Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:14
- Nahlásit

vlk
jj, to je pravda, vždyt i každá AA je jiná , ale to je právě na tom to pěkný

Roxana
asi tak Ayrin se povedlo pozvracet v obýváku a chudinka než jsem si doběhla pro hadr a nějakej ten čistit tak to slízala a ještě si na to chudák lehla a koukala jak nešťastný klubko

inu
jak jsem psala že ayrin čůrala jenom v patře, tak za to jsem jí ani jednou nevynadala, spíš když jsem viděla, že se tak jako ošívá a neví kam by si lehla tak jsme hned běželi ven a hned se vyčůrala a ono to do týdne odeznělo samo ted i u babi v bytovce (protože oan není zvyklá že nikamnemůže) to vydrží a když se jí chce tak mě začne kousat a nebo si stoupne ke dveřím

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:14
- Nahlásit

inu
v bytě jsem to ze začátku řešila psíma plenama, protože já z práce odskakovat nemohla, docela to ušlo, než Kvijová zjistila, že se to dá úžasně rozcupovat. Pak jsem z kuchyně a předsíně vyhodila koberce, neb lino se udržuje v čistotě líp, ale do čtyř měsíců se naučila vydržet než přijdu z práce.....

inu
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:15
- Nahlásit

vlk
ovčoun třeba měl taky tendenci se zašívat do křoví a o komentáře nestál.
no však já toho nechala ve chvíli, kdy na mě Mikouš při kadění kouknul a sdělil mi: co blbneš, je to jen ho***

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:16 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

tejden je dobrej, 14 dnu - to je skoro luxus, uvidis, ze to bude prima "materska"

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:17
- Nahlásit

všici

- nejvíc se lidi doma řechtáme, když ayrin třeba leží a ted nevim co asi jí něco napadne nebo se lekne a vykulí oči jak bernardýn to se pak řechtáme jak blázní fakt normálně vykulí oči

inu
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:19
- Nahlásit

Roxana
já to plánovala tak dva tejdny až tři, podle potřeby mrňouse. Ze začátku určitě budou noční služby, tak je lepší mít dovolenou

ankaras
to musíš vyfotit

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:20
- Nahlásit

inu
no a Arčí ta to vyloženě vyžaduje, při kadění kouká jestli se dobře dívám co dělá a pak celá šťastná letí ke mě, vrtí celým psem a čeká až její výkon náležitě ocením....

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:21
- Nahlásit

inu
to se nestihne to uvidíš jednou sama je to fakt sranda, dělá to od malinkata třeba sedí, kouká na tebe a ted dole vrznou dveře a ona na tebe kouká a vykulí oči

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:21
- Nahlásit

inu
dva tejdny jsou dobry, zas setri na psi akce, uvidis, ze razem bude milion prilezitosti, kam vyrazit A taky nedejboze kdyz se neco semele, na pesana ti nikdo osetrovacku neda ...

inu
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:24
- Nahlásit

vlk
No, co, chce odměnu za vykonanou dřinu

ankaras
to chci vidět

Roxana
OK, máš asi pravdu. Bude to lepší

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:30
- Nahlásit

inu
ona je celkově taková srandistka ušima točí na všechny strany , oči kulí, nejvíc jí baví když se učíme kraviny jako panáčkovat ted mam objednanou knihu triků tak jsem na to zvědavá

inu
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:32
- Nahlásit

ankaras
já vím, kterou knížku myslíš. Psi kraviny milují, víc než klasickou poslušnost
Mikóšo taky házel dobré obličeje a jelikož má nad očima v černé srsti hnědé půlměsíčky, co vypadají jako obočí, tak se tvářil skoro lidsky
Jsem zvědavá, co se Ayrin naučí

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:42
- Nahlásit

inu
ti to pak předvedeme teda spíš "se předvedeme" jinak s těma výstavama jak si psala, já jsem chtěla jí naučit abych s ní mohla na výstavu, jenže jak jde čas tak na to víc a víc prdíme nebaví to jí,nebaví to ani mě a nikam se nám nechce

- ale když se blížil den kdy jsme si měli pro ayrin jet, tak jsem byla fakt nervní jestli jako to zvládnu, jestli bude spokojená no tka ona vyloženě je ted třeba kouknu z okna a ona tam lítá a háže si míček sousedi mi říkali že jí prej pozorujou jak si umí sama hrát jsem za ní fakt ráda, úplně to tady oživila a musim říct že je od prťava moc hodná co se týče třeba bot a tak, ještě nic nezničila a doma si lehá jenom na deku co má v obýváku, ale to víš že když neni v dohledu panička a nebo máme všichni náladičku, že ulehne i na gauč pro ní je to jako dostat tu největší mlsku
- taky jsem psala jak má radši přítele, ale včera jsme byli v lese a já šla na větve a zrova se tam potuloval hajnej, tak jsme jí měli na vodítku a ona s petrem vůbec nechtěla čekat pořád táhla za mnou a i zaknučela a když jí řekne třeba sedni, tak ona se podívá na mě jeslti jako má

inu
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:45
- Nahlásit

ankaras
ale zase se tam potkáme, pani mě to taky nebaví, je tam moc nervních lidí
ona vás má ráda oba a moc, to se vsadím

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:49
- Nahlásit

inu
to jo, všechny je to vidět můžu to říct tak namyšleně asi jsem z hračky pro ní povýšila, protože ted morduje bráchu je to holka zlatá , každej už jí koupil něco k vánocům a vlastně nás to letos baví jenom kvůli ní, protože jsme měli v rodině víc než dost úmrtí a bez ní by to tady bylo tichý peklo

inu
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:52 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

ankaras
rotože jsme měli v rodině víc než dost úmrtí
jo, to je peklo, nám takhle vodvezli v 95tým dědu tři dny před Vánocema do nemocnice a den po nich umřel. A v roce 2000 podobně babi, až na tu nemocnici.. to je fakt pak člověk rád, že má ty psy, ty ho nutěj se trochu sebrat, protože potřebují jíst, pít, ven..
ať je teďka u vás už jen líp..

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:54
- Nahlásit

inu
no nám už 6 let každej rok někdo umírá, bud z petrovo strany nebo u nás, u nás děda, babi a Alma kdyby alma viděla, co jí to tady za číslo nahradilo, ta by asi koukala

inu
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:57
- Nahlásit

ankaras
nás už moc není, tak snad nám to už nehrozí
Bondy ještě Mikouše zažil a tak si jeho zlobení užil..

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:58
- Nahlásit

inu
alma nebyla vychovávaná od malička, byla prostě domácí mazel, takže nesnesla jiný zvíře nevim jak by snesla štěně, ale ted ayrin spí na zahradě úplně stejně jako ona akorát už má takovej krk jako měla ona tak nevim co nám z toho mrněte naroste za obra nedovedu si to představit

inu
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 13:00
- Nahlásit

ankaras
já myslím, že by si rozuměly

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 13:02
- Nahlásit

inu
opravdu nevim, asi bych to nezkusila všechno zakousla , nevím jak by to bylo u štěněte ale zase bych jí to neudělala, hrozně žárlila a byla prostě jediná, takže jsme to tak chtěli už nechat, aby prostě věděla, že je jediná ale ayrin bych ráda pořídila kámoše, jenže až ve svym a až zjistim jestli to zvládnu, jedna akita si myslím mě dá zabrat do začátků dost

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 13:29
- Nahlásit

Roxana
Fajka

tak ženy kam to teda vidíte? potřebovala bych se domluvit s petrem

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

ankaras
Cauko,
no me je to v podstate jedno, zalezi na pocu, rekla bych .. ale misto vybirala Laidik, tak bych to nechala na ni .. urco bych to smerovala ale na ten smer skalak, popr. Jizeeerky ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:06
- Nahlásit

Roxana
jj taky bych brala někam aspon do náznaku sněhu tady je to opět a opět jenom o blátě

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:07
- Nahlásit

Roxana
Cau pani, zavidim vam vejslapy. Uzijte si to a podrb krasavici!

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:08
- Nahlásit

Fifi
ahoooj, tak jak se připravuješ na vánoce?

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:11
- Nahlásit

ankaras
tady je to opět a opět jenom o blátě
no praaaave se bojim ze i ten skalak bude bida s nouzi, i kdyz prej ma koncem tydne poradne prituhnout .. kozakov mozna by byl lepsejsi ... nebo ty gory izerskie (i kdyz to bych asi mela pri svojem ridicskem ne/umeni prikoupit jeste festovni retezy )
Fifi
Choj choj choj
Co nozka?????????
Uz mam zimaky treti den tak esli budes mit na me nejak do patyho ledna cas, stavila bych se??

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:12
- Nahlásit

ankaras
Cau, nikterak prehnane, i to pocasi je spis velikonocni. Bahno vsude, cuby jsou nevylitany.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:14
- Nahlásit

Roxana
Uz mam zimaky treti den
NO pani teda!! to jste si pospisila, velky gratulace!!!!!!! Nemela bys ale ted spis zase prezout na letnaky? Urcite, staci jen brnknout a stav se, ovsem oblekni si nejaky overall gumovy, jinak budes jak prase
A hnata porad stejny, belhamo pajdamo ortezovic, ale aspon to uz neboli.

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:15
- Nahlásit

Roxana
my bychom se mohli nějak naložit do jednoho auta

kdybych si to nezažila, tak nevěřim, že tohle bylo před 2 měsíci

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání