| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:30
- Nahlásit
Fajka
noooo takybych někdy nějrači zdrhla z tohodle státu
ja, ja, pani. Po Anglii to vidím zcela jasně: run away and never come back!
vám to snad budu i závidět ale jen fdobrým
nemáš co, eště mě nevzali, budu muset trošku přitlačit na pilu, ale až příští tejden..
A jak se pořešila ta doprava Oríska do Štattlu?
Zkusíme tam dojet bratrovým autem.. esli teda nastartujem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:33
- Nahlásit
inu
Po Anglii to vidím zcela jasně: run away and never come back!
hmm já huž nééé já sem tu zakořeněná jak pecka.... ale vědět a umět co umím dneska a bejt mě o 15 let mín, tak sem jako ohnivá čára
Zkusíme tam dojet bratrovým autem.. esli teda nastartujem no tak snad to klapne... týjo medvídě malý... to bude šok až uvidíš jakej to je rozdíl oproti minule
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:39
- Nahlásit
Fajka
já huž nééé já sem tu zakořeněná jak pecka....
já taky nééé, bo jsem patriot Ale dle dobrých rad strejdy Komenskýho se každý absolvent Huniverzity má vydat na zkušenou do světa. Tož ho asi poslechnu.
to bude šok až uvidíš jakej to je rozdíl oproti minule
prej je fakt velkej
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:43
- Nahlásit
inu
taky gratulujůůůůůůůůůů !!!!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:48
- Nahlásit
vlk
taky gratulujůůůůůůůůůů !!!!!!
děkujů, za vodměnu dám na inugóju víc článků vo JP, jestli se teda ten pitomej webnode uklidní..!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:50
- Nahlásit
inu
prej je fakt velkej
no aby né dyž je jedináček
Znám to čekáš malou roztomilou kuličku a čeká na tebe soudek obřík kterýho když když vezmeš do náruče tak tě za 5 minut bolej ruce
Písla sem ten mailík
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:51
- Nahlásit
inu
a to huš je Inugója jako předělaná ?????
Fajka
Tak jsem zvědavá co napíšou. Kámoška si taky jednou jela pro ,,hodnýho,, šibáka do útulku a pes prej na sebe nedal šáhnout a psovi ve vedlejším kotci málem přes pletivo ukous hlavu....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:53
- Nahlásit
vlk
Tak jsem zvědavá co napíšou. Kámoška si taky jednou jela pro ,,hodnýho,, šibáka do útulku a pes prej na sebe nedal šáhnout a psovi ve vedlejším kotci málem přes pletivo ukous hlavu
no jo nooo... třeba sázej na to ty lidi alespon do toho útulku dostat, třeba si vyberou jinýho pejska když šibák není pravé ořechové ..nooo
A kde vůbec je? máš to daleko se na něj jet juknout?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:56
- Nahlásit
Fajka
v Hradci Králové - koukala jsem do mapy asi 250 kiláků, a hlavně sehnat někoho s autem.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:58
- Nahlásit
Fajka
Písla sem ten mailík
huš máš antwort
když vezmeš do náruče tak tě za 5 minut bolej ruce
prej má malej vosm kilo.. to se mi ty dvě patra bez výtahu pěkně pronese.. budu jak Švarcnégr
vlk
a to huš je Inugója jako předělaná ?????
jako skoro jó, až na to, že včera mi to smázlo Oriho (bo se ta mrcha kousla) a nedaří se mi tomu vnutit obrázek do článku o japonštině. Někdy bych si přála, aby to nebylo tak interaktivní..!
Proto je tam taky napsaný to Kinjitsu hajimemasu: chotto matte choudai. Včera jsem asi tušila, že mi dneska přijde ten papír, tak jsem to napsala v japonštině.
Ostatně, webnode mi hlásil, že tam někdo z japonský domény vlezl a celkem se tam zdržel.. tak si třeba konečně početl
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:00
- Nahlásit
vlk
takže budeš mít čtyři shiby?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:02
- Nahlásit
inu
ahááá, no já myslela že to už nebude webnode, si říkala že je to sfiňa........
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:04
- Nahlásit
inu
esli ten útulkáč nebude rapl tak nejspíš joo....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:04
- Nahlásit
vlk
ahááá, no já myslela že to už nebude webnode
jako přesun jinam jsem taky zvažovala, např. na doménu inugója.cz se sekerou v ruce
Na druhou stranu jsem zatím nenašla žádnou lepší free službu: tady aspoň nevopruzujou reklamy. Takže zatím, zatím zůstanem tam, kde jsme.. než mi praskne céfka
Ale pustím to do éteru až bude plyše doma
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:09
- Nahlásit
vlk
esli ten útulkáč nebude rapl tak nejspíš joo....
kolik platíš za pséky městu? Abys nemusela brát druhou práci
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:10
- Nahlásit
inu
Ale pustím to do éteru až bude plyše doma
tak doufám, že tam bude plno plyšových foteček.....ale že to docela uteklo, si vzpomínám jak jsme tu šíleli než se narodil a fíííííha huš jede domů......
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:11
- Nahlásit
inu
městu
.... hodně nadnesený výraz pro tu naši díru...... tady dám za štyry psy za deset let tolik co ve městě za dva za rok.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:12
- Nahlásit
vlk
v Hradci Králové - koukala jsem do mapy asi 250 kiláků, a hlavně sehnat někoho s autem.....
no možná že příští tejden pojedem služebně do Hradce... tak bych na něj třeba mohla mrknout předběžně at nemusíš jezdit 250 km ... ale ještě není ta cesta nic jistýho.. dala bych ti eventuelně vědět
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:13
- Nahlásit
vlk
ak doufám, že tam bude plno plyšových foteček....
to teda jó, bo já digitál mám
docela uteklo, si vzpomínám jak jsme tu šíleli než se narodil a fíííííha huš jede domů......
to máš recht a to si ho eště beru pozdějc, než je k odběru. Aspoň si ho mamka dýl užije, když to má být její poslední štěnisko
ady dám za štyry psy za deset let tolik co ve městě za dva za rok.....
to máte tak levný?
Nás to stojí 400 kila na maloměstě za prvního psa, šest za druhýho a v Brně je to prej litr a půl za rok. Zloději
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:20
- Nahlásit
Fajka
no jestli bys mi ho tam zkoukla to by bylo supéééér, tak pak dej vědět jestli pojedete.....
inu
v Ostravě jeden pes 1500 a kazdý další 2250.... u nás každý 60 - slovy šedesát kaček...... no prostě psí ráj......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:22
- Nahlásit
vlk
Ok dám, neslibuju že pojedem do Hradce... ale slibuju že jestli do Hradce pojedem určitě se na něj zajdu kouknout
U nás to stojí 100 Kč na rok
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:25
- Nahlásit
Fajka
ale slibuju že jestli do Hradce pojedem určitě se na něj zajdu kouknout
tak na mě mysli.....
takže taky psí ráj......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:26
- Nahlásit
vlk
u nás každý 60 - slovy šedesát kaček...
Fajka
to si děláte pr*** dámy?!
No jo, jsme holt to starobylý královský město..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:29
- Nahlásit
inu
No jo, jsme holt to starobylý královský město..
...a my jsme bohem zapomenutá prdel světa..... ale za těch 60 kaček to stojí.... a to loni stálo jen pajcku za pesa a když mi paní na úřadě třesoucím se hlasem oznámila že poplatky zvedli o deset korun esli to jako néni moc tak jsem se v duchu málem posejřila smíchy......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:31
- Nahlásit
vlk
..a my jsme bohem zapomenutá prdel světa.....
jenže to my taky
dyž mi paní na úřadě třesoucím se hlasem oznámila že poplatky zvedli o deset korun esli to jako néni moc
šiš, já se picnu! A to místní velení chce zavýst tu 1500,- pálku, že prej psi sérou na chodník.. ale že by tu dali aspoň jedinej pytlík, to néééé
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:36
- Nahlásit
inu
to víš tady žijou převážně důchodci, u nás si obec nedovolila ani zvednout daň z nemovitosti..... to taky když mě ji na finančáku spočetli tak jsem si málem cvnkla štěstím......
ale že by tu dali aspoň jedinej pytlík, to néééé
v Ostravě taky nebyly pytlíky, nebyly koše na lejna, ale prachy chtěli nekřesťanský....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:39
- Nahlásit
vlk
když mě ji na finančáku spočetli tak jsem si málem cvnkla štěstím..
éééé, kdeže to žiješ?
v Ostravě taky nebyly pytlíky, nebyly koše na lejna, ale prachy chtěli nekřesťanský....
bo je vrážej do opravy silnic a podobných pejskařských věcí.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:48
- Nahlásit
inu
éééé, kdeže to žiješ?
se přijeď někdy podívat..... no nic dneska to jdu zalomit bo sem jakási zachrípnutá takže se nacpu panadólama, sirupem proti kašli a zkusím vyhnat bacila.... takže se pani mějte a krásný plyšový sny přeju....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 21:54
- Nahlásit
vlk
pozdravuj shibice, taky zalezu.. jen, co dosmolím ty teze..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 07:11 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
inu
takže si to teď měla a ještě chvíli budeš mít pěkně nabouchaný, co? ale jako, když někdo umí japonsky, tak to je fakt super ! , plyšátko bude určo obr plyše když jsem teď viděla u Cujinky 3 a půl týdenní štěňátka a vybavila jsem si, že Ayrina měla 9 kilo, když jsme si jí brali , tak už se k nim zase děsně těšim, protože tam je vidět každej den, ael jako si dobrá, že si to vydržela bez fotek a tak
Roxana
Ayruša to včera zapíchla v mym pokoji od 7 hodin a odmítala se teda jako přemístit do kotce, jenom vzdychala a odfrkávala dělala hrozně otrávenou, ale pak teda když jsem jí vysvětlila, že musim už po 6 na vlak, tak šla
A co Ariška? už se chystá na výlet? nebo zatim nic
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3144332/Americka-a kita-s-PP.php
Roxana
Fajka
vlk
Dania
- tak holky, lidi už se pomalu asi dozvídají o inuvnouzi. na mejla nám přišla prosba o pomoc s umístěním akity inu s podrobným popisem, takže to hned přidam, je to krásnej hafan
http://www.inuvnouzi.estranky.cz/stranka/daruji
vlk
http://www.trnava.utulok.sk/zvierata.php?id=1092 co ty na to? já už vidim šibičky a akity ve všem
http://www.trnava.utulok.sk/zvierata.php?id=1056
|