Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2008 23:10
- Nahlásit

inu
tak je v záloze ještě jiné štěndo
a kerý mohuli býti zvědavá

Pani, vy jste vyčůraná, todle by mě nenapadlo
to jsou dva roky praxe paní.... zaplacené nervy potem a vlastní krví
Fajkýš je fakt marťan na kterýho neplatí nic z toho co na normálního hafana tak experimentuju ale dá to fušku než na všecko příjdu třeba když stávkuje a zatáhnu za vodítko že jdeme tak hodí okamžitýho vozemboucha a když je sníh tak se nechá normálně táhnout a ještě má z toho prču že to klouže

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 07:37
- Nahlásit

fajka

pomejšlela jsem na Hagurovo dítě

Pani, vy, vy budete jednou ta nejvýbornější matka na týdle planetě!

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 08:41
- Nahlásit

inu
Pani, vy, vy budete jednou ta nejvýbornější matka na týdle planetě!
Paní nepřehánějte!! Tak to fakt neeeee, já dyž některý děcka vidím tak mě svrbí ruka jak bych si plácla
Nehledě na to že mateřský pud furt nic... tak nevím jestli se někdy vůbec dočkám asi ne

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 08:51
- Nahlásit

Nazdar lidi,
co se to tady proboha deje?? Doufam, ze je to vsechno nejaky opozdeny aprilovy vtip, ne ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 08:54
- Nahlásit

Roxana
Ahoooj,
co se to tady proboha deje??
co máš konkrétně na mysli?

Hele mě už nic nepřekvapí a ničemu se nedivím po tom co dneska ráno měl páníček děsnou prču z toho že Fajkýš slyší a reaguje na povel : ZEUS KOMM!

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 08:58
- Nahlásit

Fajka
Cauko
co máš konkrétně na mysli? no jako vsechno kolem problemoveho psa, co je vlastne pohodar, jeho soukromy bonitace, protoze proc by ne, ze jo a potencialnim mnozeni bez PP anebo bez, to je fuk .. To jsou soky hnedka po ranu ..
Fajkýš slyší a reaguje na povel : ZEUS KOMM Hele, no vis co, jaky si to udelas; takovy to mas

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:03
- Nahlásit

Roxana
co máš konkrétně na mysli? no jako vsechno kolem problemoveho psa, co je vlastne pohodar, jeho soukromy bonitace, protoze proc by ne, ze jo a potencialnim mnozeni bez PP anebo bez, to je fuk .. To jsou soky hnedka po ranu ..

odraz dnešní doby bohužel
Mě dostavá ta soukromá bonitace za vyšší částky... to je prostě na vraždu...

Hele, no vis co, jaky si to udelas; takovy to mas
jáak jaký si to uděláš ???? Já jí to neučila !!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:12
- Nahlásit

Fajka
Mě dostavá ta soukromá bonitace za vyšší částky
Hele jako ja nevim, vedlejsi klub neznam a jejich procedury taky ne, zaplatpambu za nas malickej klubik .. ale stejne mi prijde divny, ze by neco takovyho ofiko proslo ...
A k tomu, ze si neporidi fenu, cha chaaaa, uz vidim, jak nekdo s takovyma priiima nazorama obrati kabat jen proto, ze si uvedomi, jak uskodi plemeni ... doufam jen, ze dotycny bydli poradne daleko ...
Já jí to neučila !!!! a zalezi na tom?

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:17
- Nahlásit

Roxana
Hele jako ja nevim, vedlejsi klub neznam a jejich procedury taky ne, zaplatpambu za nas malickej klubik .. ale stejne mi prijde divny, ze by neco takovyho ofiko proslo ...

Já teda doufám že to neprojde ani ofiko ani jinak... ale mě šokuje že to může člověka napadnout a ještě k tomu vyslovit a chtít

doufam jen, ze dotycny bydli poradne daleko ...
Pane bože KDE BYDLÍ?????

Já jí to neučila !!!! a zalezi na tom?
Tak já ti ani nevím chtěla jsem psa.... například malého bílého hodného... a mám velkého černého a ostrého jak žiletka...
Máš pravdu... ono už na detailech jako ZEUS KOMM potom nezáleží .... a kdo jí ty kraviny učí už vůbec néééé

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:24
- Nahlásit

Fajka
co by ho to nenapadlo, ze .. dyk on ma preci rad, kdyz je jeho pes vostrej, ze jo, to je spravnej vodvaz, ne ... je to zkratka nejakej mooooc fajnovej pan, urco bych ho silene rada potkala a hodila rec ...
Pane bože KDE BYDLÍ?????
doufam, ze na opacnym konci republiky ...
mám velkého černého a ostrého jak žiletka... vy jste na Fajusu hodili preliv??? a pak, este sem nevidela chlupatou ziletku

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:27
- Nahlásit

co by ho to nenapadlo, ze .. dyk on ma preci rad, kdyz je jeho pes vostrej, ze jo, to je spravnej vodvaz, ne ... je to zkratka nejakej mooooc fajnovej pan, urco bych ho silene rada potkala a hodila rec
bych mu hodila spíš něco na palici

doufam, ze na opacnym konci republiky ...
doufám že ne v tom našem konci

vy jste na Fajusu hodili preliv??? a pak, este sem nevidela chlupatou ziletku
to bylo jako příííklad ...
Chlupatá žiletka.... myslíš že by se to dobře prodávalo

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:32
- Nahlásit

Fajka
Chlupatá žiletka.... myslíš že by se to dobře prodávalo
ojoj, ze by dira na trhu ty ses teda vobchodnik
Jinak no comment, uz to nema cenu dal rozpatlavat, fakt doufam, ze se s takovejma lidma potkavat pokud mozno nebudu ...

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:37
- Nahlásit

roxana

a to jste měla vidět ty šoky večer!

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:49
- Nahlásit

inu
Nazdar pani, to koukam, o co clovek prichazi, dyz po vecerech pracuje ... blazena nevedomost ...

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:52
- Nahlásit

Roxana

buďte ráda, pani, bo já jsem se fakt nasr**

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:56
- Nahlásit

inu
buďte ráda, pani, bo já jsem se fakt nasr** ale no tak, to vam za to preced nestoji, nicit si vlastni zdravi, no ne? co z toho?

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:56
- Nahlásit

A víte, co je sranda? nedaří se mi dohledat na webu info o Ekiyuovi. Stránky CHS Nippon Ryu nefungují

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 09:57
- Nahlásit

co z toho?

asi nic. jen mě točí, že nějakej blb zase pošle do kytek celou snahu okolo akit

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:00
- Nahlásit

inu
ja nevim, ja to moc nesleduju, ale mam pocit, ze tam byla nejaka afera kolem navstevni knihy a od ty doby jsou cely stranky zamceny ...
nějakej blb zase pošle do kytek celou snahu okolo akit aaale, ja bych nebyla zas tak skepticka ... hajzlove byli, jsou a budou, stejne jako dobri lidickove na druhy strane barikady ... a kdo si takovy pripadny stene koupi ... no kdo chce kam, pomozme mu tam ... je mi lito, ale tak to funguje ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:01
- Nahlásit

Roxana
inu
a kdo si takovy pripadny stene koupi ...
dopadně jak Fajka !!!

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:04
- Nahlásit

roxana
tak o tom yas nic nevím já

ad štěně, nojo, ale nepoučenej dobrák, co si myslí, že cena = automaticky kvalita, inzerátky všude...

kdybych nenatrefila na hagurovi, tak se taky jako první jdu ptát do Tomimopy, z výše uvedených důvodů. Ale nejsem blb. Klidně ale můžu mít druhýho Fakýše, všechno vyeliminovat nejde.

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:08
- Nahlásit

Fajka
hele, ty vis, jak to myslim, ze ...
inu
tak o tom yas nic nevím já ja nevim, uz je to nejakou dobu, moc si to nepamatuju a je mozny, ze si to pletu s necim jinym ... moje pamet nejni zrvona nejskvelejsi
nepoučenej dobrák, co si myslí, že cena = automaticky kvalita, inzerátky všude... Hele, sorry, ja jsem to rikala uz stokrat, ze mi fakt vytaci, ze auto (ale i blbou mikrovlnku za 15 stovek) si lidi vybiraj stokrat zodpovednejc nez spolecnika na x let ... všechno vyeliminovat nejde. ale tak to je jasny;, ale tim vyberem se da docela hodne napomoct, ze ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:10
- Nahlásit

inu
ad štěně, nojo, ale nepoučenej dobrák, co si myslí, že cena = automaticky kvalita, inzerátky všude...
můj případ..

kdybych nenatrefila na hagurovi, tak se taky jako první jdu ptát do Tomimopy, z výše uvedených důvodů.Ale nejsem blb. Klidně ale můžu mít druhýho Fakýše, všechno vyeliminovat nejde
jinak nechci tvrdit že všechno co je Tomimopa je špatný to fakt neee, mají i hodnoučký psi a povahy jen je třeba dobře vybírat ... jinak chov jako takový pokud by se posuzoval dle počtu vrhů a prodaných štěňat je úspěšný to zase jooo.. problém je že já sem jinde a čekám od CHS něco jiného ...

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:18 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

fajka

Tomimopa na mě prostě působí spíš jako množírna orientovaná na *vzácnou modrou*. Neříkám, že maj nutně blbý všechny jedince, a ani Hagurovi to netvrdili. Ti mi otevřeli oči jinak.
Za prvý: základ je dobrej chov
Za druhý: jak si akitu uděláš, takovou ji máš (Což teď myslím tak, že i dobrýho psa může člověk zmrvit)
Za třetí jsem pochopila sama, že stanice, která nemá jen jedno plemeno nemusí být až tak kvalitní.
A pak to chce se dívat a jezdit na výstavy a nebát se ptát. A taky používat instinkt.
Ale mě se to machruje. Plyšátko je ještě na houbách, třeba tu za rok budu kníkat, co to mám doma za potrhdílo.

Roxana
Hele, sorry, ja jsem to rikala uz stokrat, ze mi fakt vytaci, ze auto (ale i blbou mikrovlnku za 15 stovek) si lidi vybiraj stokrat zodpovednejc nez spolecnika na x let

A proto jdu do psa s PP, i když jsem z chudé rodiny a kdybych doma jen řekla, kolik akitě bude stát, tak mě zabijou, přerazí a budou na mě koukat jak na blba. Mikóšo s Bondym byli za tisícovku každý, super psi povahově, zdravotně v podstatě taky (ale Mikóšo je ještě mlád, takže kdo ví).
Ale akitu si bez papírů prostě nelajznu. A ne a ne! nevím, jestli je to zodpovědnější než nákup mikrovlnky, ale v tomhle mám celkem jasno.
A každé plemeno, které není úplně *košer* bych vždy a jedině chtěla s papírama.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:24
- Nahlásit

Hele, sorry, ja jsem to rikala uz stokrat, ze mi fakt vytaci, ze auto (ale i blbou mikrovlnku za 15 stovek) si lidi vybiraj stokrat zodpovednejc nez spolecnika na x let

hele vem to takhle měla jsem psa bez PP a tím že jsme šli do hůře vychovatelného dominantního plemene jsme chtěli jedině s PP čímž v očích laika je uděláno dost pro to aby to nebyl průser a jistá výše úrovně byla zaručená....
A pak lidi natrefí na štěně od Elkia....a nestačí se divit..
Kdo si myslíš že je horší ? najivní člověk co se nevyzná a spolehne se na PP a nebo klub který přesně ví vo co gokde sou jaký problémy a nic s tím nedělá!!!!
Pro mě je to jasný!

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 10:27
- Nahlásit

inu
Tomimopa na mě prostě působí spíš jako množírna orientovaná na *vzácnou modrou*.
teď to na vás možná tak působí ale v dobách kdy já hledala štěně to nebylo tak okaté a Hagýs byl v plenkách...

A každé plemeno, které není úplně *košer* bych vždy a jedině chtěla s papírama.
a zase jsme u toho že PP nic nezaručuje

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:03 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

me nejde psa s PP nebo bez, ale jedinec bez papiru nema pro plemeno jako takovy zadnej vyznam, ale je fakt, ze clovek k tomu musi dojit sam, hlavne by mel mit nejakej vseobecnej nazor, k cemu ten chov psu vlastne ma jako bejt ... ze jo ... ale dohadovat se po netu nema smysl ... az se sejdem u dvojky, muzem to probrat, takle to dost tezko jde ..
čímž v očích laika je uděláno dost pro to aby to nebyl průser a jistá výše úrovně byla zaručená.... jo, jenze to vis tedka sama dobre, ze je opravdu tezce laickej nazor, ze ...
a muj nazor na kluby jsem uz taky prezentovala, podle me rizenej chov stejne nema smysl ... nebudu delegovat zodpovednost na nejakou organizaci, kdyz nasledky si stejne ponesu ja ... at uz jako chovatel nebo majitel ... to je muj pohled, nikomu ho nenutim
A PP ti opravdu nezaruci nic, to ti zaruci jen vyber podle tvyho nejlepsiho vedomi a svedomi ... a to jeste jen v urcitejch mezich ponevac na stoprocent se neda odhadnout nikdy nic, nicmene furt lepsi nez spolehnout se na prvni inzerat z PPC a rict si mamko, mame PP, to je vyhrano ..

Ariška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

ahoj holky,
to je pravda, ze tady na netu se nic nevyřeší. Chtělo by to (přinejmenším) celonárodní osvětu a té se asi těžko v dnešní těžce komerciolizované společnosti dočkáme. Kolikrát si říkám, co bych mohla dělat já ,ale když někomu říkám své názory, tak na mě koukají jak puk a myslí si, že jsem se zbláznila.

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:25
- Nahlásit

Ariška
Cau Aris
Kolikrát si říkám, co bych mohla dělat já ,ale když někomu říkám své názory, tak na mě koukají jak puk a myslí si, že jsem se zbláznila. Jj, taky uz jsem prisla na to, ze zachranovat svet jaksi nema smysl ..
Co dela sibina ???

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 11:32
- Nahlásit

Roxana
Já vím že je to těžký ale jistá úroveň by tu být měla... když si půjdu koupit auto za cenu Mercedesa a dostanu Trabanta tak to taky není úplně košer že ?
Nehledě na to že neznám člověka kterej když si jde koupit nový auto se stane automechanikem, když si chce nechat udělat novou střechu se pujde učit na klempíře atp.... vybere si renovavanou firmu která má dát určitý záruky kvality...za které já platím...

jo, jenze to vis tedka sama dobre, ze je opravdu tezce laickej nazor, ze ...
No ano to vím už teď taky ale ruku na srdce kolik lidí je natolik znalých věci ? A pak se dostáváme k tomu že pořízení psa je jen pro odborníky?

Jo souhlas, podebatit je lepšit než tu takhle plkat..

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání