Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
moth
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:17
- Nahlásit

Nazdar holky, nejak ste sa dnes rozpisali, uz mate dovolenku Ja uz mam dovolenku a uzivam si volno ... mam za sebou nadherny vikend u Bubačka!!! Dnes som nasla na youtube zaujimave video z Hozonkai specialky - Kai, Kishu, Shikoku moc pekne!!!
Vsetkym prajem nadherne sviatky a fantasticku vianocnu atmosferu, aj ked toho snehu asi vela nebude
Roxana a nasla som si cas aj na mail pre Teba

moth
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:28
- Nahlásit

Este by som mozno rada poradila, nakolko sa tu rozsiahlo diskutovalo o knihach, skuste hladat aj v secondhandoch, najdete urcite a za super ceny ... len treba hladat Mne teraz dosli dve knihy a celkovo to vyslo aj s postovnym cca 350 SKK

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:41 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fifi
no a si predstav, ze jen dik fajkysovcum, jinak esce dneska drandim bez zimniho vzorku ...
cece jaky belhamo snad uz to aspon min boli, privezu nejakej vyprostovak, aspon
se tesiiim callnu, ju?
ankaras
my bychom se mohli nějak naložit do jednoho auta
to tezko nevim, co mate za karu, ale Arish jezdi na zadnich sedackach, takze zasadne prvni tridou si spis muzem dat spicha nekde v praglu mam navigejsn, tak zbytek pak snad najdem v poho ....
moth
Jee, ahoj
uz mate dovolenku
ja ne, dnes do pul sesty a zitra tez
Dnes som nasla na youtube zaujimave video z Hozonkai specialky
Wow, tak to zni dooost zajimave, az budu mit chvili, zkusim pokouknout tez!
Vsetkym prajem nadherne sviatky a fantasticku vianocnu atmosferu, aj ked toho snehu asi vela nebude
Taky taky .. hlavne klidek, pohodu a bajecnou spokojenou atmosferu ... urco se jetse ozvu mailam

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:44
- Nahlásit

Roxana
no tak auto máme velký dost, ale ayrin taky jezdí na zadních sedačkách, tak to by asi fakt neklaplo ale toho spicha teda dáme jo? ještě se musim odmluvit s petrem tuhle se mu moc nechtělo

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:48
- Nahlásit

ankaras
no ja zas tak velky auto nemam, do kufru se mi Arishka pohodlne nevleze, ale stejne pojedete pres Prahu, tak se sejdem tam .. ja to mam kousek od barandaku, tak si dame spicha tam negde, jo ... hlavne mi reknete kerej den konkretne, potrebuju to vedet par dni predem, abych si mohla zmenezovat program .. jestli 30 nebo 2 je upe fuk ...
a dyby petr nechtel, capni ayrin, doraz do prahy a pojedem damskou jizdu na sever

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 14:54
- Nahlásit

Roxana
tak co teda toho 30. ? at už máme aspoň ten datum? co Jančo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:07
- Nahlásit

ankaras
Mě je to fučík klíďo píďo ale chce to domluvit na pevno, abych mohla písnout Evě a Kerri

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:09
- Nahlásit

Fajka
tak jim písni jestli jimtoho 30 vyhovuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 15:10
- Nahlásit

ankaras
Ooooká

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:01
- Nahlásit

Fajka
ahoj, tak jak? napísaly?

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:23
- Nahlásit

Cauko vsem,

nevim, jak moc se tu budu tedkonc mihat, kazdopadne si uzijte krasny svatky v klidu a pohode, a at vam jezisek nadeli hooodne moc zdravi

A budu se tesit, ze se koncem roku sejdem na wejlete

moth
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:28
- Nahlásit

Roxana,
Tebe tiez nadherne a pohodove sviatky!!! I ked na vylete sa nestretneme

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:40
- Nahlásit

moth
Dika Chystam ti maila ..
I ked na vylete sa nes
Hmm, no jo nooo az bude lepsi poco, musime dat treba na jare neco na pul cesty a mohli by dorazit i bubackovi ze severu

moth
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:55 - Změnil/a: moth
- Nahlásit

Dik Roxy,
prave som dokoncila posledne "objednane" PF-ko Skoda, ze nejsi na skype!!!

moth
# Zasláno: 23 Pro 2008 11:59
- Nahlásit

Inak co sa tyka vyletu, treba to vymysliet niekde na polceste pre vsetkych ... AA aj AI spolu bez ohladu na to, ci AI vznikla z AA alebo AA z AI napriek tomu, ze vsetci uvedomeli vedia ako to bolo ...

moth
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:07
- Nahlásit

tazke to prispevky od "moth", kedze jedina s gurazou na odpoved je roxana, rada by som navrhla ako zavazok pre novy rok - uz nezakopavat pod zem AA zo strany majitelov AI a skoncit s nezmyselnymi poverami ako AA vznikla az v USA krizenim s mastifmi a podobne!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:23 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

moth
prave som dokoncila posledne "objednane" PF-ko
hm, no rada bych videla, nemas nekde portfolio ?
Skoda, ze nejsi na skype
Njn, doma ho mam, ale moc se k nemu nedostanu a tady v praci nejde nainstalovat ...
Inak co sa tyka vyletu, treba to vymysliet niekde na polceste pre vsetkych ... AA aj AI spolu bez ohladu na to, ci AI vznikla z AA alebo AA z AI
tak tak, ja jsem vsemi deseti pro!!!!
zavazok pre novy rok - uz nezakopavat pod zem AA zo strany majitelov AI a skoncit s nezmyselnymi poverami
pod to se podepisuju, ale jak se rikalo v jednom TV spotu ... "Jsem realista ... "
Mej se krasne, uzivej vanocneni, napisu brzo

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 15:00
- Nahlásit

Protože mi blbne mejl a nejdou mi odesílat zprávy, přeju všem šibařům a akitářům jak amerikánským tak i z japánu krásné vánoce, hodně štěstí, zdraví a lásky a do nového roku vykročte pravou.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 15:02 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

ankaras
Ajoj, Jo Eva psala že 30 tého je dobrý datum a vyhovuje
Ještě prý vybrat vhodné místo aby byl sníh na polích a v lese a né na silnicích

moth
Tak to je krásné pěkné přání do nového roku... já se s ním ztotožňuju na 100% ale myslím že každýmu tady je jasné že mám ráda všechny akitky ať AA nebo AI, ať s PP nebo bez... prostě akitky a jejích skvělí páníčci tady jsou jedna psí rodina, do které máme tu čest patřit
No a samo že šibičky patří taky do rodiny a jsou naše

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 15:21
- Nahlásit

Fajka
já zbožňuju všechny psíky a na paní Evu se těšíííím jsem zvědavá na tu leopardici , místo necham na Vás

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 15:29
- Nahlásit

vlk
děkujeme

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 15:35
- Nahlásit

vlk
Včera sem ti posílala ten balíček, tak snad po vánocích dorazí... doufám že pořádně nasněží a nesmeky přijdou vhod
Já už sem je částečně zkoušela ale musím si drobátko upravit ty pásky vzadu páč to má univerzální velikost a já mám děsně malou nohu

ankaras
jsem zvědavá na tu leopardici
mrkni ke mě na stránky jsou tam fotky

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 15:48
- Nahlásit

Fajka
super, hned jak dojde dám vědět, pořád slibujou sníh, tak snad cosi spadne...já mám nohu jak slon, tak by to mělo padnout...

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 16:13
- Nahlásit

vlkFajka
dneska jsem ayrin ukazovala kapříky, nejdřív na ně jako koukala, ale pak naprostej nezájem
-takže spíš se začne zajímat až je bude mít v misce

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 18:25
- Nahlásit

ankaras
já kupuju šibám pangasiuse.... ten nemá kosti, takže jim to nemusím obírat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:40
- Nahlásit

vlk
tyyyyyyvadoooo taková dobrůtka! V příštím životě chci bejt tvoje šiba, za pangasiuse budu poslouchat na slovo a ve výstavním kruhu budu hvězda

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 19:49
- Nahlásit

Fajka
no joooo ale já jim ho dávám syrovýho......

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:03
- Nahlásit

vlk
To bys mě ho ani neupekla jooooooo???? Když bych byla tak hodná...... tak to já si to ještě musím rozmyslet

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:10
- Nahlásit

Fajka
hihi, tak teď uvažuješ přesně jak ty naše psiska......oplatí se mi poslouchat, když to nestojí za to ???? Syrová ryba???? Bléééé no zkus po mě něco chtít.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 20:20
- Nahlásit

vlk
tak teď uvažuješ přesně jak ty naše psiska
Tak to víš, však mě Fajkýš drezůruje už 3 roky a za tu dobu už sem se něco naučila

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání