Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 20:53
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

Teď řeším to, že si chce psa zbonitovat nějak soukromě - samostatně prej za nějaké vyšší částky

pani, já doufám, že si teď děláte prdel!
Tomu úchylovi jde snad jen o prestiž a o prachy. Dovedete si představit štěňata od dvou takto zkažených jedinců!!!!!!???

Já ho snad půjdu inzultovat osobně!

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 20:55
- Nahlásit

inu
Do té doby budu dštít síru.
jedete na Pojizerskou? On páníček magor jo. Nechcete si ho tam tak trochu podat? Asi jste tvrdčí a tady je třeba, aby mu to někdo řekl dost od plic - já to nedokážu

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 20:56
- Nahlásit

inu
to není prdel.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:00
- Nahlásit

inu
Dagmar Fišerová
Tomu úchylovi jde snad jen o prestiž a o prachy. Dovedete si představit štěňata od dvou takto zkažených jedinců!!!!!!???

Já ho snad půjdu inzultovat osobně

jestli do toho půjdete tak jdu s váma, bo to se nevidí!!! Si myslí jako že má prachy tak může všechno jo????

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:00
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

Bohužel, teďka výstavy neobrážím. Brzo odjíždím na stáž do zahraničí, takže jaksi není čas.
To, že jsem tvrdší není dobrý, z výstavy by mě vyhodili, protože bych lidi seřvala za doublehandling a toho Ekiyuovského magora bych asi zaškrtila.

Pokud se zabýváte převýchovou psů, měla byste mu to umět říct. Je to v zájmu toho psa. Je to v zájmu akit. Je to v zájmu budoucích majitelů jejich štěňat. Je to v zájmu nás všech.
A jestli nemáte odvahu ani z tohoto důvodu, tak to tady klidně vytiskněte a dejte mu to k přečtení.
Pán si očividně někde potřebuje honit ego, tak to dělá tím nejhorším způsobem: pomocí psa.
Jestli bude mít manželka vliv, to nevím, záleží, kdo má v té rodině hlavní slovo. Ona to ale asi nebude, jinak by to pravděpodobně nezašlo až tak daleko.

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:02
- Nahlásit

Fajka
Jestli se to nezmění, co se vrátím z Englandu, to si pište, že nebudu zticha. A mimochodem, když je internet tak všemocný, stačí panáčkovi udělat pěknou reklamičku

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:04
- Nahlásit

inu
Jestli se to nezmění, co se vrátím z Englandu, to si pište, že nebudu zticha. A mimochodem, když je internet tak všemocný, stačí panáčkovi udělat pěknou reklamičku
paní mluvíte mi z duše jednu stánečku na těch svých klidně vobětuju pro dobro věci a myslím že nás bude víc!

Dagmar Fišerová
A co ho nasměrovat sem?? My už mu to tady nějak vysvětlíme že Inu!!!

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:06
- Nahlásit

Fajka
a nebo ho vylákáme do lesa a pustíme na něj Fakýše

Ano, nasměrujte ho sem. Ale co jsem o něm slyšela a četla, je si tak jistej sám sebou, že... ho velmi rychle znejistím!

A to jsem se zapřísáhla, že svý akitě vychovám tak, aby si okolí spravilo názor. Jak pak bojovat s takovýmhle větrným mlýnem?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:10
- Nahlásit

inu
a nebo ho vylákáme do lesa a pustíme na něj Fakýše
jooo paní, dobrej nápad aby pak viděl jak budou vypadat plody jeho chovu !!!
Bych byla moc zvědavá jestli by byl nadšenej že je pes vostrej!!!!
Jako mě se z někerejch lidí s prominutím chce bl... zvracet...

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:13
- Nahlásit

Fajka

NO právě, pani! Vy sama máte doma takovýho množitelskýho PP žampijóna. Ale chlapovi je to egál! Ekiyu si užije a on bude inkasovat tisíce za ty svoje špičkový chovy.
Už bylo na čase, Bohemia Acro je ohraná množírna, tak sem s nějakou novou!

Už se těším, jak bude nadšenej, až ho ten ostrej pes kousne do ***. Vono něco jinýho je vlastní ostrej a cizí ostrej

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:20
- Nahlásit

inu
NO právě, pani! Vy sama máte doma takovýho množitelskýho PP žampijóna. Ale chlapovi je to egál! Ekiyu si užije a on bude inkasovat tisíce za ty svoje špičkový chovy.
jo jo máte recht....

Už se těším, jak bude nadšenej, až ho ten ostrej pes kousne do ***. Vono něco jinýho je vlastní ostrej a cizí ostrej
nejhorší na tom paní je že pro toho mýho žampijona by to nebyl vůbec problém
Jako jednu věc nechápu ... jak je možný že na takovýhle lidi nikdo nemůže a že třeba není v silách klubu takovýhle lidi srovnat a chov (spíš množitelství pro prachy) jim neumožnit ?????

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:23
- Nahlásit

Fajka

Pro prachy přece... jestli si někdo může koupit Vš titul, proč by si jinej nemohl koupit bonitaci.
Tohle svědčí o dvou věcech: Chlap chce chovat za každou cenu
a
je to mimořáně těžký případ.
a
Tady všichni kšeftujou, na důsledky a prestiž kašlou

Myslíte, že by si do toho nechal pindat od dvou pro něj neznámých dylin? No, to asi ne.
Sice jsem ho viděla jen z ucitvé vzdálenosti, ale... *****!!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:32
- Nahlásit

Tady všichni kšeftujou, na důsledky a prestiž kašlou

A co chudák nový majitel takovýho štěníka se pak nestačí divit No jo a nejhorší na tom že že to většinou odnese pak ten pes. Buď se dá pryč bo je nezvadatelnej, agresivní a nebo dostane injekci a fertig

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:36
- Nahlásit

Fajka

a chudák majitel už si dalšího psa nikdy nepořídí řka, že jsou to všechno bestie.
Zlatý Harukaze. Zlatá pí Hamplová mající soudnost, srdce a mozek.
Ještě, že máte ten web, pani! Uděláme stránku slávy a hanby!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:45
- Nahlásit

inu
a chudák majitel už si dalšího psa nikdy nepořídí řka, že jsou to všechno bestie.
já už přemýšlela nad tím že jak se všude píše že jsou buď lidé kteří jsou povahou absolutně nadšeni a chtějí vždy jen akitu a nebo lidé co jednou a už nikdy....
Tak ta druhá skupina musela určitě narazit na podobnou linii....

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:50
- Nahlásit

Fajka
NO a vy akitu ještě někdy jo nebo ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 21:57
- Nahlásit

inu
Paní já sem ještě prdlejší než to moje psisko ... já říkám anooo
Krom toho si myslím že nic horšího než Fajkýš se mi do ruky dostat nemůže ...

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:01
- Nahlásit

fajka

vy jste duše odolná A poučená. Hlavně nekupovat .. víme vodkaď !

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:02
- Nahlásit

inu
ovšem nic neměním na tvrzení, že nejsem úplně ten vhodný typ pro akitky... já se vidím spíš tak na australáka nebo kolii...

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:11
- Nahlásit

Fajka
na australáky majzla, pani! Na té bonitaci se jich taky pár předvedlo, jeden obzvlášť!
Aby se historie nezvopakovala.

Kolie jsou prima. Kraťandu nebo klasik?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:14
- Nahlásit

Na té bonitaci se jich taky pár předvedlo, jeden obzvlášť!
Ježíš vono tam bylo víc děravejch svetrů????

Aby se historie nezvopakovala.
Nestrašte pani nebo du do plyšovýho

Líbí se mi klasik ale z praktických důvodů bych šla do kraťandy
tak nějak si myslím že by k mé povaze a temperamentu vyhovovaly tyhle dvě plemena líp ...

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:19
- Nahlásit

Fajka
svetrů ani ne, spíš skorobezprstejch rozhodčích. Australáci byli u stejnýho stolu jako akity a ten jeden neměl čtyři zuby a nechtěl na sebe taky nechat šáhnout. Děs. ALe Ekiyu furt vede, takovej magor tam byl jen jeden.

Nebojte, pani, jste poučená, budete si dávat sakra majzla.

TO jste tak akční? Nebo máte radši veselou ovčáckou povahu? Já uvažovala o šeltce.. no, nejdřív musím mít kam ty psy dávat

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:26
- Nahlásit

a ten jeden neměl čtyři zuby a nechtěl na sebe taky nechat šáhnout. já už se ani radši neptám zda byl zbonitovááán????

Nebojte, pani, jste poučená, budete si dávat sakra majzla.
to zasejc jo..... předem lituju všechny chovatele co budu votravovat při výběru dalšího štěka.... budou ze mě na Chocholouška

TO jste tak akční?
no tak nějak zjišťuju že jsem asi na Fajkýše občas moc akční a nebo je Fajkýš lenivej ... nebo mám na ní velký nároky težko říct ale třeba jsme šli pochod 35 km a já bych v poho došla a Fajkýš na 33 km humříl a tak sme to skrečovali...
Třeba nikde moc nenacházím že by s akitou někdo opravdu jako dělal nějakej sport... je to tím že jsou línější a nebo jen dekorace domu a nebo maj líný páníky a nebo se na sport moc nehoděj???? Nevim

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:30
- Nahlásit

Fajka
Já myslím, že jo, ale jistá si nejsem. Ale málem byl vyhozen a panička byla na prášky. Vůbec většina těch australáků mi přišla taková povahově divná..

Jen je votravujte. Budou z vás tahat těžké prachy, tak ať je to adekvátní. A hlavně zkuste sehnat někoho nestranného, kdo do toho vidí.

AKity by se měly přizpůsobit. Jestli jste ji do chození moc netlačili, třeba buď nemůže, nebo ji to nebaví. Já mám velký plány, ale záleží to na psovi. Možná kdyby šlo psů více, chová se jinak.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:42
- Nahlásit

Já si říkám že člověk by se měl z vlastních chyb alespoň poučit. A spálit se dvakrát to už by bylo silně neinteligentní

AKity by se měly přizpůsobit. Jestli jste ji do chození moc netlačili, třeba buď nemůže, nebo ji to nebaví. Já mám velký plány, ale záleží to na psovi. Možná kdyby šlo psů více, chová se jinak.
Přizpůsobit ano ale jde o to jak moc.... třá čivavu taky asi nikdy nedonutíte aby vám donesla picnutýho bažanta...

Možná kdyby šlo psů více, chová se jinak jo když jde smečka je to jiné než když jdeme sólo. I když minule na Ještědu i ve smečce Fajkýš zkoušela hrát divadýlko že už je hunavená ale už sem přišla na malej fígl

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:44
- Nahlásit

Fajka

ne, to by byla smůla. Jedinej sympa australák tam byla jedna trikolóra: vychovaná, veselá.. hledejte dlouho, pani!

Čivava by ho neunesla. SPíš jsem to myslela tak, že by měla být schopná přecházet z neaktivního do aktivního módu dle potřeby majitele

A jakej? Piškotek?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

SPíš jsem to myslela tak, že by měla být schopná přecházet z neaktivního do aktivního módu dle potřeby majitele
paní až příjdete na to jak tak dejte vědít, platím zlatem momentálně je to tak že Fajkýš i já sice máme dva módy ale jaksi většinou vobráceně, Já chci chodit ona by odpočívala ona chce ven mě se chce vodpočívat divný coooo?

A jakej? Piškotek? ten funguje jen někdy ...
mám něco lepšího

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 22:54
- Nahlásit

Fajka

musíte si počkat, až budu mít toho svýho.

Co lepšího?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 23:01
- Nahlásit

inu
musíte si počkat, až budu mít toho svýho.
tak jestli se toho dožiju

Nevim jestli lepčího ale funguje to vždycky když začne stávkovat že je hrozně unavená ... po kilometrové procházce ... tak začnu prudit s výstavním tréninkem, musí se postavit, nechat si srovnat hlavu, ťapky, vocas ukázat zuby několikrát no a když to zopakuju tak třikrát dokola tak už bez protestů radši jde bo ví že nebudu prudit s tímhle

inu
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 23:04
- Nahlásit

fajka

to víte, že jo. Jestli nebude harukaze, tak je v záloze ještě jiné štěndo. ALe harukaze bych nejradši

Pani, vy jste vyčůraná, todle by mě nenapadlo

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání