| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:16
- Nahlásit
Fajka
Já vas musim poznat, pani!
Jo, bodovku, tu mám taky. Ale tajli, tu ne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:17
- Nahlásit
Janiii
jen bych vynechala to slůvko "většinu" - berni je taková pořád
Fajka ne ona většinu roku fakt žere jako kyselina ale tak jednou z apůl roku si dá třeba tří nebo čtyřdenní hladovku.... která se ovšem na piškoty nevztahuje
ať je ráda, že jí jako ženský lichotěj - co by za to jiný daly noooo já třeba...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:19
- Nahlásit
inu
Já vas musim poznat, pani!
no problémo paní, len treba vydržať do srazu... mezitím si pořiďte nějaký protižraločí vobleček jak teta Roxanková ať se k nám můžete i přitulit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:21
- Nahlásit
fajka
piškotky nestačej?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:24
- Nahlásit
inu
piškotky nestačej?
no pro normální akitu jooooo vo tom žádnáá ale sichr je sichr
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:25
- Nahlásit
Fajka
tož já přidám ještě štangli lovečáku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:26
- Nahlásit
Fajka
si pořiďte nějaký protižraločí vobleček jak teta Roxanková ať se k nám můžete i přitulit
hele, ty mě chceš zlikvidovat??? strávíme spolu 4 dny, a mě jsi nevarovala a žádnou poznámku o protižraločím oblečku jsem taky na moji osobu nedostala
jsme to měli udělat povinný a lidi měli ten oblek fasovat při nástupu na tábor
a teď mě Fajkýš kousne rovnou, páč ji tady pomlouvám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:26
- Nahlásit
inu
tož já přidám ještě štangli lovečáku
no super to se k vám začnem tulit všici i s přítelem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:27
- Nahlásit
Janii
to platilo jenom na mě, bo já mám ty iluze
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:29
- Nahlásit
Janiii
hele, ty mě chceš zlikvidovat??? strávíme spolu 4 dny, a mě jsi nevarovala a žádnou poznámku o protižraločím oblečku jsem taky na moji osobu nedostala
já myslela že to není nutný že už si vod Berní zvyklá
jsme to měli udělat povinný a lidi měli ten oblek fasovat při nástupu na tábor
žádný strachy košíček sundaváme jen před lidma co se nám nelíběj nebo nás pruděj
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:33
- Nahlásit
Fajka
berni je na lidi zlatíčko miloučký - pravda, je jak neřízená střela takže až si berni půjdeš pomazlíkovat, tak fejkýše dostatečně daleko, a ty si zopákni judistický chvaty, abys nepřišla k úhoně - a doporučuju boxerský kryt na zuby - Berni je vítací typ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:36
- Nahlásit
Janiii
aha krom čarodějnickýho převleku ještě boxerky ..píšu si...
Se tu mějte mizím do ulic
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 15:31
- Nahlásit
Ahoj vsem po vikendu,
taky jste meli tak krasne???
Fajka
Cece, pristi (tehle?) vikend je pro me hooodne z ruky tez, budu doma az na ten kveten ... Ostatnim turistum pochodem vchod zdar nazdar!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 15:57
- Nahlásit
Fajka
koukám do kalendáře, a 1.6. je neděle - tak jsem jukla na net a ty Líšenský pochody jsou letos 7.6. - což je pro vás akorát větší možnost, že bude ještě větší teplo a že na líšenský bejvá hezky pravidelně, to je fakt
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:46
- Nahlásit
Nazdarek vsickniii, kde ste???? Tady asi zacnu trpet samomluvou
Bubu
sem se chtela mrknout na tu vasi fotosoutez ale nenasla jsem fotku ... jeste soutezite???
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:57
- Nahlásit
Roxana
všichní spí
v poslední době je tu převaha japonců, tak by mě zajímalo, jestli AA jsou taky takové hlavy dubové, např. jak píše Fajka, že se jí akitka zasekne a nejde dál.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:58
- Nahlásit
Roxana
Nazdarek vsickniii, kde ste????
Ahooooj.. no to říká ta pravá co se tu 14 dni skoro nevokáže
Já nestíhám frčíme nach Prag za tím migrénologem... budu až večer...
sem se chtela mrknout na tu vasi fotosoutez ale nenasla jsem fotku ... jeste soutezite mě tam nejde vůbec hlasovat a nemůžu přijít na to proč
Janiii
tak jsem jukla na net a ty Líšenský pochody jsou letos 7.6. - fakt jo? bóže já už neumím ani číst místo sedmičky vidím jedničku
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:06
- Nahlásit
Ariška
všichní spí no ty ne
jestli AA jsou taky takové hlavy dubové, hele jako nevim, jestli muzu soudit, ale podle me tam proste rozdil v povahach fakt je ... takze pro me je volba amika jednoznacna vec a co se dubovosti palice tyce - tak to vis ze prizpusobivej ovcounek, kterej polozi zivot za balonek to nejni ale jako zase takovy sprajcy jako tu pise Fajka jsem ja jeste u nasi madam nezazila ...
Fajka
Ahooooj.. no to říká ta pravá co se tu 14 dni skoro nevokáže no ale jo, to je ten cas, no ...
Já nestíhám frčíme nach Prag achaa vlastne, drzim palce, at to dobre dopadne!!!!
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:52
- Nahlásit
TEST INTELIGENCE
takze nasi uzasni Japonci maji asi těžký inteligenčni deficit
téměř všude bych mohla zaškrtnout "nereaguje"
http://www.bleskovky.sk/cl/13/238079/Otestujte-svo jho-domaceho-milacika-Aky-inteligentny-je-vas-pes-
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:54
- Nahlásit
miju
a to, co máš doma.. je živé?
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:58
- Nahlásit
inu
zive, zive
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:59
- Nahlásit
Roxana
ovčounci se mi taky líbí
asi nejvíc se mi líbí strakaté AA - jako je budoucí otec. Stejně pro mě mi pořád vychází nejlepší malá šiba, ale rozhodnutí se může kdykoliv změnit až se zabydlíme.
Budeš mít více vrhů nebo jenom tenhle jeden?
U nás má jeden pán 2 AA a chtěl šibu, prý Blatoňová mu to rozmluvila, ať to nedělá. Takovéhle informace mě prostě odrazují
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:02
- Nahlásit
Miju
jé už jsem se bála, že ses mi ztratila
ty "propaguješ" proenzi, šibina občas "zatřepe" nožičkou, myslíš, že má smysl ji něco dávat? A kolik denně?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:05
- Nahlásit
Ahoj všem,
Roxana
Bubu
sem se chtela mrknout na tu vasi fotosoutez ale nenasla jsem fotku ... jeste soutezite??? soutěžíme
URL
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:06
- Nahlásit
Fajka má speciálního psa. Nemůžete globalizovat, dámy
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:12
- Nahlásit
Bubacek
hezká fotka! Ale nejsem přihlášená, a tudíž nemůžu hlasovat
inu
a proč nemůžu globalizovat? To se přeci tak dělá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:13
- Nahlásit
Ariška: No, protože pak si někdo řekne, že AI jsou potrhdíla, zatímco AA jsou miláčci. Že by reklama?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:22
- Nahlásit
Ariška
moc děkuji za pochvalu.
AI jsou potrhdíla, zatímco AA jsou miláčci. tak to bych neřekla, myslím si, že každé plemeno má svoje klady i zápory.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:33
- Nahlásit
Ariška
neboooj jsem tu a z povzdali sleduji...
no k tem nozkam... nekdo by ti rekl, ze by pes mel nohu osvalit, aby se neklepala... pokud uvazim, jak je Gatty silene akcni, tak je to osvaleni trosinku problem
proenzi nam zabira, bereme pul prasku denne... az dobereme, koupim arthrostop - ten si taky hodne vychvaluji... posleni dobou Gatty zacinaji pobolivat klouby na prednich packach
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:45
- Nahlásit
Miju
jo s tím osvalením to je těžké, často jde i 2 kroky za mnou
my byli i u veta jenom na prohmatání a dal nám pro jistotu canivinton (nebo tak nějak). Jaký proenzi dáváš?
Tak chudinku bolí i přední nožky, to je ten věk
|