Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:39
- Nahlásit

Lenda
Jo!!! Moje se taky neztrácejí! Kdo ví, kde je ztrácejí, bazilišci jedni!!!

kkathy
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:41
- Nahlásit

Přiznejte se, kdo se nakonec přihlásil do toho Brna 11.2. ?
Nebo s kym třeba i nepřihlášenym se tam uvidíme?
DenisaLibkaAda???

Lenda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:42
- Nahlásit

corleona
My byli v Zell am See několikrát po sobě,tak letos jedem jinam,ale v Zell je to nejlepší.Jeden rok jsme byli na podzim a místo na Kaprunu jsme jezdili vedle do půlky a taky to bylo super.

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:43
- Nahlásit

všichni

jasně že naše se neztrácejí a pánské vždycky jen jedna!!!
Čím to asi bude?

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:44
- Nahlásit

Teta
čéče, ty si nedělala předvánoční úklid??? Nebo seš tak pozadu??? Vánoce už byly......

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:47 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona
Ad Tvá sms: - říkal jsem si, esli to nebude trochu trapný, jelikož mi během hodiny přišla tato sms 3x od 3 různých lidí. Takže je tím zahlcený každý druhý mobil na siti Vodafone.

Vodafoňáci, víte, že máte od dnešní půlnoci víkendové sms do sítě Vodafone zdarma? Váš falšený sob.

corleona, Lenda, Cituška
Jsem asi nějakej divnej - mně se ponožky neztrácej!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:48
- Nahlásit

mistr
Já např. mám odpor k hromadným úklidům: předvánočním, jarním!!!
Včera jsem teprv dělala kompletní generální úklid v kuchyňské lince. No a co!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:53
- Nahlásit

corleona
jsem teprv dělala kompletní generální úklid v kuchyňské lince. No a co! - já taky nevím, co všichni šílej před Vánocemi, Velikonocemi. To maj celej rok doma bordela uklízí jen před Vánocemi a Velikonocemi? Nebo, že by - nějaký národní zvyk. Nechápu.

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:54
- Nahlásit

Tommy Gun
Jsem asi nějakej divnej Nebo na to má sl. Bradokoušová lepší systém

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:56
- Nahlásit

corleona
já mám taky odpor k úklidům nedělám žádný domácí úklid

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:56
- Nahlásit

Tommy Gun
Já právě v tomto období NA PROTEST neuklízím!

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:58
- Nahlásit

Tommy Gun
tak to jste doma asi vyjímka v každé domácnosti se ztrácejí mužům ponožky ...........možná o tom jenom nevíš

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:58
- Nahlásit

corleona
Já právě v tomto období NA PROTEST neuklízím!
To já bych nejradši NA PROTEST neuklízela v žádném období

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:59
- Nahlásit

To mám dneska nějaké štěstí, už otvírám třetí stránku po sobě - že by zásah vyšší moci?

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:00
- Nahlásit

no tak to bude záležitost čistě kynologická placatská - já taky zásadně neuklízím o svátcích, na protest, že všichni jak blbí uklízej

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:00
- Nahlásit

corleona
Tě vítám! Jasně že vím co jsou galaty!
Mě nějak podceňujete.
Moje mamka se mě dnes ptala jestli vím co jsou to kombinačky.
Vyhodila jsem si totiž pojistky a bohužel to bylo až na hlavním vypínači který mám ve skřínce venku na který je zapotřebý takový ten special hranatý klíč který jsem nemohla najít. Radila mi abych to zkusila kombinačkama, jestli tedy ale vůbec vím co to je. Tak jsem se ptala jestli ona to ví, protože nechápu jak bych narvala kombinačky do té malé dirky co je na HUPech atd.

Já např. mám odpor k hromadným úklidům: předvánočním, jarním!!!
Přesně moje slova! Prostě na to dnes byl čas a konstalace

Jo, a o lyžovačce tady už ani muk

Došel ti vůbec můj mail ohledně krytí?

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:06 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Došel! Vždyť jsem Ti odpovídala, ne? To teda asi ten internet ale mám pocit, že to mám v odeslané!

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:06
- Nahlásit

Ad ponožky
1) U nás se taky ztrací;
2) Taky pouze Strejdovi;
3) Dlouho jsem podezírala pračku, pak jsem prozřela a zjistila že Strejda občas dá jednu psům na hraní když ho otravují, ale pak na to zapomene a já je nalézám po zahradě a tak.

Novotný ve svém zábavném pořadu toto téma fakt legračně rozebíral.
Taky si pamatuji že v tom svém pořadě líčil jak ženy vždy řvou na chlapíky když otevřou lednici a čučí do ní. Tvrdil že by lednice měla mít předek ze skla

Corleona
Bradokouš

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:08
- Nahlásit

Hojte, hojte!
articek
žíhaňáčka je mi líto a ostatní myšutky ať se mají k světu, posíláme jim pusiny!
Ada
tak snad je to na dobré cestě konečně! nevím, zda už jsi sem chodila jak mi G. sežrala ten igeliťák s podivným obsahem... to bylo taky dílo, nacpala jsem do ní jakousi směs, aby blila a ona se jen oblizovala a nic... tak jsem jí taky dávala zelí atd. a ona 4dny to nevykadila... až po 4 dnech!!!! to vyblila!!!! a největší "sranda" byla, že doktor ani nikdo nedokázal identifikovat co to v tom sáčku bylo, fakt divný věci neidentifikovatelný a další hrůza byla, že po 3 týdnech normálně ještě v hovnech jsem našla další kusy těch divných věcí!!!! tak dlouho to měla v zažívacím traktu!!!! ale ona se chovala jako vždycky, ale i tak jsem se bála... TAK SE DRŽTE!

all
a já byla u miminek u Cituška, héééééééč!!!
Jsou kouzelní, jsou krásní, prostě to se nedá ani vypovědět! jsou to malé boxí osobnosti, Kájinka už vyhledává v sutinách, Maxík je pan žrout a rozumbrada a Patynka bude asi obranářka, pěkně už hryže, no to všichni! jsou moc šikovní! a ještě teda jsem viděla matinku Citunku a strýčka Árčího a Kendíka ne, ten spinkal...
Cituška
díky za pozvání! a Giordina ještě teď čuchá gatě!!! byla jak smyslů zbavená, čuchy čuchy čuch jak feťák-čuchač!

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:08
- Nahlásit

corleona
Vždyť jsem Ti odpovídala, ne?
Možná si mi odpovídala, ale do Práglu to jaksi už nedorazilo.
Ať zije čistý zdraví vzduch a kýslík

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:09
- Nahlásit

Teta
U nás takhle čučím já. Narozdíl od Albiho, který otevře a hned ví..

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:14
- Nahlásit

Teta
Tak teď jsem se dívala a v odeslané to nemám tak to jsem si nevšimla, myslela jsem, že to normálně odešlo, když se mi výjimečně po odeslání neobjevilo Stránku nelze zobrazit.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:28 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

mistr, Corleona
Nezapomeň, že Bradokouška je matematička. Takže to má si móóóóc dobře spočítaný. Kdybych nějakou nosku patěrjál, tak by mi to asi taky pěkně spočítala. To víš, šetřit še muší.
A nebo vždycky - to když nějaká přebývá či chybí, druhou z páru vyhodí. Snad ne! Jdu se provést výslech.

Teta
Doufám, že když ses v tom HUPu vrtala kombinačkama, taks měla cigáro v ustech. Ale asi ne, to bys asi skončila u Boba v předzahrádce.
Já ti neposílal Darwinovu teorii o vývoji Bradokouše Kulekouše? - dyk to tu bylo nedávno. Tak posílám na mail.

corleona, Teta
Já v ledničce taky nemůžu nic najít, přestože v ní pořád něco dobrého je. Vysvětluje se to tím, že muž je lovec, tzn. není schopen identifikovat potravu na blízko (v ledničce). Muži vždycky lovili a čuměli do dálky, aby našli potenciální oběť, kterou by ulovili - třeba mamuta. A já toho mamuta v ledničce furt ne a ne najít.

articek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:30
- Nahlásit

corleona
no už by si to pomalu mohla vědět, gratuluju jestli to vyjde. Nejvíc mi vadí, že to štěně se chovalo úplně normálně a z ničeho nic začalo brečet, když už si člověk myslí, že má vyhráno. Je fakt, že to nebyl nejlehčí porod a tři štěńata vyšly bez obalu, ale po dvou dnech bych to prostě už nečekala.
ty bu´d v pohodě máš doma mladice a haldu zkušeností k tomu

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:31
- Nahlásit

Tommy Gun
Jo jo, to je normální- takhle Albi taky pořád něco hledá a já přijdu a s pohledem upřeným na něj, na slepo šáhnu a onu věc mu podám se slovy: "Nic neříkám, chápu.. Ty zas vidíš ty mamuty v dálce.."

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:31
- Nahlásit

Tommy Gun
No jasně že jsem Darwinovou teorii dostala už dávno!
Mě se pouze líbí jak Corli přejměnovala Kulekouše na Bradokouše!

Dík za vysvětlení lednicové teorie, něco na tom je! Počkej, ale to znamená že Corli je tak trochu chlap?

Jo a HUP a Elektro mají dvě samostatné dvířka asi půl metru od sebe, ale je to vše na stejný klíč.
Ne, kombinačkama jsem se v tom fakt nevrtala, zazvonila jsem u sousedů a ty ten klíč měli

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:32
- Nahlásit

corleona
.... jo a taky Bradokoušová nezhasíná v ledničce. Ale to asi všechny ženský.

articek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:34
- Nahlásit

Cituška
Denisa poňuchat se s mláďáty... A nakazila si jí chovatelstvím?

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:34
- Nahlásit

articek
Přesně tak se to stalo nám. Čekali jsme tři dny. Pak jsme je i nafotili a dali na stránky. A v noci štěně začlo naříkat a umřelo. A druhý den další. Hrůza. Pak už stačilo, že nějaké kviklo a já měla husí kůži a děs v očích.. Jsme oba citlivky takže jsme byli psychicky totálně sesypaní.. Na chov se moc nehodíme, moc to prožíváme. I následně ten prodej štěňat nesem blbě. No magoři..

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:35 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
Bradokouš ..... dyk je to napsaný na tom vobrázku !!!!!!!!!!!! Heč už mám štychy venku a krásně se mi loupou strupy.
Kdyžs zvonila u "těch" sousedů - nedostalas hasákem (to víš co je?) po ústech? Od HUPu by se neměl rozdělávat oheň myslím asi 1,5 metru, či kolik je tam napsáno na těch dvířkách.
Normálně tě vidím zadkem zabořenou u Boba v předzahradce v oranžových tulipánech.

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání