| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:29
- Nahlásit
Fajka
a za tu dobu už sem se něco naučila
...čikouná Douchová, dostane teda pečenou rybičku...
dneska jedu, už jsem rozbila tři baňky, myslíš že se mám držet hesla - střepy přinášejí štěstí.....??????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:33
- Nahlásit
vlk
dostane teda pečenou rybičku
no proto
Jo určitě přinášej střepy štěstí.. už jen tím, že když rozbiješ skleněnou vánoční ozdobu tak si půjdeš koupit nové, lidi co je tady na severu dělají budou mít práci tím i penízky
Pokavad teda koupíš český skleněný a né čínskou plastovou napodobeninu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:37
- Nahlásit
Fajka
no právě že po loňských zkušenostech kdy mi Kvijátko v návalu radosti několikrát rozmetalo stromek jsem nakoupila v Polsku už něco nerozbitnýho bo nejsu milionááář..... a ty krásný rozbitný si letos rozflákám sama...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:42
- Nahlásit
vlk
Ajééé tak já huž mlčím
To já jen tak že pořád přemýšlím nad těma katastrofickejma scénářema a jakej bude příští rok pro obyčejnej lid... a tak přemýšlím nad tím, že začnu víc uvažovat co kupuju a dám na český výrobky.. když bude odbyt našeho budou mít naši lidi práci a třá nebude tak zle...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:47
- Nahlásit
Fajka
...kdyby tak uvažovali všici, tak by to k něčemu bylo, ale dokud bude trh přesycen levnejma asijskejma věcma, tak ti čéče nevim....ale koupila jsem taky krabici krásnejch slaměnejch ozdůbek, naše výroba a taky nerozbitný....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:49
- Nahlásit
vlk
kdyby tak uvažovali všici, tak by to k něčemu bylo
jo jo...
ale koupila jsem taky krabici krásnejch slaměnejch ozdůbek, naše výroba a taky nerozbitný....
no vidíš super dobrej začátek
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 21:03
- Nahlásit
Fajka
super dobrej začátek
že joo, já ty plasťáky mám jen na těch nejspodnějších větvích a jen čtyry šišky a čtyry hvězdičky, bo kvijátko je Kazisvět šestý, hlava pomazaná......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 21:24
- Nahlásit
všecí
hlásím návrat z mise! Strávila jsem ve Vídni neuvěřitelných 10 hodin pěšmo (puchejře jsem ještě nespočítala), prolezla každý knihkupectví nacházející se mezi Jižním, Středním a Zápaním vlakovým nádražím + Pratersternem (kdo nevěří, ať jukne na mapu), na Mariahilferstrasse maj dokonce nový čtyřpatrový Thalia a víte co? Prd Zdá se, že znaj akorát Jack Russel Teriéry, Retrievry a Husky. Shibu měli akorát na obálce jedný encyklopedie a akitu na jednom kalendáři, ale jako jeden obrázek. A eště byla japonská ne emerická Na přímě dotazy regovali: nevíme, neznáme, nemáme.
Kalendáře buď o štěňatech malejch plemen a nebo o labrouších.
Zato tam maj hafo knih o výživě, nemocech, výchově a výcviku (v Thalii měli dokonce něco o BARF), ale nevěděla jsem, co byste eventuelně chtěla, pani Fajkýšová (a já trubka na vás nemám číslo na debila), tož jsem nebrala nic.
Špatná zpráva je, že po akitích knihách budeme muset zjevně zapátrat spíš v Německu, dobrá zpráva je, že jsem to ještě nevzdala a určitě tam zase někdy zajedu. Možná je to tím předvánočním obdobím, že maj tak vykradeno
BTW: Koukla jsem do dvou encyklopedií a světe div se, voni věděj, že AA a AI jsou ouplně jiný plemena Dokonce v obou těch knihách byla u AI fotka žíhaňáka a ne klasickýho červeňáka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 21:27
- Nahlásit
no a mejla od pí chovatelky jsem nedostala žádnej, takže buď právě roděj a nebo se na to chystaj. Viz můj sen, určo to přijde zejtra
Jdu umřít, nohy si to žádaj
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 21:28
- Nahlásit
inu
holt fšude funguje paní móda a s ní i módní plemena.... normálního psa nikde neznaj......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 21:29
- Nahlásit
vlk
ale já předtím googlila jak vzteklá a voni jsou dokonce dva typy shibích kalendářů na příští rok!
Měli tam všechno: od klimta, přes žirafy po netopejry (ten jsem si nakonec koupila já), ale ze psů jen labrouše a yorky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 21:36 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
inu
no netopejři musej bejt taky hezoučký...... neva, možná šibice seženu příští rok na ostravské výstavě, to je v dubnu a tak by mohly bejt ve slevě....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 21:46
- Nahlásit
inu
vlk
to mě mrzí že sem to nevěděla před tím Rakouskem, páč tam šibí kalendář byl
Ale dobrá zpráva v lednu se chystáme zase do Němec tak třá se něco najde tam
Jináč Paní Inu vítajte já kdyby eventuelně něco někdy v knižní podobě tak pouze o akitách jináč nic
Už mám taky takový předtuchy o plyšeti tož sem na to zvědavá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 21:47
- Nahlásit
inu
Dokonce v obou těch knihách byla u AI fotka žíhaňáka a ne klasickýho červeňáka
Na endlich!!! konečně zjistili co je pěkný
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 21:48
- Nahlásit
inu
Fajka
taky jsem na plyšátko zvědavá, tak napnutá jsem nebyla ani když měla rodit céra.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 00:00
- Nahlásit
Ucpi si komín a nepusť Santu, použij cement a nebo maltu. Otevři okno, nasaď si kulíšek, dárky Ti přinese jedině Ježíšek.
Vánočni idylka krásná se zdála, v cestě mi bohužel hospůdka stála. Tak asi nepřijdu, moc mě to mrzí, však příští Vánoce budou už brzy. Komu co nadělit pečlivě zvažte, já si dám vínečko a Vy se snažte. S úsměvem na tváři moc Vám to sluší, VESELÉ VÁNOCE A SLUNCE V DUŠI..... Ježíšek
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 08:48
- Nahlásit
vlk
ty netopejři jsou bomba. sice to stálo skoro dvacet ojro (!!!), na druhou stranu, jsou tam vyfocený přímo akrobatický kousky: netopýr loví nad vodou, elegantní otočka nad trávou.. váhala jsem dlouho, ale pak jsem si udělala radost
Fajka
prima paní, tak budem dělat vobjednávky tentokrát u vás
Na endlich!!! konečně zjistili co je pěkný
mě se žíhaný taky líbí, ale jen ty, co jsou bábovkovitý
ad plyše
tak napnutá jsem nebyla ani když měla rodit céra
tak snad se to céra nedozví, aby nespáchala matkovraždu
si myslím, že vylíhnutí bude takovej hit, že to zastíní dočasně i slavný příjezd Ryokotami Hagurové
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 09:22
- Nahlásit
Fajka
Ahojky, tak tedy počítáme nějak s tím 30? Kdyby byla změna, máme telefon, teď ještě místo - dneska mělo sněžit a chč...a chč...., jak říkal děda na Samotě u lesa , takže kdo ví, jak to bude vypadat. Moc se těšíme na setkání se všemi
Přilhášku jsme dali, placení nějak vyřešíme. Možná se u vás na drátě poptáme
Zdravím ankaras s Ayrinkou a Roxanku s Arishkou a všechny ostatní, co tu jste, přejeme KRÁSNÉ A VESELÉ
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 09:30
- Nahlásit
inu
céry sou zvyklé, že matku už dneska zajímají napřed psi a pak teprv fšecko ostatní.....až se to teda vylíhne, hned hoď info, neb jsem zvědavá jak Kelišová.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 09:40
- Nahlásit
vlk
šmarjá pani, já se úplně poznávám a to žádný děcka nemám
Teďkonc jedu konečně domů, ale jakmile bude něco nového, hned budu žhavit dráty! Pamatujte na můj sen - dneska v pět, dvě štěniska a to by v tom byl čert, aby to nevyšlo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 09:43
- Nahlásit
inu
dneska v pět, dvě štěniska a to by v tom byl čert, aby to nevyšlo
... budu držet všechno co se držet dá aby to vyšlo.....
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 11:28 - Změnil/a: michal1
- Nahlásit
hezký den všem,
i přes značné trable posledních dní se nám zdárně podařilo dožít se dneška, a proto si dovoluji popřát jménem Aldovy smečky hezké a hlavně klidné vánoce a vůbec celé svátky všem páníčkům, paničkám, štěníkům, hafíkům i hafinkám.
Stromeček zatím ze strany Alda zůstává bez povšimnutí, tak jen doufáme, že to tak bude i nadále (a kromě toho jsme pro jistotu koupili bytelnej emerickej stojan )
|
moth
|
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:13
- Nahlásit
Ahoj Michal
tiez prajeme nadherne sviatky plne rodinnej pohody a Aldikovi gratulujem k fantastickej rodine, ktoru si ziskal svojim srdieckom!!!
|
moth
|
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:19
- Nahlásit
Fajus
ale myslím že každýmu tady je jasné že mám ráda všechny akitky ať AA nebo AI, ať s PP nebo bez... prostě akitky a jejích skvělí páníčci tady jsou jedna psí rodina, do které máme tu čest patřit
No a samo že šibičky patří taky do rodiny a jsou naše
Som moc rada, ze tu je dalsi clovek okrem Roxany, ktory chape veci objektivne!!!
Fajus
Nadherne sviatky stravene v spolocnosti damy Feiko a Paji ... mam vas moooc rada!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:11
- Nahlásit
michal1
vlk
inu
Laida
Fajka
Roxana
Bubáček
MilanS
šťastné a veselé Vám všem , jsem ráda, že jsem měla možnost Vás poznat a se kterými jsem se ještě nesetkala, že se setkám v tom roce 2009 a těším se na vychajdu , hlavně se nikdo nezaduste kostí od kapříka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:18
- Nahlásit
a já děkuju za všechna Péefka
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:51
- Nahlásit
inu
...NIC ????????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:52
- Nahlásit
vlk
nééééé, eště néééé
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:18
- Nahlásit
inu
no nakonec šak eště není pět......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:44
- Nahlásit
já vím, ale stejnak.. bééé, já už to nevydržím, kapra jsem vobalila v soli , místo oleje do friťáku nalila ocet
|