| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:17
- Nahlásit
inu
určo ti to vyjde držim pěsti a když to bude klučina, pošlu ti obří mašli na krk, at mu máš co uvázat
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:20
- Nahlásit
inu
od té doby co mám šiby tak neuklízím ( myslím tím nijak dramaticky a vánočně, né že su prase ) neb fšechno je marnost a zbytečnost. Cukroví mi napekla manželka od kolegy z práce a přiznám se, že se mi podařilo nejlepčí kousky vyžrat.... takže jen nazdobím stromek a narodil se kristus pán, veselme se.....
tak pak dej vědít jestli si nějaký sehnala...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:20
- Nahlásit
a paní ankarasová je tu taky!
Hlavně, ať je Hany a mrňousci v pohodě, lhostejno, jestli se narodí moje plyšátko.
A obří mašli.. jestli to bude takový zlobidlo jako mají všichni, roztomile sedět asi nevydrží
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:22
- Nahlásit
Vlk
Hehe, nepůjčíš mi shibiny některý Vánoce? Naši maj pocit, že je to nejlepší doba na generální úklid a mytí voken!
že by je to taky přešlo
Ani já letos nepekla a vůůbec mi to nevadí, koupila jsem si krabici sušenek v Anglii.
S kalendářem napíšu po návratu, bude to takový povánoční dárek, když se zadaří
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:37
- Nahlásit
inu
no na chvíli bych je pučit mohla, protože když ti šiba po desátý přelízne a oslintá umytý vokno, zachlupatí pečlivě vysátou sedačku, několikrát za den přemístí některý části nábytku, na čerstvě vysátej koberec vyhrabe hlínu ze sotva zalitých kytek, rozmetá pečlivě ustlanou postel a nanosí do ní boty od bláta přejde chuť na generální úklid i toho největšího pořádkomila.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:41
- Nahlásit
inu
no zlobidlo mám zatím jenom já a Janka ze slovenska (brácha ayrin - akio) mají naprosto stejné chování, ale fakt ! dělají úplně ty samý věci je to až nemožný
- ale my se začínáme nějak uklidňovat sice pořád nesnáší moje chodidla a kouše mi do nich, ale miluje "stopu" a už i trochu tu chůzi u nohy a pořád jí padají zuby, dneska ho sežrala !!! rochně jedno naše malý
- Hagískovi mají krásnou šmudlinku, přijde mi že se tváří jako velká krásná holka, jako - "tady jsem já a co jsi ty" je fakt krásná a ty budeš mít taky štěndo, MUSÍ TO VYJÍT !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
ankaras
Nemáš mailíka na Aldíkovce? Nemajího na stránkách nebo sem asi slepá
Tak jestli vy máte zlobidla tak Fajuš je jejich šéfová
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:00
- Nahlásit
vlk
Pani, to beru!!!
ankaras
Ryokotami je prej taky pěkný číslo Neboj, vona přestane vožírat, jen, co vyhodí zuby. Ještě pár týdnů vydrž
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:01
- Nahlásit
inu
ankaras
Neboj, vona přestane vožírat, jen, co vyhodí zuby
bych si tím tak jistá nebyla mluvím z vlastní zkušenosti
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:05
- Nahlásit
Fajka
moje zkušenost ale taková je. Mikouš byl hrozná piraňa. Až jsme se skoro báli chodit za ním. Strašně to bolelo, vrhal se na nás, i když jsme se nehýbali. Pak vyhodil zuby a byl klid
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:07
- Nahlásit
inu
Neboj, vona přestane vožírat, jen, co vyhodí zuby.
taky bych to netvrdila tak jistě, z vlastní bohaté zkušenosti vím, že nejhorších je prvních deset let, pak už to de.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:07
- Nahlásit
inu
no tak u nás teda vyhození zubů znamenalo jen to, že už to nebylo tak pichlavé a netrhalo kůži na rukou.... kousat přestala tak zhruba na jednom roce halt palice dubová no...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:09
- Nahlásit
Fajka
jj, kde jsou ted ty jehličky, že to jenom píchalo, tohle už je tupá bolest až na kost
inu
fakt jo?? že by taky temperamentka? SUPÉR !
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:11
- Nahlásit
vlk
no jo, no jo, vy máte nevobyčejný psy, ti to maj asi jinak
ankaras
prej ouplnej ďáblík
Fajka
vy máte ale taky něco extra
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:12
- Nahlásit
inu
no tak paráda konečně taky někdo
Fajka
ten mejlík máš na mejlu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:12
- Nahlásit
ankaras
a zkoušela si jí zahrát hysterickou scénu? u Arčí se mi to osvědčilo, jak mě rafla sehrála jsem scénu zvanou ,, umírající paniška ,, a ta z toho byla tak konsternovaná že po třetím mém skácení k zemi a dramatickém kvílení mě ohryzávat přestala.... to Kvijové stačilo dát párkrát po hubě.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:13
- Nahlásit
inu
vy máte ale taky něco extra
paní nebojte... béte míti taky
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:14
- Nahlásit
Fajka
šiš už zase strašíš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:14
- Nahlásit
ankaras
Dííííík
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:16
- Nahlásit
inu
šiš už zase strašíš? jááááááááá??? nikdy!!!
Čekáte paní že štěník ať od Hynuše, Hagura či Fajkýše bude jen tak ledajakej vobyčejnej jo?????
To snad ani nejde od takových osobností
vlk
Arčí se mi to osvědčilo, jak mě rafla sehrála jsem scénu zvanou ,, umírající paniška ,, a ta z toho byla tak konsternovaná že po třetím mém skácení k zemi a dramatickém kvílení mě ohryzávat přestala....
píšu si do deníčku pro následující štěndo ....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:19
- Nahlásit
Fajka
no jo, ale to neplatí na každé psisko, naopak Kvijová to brala jako výzvu k dalším kousacím hrátkám, takže jsem ji musela zpacifikovat liskancem po hubě...... ale asi po pátým taky hryzat přestala...ona co šiba to originál....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:20
- Nahlásit
Fajka
vobyčejní nebudou, já budu mít ouplnej klan Vyjímečných
píšu si do deníčku pro následující štěndo .
Vás bude žrát vod noh, zatímco Fakýš vod hlavy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:20
- Nahlásit
vlk
no jo, ale to neplatí na každé psisko
neva, čím víc triků tím věčí šance na úspěch
ona co šiba to originál....
bych řekla že u akit je to stejný
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:21
- Nahlásit
vlk
touž jsem zkoušela, ayrin chvíli koukala a pak jí to stejně nedalo si hryznout nějak to neřešíme, pomalu to odchází a nemá cenu jí za to trestat, poněvadž ona nemá vůbec práh bolesti, nic jínebolí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:21
- Nahlásit
inu
Vás bude žrát vod noh, zatímco Fakýš vod hlavy
fuj to jsou vyhlídky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:23
- Nahlásit
ankaras
tu nejde o bolest, nikdy bych nepraštila psa tak aby to bolelo, spíš jde o uraženou šibí hrdost.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:24
- Nahlásit
Fajka
uj to jsou vyhlídky
spíš prevence, pani
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:24
- Nahlásit
Fajka
bych řekla že u akit je to stejný
chi chi bych řekla že se má inu na co těšit....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:26
- Nahlásit
vlk
že se má inu na co těšit.
vy mě to normálně všecky přejete, ženský!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:29
- Nahlásit
vlk
tak jsem to nemyslela, jí nebušíme ale třeba vytahat za kůži to vůbec nepomáhá jí snad nebolí nic, ještě jí to víc nesere takže když kouše tak vezmu jenom do ruky noviny, kterýma nikdy nedostala a přece z nich má vítr akorát dneska je rozcupovala, když jsme večeřeli , tak potají je vzala a úplně zlikvidovala
|