Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:35
- Nahlásit

corleona
I v Praze se ponožky ztrácí a taky vždycky jedna z páru

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:36 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Ne, nejsem chlap. Jen jsem mužatka.
Chodím v gumákach, vaťaku a v koutku mám startku bez filtru a po psch řvu basem "Lehňýýýýýýý!"

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:38
- Nahlásit

Ad fenky v očekávání
Jestli máte někdo doma National Geographic na tv tak se v pátek koukejte na " V Lůně". Je to bomba, je tam celá březost feny labradorky. Je to do krytí až po porod a jsou tam záběry z dělohy, fajt bomba!

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:40
- Nahlásit

corleona
"Nic neříkám, chápu.. Ty zas vidíš ty mamuty v dálce.." A že je ale praktické pro život vidět mamuty v dálce !!!! A já si furt myslela, že ty chlapy nejsou k ničemu

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:44
- Nahlásit

Teta
National Geographic toš to my němame. Na střeše sice mame ten lavor, ale to enom machrujem před susedami, že mame satelita. bo my mame enom Novu, Primu, čete, čete dva a tři polske programy... a fertyk

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:46
- Nahlásit

corleona
Teta
chjo......tak to já su taky asi mužatka ráno vobleču gumáky, špinavó a roztrhanó bundu, nasadím čepicu páč mám mastný vlasy a vyrazím do lesa no a večer to vysleču malá Lucka je podobně jako já vystrojená, navíc má všude hovna, jak pořád padá takhle asi neseženem žádnýho novýho tatínka, co?

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:49
- Nahlásit

mistr
Nasadíš převlek mamuta a chlap ťa uloví!!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:52
- Nahlásit

articek
Teď jsem si to teprv přečetla pořádně: haldu zkušeností k tomu KDE??? KDY???? JÁ??? Právě že vůbec!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:53
- Nahlásit

Ty jo.Sem si říkala jak budu chrupkat a prdlajs.Sem koukala v TV jak našli hada co měl dvě hlavy a se mi o tom zdálo. Asi podle těch mejch snů natočím film.Taková hororokomedie

articek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:54
- Nahlásit

corleona
no a já myslela, že jste profíci. U nás to probíha všechno stejně. Písknou a já běžím. A když jdou pak pryč to je taky hrůza. Zatím si to teda ani moc neužívám, nenaspala jsem ani od porodu tu dlouhou noc a ještě se o ně bojím. Ty předcházející štěňata byly tak v pohodě.

articek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:57
- Nahlásit

corleona
A kolik máš za sebou vrhů? Já myslela, že už víc. No my máme sice dva a teď třetí, ale zjiš´tuju, že jsme se vůbec na tich předcházejících nic nenaučili. Teď bych mohla dávat kurs z gynekologie

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:57
- Nahlásit

Tommy Gun
Co Pila - už byla?
3. 2., zdá se, mám i výjimečně volnej víkend, to to vychází...

articek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 21:59
- Nahlásit

mistr

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:01
- Nahlásit

articek
No, já mám za sebou 6 vrhů a stejně jsem pokaždé na nervy. Teda vlastně kromě bordíků, to je tak přírodní plemeno, že to čuby fakt zvládají úplně bez lidského zásahu (dokud jsme ji hlídali, tak nerodila, teprve až když jsme ji nechali o samotě, tak si to zmákla jako fík).
Ty první noci se se štěndy člověk absolutně nevyspí, pořád poslouchá, co kde kvikne a hned běží koukat do bedny, jestli je vše OK. Ale myslím, že se to s přibývajícími vrhy stejně nezmění - že jo, Artrozo, Blaženo?

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:08
- Nahlásit

corleona
tak když vidí toho mamuta jen do dálky, tož to bude dobréé.... kdyby ňa viděl z blízka, tak asi zahodí kyj a uteče

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:10
- Nahlásit

articek
Já jsme měla dva vrhy před deseti lety amoje stanice "z Bronxu " už zanikla - čili jsem si nepamatovala téměř lautr nic, jen základní věci a fakt jsem to tahala z paty.. No a teď jsme měli první vrh a Alberto je novic absolutní. Ten si před porodem pročítal pasáž porod v knize "Chov psů" od Procházky a se zděšeným výrazem řekl: "To je strašné!!!"
A dobré bylo, jak jsem odpoledne viděla, že Unit už je neklidná a začíná dýchat. Natlačila se mi do klína a já ji držela. Přišel Tom a říká "Co? Už to začalo? Už to začalo? Ježišmarja!" Tak říkám:"Klííííd. Máme čas. Teď bude dýchat a v noci bude rodit. Zajdi pro vodu, máme čas.! (rodili jsme v porodně v kotci). No a než přišel, tak se narodila Angelina. (To jsem nezažila, moje feny vždycky funěly půl dne a pak celou noc až do rána rodily)Přišel Tom s konví vody, pískal si.. Říkám: "Tak máme první štěně.." A on málem vylil konev: "NO TO SI DĚLÁŠ PRDEL!!!!!"

articek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:12
- Nahlásit

Markét
no už jsem vyléčená, blbí je, že jim člověk nemůže ani pomoc jen čeká jestli to zvládnou sami, ještě si říkám jestli jsem to nějak blbě nevyčistila a nepodcenila

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:15 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

mistr
Já kolikrát ani nejdu blíž k plotu, když na mě mluví soused. Když třeba vyjdu jako fešanda nenamalovaná v zablácené bundě od psů a gumákách od exkrementů do kotců. Se mi stalo, že si mě i pošťačka prohlížela. Si myslela: Toš baráááák, s pštrosem, s bazééééénem, zaparkované Audi, toš vyjde panička s nehtama až po Frýdek-Místek.. a prd, vylezu já v hrubých ponožkách s kokrhelem na hlavě, bílá jak stěna, bo na mejkap jaksi nezbyl čas..

Markét
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:17
- Nahlásit

articek
No jo, člověk fur myslí na tisíc věcí, jestli na něco nezapomněl, někde něco nezanedbal, jestli něco neměl udělat líp...
Ale ty placatý voňavý držtičky prostě stojí za to se kvůli nim trochu nervovat. Nebo ne?
Proč bychom jinak takhle blbli, když narejžovat se na tom nedá, když se to dělá poctivě.

articek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:17
- Nahlásit

corleona
to jsem to teda popletla
No nám to zdržovala Irisa, mermomocí chtěla rodit v kotci a né v bedně takže to přesvědčování bylo asi půl den, jinak do 12h jsme vždycky měli odrozeno,ty zpříčený mi trvali skoro hodinu vyndat

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:21
- Nahlásit

articek
No toho se děsím.. problémů u porodu. To jsme měla u starých fen, ta první musel ana císař. S Unity to anopak bylo během třech a půl hodin hotové, zkrátka bomba!! akorát po těch třech dnech přišly pak z ničeho nic problémy..

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:22
- Nahlásit

corleona
bo na mejkap jaksi nezbyl čas.... was ist das "mejkap"

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:22
- Nahlásit

mistr
tak to jsi ščasný člověk..

articek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:23
- Nahlásit

Markét
ty nervy co už tejden máme ani nikdo zaplatit nemůže. Oni za to stojí, ale jelikož jsem problémy nikdy nezažila, chtěla jsem štěńata furt, protože mám ráda to piplání atd.Teď budu trochu rozmýšlet

articek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:24
- Nahlásit

corleona
buď v pohodě

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 22:43
- Nahlásit

articek
já jsem proto chovat přestala a koupila si radši psa. No a teď jsem v tom znovu..

pech
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 23:13
- Nahlásit

všichni rodí a kafe furt nikdo nevaří?? koláč je na stole!

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 23:15
- Nahlásit

pech
Kafe? Na kafe už je pozdě, já právě dolévám víno

pech
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 23:20
- Nahlásit

corleona
beru, půjde ke koláči?

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 23:38
- Nahlásit

pech
ystěééé.. kluci Muller s Thurgauem jsou na sladký!

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání