Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 18:18
- Nahlásit

Fajka
já si myslim, že k sobě prostě patříte a zvládáte to a zvádnete to my ted přišli akorát z vychajdy jsme vyřízený obě dvě a petr jel rovnou domu Ayrina tady zalehla vedle mě a už chrní

prostě jsou věci který človek MUSÍ vidět.
- souhlas, já se taky 100x ptam a přitom by to stačilo jednou vidět

inu
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 20:22
- Nahlásit

my do Nítovic asi taky nepojedem, Idos mi tam nenašel žádný spojení A mimoto se to zřejmě ještě s něčím překrývá

Fajka
vona je k tý Fajuš i nějaký historka?

Laida
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 20:48
- Nahlásit

ankaras
Mám skoro dočtenou tvou knihu, moc za ní dík, a teď pozoruju naše psiska, tedy je to parádní - zkouším různé z těch signálů používat - to je ti obrat - funguje to perfektně - moc se mi to líbí - taková malá knížečka a co dovede

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 21:41
- Nahlásit

Laida
viď, já taky hned začala pozorovat a fakt jo !!!

Laida
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 21:50
- Nahlásit

ankaras
všímám si věcí, které jsem dříve viděla, ale nijak se nad nimi nepozastavovala - dneska to zafungovalo - sousedi měli návštěvu a měli tam mladého No - za plotem od nás - Corča na něj civěla a do toho se pustil pánik - Corča vyjela... rozčilovala se - odtáhla jsem pánika a sledoval - NO dával hlavu na stranu, čichal k zemi, ale pořád u plotu, Corča vnímala signály - přestala vrče, uklidnila se , očichala ho přes plot a šla za námi - bez problému ---- stále je, co se učit

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 07:09
- Nahlásit

Laida
tak jsem ráda, že knížka pomohla , nebo teda slaví úspěch je to i pěkně napsaný, Danča čte ty druhý dvě, tak ty pak můžu přívézt zase někam

inu
překrývá se to s oblastní výstavou

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:53 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

můžete mi někdo prosím pomoct s japonskýma plemenama? já si to všechno nepamatuju, akita inu, shiba inu, americká akita, kischu inu...... a dál?

Laida
a ty mi prosím písni jak si vyřešila na estránkách to řádkování, protože u toho inu v nouzi to taky nejde

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:39 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

tak tohle je docela zajímavý

http://akitainu-vjp.wz.cz/

Dania
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:55
- Nahlásit

Zdravím,

Mám prosbu na majitele šibiček. Iveta zprovnoznila web http://www.inuvnouzi.estranky.cz/ a tak by bylo fajn, kdyby se někdo ujal vyhledávání šibinek, které potřebují pomoc. Vezme si to někdo na starosti?
My s Ivetou vyhledáváme akitky......

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:59
- Nahlásit

Dania
ankaras

Caute baby, SUPER!!! .... tak já si beru na starost Inu

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:03 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka
díky, budeme vděčnost sama , některý jsme našly a hledáme i my, tak hoď kdyžtak info, jestli už to někdo nezjišťoval, je potřeba tomu majiteli nebo tomu útulku napsat o souhlas se zveřejněním

- toho pejska už jsme obeslali http://www.inzerce-psu.com/akita-inu/9748-akita-in u/

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:06
- Nahlásit

ankaras
některý jsme našly a hledáme i my, tak hoď kdyžtak info, jestli už to někdo nezjišťoval, je potřeba tomu majiteli nebo tomu útulku napsat o souhlas se zveřejněním
no na tuty to nevím ale myslím že určitě ne, anopak čím víc reklamy se udělá tím dřív se pejsa udá

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:09
- Nahlásit

Fajka
jj, tak to je jasný, tak uvidíme třeba teď tenhle pán napsal a danča zjištuje info to je zase akce a já jdu na ty blbý estránky, protože to je nějaký starší provedení a to teda je na mojí hlavičku zase peklo

Dania
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:13
- Nahlásit

Fajka
ankaras
No, info jsem zjistila, pejsek je problémovej, pracuje na něm paní Fišerová........

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:21
- Nahlásit

http://www.inuvnouzi.estranky.cz/stranka/daruji

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 11:26 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

šibičkáři, nechcete šibičku?

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 21:13
- Nahlásit

ankaras
a ví se otom šibákovi něco víc ??? Je s PP ? kastrovanej ? Snese se s ostatníma psama ? Není notorický útěkář ??

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 07:15 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

vlk
nene, jenom to, co tam je, na e-maily zatím nikdo z útulků zatím nereagoval
tak ještě vydrž dam kdyžtak vědět a dopíšu to tam

JInak brý ráno všem

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:06
- Nahlásit

ahoj, koukam, že je to tady nějaký tichý Hlásím, že jsem byla u Cujinky podívat se na štěňátka a byl to pro mě fakt super zážitek ! Takový mrňouskové ! Sice maličký, ale už se rvali i když takovým neohrabaným způsobem , ale paráda

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:06
- Nahlásit

ankaras
krásný

Sice maličký, ale už se rvali

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:09 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka
ahoj krásní fakt byli ! jsem opravdu nadšená, normálně,když pijou, tak mají ocásky v pozoru, jak kdyby v nich měli dráty

Sice maličký, ale už se rvali
žíhaňáček už ví, kde se zakousnout a pořádně červenýho vyklepat toho to nebaví, tak se svalí a asi si myslí o něčem

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:13
- Nahlásit

ankaras
žíhaňáček už ví, kde se zakousnout a pořádně červenýho vyklepat
dyk to říkám furt že pruhovaný jsou evidentně, chytřejší, bystřejší, nebojácnější, lepší, hezčí.... no prostě úúúúžasní

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:15
- Nahlásit

Fajka
dyk to říkám furt že pruhovaný jsou evidentně, chytřejší, bystřejší, nebojácnější, lepší, hezčí.... no prostě úúúúžasn
to ti nepovim, zatim jsem viděla jenom jednoho mrňouska žíhanýho , ale přesně jsem se prostě přesvědčila v pátek, že bych hned zase brala toho "divocha" neponaučitelná ,ale je to tak prostě, oni mě ti blázni prostě přitahujou

tady jsou fotky, jenom pár, byla tma a moc blesku, tak jsme je nechtěli ozařovat
http://ankaras.rajce.idnes.cz/stenatka_Cujosi/

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:40
- Nahlásit

ankaras
Fajka

Ti tedy jsou!!!

Fajka
Cítím to stejně jako ty - žíhaní to u mě prostě vyhráli na celé čáře - druhý štěňulik je ale taky k pomuchlování.

Huš se těším, až se uvidíme, musíš mi povědět všechno, co jste s Fajuškou cvičili, dost mě to zajímá a hlavně jak - stránky jsem četla, ale nebyl prostor na dotazy - pro mě není nikdy dostatečný

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:42
- Nahlásit

Laida
ahojky

co jste s Fajuškou cvičili
všechno

však se uvidíme tenhle týden tož pokecáme se těším.. akorát se bojím aby ten sníh neslezl dřív než přijedete .. ale snad nééé ještě ho je přes metr

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:52
- Nahlásit

Fajka
Jééé, vy ho ještě máte? To mě ani nenapadlo vlastně - LT bez sněhu, Ústí také a Praha ani nemluvě. No nám stačí i malinko
Budeme se snažit vyprosit půjčení auta, jinak bychom dojeli městskou, ale prozraď nám, kdy se vám to nejvíc hodí?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:27
- Nahlásit

Laida
jinak bychom dojeli městskou
městskou??? k nám? do tý naší díry??? NO to si mě pobavila teda

ale prozraď nám, kdy se vám to nejvíc hodí?
ale tak nám je to tak nějak fuk.. kdykoliv ale spíš odpoledne.. dopoledne musíme dělat že děláme

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:36
- Nahlásit

Laida
Fajka
hodláte se srazit jo? nás tady už naštěstí sníh začal opouštět, tak jsem spokojenější
- tak holky, nakonec fakt máme asi sezam ayrin tmavne a tmavne, za chvíli bude jako bubák

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:37
- Nahlásit

Fajka
- no jo - to jsem ale truhlik - tak my to nějak vykoumáme, cestičku si k vám určitě najdeme.

Ať si Pája vyleští foťák - my nemáme ani sníh a ani šikovné ručičky. To ho zneužíváme, že? Měl by si to nechat zpoplatnit.

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:40
- Nahlásit

ankaras
jdu mrknout na stránky - já teda sezam ráda - klidně i k jídlu Corča měla danou barvu od začátku - ikdyž nejdřív byla žíhaná s trochou hnědé a po přelínání jí to zesvětlalo...
Je to ale někdy překvapení, že? Co z těch mrňousků vlastně vyleze.

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání