Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Ariška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:38
- Nahlásit

Fajka
snad bych netvrdila, že pes jenom pro odborníky. Ale stačilo by, kdyby si lidi uvědomili, jaký je to závazek a co je se psem práce a hlavně, že to není věc, ale živá bytost.

Roxana
šibina teď spí a užívá si klidu
včera jsem ji pustila na volno a tak zkameněla a pozorovala okolí a já šla a šla .... Říkala jsem si, že si lidi musí myslet jak je nevychovaná. Já se jí pak schovám a to vyrazí a utíká, aby mě našla.
Dělají to i akitky?

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:39
- Nahlásit

Fajka
když si půjdu koupit auto za cenu Mercedesa a dostanu Trabanta tak to taky není úplně košer že ? slovo koser nemam rada, ale dobra ... kdyz budu drsna, tak reknu, ze kdo si necha prodat trabanta za cenu mercedesu, tak asi nebude neco v poradku na jeho strane, ze ... doufam, ze vis, jak to myslim ...
vybere si renovavanou firmu která má dát určitý záruky kvality a ty zaruky ti da jak - jenom tim jmenem? nebo ze je nejvic proflakla na netu? nebo ve smlouve? nebo tim, ze si promluvis s lidma, kterym tu strechu delali?
A pak se dostáváme k tomu že pořízení psa je jen pro odborníky? ale no tak, tak jsem to prece nenapsala, ne ... je to jako se vsim ... musis vedet, co presne chces a jit si za tim ...
Jo souhlas, podebatit je lepšit než tu takhle plkat..

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:44
- Nahlásit

Ariška
hrajete na schovku jo
arisa jak kdy, nekdy chce jen ocuchavat, jindy kravit s klackama, jindy voblejza mysi na poli ... zalezi na momentalni nalade ..

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:45
- Nahlásit

Fajka

já vím, že PP nic nezaručuje, ale mělo by zaručovat víc než bez PP.
Napsala jste to dobře pani, s těma problémama.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ariška
Ahoj...
Ale stačilo by, kdyby si lidi uvědomili, jaký je to závazek a co je se psem práce a hlavně, že to není věc, ale živá bytost.
no jo a myslíš že já si to neuvědomovala když jsem si pořizovala dalšího psa po tom co mi můj první odešel ve 14 letech ? Ale jaksi mě to uvědomění nestačilo ale já sem jinej případ složitější takže se nepočítám....
Roxana
kdyz budu drsna, tak reknu, ze kdo si necha prodat trabanta za cenu mercedesu, tak asi nebude neco v poradku na jeho strane, ze ... paní jedna nula vedete.... nejsem normální ani já tož nemůžu mít normálního psa konečně jsem to pochopila

A pak se dostáváme k tomu že pořízení psa je jen pro odborníky? ale no tak, tak jsem to prece nenapsala, ne ...
né nenapsala a já to jen trošku přibarvyla aby bylo jasné kam to směřuje ...

A dost končim, já tu svou piraňku neskutečně miluji, nevyměnila bych jí za nic na světě i když život s ní není zrovna jednoduchej a halt všechno špatný je pro něco dobrý... neskutečně se mi votevřely oči a dovoluji si již nebýti jelimanem

Ariška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:48
- Nahlásit

Roxana
myši jsou její neoblíbenější hračkou už jsem pár zachraňovala

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:48
- Nahlásit

inu
mělo by zaručovat víc než bez PP. a co bys chtela, aby PP zarucovalo vic nez predky tvyho stenete?????

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:51
- Nahlásit

Fajka
hele, netahej me za slovicka jo, nebo te priste ceka muceni zvane budik, jasne
dovoluji si již nebýti jelimanem a ze vim, kdo je tu Mrakomor
Ariška
myši jsou její neoblíbenější hračkou klasika

Ariška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:52
- Nahlásit

Fajka
to jo, ty jsi speciální případ to je právě ono, jedno jde s druhým a pak to někdo odnese

ale věřím, že svoji akitku miluješ

Miju
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:54
- Nahlásit

Ariška
včera jsem ji pustila na volno a tak zkameněla a pozorovala okolí a já šla a šla .... Říkala jsem si, že si lidi musí myslet jak je nevychovaná. Já se jí pak schovám a to vyrazí a utíká, aby mě našla.

taky mam casto pocit, ze si o Gat lide mysli, ze je to tupy pes, ktery vubec neposloucha...ale ja ji povely nedavam a kdyz uz vyjimecne ano, poslechne...ac s nechuti

my taky hrajeme na schovku... je to jeden z mala momentu, kdy me na prochazce nejak registruje...ale kdyz vylezu z ukrytu, má sice radost, ale často ke mne ani neprijde jak rikam..zranitelnost vs. nezavislost

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:54
- Nahlásit

Roxana
nebo te priste ceka muceni zvane budik
budík neznám budík klidně vyzkouším
A pozdravuje Pája a prej už se nemáme hádat jinač nám uspořádá ring volný prní kolo v plafkách a bahně

a ze vim, kdo je tu Mrakomor
víte pani víte

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:56
- Nahlásit

Ariška
ale věřím, že svoji akitku miluješ
bodejt dyž je to takovej čudlík mazlivej

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:56
- Nahlásit

roxana

no, já myslela, že to zaručuje trochu víc. Minimálně něco vo exterieru, standardu a povahách.

No nic, zjevně je to v tomhle zkorump. systému jen drahá sranda

Fajka
Jojo, ta vaše piraňa je největší originál

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:02
- Nahlásit

inu
no, já myslela, že to zaručuje trochu víc. Minimálně něco vo exterieru, standardu a povahách tos myslela spatne, sorry, ze to rikam takle na plnou hubu, ale je to tak ... (sem tu dneska za tu zlou, tak vsem stejne )

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:04
- Nahlásit

Fajka
budík neznám si nevidela Lucie postrach ulice ? Ferda & Ferda .. Fridrich a Fridrich??
jinač nám uspořádá ring volný prní kolo v plafkách a bahně tak do toho nejdu
A pozdravuje Pája taky taky

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:09
- Nahlásit

Fajka
ti to mucenicko trochu priblizim:

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:13
- Nahlásit

Roxana
si nevidela Lucie postrach ulice ? Ferda & Ferda .. Fridrich a Fridrich
viděla alekorá ten budík mi nějak utek

jinač nám uspořádá ring volný prní kolo v plafkách a bahně tak do toho nejdu
Teta já taky bo já se nemůžu prát s někym koho mám ráda... ale takhle to vypadá že mi vítězství přenecháváte

sem tu dneska za tu zlou, tak vsem stejne
nejsi, jen říkaš pravdu kterou si možná nikdo nechceme připustit..
Mě jde jen o to že i renovované firmě se může stát průser a pak je třeba se k tomu postavit čelem pomoct problém vyřešit či minimalizovat a né strkat hlavu do písku a nebo tvrdit že do nové střechy zatejká proto že moc prší
A to je prosím to nivóoooooo..

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:15
- Nahlásit

Roxana
ti to mucenicko trochu pribli
teta já vás asi zabiju

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:16
- Nahlásit

Roxana

Pani, tak ja to teda je? je lepe se na vsechno vy**, papiry nepapiry?

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:20
- Nahlásit

Fajka
viděla alekorá ten budík mi nějak utek skoda to jak ferdove vyhrozujou bylo roztomily
Teta já taky bo já se nemůžu prát s někym koho mám ráda

ale takhle to vypadá že mi vítězství přenecháváte Tsss, sem ti nerikala, ze me trenoval dvojnasobnej mistr evropy v kicboxu???
nejsi, jen říkaš pravdu kterou si možná nikdo nechceme připustit.. a proc? pro delat z PP neco co nejni?
pak je třeba se k tomu postavit čelem pomoct problém vyřešit či minimalizovat a né strkat hlavu do písku a nebo tvrdit že do nové střechy zatejká proto že moc prší uf, to sem rada, ze se konecne shodnem

Ariška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:21
- Nahlásit

Miju
Ariška naštěstí není až tolik nezávislá, prostě se jenom courá a hlídá si mě v dohledu. Tak když chci popohnat, je to nejlepší způsob se schovat.

Je nebo byla Gatty taky tak hravá?

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:24
- Nahlásit

inu
Pani, tak ja to teda je? je lepe se na vsechno vy**, papiry nepapiry? ja nevim, to si musi umet kazdej rozhodnout sam
podle me jde o to, vedet, co konkretne chci a pak proste podle toho vybirat ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:24
- Nahlásit

Roxana
to jak ferdove vyhrozujou bylo roztomily
tak až to budou dávat tak já to příště nastuduju...

Tsss, sem ti nerikala, ze me trenoval dvojnasobnej mistr evropy v kicboxu
fakt ... tss já mám doma taky papírově žampijooooona dobrá vzdávám to já prát se nehodlám

a proc? pro delat z PP neco co nejni
tak pak ale nechápu proč se PP tak cení a platěj se za něj takový prachy

uf, to sem rada, ze se konecne shodnem
to jo oo to se shodnem jen si to musíme zabejčeně vyříkat

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:32
- Nahlásit

Fajka
tak pak ale nechápu proč se PP tak cení a platěj se za něj takový prachy a kdo si ho ceni - laicka verejnost? Neco je ve smyslu - PP je jen pro nobl lidi, my stejne vystavy nechceme .. jsme zas na zacatku, u toho vyberu ...
mimochodem, ta administrace kolem vydavani PP je celkem ale masinerie a chovatel je od CMKU fakt za dobry slovo nedostane ...
jen si to musíme zabejčeně vyříkat

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

mimochodem, ta administrace kolem vydavani PP je celkem ale masinerie a chovatel je od CMKU fakt za dobry slovo nedostane ...
Ale jistě o tom žádná to nepochybuju

Právě ale úroveň CHS se pozná podle toho jak se chová k těm z kterých už nekoukají ty prachy za štěně...
Jsou i takové kde ti pohlídají hafušu když třeba pojedeš na dovolenou nebo musíš do nemocnice a nikoho nemáš, a nebo když jako páníček psa nezvládá tak ho berou zpět dávají dokupy a hledají nového vhodnějšího majitele, pomáhají s výchovou, pořádají společné akce odchovů atp....
Nemluvě o tom jak končí jedinci co už nemůžou chovat atp...

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:45
- Nahlásit

Fajka
Právě ale úroveň CHS se pozná podle toho jak se chová k těm z kterých už nekoukají ty prachy za štěně...
Jsou i takové kde ti pohlídají hafušu když třeba pojedeš na dovolenou nebo musíš do nemocnice a nikoho nemáš, a nebo když jako páníček psa nezvládá tak ho berou zpět dávají dokupy a hledají nového vhodnějšího majitele, pomáhají s výchovou, pořádají společné akce odchovů atp....
Nemluvě o tom jak končí jedinci co už nemůžou chovat atp...

tak tak, bat bat
ale teta snad je to na tobe, aby sis jako zajemce o stene vystourala; kde k takovyhlemu mimi prijit, ne

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
ale teta snad je to na tobe, aby sis jako zajemce o stene vystourala; kde k takovyhlemu mimi prijit, ne
Anoooo ale právě mi jde o to že na to si musím nejdřív děsně nabít hubu, pak prolést tudlectu vyšší kynologickou univerzitu a pak teprve mám šanci se dobrat k jádru pudla

No jo ale kolik lidí vydrží tuhle celou anabázy až do konce? Pak právě vznikají ty lidi typu akitu už nikdy a kdo je ve výsledku zodpovědnej že akity mají takovou celkem pokřivenou pověst? Nezodpovědný množitel a nebo neznalý laik???
Chci slyšet kdo je horší???

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 12:57
- Nahlásit

Teda holky, vy jedete. Ja jen - Pak právě vznikají ty lidi typu akitu už nikdy a kdo je ve výsledku zodpovědnej že akity mají takovou celkem pokřivenou pověst? za sebe musim rict, ze jsem zadny hruzy na akity nikdy neslysela. Pravda, neni to plemeno meho srdce, ale na verejnosti maji "spatnou" povest plemena jinyho typu (rtw, piti atd..).
Nezodpovědný množitel a nebo neznalý laik???
Prast jak uhod.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 13:00 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
jedem jak namydlenej blesk

Ono ale když člověk hledá něco o akitách většinou narazí spíš na to špatný

Prast jak uhod
Možná jo ... já si to ale nemyslím.. pro mě udělá víc škody nezodpovědněj množitel...

Miju
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 13:21
- Nahlásit

Ariška
hrava byla... ted uz tolik ne, ale kdyz ji to chytne, skace kolem ni cela rodina a plazi se po ctyrech... kdyz ji to prestane bavit, hodi na nas pohrdave ocko a odejde..

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání