| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:10
- Nahlásit
inu
Určo něco seženeš, dobrý je kupovat na začátku jara to dělají zimní výprodej a bejvaj docela solidní slevy.... ty moje byly slevněný z 4000,- na 2200,-. A to se vyplatí...... jdu vylítat psiska do závějí a zkusit něco nafotit..... zatím čus
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:14
- Nahlásit
vlk
si to užijte ... já už nic fotit nebudu páč by to bylo jak přeskopírák ....včera předevčírem dneska... bílá tma... no úplně stejný furt
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:17
- Nahlásit
Fajka
hele, to je prostě problém toho, že dneska se producírujou už jenom šunty. Dřív ti ty boty vydržely aspoň dva roky, dneska je po sezóně můžeš vyhodit..
Asi fakt nečekaj, že by v nich někdo chodil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 15:22
- Nahlásit
inu
hele, to je prostě problém toho, že dneska se producírujou už jenom šunty. Dřív ti ty boty vydržely aspoň dva roky, dneska je po sezóně můžeš vyhodit..
no jo dneska si každej pod pojmem chůze představí 4 kroky od baráku do garáže a z parkoviště k obchodáku a zase zpátky auta
Asi fakt nečekaj, že by v nich někdo chodil
sem je na to upozornovala už před koupí
Herdek kam sem zašantročila ten paragoooon, jestli ho najdu tak se maj na co těšit
Jim to pudem s Fájou vysvětlit dyžtak vobě
Ale stejnak to furt vylepšujou a vyvýjej nový materiály a stejnak je to na prd
Nechápu jak to dělali naši dědové když chodili všude jenom pěšky a nebyl pro ně problém dojít až třeba do Vídně ....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:31
- Nahlásit
Fajka
Nechápu jak to dělali naši dědové když chodili všude jenom pěšky
naši dědové chodili naboso
To máš tak: dřív boty byly sice relativně drahý, ale byly kvalitní. Jednak syntetiku nikdo neznal, druhak byly na účel, ne na módu a švec ručil za kvalitu svou reputací. Kdyby dělal šunty, ztratil by klienty.
Dneska máme módu, čili to, co je in jednu sezonu, je druhou naprosto out. Lidi (a kór u nás) si odvykli vyžadovat kvalitu, zato vyžadujou nízkou cenu. Takže se sem naváží "odpad" z celýho světa, hlavně, že je to levný.
Co např. může bejt za sajtu v limonádě, kde dva litry stojí tři koruny?
Na druhou stranu bohužel už neplatí fakt, že co je drahý = automaticky kvalitní. Adidas šijou stejní ťongové jako adisas
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:40
- Nahlásit
inu
naši dědové chodili naboso
bych už ,měla vobroušený nohy až ke kolenům
Lidi (a kór u nás) si odvykli vyžadovat kvalitu
já ji chcu! ale kde hledat právě nevím
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 16:44
- Nahlásit
Fajka
bych už ,měla vobroušený nohy až ke kolenům
by ti tak ztvrdly chodidla, že by sis vobrušovala akorát starou kůži
já ji chcu!
enemže většina lidí chce tu slevu A tady to všecko začíná..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:47
- Nahlásit
tak tady je pár fotek z dnešního blbnutí na zahradě. Venku se nedalo bo kolem pořád pobíhaly stáda srnek...URL
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 17:51
- Nahlásit
Ta je
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:00
- Nahlásit
Fajka
Ta je
potfora je to - zničila plot za 50 litrů..... a na vovčouna mi teda pripadá jako děsnej pošuk. Prej služební plemeno - spíš vemeno....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:12
- Nahlásit
vlk
spíš vemeno....
šiš pani, dneska jsme asi venčily unisóno!
Mikóšovi ouplně křáplo, lítal jak chlupatej projektil a začíná trpět selektivní hluchotou!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:17
- Nahlásit
inu
Mikóšovi ouplně křáplo
tadle je mešuge už od narození, co ji přivezli lítá jak magor a ještě se nezastavila, na to jaké má ušiska taky ho...o slyší asi, vlastně jo slyší na NA.....ani ty ofčáci už nejsou co bejvali...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:20
- Nahlásit
vlk
tadle je mešuge už od narození
tak my jsme s tím jako nebyli u veta, aby nám řekl diagnozičku a estli je to dočasnej nebo setrvalej stav..
Pani, nedáme je dohromady až vyrostou? Se vsadím, že by půlka štěňat byly netopejři a druhá pulka by měla místo zadku raketovej pohon
Jak je vlastně stará? Vypadá mlaďounce...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:24
- Nahlásit
inu
za chvíli bude mít devět měsíců.... esli ju teda dřív nenacpu do mrazáku.... , A štěniska, NIGDYYYYYY, něco co by bylo jen kapku po ní uš mi nesmí do baráku.... a jak já milovala vlčouny, todle mě teda rychle vyvedlo z vomylu.....
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 18:58
- Nahlásit
tak jsem se zase na chvilku probojovala k pc,musim se smát dneska fakt nevim co s těma pesama je,náš Širo si vyrobil útěkovou díru v plotě a šel na vychajdu,jezdili jsme jako magoři autem,já ze strachu skoro infarkt,za prvé hlavní silnice,za druhé pesani které ten náš nemusí a náš chlapec se venčil u rybníka ,to jsme ještě nevěděli o té díře,přijíždíme domů a já koukám a naše dáma CHiaki,vesele pobíhá po ulici,měla velkou radost,že jsme se jí vrátili,já už viděla jak nastavujeme ploty ,že miláčkové skáčou a pak jsme našli tu díru,ten debil to pletivo snad rozkousal .No hlavně,že se nic nestalo jim a ani nikomu jinýmu.UFFFFFFFF
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:12
- Nahlásit
Cujinka
no a nám takhle ovčanda vyrábí jeden průlez za druhým. Jeden se zadrátuje a rozkouše pletivo o půl metru dál a vyráží se bavit do okolí. Nejhorší je že jeden pitomec už na ni objednal myslivce na odstřel..... takže se tu kolem baráku potuluje chlap s brokovnicí a čeká na příležitost.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:14
- Nahlásit
vlk
No, tak to se ty proporce třeba srovnaj.. možná.. já už na to čekám skorem druhým rokem
A štěniska, NIGDYYYYYY, něco co by bylo jen kapku po ní uš mi nesmí do baráku....
zasejc, nenudila by ses, nemít ju?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:16
- Nahlásit
Cujinka
eska fakt nevim co s těma pesama je,
to je jasný, to bude nějaká epidemie.. pro jistotu jdu čučknout na Mikouša, jestli je eště na dvoře
vlk
akže se tu kolem baráku potuluje chlap s brokovnicí a čeká na příležitost.
si děláš srandu?! Bych na něj asi zavolala policajty!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:21
- Nahlásit
inu
nenudila by ses, nemít ju
není moje, je mladejch, já už zůstanu u šib....
Bych na něj asi zavolala policajty!!
ale on je celkem v právu, tady okolo je to honitba, srnky se potulují houfem a ta potfora je honí, a pes na volno tam nemá co dělat.... i když mi to teda hejbá žlučí. 4ekáme až sleze sníh a plot přijde vyztužit takovým hustým, pozinkovaným pletivem....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:30
- Nahlásit
vlk
není moje, je mladejch
říkali děti, když házeli babičce na krk vnoučata...
ale on je celkem v právu, tady okolo je to honitba
no tak já to jako beru, ale zase jako aby někdo obcházel a jen čekal na to, až pes vystrčí nos..!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:33
- Nahlásit
vlk
najdi dvacet rozdílů
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:40
- Nahlásit
inu
má delší jazyk, inej kožuch a světlejší voko ináč nefííím.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:43
- Nahlásit
vlk
špičatější ušiska
jazyk jak tejden před vejplatou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:46
- Nahlásit
vlk
Fajka
Jo, tak jazyka si fšimne každej. Von to totiž není vovčoun, ale starobylej typ akity z malýho vostrůvku Kurosaki. No a tydle "akity" vypadaj hodně jako vovčáci, akorát se liší tím, že maj veledlouhej jazyk, kterej je u kořene skvrnitej.
Ale páč by mi to nikdo nevěřil, říkám všem, že je to vovčák
ale sem myslela, že napíšete: zima vs. jaro je ten hlavní rozdíl!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:51
- Nahlásit
inu
no jo jazyk mu visí jak kravata.... hele a starobylý akity neměly urajiro ????...... Jaro a co to je ????
Fajka
no jooo, ušiska má jak radary.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 20:03
- Nahlásit
vlk
hele a starobylý akity neměly urajiro ????
tadle ho nemám, zato má trysky v zadku
ušiska má jak radary....
já ti nevím, ta tvoje je má mnoohem větší, tomu mýmu už do nich aspoň trochu dorostla hlava
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 20:07
- Nahlásit
Fajka
vlk
holky, vidíte na Inugóje ten rozsypanej čaj nebo né?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 20:09
- Nahlásit
inu
mno jo, ta naše je fakt jakási ušatější, to asi aby lépe slyšela přes tři pokoje kdy se otvírá lednička.......tak nenažraný psisko sem taky ještě nezažila, misku s granulema vyluxuje během pěti vteřin a sousedčinu zamordovanou slepici taky stačila sežrat v době odpovídající žracímu světovému rekordu....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 20:09
- Nahlásit
inu
Na Inugoye nééé, ale na Ušigoje joooo!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 20:10
- Nahlásit
inu
jako to slovo měsíce ???? Já joo, ale je to malinký a splývá mi to....
|