Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:50
- Nahlásit

Fajka
A přitom rodit bude Hany

Já to na vás fim, pani, v úterý tam jedu (sólo jízda) a plánuju lízt do každýho knihkupectví, který potkám. Akorát po tý Anglii asi budu mít s němčinou krapet problém

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:55
- Nahlásit

inu
A přitom rodit bude Hany

Já to na vás fim, pani, v úterý tam jedu (sólo jízda) a plánuju lízt do každýho knihkupectví, který potkám
skvělí tak doufám že budou něco mít

Akorát po tý Anglii asi budu mít s němčinou krapet problém
sim vás paní ty tři slova určitě zvládnete... Buch Rasse Akita.... když né tak si napiště na ruku tahák

inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 20:57
- Nahlásit

Fajka

sim vás paní ty tři slova určitě zvládnete... Buch Rasse Akita.
To jo, pani, ale ta pronansijejšn

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:00
- Nahlásit

inu
To jo, pani, ale ta pronansijejšn
jééé panííí tu neřešíím

Akorát sem zjistila že když mě někdo sprominutím nasere tak ta pronansijejšn mi jde na jedničku... naposledy v tom Rakousku sem uhádala rakušačku a měla poslední slovo, což při mojí submisivní povaze byl dost dobrej výkon

inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:02
- Nahlásit

Fajka
jééé panííí tu neřešíím
no ale když chcu, aby mě rozuměli..?

Ježiš pani, to bych chtěla vidět, já bych asi řvala akorát "šajze katze!"

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
no ale když chcu, aby mě rozuměli..?
v rakousku je to fuuk, taky to žvatlaj s nějakejma přízvukama přídecháma nádechama a výdechama... a tak vždycky akorát přemejšlej odkud ten můj přízvuk může bejt

já bych asi řvala akorát "šajze katze!"
tsss co si to o mě myslíte paní??? nepadlo jedno jediný sprostý slovo!!!

inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:10
- Nahlásit

Fajka
pani, ale vona moje Deutchlishnese: EEE, entschuldigung Sie mir bitte, I am looking for, eto akita no hon wo kudasai

tsss co si to o mě myslíte paní??
pani, vy nečtete! psala jsem snad vy? říkala bych to já

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:13
- Nahlásit

inu
pani, ale vona moje Deutchlishnese: EEE, entschuldigung Sie mir bitte, I am looking for, eto akita no hon wo kudasai
no tak to je dobrej guláš tak to potom chápu

pani, vy nečtete! psala jsem snad vy? říkala bych to já
čtu! se přece řiká Podle sebe soudím tebe! Takže když tu píšete co by ste řekla vy tak je jasný, že si určo myslíte, že sem byla sprostá jako dlaždička!

inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:17
- Nahlásit

Fajka
Kolik řečí znáš, tím větší bordel v hlavě potom máš

Podle sebe soudím tebe
Fakt, pani? Todle já obvykle teda nedělám
Ale nemyslela jsem si to tak, vy jste narozdíl vode mě necholerik a čili slušná Strašně mě podezíráte, pani

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:20
- Nahlásit

inu
Fakt, pani? Todle já obvykle teda nedělám
no někdo to tak dělá no.. já ale neee

Ale nemyslela jsem si to tak, vy jste narozdíl vode mě necholerik a čili slušná
jéé to dle prosím jednou zopakovat před mojí drahou půlí.. tvrdí pravej vopak

Strašně mě podezíráte, pani
Nééé to bych si nedovolila

Jo paní strčila sem čumák k vám do boudy a jako děkuji opět za reklamu ale nejsem si jistá jestli náááhodou už ze mě a z Fajkýše vaší paní chovatelku netrefí šlak

inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:25
- Nahlásit

Fajka
jéé to dle prosím jednou zopakovat před mojí drahou půlí.. tvrdí pravej vopa
jéžiš, pani, na den mi ho pučte (ve vší počestnosti) a do konce života ani nepetne

o bych si nedovolila
si dovolujete kde kam co

už ze mě a z Fajkýše vaší paní chovatelku netrefí šlak
pani, tak jestli jste cholerik nefim, ale paranojička by se tam našla
Já si totiž fakt nemyslím, že pí chov. má něco proti Fakýšovi nebo vám. Nebo to někde veřejně prohlásila? A myslím, že ona na Inugóju beztak nechodí, páč to už by ten šlak měla, ale ze mě

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:29
- Nahlásit

inu
jéžiš, pani, na den mi ho pučte (ve vší počestnosti) a do konce života ani nepetne

ale paranojička by se tam našla
Nevím sice co to je ale hluboce mě to uráží !!!
Tam se najde všecko paní aj todle

Já si totiž fakt nemyslím, že pí chov. má něco proti Fakýšovi nebo vám. Nebo to někde veřejně prohlásila?
No tonééé neprohlásila ale dyž jaksi Fajkýš je skoro přesnej opak toho co ona uznává za kvalitní
No nic... nobody is perfekt že

A myslím, že ona na Inugóju beztak nechodí, páč to už by ten šlak měla, ale ze mě to teprv příde až bude malý plyše vykulený na světě

inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:34
- Nahlásit

Fajka
No jako fakt, pani, eště s řevem bude utíkat k vám, na kolenou vás zapřísahat, jakej to má doma poklad

Tam se najde všecko paní
aj tučná prkenica?

Fajkýš je skoro přesnej opak toho co ona uznává za kvalitní
Počkat pani, teďka vážně, jak jste na todlecto přišla? Vona pí chovatelka je zaměřená na červeňáky, ale zároveň vím, že ví svoje i vo jinejch barvách.. třeba to, že by se měly posuzovat zvlášť..

bude malý plyše vykulený na světě
Tak to ať se radši nenarodí, nechci mít nikoho na svědomí Kromě těch hajzlů z inugoya.cz, ty ať klidně vodnese čert i s migulášem!

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
eště s řevem bude utíkat k vám, na kolenou vás zapřísahat, jakej to má doma poklad
leda snad zdrogovanej jináč nevím

Počkat pani, teďka vážně, jak jste na todlecto přišla?
no tak už sem za ty tři roky taky něco pochytila co se mezi těma akitama pohybuju
že by se měly posuzovat zvlášť to jo to vím to řiká už dlouho.. pro mě za mě .. tím líp byly by jsme v kruhu s Fájou skoro samy
Tak to ať se radši nenarodí, nechci mít nikoho na svědomí
néééé to nééé právě že je potřeba aby se narodil.. páč co nás (i paní chovatelku) nezabije to nás posílí

klidně vodnese čert i s migulášem
ten už chodil tak leda snad zas za rok

inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:50
- Nahlásit

Fajka
leda snad zdrogovanej jináč nevím
si ho pučím místo Hany na příští putovní procházce a ufidíme

no tak už sem za ty tři roky taky něco pochytila co se mezi těma akitama pohybuju

teda já fím, že su tu jediná hrozný jelito, ale todle je pro mě dost těžký překvápko

páč co nás (i paní chovatelku) nezabije to nás posílí
to leda tak zabije mě Nebo si myslíte, že je na mě krknutejch málo chovatelek, který produkujou podivuhodné články z vlastní produkce?

tak leda snad zas za rok
Já si počkám, pani, já si počkám!

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 21:58
- Nahlásit

inu
teda já fím, že su tu jediná hrozný jelito, ale todle je pro mě dost těžký překvápko
paní jedno vám řeknu ... až budete chtít vědět jak na tom Fajkýš je, tak před paní chovatelkou naznačte, že by ste od ní vzala štěníka ....pak zjistíte stav... a nechte si ten výsledek pro sebe Já to ani nechcu vědět ...

Nebo si myslíte, že je na mě krknutejch málo chovatelek, který produkujou podivuhodné články z vlastní produkce?
já myslím že jich je dost třeba se zas odkrknou nebo nějaký další přibudou.. halt změna je život

Já si počkám, pani, já si počkám
věřím na boží mlejny paní.. tož na ně taky jednou dojde ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:00
- Nahlásit

inu
jo ještě sem chtěla říct že každej kdo začíná je svým způsobem jelítko ale klid já byla větší jak vy paní

inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:06
- Nahlásit

Fajka
až budete chtít vědět jak na tom Fajkýš je, tak před paní chovatelkou naznačte, že by ste od ní vzala štěníka
Pani, tak to je dobrej brouk do hlavy, díky.. strkám to do pravýho závitu šroubovice a vytáhnu v příhodný čas..
uvidíme, co se dozvím.
Ale jako s tím počítejte, pokud se něco nesemele nebo nebudete krejt, co já vím, až budem v Japánu, vod vás to štěně vyloženě chcu, ale muší bejt pruhatý, vzácně fialovo-růžový

třeba se zas odkrknou
aale, ať se krkaj, když je to baví. Kritizovat Inugóju na svejch webovkách můžou taky = nemá Péefko a to logo je takový chnusný a navíc kanji nejní ani správně poskládaný.. důvod se najde

tož na ně taky jednou dojde
jo, znepřátelené chovatelstvo bude u nich kupovat boudy, aby mě krklo ještě víc Mám si říct o procenta z provize?

že každej kdo začíná je svým způsobem jelítko
pani, já tu do hlavy nikomu nevidím, ale co tu občas perlím, tak tu perlím akorát já. A pak přijde Roxana a je z toho na omdlení Vyházela jsem všechny stupidní knížky a hurá pro nějaký německý.!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:20
- Nahlásit

inu
co já vím, až budem v Japánu, vod vás to štěně vyloženě chcu, ale muší bejt pruhatý, vzácně fialovo-růžový
ok paní to budou barvy, že všem bude přecházet zrak

důvod se najde to se najde vždycky to je fakt

Mám si říct o procenta z provize?
no rozhodně!! třá dostanete nějakou hoblinu nebo psí chlup

pani, já tu do hlavy nikomu nevidím, ale co tu občas perlím, tak tu perlím akorát já. A pak přijde Roxana a je z toho na omdlení
to je v poho já perlila tak před třema lety a perlím ještě te´d ale na rozdíl od pousty jinejch si to aspoň uvědomuju
Vyházela jsem všechny stupidní knížky a hurá pro nějaký německý vyhazovat knížky to je hřích! v každý se najde nějaký to moudro myslíte že v německu nemaj stupidní knížky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:23
- Nahlásit

šiš bych už měla asi jít spát.. místo kurzívy dělam tučný

inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:26
- Nahlásit

Fajka
za duhovýho si i připlatím

třá dostanete nějakou hoblinu nebo psí chlup
a pak je donutím to sníst

yhazovat knížky to je hřích
nebojte, pani, vyházela jsem je jen z top ten police )
A vím, že aj v německu budou stupidní knížky )

jo, taky půjdu brzo do hajan

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:31
- Nahlásit

inu
za duhovýho si i připlatím
no ještě aby ne

nebojte, pani, vyházela jsem je jen z top ten police
achááá tak to jo....

inu
no já huž du , ráno mě roztouženej fajkýšek vzbudil v pět ráno a tak sem s ní trajdala až do osmý hodiny ... ale bylo to super nikdo nás nevotravoval páč všici ještě chněli

inu
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:33
- Nahlásit

Fajka
tož dobrou pani, snad nás tady holky za tu samomluvu nezabijou
a že zdravím bábovku

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:35
- Nahlásit

inu
no snad nééé
Díky vyřídím , brou noc

inu
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:43
- Nahlásit

Lidi, držte všechno, co máte i nemáte, každým dnem se očekává porod!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:44
- Nahlásit

inu
držíme a vzkazujem, že Ježíšek je taky kluk

inu
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:56
- Nahlásit

Ono je teď důležitější, aby bylo zdravý a porod byl bez komplikací.. psala pí chovatelka, že z toho má docela obavy.. a já to plně chápu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:02
- Nahlásit

inu
Ale jo to je jasný, ale Hanuše je šikula a statečná matka.. určo to zvládnou všichni držíme pěsti ...

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:08
- Nahlásit

inu
taky držíme fšechno co máme a přejem mamině zdravého potomka a inu pod stromeček vysněné plyšátko....

inu
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:12
- Nahlásit

Fajka
jo, určitě to bude v pohodě, moc si to přeju

vlk
jé, konečně se někdo odtrhnul od pečení a uklízení
na ten kalendář myslím, v úterý tam jedu

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání