| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 09:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Dobré ráno všem..
tak včera ve dvě hodiny v noci mě vzbudila drahá polovička a kničela radostí, že našel fotky na které si vůůbec ale vůbec nepamatuje Jsou z doby kdy byla bábovka s náma v práci a byla to ještě taková malá babovčička - žampijónek
http://www.akita-feiko.estranky.cz/fotoalbum/stena tko/mimino-v-praci
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 10:17
- Nahlásit
jéje, ta má krásné podhoubí. Vy jste mohli mít v práci psa?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 11:20
- Nahlásit
inu
jo jo máme svůj kancl
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 11:25
- Nahlásit
Fajka ježiš, vy se máte! Ale já bych stejně psa do práce netahala i kdybych mohla: všude tam lítá spousta chemikálií,mutagenů a jiných zdravých sraček.. ale mít kancl, tak neváhám
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 19:53
- Nahlásit
Fajka
moc pěkné fotečky!
Dnes jsem na dědině asi zjistila, kde bydlí ten NO, co nás napadl (myslím, že jsem se zmínila). Šly jsme kolem, NO v kotci už z dálky vyváděl jako pominutej a vyšel chlap a pozdravil mě. Tak se máme na co těšit
NO napadl Arišku poté, co ho pán mlátil klackem, že (asi) honil srnky, tak si potřeboval vybít vztek. Holt, není nad pořádnou výchovu.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 19:58
- Nahlásit
Fajka
Tak ty fotečky jsou senzační. Jak jsem uviděla Fajinku jako malinkou, tak mi moc připomněla našeho míšánka Aťáska
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 20:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ariška
Bubacek
ahoooj , díky díky jsou to takový momentky malého medvídka
Ariška
Dnes jsem na dědině asi zjistila, kde bydlí ten NO, co nás napadl (myslím, že jsem se zmínila).NO napadl Arišku poté, co ho pán mlátil klackem, že (asi) honil srnky, tak si potřeboval vybít vztek. Holt, není nad pořádnou výchovu
To nevím to je hustý nechcete někdy půjčit Fajkýše na projití okolo? By se pán naučil že si ho má hlídat
Ještě sem se chtěla zeptat... příští víkend v sobotu je u nás pochod krajem českých sklářů, jestli třeba by se vám nechtělo jít s náma? Jsou různé délky 5, 15, 25, 35 a 50 km start je v Alšovicích a všechno se to motá kolem nás, Jistebsko Zásada, Navarov atd... Nechcete někdo jít ? Dotaz směruju hlavně na Arišku, Roxíka a Laidu. Pro ostatní je to asi moc z ruky...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 21:25
- Nahlásit
Fajka
příští víkend v sobotu je u nás pochod krajem českých sklářů, jestli třeba by se vám nechtělo jít s náma?
sáááááfra, proč máme ten víkend tak blbě rozplánovanej??? jinak bych šla, chodily jsme s holkama ještě na gymplu 25km, pěkná cesta
tímto nabádám ostatní, aby s tebou vyrazili a jinak ahojky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 21:51
- Nahlásit
Janiii
ahojda
Já šla loni 35 a bylo to moooc prima
sáááááfra, proč máme ten víkend tak blbě rozplánovanej??? tož tak si udělej do kalendáře čárku na příští rok
pěkná cesta
no aby ne, když se jde kolem vás
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 07:12
- Nahlásit
Fajka
pochod krajem českých sklářů - to vypadá hezky. Ale my musíme příští víkend vyvážet bordel, kdyby se něco změnilo, ozvu se.
Příští rok nevidím problém, už si dělám čárku
Najdu to někde na netu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:47
- Nahlásit
Dobré ráno
Ariška
Ale my musíme příští víkend vyvážet bordel, kdyby se něco změnilo, ozvu se.
Kdyby něco dej vědět, radši bych šla s někým sama chodím pořád
Příští rok nevidím problém, už si dělám čárku super tak to ž budem tři
Najdu to někde na netu
Odkaz je tu ale je to jen obecné info... zkusím mrknout jestli nenajdu něco víc...
http://www.klubturistu.cz/?kct_akce_filter_formmod e=1&oid=10294&PHPSESSID=79db1eb33335e684bca721f7dd 10e0f4
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:48
- Nahlásit
Aha tak musíš si dát vybrat oblast ... Ještědská oblast a je hned nahoře ..
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:54 - Změnil/a: Ariška
- Nahlásit
našla jsem ještě toto:
TADY
sama chodím pořád - přítel nechodí?
Je pravda, že my se v poslední době taky moc často spolu nevypravíme, většinou jenom o víkendu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:04
- Nahlásit
Ariška
Jééé ty si rychlejšííí to jepřesně ono
přítel nechodí
nee on pěšky nerad ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:16
- Nahlásit
Fajka
no mě by stačilo těch 25km, o Berni nejde, ale já bych se pak asi další dva dny nehnula ani na krok - zas takovej tůrista nejsem a těch 25km se nejde kolem nás - teda nechodilo se - to se šlo pěnčín, zásada,...
čárku bych si udělala, ale podle mě je to poprvé letos, co pochod není první květnový víkend ale o týden dřív - takže jestli to bude za rok zase tradičně první květnový víkend, tak to mám co? ano správně, jarní tábor
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
U mě je to obráceně já těch 35 vpohodě dám ale loni mi na 33 km humřílo psisko tak sem to skrečovala dva kiláky ho fakt neunesu
čárku bych si udělala, ale podle mě je to poprvé letos, co pochod není první květnový víkend ale o týden dřív - takže jestli to bude za rok zase tradičně první květnový víkend, tak to mám co? ano správně, jarní tábor
No já právě myslela taky že o něj příjdu ale nějak je to o víkend dřív...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:22
- Nahlásit
Fajka
nemít víkend rozplánovanej, tak to snad fakt změním a jedem
jenže na sobotu jsme domluvený už měsíc s kamarádkou, která snad taky jede na tábo, že jedem k nim na návštěvu - míra se chce kochat koťátkama britek, co mají doma, a Berni se vyblbne s jejich berňáčkem no a neděle, klasika cvičák ...
nevíš termín Líšenských pochodů??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:30
- Nahlásit
Janiii
To neva, tak třeba nějakej jinej jindy
Ty Líšeňský jsou 1.6.... ale to už bejvá dost teplo... jak by bylo přes 20 stupňu tak Fajka nefunguje
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:35
- Nahlásit
Janiii
no mě by stačilo těch 25km- moje řeč, přeci jenom nejsem už nejmladší
odkud jsi původně?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:52
- Nahlásit
Ariška
odkud jsi původně?
kousek od Fajky, jak jsem teprve nedávno zjistila Jistebsko, ale horní cíp - vlastně spíš Čížkovice ale sem na forum chodim jen otravovat a na návštěvu, mam doma jiný potrhdílo
Fajka
Líšeňský jsou 1.6.... ale to už bejvá dost teplo... jak by bylo přes 20 stupňu tak Fajka nefunguje
aha, znamenám si termín no na Berni a její černej kožich by bylo taky asi teplo, museli bysme jít kratší trasu a hned ráno - a narvat ji násilím někde do jizery nebo jiný kaluže s vodou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
Janiii
aha, znamenám si termín no na Berni a její černej kožich by bylo taky asi teplo, museli bysme jít kratší trasu a hned ráno - a narvat ji násilím někde do jizery nebo jiný kaluže s vodou
no jo ale dyž to asi nepůůůůjdeeeee zrovna ten víkend je dvoudenní akce sraz Akita Inu v Kolíně kde samozřejmě nemůžeme chybět
Tak se zkusíme třeba domluvit na nějaký jiný další.. třeba po rozhlednách Jizerek nebo tak něco a třeba bude moc i Ariška a někdo další
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:23
- Nahlásit
Fajka
tak až vždycky zjistíš nějakej termín, dej vědět, a já ti zas napíšu že nemůžu a takhle pořád dokola
no a je jasný, že sraz akitek má přednost!!! tak prostě jindy - však ono se to jednou povede - pokud se holky nesežerou na Pecce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
Janiii
tak až vždycky zjistíš nějakej termín, dej vědět, a já ti zas napíšu že nemůžu
Dobráááá
pokud se holky nesežerou na Pecce
nestraš ... kdyby něco tak halt budou jeden den k vobědu japonský karbenátky ! a vobě si pořídíme konečně nějakýho normálního péééska
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:50 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
nestrašim, ono než na Fajku dojde řada, než se k ní Berni probojuje přes ostatní feny, který nemá ráda, tak pojedem domů
při cvičení je Berni v pohodě, to se soustřerdí. no a když je volno, tak stejně spí v chatě a já někde trajdám po kámoších, takže nebezpečí vlastně nehrozí
a už jdu, ať tu neprudim s OT kdyžtak jsem u Ešusový nebo můžem někde vyhrabat forum o táboře
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:00
- Nahlásit
Pokus o výstavní postoj....
Fakt dostává nažrat někdy i 3x denně...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:05
- Nahlásit
Fajka
fešanda náhodou - udržuje štíhnou líniji do plavek kolik váží?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:08
- Nahlásit
Janiii
Díky... 35 kilo a většinu roku žere jako kyselina ...kolikrát přemejšlím jestli není říznutá chrtem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:10
- Nahlásit
Fajka
čím krmíte? že bych to taky začala žrát?
Jinak se divím, o akitách se říká, že jsou nejedlé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
čím krmíte? že bych to taky začala žrát?
no ona má bodovku... co dostane to zbodne... není naprosto vybíravá
o akitách se říká, že jsou nejedlé
vidíte paní já vám furt říkám že nejsme normální akita
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:14
- Nahlásit
Fajka
35 kilo a většinu roku žere jako kyselina ...kolikrát přemejšlím jestli není říznutá chrtem
tak to naprosto sedí na berni - jen bych vynechala to slůvko "většinu" - berni je taková pořád. a váhu má stejnou včera na nás zas na cvičáku hulákali lidi, co jí neznají - to je super štěňdo!!! tak jsem berni poplácala, a řekla jsem jí, ať je ráda, že jí jako ženský lichotěj - co by za to jiný daly
|