Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Cituška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:24
- Nahlásit

Denisa

jo jo, Kájinka, ale včera se Maxík předvedl, měl tu své "rodiče" a zatímco holky byly takový milý a umoudřený, tak ten byl jak tajfun a pán párkrát poznamenal - " on je takový aktivní, že"? a Maxík skákal, vrčel, kousal, když ho vzali na ruku, olízal je a honem dolů běhat, no po tom klidným howíkovi co měli, nevím...
Ale tvářili se nadšeně

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:28
- Nahlásit

Artroza
Moravian mě taky pěkně nadzvedává ze židle - teď už přechází na osobní urážky.....
myslím že jediná obrana je s ní vůbec nekomunikovat

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:31
- Nahlásit

Denisa
Cituška
já když prvně jukala na nové fotky mrňousů - říkala jsem si - hele Maxík s tetou Denisou - ale že ta Denis se od podzima ňáko změnila - jiný vlasy..... a čtu pořádně a žádná Deniska, ale Maxíkovo vlastní panička

Artroza
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:33
- Nahlásit

blažena
dle zapisu byl poveren p. Archman coby hl. poradce chovu, aby se k tomu za boxerklub vyjadril, neb posilali samozrejme stiznost...
nevim zda jiz tak ucinil....

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:36
- Nahlásit

Tommy Gun
Ty hele, nechci se zastávat, ale mám pocit, že ta fenka ukazuje zuby trvale. Já jsem tuhle "causu" nesledovala,ani se jí nijak neúčastnila, ale pokud se dívám na ty fotky, tak i při zavřené tlamě je feně vidět trvale spodní řada řezáků, což chyba je. To, že má někde i pysk hozený za špičákem, to je normál, takové faux pas se stane každému druhému boxovi. Chybu udělali každopádně oba. Moravian, že kupují na dálku a v podstatě neví co a musí počítat s tím, že když si nevybírali štěně sami, jsou odkázáni na výběr chovatelem a chovatelka, že štěně mlčky pustila do světa. Věřím a doufám, že to udělala z neznalosti, doufajíc, že se zuby spraví.

Artroza
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:41
- Nahlásit

corleona
hmmm nevim, stene jsem na zivo nevidela..... nektere krevni linie chvili ukazuji zuby a pak se to srovna...ale to musi kazdy chovatel vedet sam a popripade informovat nove majitele ( ja opravdu nevim, zda je to tento pripad...)
v podstate tady uz neresime na ci strane je chyba- muze to byt opravdu "spatne" stene...spis se nam nelibi zpusob komunikace majitelu....
mas proste pravdu:Chybu udělali každopádně oba
spise jde o zpusob napravy, ktery podle meho mineni zalezi na kupni smlouve a nasledne v pripade nedohody na obcanskopravnim soudu.... nikdo dalsi s tim nic neudela....

Cituška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:45
- Nahlásit

blažena

Já se nějak v těch stránkách nemůžut zorientovat, a od koho si Moravian objednalo štěně? Nebo vlastně má tu fenku? Jsem z toho nějaká zmatená

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:50
- Nahlásit

Artroza
ano hl.poradce chovu by jim asi ofiko vyjádření poslat měl
já myslela že lidé by se s nima neměli dohadovat na chatu
to štěně každopádně nestandardní předkus má, ale je těžko posoudit zda ho už mělo v době předání novému majiteli....
někdy se takovéhle "šuple" udělá až při výměně zubů a pak jen utěšeně roste
mě se hlavně nelíbí způsob komunikace moravianu
a přiznám se ani jejich "chovatelská historie" ve mne nebudí moc velkou důvěru

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:52 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Artroza
Moravian by to neměli takto nechutně rozmazávat, je to věc mezi nima a chovateli. Nevím, jak to boxerklub vyřešil, ale takovou stížnost snad ani řešit nemůže. Jak píšeš, jediná cesta je občanskoprávní.
Moravian se musí smířit s tím, že pokud si štěně nekupují osobně, vždy budou kupovat zajíce v pytli.

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:56
- Nahlásit

Cituška
Moravian má fenečku od p.Bartoškové - ch. stanice Etna - Box,
tatínek nešťastné feňulky je Mobidick - takže vám haní částečně i tatínka.....
Moravian začal brzy po přivezení štěněte do Kanady uveřejňovat fotky, ale hlavně nelichotivé hlášky o českých chovatelích....vytvořil si na to vlastní "diskuzi" Chovatelská etiketa - kde se k ní vyjadřují převážně lidé co boxery neznají....
člověk si musí celou tuhle diskuzku přečíst, aby si vytvořil vlastní názor.....

Artroza
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:57
- Nahlásit

corleona
boxerklub to ma napsane v zapise... ty snad nectes zapisy nebo co????

blažena
jo mas pravdu, zbytecne se tu s nima hadat....
fakt je, ze ty zuby ma stale stejne... pry sla od chovatelky pozdeji, ale jestli uz to mela nebo ne....?

Markét
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:59 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Tommy Gun
Hele, Váš kolega ze záchr. brigády a PCH UP ČK si užívá dovči tady - URL A my hnijem doma. Taky někam jedem, co?

Hele, mně je doma dobře, já nikam nejedu... a to mají psy s sebou??? Nebo jim je někdo hlídá? Abychom se zase nedočkali nějaké nemilé reportáže v TV.

Cituška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:02
- Nahlásit

blažena

Tak to je teda pěkně hnusný, jednak kupovat štěně na dálku je nesmysl a navíc pokud by ten předkus měla při převzetí, tak ho mohli poslat obratem zpátky a byl by klid...
Navíc nikdy nevím, co ze štěněte vyroste, a se zubama obzvlášť
A o co jim jde? Jenom nás pošpinit, nebo získat peníze zpátky nebo vrátit štěně?

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:08
- Nahlásit

Ad kupní smlouva - tu mnoho chovatelů podceňuje. Ve smlouvě má být uvedeno o štěněti všechno (zdravotní stav, fyzický stav odpovídající-neodpovídající vývojovému stádiu, sestouplost varlat, vybarvená víčka, viditelné vady atd, atd. a toto navíc s odvoláním na kontrolu poradcem chovu) Podpisem pak kupující stvrzuje, že si štěně prohlédl. Čili pokud to štěně už zuby ukazovalo při prodeji, mělo to být ve smlouvě uvedeno.
Konec, tečka.

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:10
- Nahlásit

Artroza
Kdo to má po Martině číst! Zlatý Morávek

Artroza
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:13
- Nahlásit

Cituška
problem pochopitelne je, kdo by platil letenku steneti zpatky?? neni to zrovna malo penez...( tak mezi 12-15tis, zalezi na spolecnosti) to se zrejme nechce ani jedne zucastnene strane....
ale pochopitelne neznam dohody mezi p. Bartoskovou a Moravianem...
corleona

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:13
- Nahlásit

Cituška
tak to je dobře, že se předvedl, aspoň ví co kupují a vidí, že malý ďáblík se má čile k světu!
blažena
no brýle mám náhodou téměř stejný a podobná mikina by se taky našla...
corleona
tak tak!!!

ad causa Moravian... mají si to vyřídit mezi sebou a ne to tahat po netu!!! je to jen a jen věc mezi nima - chovatelem a majitelem!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:14
- Nahlásit

Vcelka
prosím pošli mi znovu ten odkaz na to hlasování - ještě jsem nehlasovala z práce tak ať "nám" něco přibude.

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:16
- Nahlásit

Cituška
o co jim jde - to by ti odpověděli asi nejlépe přímo Moravian, necítím se kompetentní se k tomu vyjadřovat......
corleona
ano kupní smlouva je základ - život mne už tomu taky naučil.....

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:18
- Nahlásit

corleona
zlatá Martina
dyk takhle máme schůzi jako na dlani, já si v tom čtu raději než v AHA, či Blesku

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:20
- Nahlásit

Tak Kerin měl dnes premiéru. Poprvé si přes noc nakadil do kotce. Že by se z něj stalo české čuně? Tak se nám kluk italská konečně aklimatizoval.

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:23
- Nahlásit

blažena
Když si vzpomenu na ty zápisy předchozí - to si člověk taky početl. Tam člověk neveděl, kdo, co, jen že "bod 3. - ano, bylo schváleno jednohlasně" Ale kurňa co? A podobné

Denisa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:25
- Nahlásit

all a hlavně jazykozpytci!
jak to je?!
je správně chovná stanice nebo chovatelská?!
já myslím, že chovná neb se tam chová...
anebo se myslí, že chovatelská jakože těch chovatelů...?!
většina máte uvedeno chovatelská...
víte někdo jak to je?

Artroza
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:25
- Nahlásit

corleona
no a nestacilo ti to?? moc info skodi
ted to mas na celej den....

blažena

to musim martine rict, ze je ctenejsi nez blesk

Cituška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:26
- Nahlásit

blažena
corleona
Artroza

Je to pravda, kupní smlouvu už mám taky nachystanou a s tou letenkou je to jasný, ale jak říkáte nemají to tahat na net

corleona
to je moooc hezká aklimatizace

Artroza
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:26
- Nahlásit

Denisa
vetsinou to mame spravne

nekdo je vyjimka..... nebudu jmenovat

takze chovatelska!

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:27
- Nahlásit

corleona
gratulace Kerinkovi - konečně zapadl do smečky
teď ještě aby se to naučil řácky rozšlapat, vymachlat v tom deku....bych mohla vyprávět - takový expertky slaboduchý mám doma

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:27
- Nahlásit

Denisa
CHOVATELSKÁ

blažena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:28
- Nahlásit

Denisa
chovatelská - jedině chovatelská!!!!
máš chovného psa nebo fenu, ale chovatelskou stanici

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 09:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

blažena
jen zlehka to poťapkal a pak na mě udělal "hopiki" s tenisákem v tlamě, ať si jdu hrát. Ale byla jsem ve svém fešáckém ohozu (model Strašák do zelí), takže mi to nevadilo. Bunda už se točí v pračce..

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání