno jde ti napíšu i sem a říkal vám něco o povaze a tak?
- chystáte se na ten výletík do Nítovic? teda ,doufám, že se to tak jmenuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

ankaras
sem a říkal vám něco o povaze a tak
no to je těžký... on je takovej trošku svéráz a prakticky mluvil celý tři dny na všechny a ke všem to se nedá takhle to musíš zažít
Jinak to bylo částečně ve stylu akita je normální akorát ten páníček je nějakej divnej

chystáte se na ten výletík do Nítovic? teda ,doufám, že se to tak jmenuje ne jenom coursing a jednu výstavu a sněhový řádění s Laidíkama jinak nic... máme STOPSTAV na akce

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:44
- Nahlásit

Fajka
máme STOPSTAV na akce mám takovej neblahej pocit, že mi Petr taky za chvíli udělá STOPSTAV a budeme s Ayrin jezdit vláčkem

prakticky mluvil celý tři dny na všechny a ke všem
já právě myslela, jak si tam psala, že děláš něco špatně, že ti přímo řekl, co a jak . Mam doma taky od Danči půjčenou knížku od něj, tak si jí přečtu
- vy vlastně budete dělat tu střechu !

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:49
- Nahlásit

ankaras
já právě myslela, jak si tam psala, že děláš něco špatně, že ti přímo řekl, co a jak
no to jako řekl co dělám blbě a co dělám nedostatečně a nebo co by se mělo dělat jinak ale dost špatně se to popisuje chápeš...knížky má super ted mu zrovna výjde v březnu další ale stejnak když si to jen přečteš tak nevíš, nevšímáš si detailů, a ták prostě jsou věci který človek MUSÍ vidět.
A že ta naše příšerka je normální to je, páč jinak by tam nemohla chodit tři dny navolno a nenechala by se odvést neznámým člověkem aniž by se po mě ohlídla, nedala by se krmit bez koše z ruky atd atd.... takže pes je normální akorát já sem divná ale to už víme od začátku že... páč ty určo víš jak sem k Fajce přišla
tož tak

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání