| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:26
- Nahlásit
jo, to je opravdu typickej představitel.. a krytí za korunu.. no nekupte to
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 17:00
- Nahlásit
Caute vsichni,
naprosto nic nestiham, takze omluva vsem, kterym dluzim maila, SMS apod Budu se moc snazit dohnat resty!
Fajka
hm, to je fakt paradicka
ad boty - to je blby, bez paragonu se ti asi vsude vysmejou, jinak nekopmpromisne chtej jinej tovar. Co to je za znacku? At vime, cemu se vyhnout ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 18:36 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
ahoj, hlásim návrat ze sjezdovek , jinak i svítilo sluníčko, tak jsem docela koukala na fotky od fajky , je pravda, že dneska začalo sněžit a nepřestalo
vlk
moc pěkný fotky !!!
Roxana
tak jak bylo na horách? taky si přežila?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 21:02 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
moth
Katko, prosim tě, Leona psala, jeslti to chceš teda objednat, napsala jsem jí, že ano, že s tím počítáš, je to tak?
|
moth
|
# Zasláno: 17 Úno 2009 07:00
- Nahlásit
ankaras
Ahoj,
vecer budem na skype, tak sa dohodneme ... dakujem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 07:58
- Nahlásit
moth
já přijela z těch hor a právě psala Leonča, jestli to má tedy objednat nebo ne, že jste se pak už nedomluvily , tak já to vyřídim
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:16
- Nahlásit
Roxana , Fajka
jsem ,,expert" na řešení reklamací
Nepostřehla jsem sice co s těma botama je , ALE :
# prokázat nákup není třeba JEN PARAGONEM !
- lze VÝPIS ÚČTU (datum+částka)
- MÍSTOPŘÍSEŽNÉ PROHLÁŠENÍ druhé cizí osoby (to není fór=někdy bohužel)
a hlavně požadujte sepsání příjmu reklamace písemně ....
Do 6měs.po nákupu musí obchodník/výrobce dokázat (na svoje náklady) že kupující něco porušil/nedodržel při používání ABY MOHL ZAMÍTNOUT REKLAMACI.
POKUD NEPROKÁŽE/nedokáže , musí VYHOVĚT !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:42
- Nahlásit
AmAkita
Díky za rady, záručák sem našla byl dobře uložen aby se neztratil
Nákup je 8.9.2007 takže v záruce ještě jsou (pokud pořád platí ty dva roky)....
Rozpadla se u nich ta část nad podrážkou, drolí se to rozlepuje ta šedá vrstva v podrážce... tak sem zvědavá....
Jinak značka bot je Asolo Stynger GTX 6,5 cena 3.600,-
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:50
- Nahlásit
Fajka
tak ještě, že si ho našla kdy vyrážíš reklamovat?
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 09:52
- Nahlásit
Fajka
my jsme si s manželem koupili stejné boty (reichle), jemu se rozpadly a mně ne, tak nevím čím to je.
Ale v zimě nosím kožené kotníčkové, jsem max. spokojená
Fajko, našla jsem si Flejbergovou na netu, nevíš, zda ordinuje i v sobotu? Já ji stejně budu volat, než se tam vydám.
AmAkita
že ty sleduješ černé ovce práva znám, ale kdo má sílu se s nima hádat?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 10:00
- Nahlásit
ankaras
kdy vyrážíš reklamovat
nevím nestíhám, je to v Liberci, tak asi až příští tejden...
Ariška
Fajko, našla jsem si Flejbergovou na netu, nevíš, zda ordinuje i v sobotu
Jé vidíš, já ti zapoměla poslat tu adresu promíííň
ona jeden víkend ordinuje celej (vždycky dopoledne) a druhej vůbec ... ale jestli tam ted bude nevím .... ale když jí zavoláš tak ti řekne
jemu se rozpadly a mně ne, tak nevím čím to je.
že ty si v nich taky chodila! a manžel se na ně jen díval
Ale v zimě nosím kožené kotníčkové, jsem max. spokojená
Když já sem si kupovala kvalitu za vleký openíze tak snad by mohly mít delší trvanlivost
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 10:06
- Nahlásit
Když já sem si kupovala kvalitu za vleký openíze tak snad by mohly mít delší trvanlivost - bohužel to tak není
Já se teď k Flejbergové nechystám, až opadne sníh, ale aspoň vím, že to jde i o víkendu. Dík.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 10:10
- Nahlásit
Ariška
ale aspoň vím, že to jde i o víkendu jj jde to a když půjdeš ráno hned jak začínají tak tam nebejvá ani noha
Co knížka? Už máš přelouskáno ?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 10:13 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka
Když já sem si kupovala kvalitu za vleký openíze tak snad by mohly mít delší trvanlivost
však jo ! akorát kdyby to s nima nebyli pořád takový tahanice, navíc, když si stejně v právu, já pravidelně papír na boty ztratim, takže já jsem na ty botasky, teď si koupím, za tři měsíce si musim koupit nový
Fajka
inu
prý budete mít nějakou knížku v češtině o AI, jo?
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 10:16
- Nahlásit
Co knížka? Už máš přelouskáno - přiznám, že nemám, poctivě jsem ji prohlédla, zasekla jsem se na jedné knížce, která mě nebaví tak se asi vrhnu na šiby.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 10:27
- Nahlásit
Ariška
jedné knížce, která mě nebaví
a tak to je čtení pak naprd.. to ty šiby budou určitě záživnější
ankaras
No já sem u předchozích bot doslova prošoupala podrážku, tak se ztenčila až v ní byla díra, reklamovat se to nešla páč sem za A neměla účet a za B mě přišlo že je to né vada výrobní ale opotřebení při velký zátěži.
Jenže tyhle boty jsou jako nový akorát ta šedá část zkřehla natolik že se rozpadá jinak jsou jako nový, takže bych řekla že to už by mohlo být na reklamaci ... teda doufám...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 10:32
- Nahlásit
Fajka
i kdyby ne, tak oni to stejně musejí asi vzít, jedna bývalá spolužačka byla tak vychytralá , že si koupila kanady, nosila je skoro dva roky a úplně vyřízený a prošoupaný je šla vrátit a vždycky dostala peníze, na to bych asi neměla žaludek , ale u tebe bych řekla, že jde fakt o nějakou vadu, kort když se drolí jenom část
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:01
- Nahlásit
čau po ránu, u nás zase připadl sníh a psi už nemají pomalu kde čůrat protože na cestě nechtějí (ta jediná je ptotažená) a všude kolem je jim snehu po krk...... a na zahradě taky nechtějí.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:08
- Nahlásit
vlk
dobrý ránko, u nás to taky vypadá takhle - , jinak šibičkám se vůbec nedivim, o víkendu jsme byli lyžovat a taky jsem byla ráda, že tam byly budky jinak bych nikam nešla a asi bych to musela vzdát a jít někam do hospody
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:12
- Nahlásit
ankaras
tak to u nás teda vypadá spíš takhle....
dneska a zítra mám volno, ale pak nevím, jak se dostanu na zastávku, asi si budu muset udělat nějaký sněžnice.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:17
- Nahlásit
vlk
máš to daleko? já se taky dneska dohrabala na vlak jen tak tak do odjezdu nějakej lístek, to už jsem vůbec nestačila koupit , ale Ayrin se nějak do toho sněhu víc a víc teda zamilovává, včera naše vycházka vypadala tak, že šla panička a za ní Ayrin bez hlavy, tu totiž měla pod sněhem a jela pod nim jak fretka
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:22
- Nahlásit
ankaras
máš to daleko?
no za normálního počasí suchou nohou asi půl hoďky ale ve sněhu po prdel polezu snad hodinu......půl cesty mám totiž zkratku přes louku a ta se neprotahuje .... kdybych šla naokolo tak to mám o dva kiláky dál.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:28
- Nahlásit
vlk
no, u nás je to sice po chodnících, ale ty ráno v 6 taky někdo neprotahuje, takže od práce dorážím mokrá od sněhu až po kolena tady se zase diví, kudy jako že jsem to šla, protože tady tolik sněhu neni jako u nás, jsme nějaká zakletá vesnice
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:28
- Nahlásit
Fajka
vlk
Jste sem už poslaly to bílý svinstvo! Ste si ho taky mohly nechat tam na sevéru
Cujinka
Napiš mi na mail, ano? Teda pokud je výběr jmen ještě aktuální
ankaras
prý budete mít nějakou knížku v češtině o AI, jo?
Mnó, nevím tak ouplně kterou myslíš, ale jednu si chci přeložit do češtiny neofiko a druhá, co je v plánu, tu maj pod palcem naše přední akití kapacity a jsou ve fázi sepisování a shánění materiálů do publikace.. vidím to tak, že by mohla bejt k distribuci do dvou let..
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:29
- Nahlásit
Ariška
Černé ovce sleduju Také časopis D-Test .
Reklamace řeším každodenně , neb pracuju v obchodní firmě ,ale řeším čerpadla , světla a motorky do akvárií...
U bot se posuzuje přiměřené opotřebení ..., také mohou nabídnout opravu .
Sama jsem jedinkrát reklamovala boty na klínku....hned první den se rozlepily = vrátili mi peníze hned.
====================
výletníkům do Mrákotína se dává na vědomí :
- sněhu dost+pořád padá
- v pátek odpol.proběžkuje Hedvika plánovanou trasu a tak v 16h Vám sem hodím aktuální sněhové zpravodajství z místa činu
- teplé bundy+ náhradní obutí se doporučuje ...auta to uvezou
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:31
- Nahlásit
inu
Jste sem už poslaly to bílý svinstvo!
to víš sme kámošky a rády se podělíme...... , ať si to globální oteplování taky užiješ.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:34
- Nahlásit
inu
tak to jsem myslela právě asi tu druhou, protože jsem to tady jednou zahlédla, že si něco psala, že bude knížka v češtině
AmAkita
no, počasí nám moc nepřeje, zase lepší se brodit ve sněhu než v bahně, že? stejně se moc těšíme i kdyby to nedopadlo , štěňata prý nakonec půjdou s náma, tak se páníčci ptali na možnou zkratku, kdyby opravdu prckové nedej bože odpadli, ale nepočítá se s tím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:44
- Nahlásit
vlk
to víš sme kámošky a rády se podělíme.
aspoň vím, kam se nemám vobracet, až budu v nouzi
ankaras
jo, jo, tak ta bude, zkusím zjistit něco bližšího
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:47
- Nahlásit
ankaras
no jó vy máte o víkendu vlastně tu akití vycházku.... jestli vydrží sníh tak to budete mít krásný.... no ale ještě že nejdem, bo Arčí by to asi nepřežila, ta tak akorát vyčůrat a honem domů, do teplíčka....
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:47
- Nahlásit
ankaras
AmAkita
no jestli bude sněhu hodně, jako že jo, tak se obávám, že se trasa zkrátit bude muset......
tak v 16h Vám sem hodím aktuální sněhové zpravodajství z místa činu
super! díky!
|