| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 13:11
- Nahlásit
Vcelka
Už jsem to slyšela, ale stejně jsem se řehnila jak kůn
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 13:13
- Nahlásit
Artroza
tak to je aktivista
Cituška už má úplnou depku, sice jí na procházkách furt něco házím, ale dneska jsem jí slíbila, že půjdem příští týden na stopičku a nějakou poslušnost
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 15:04
- Nahlásit
Denisa
tak asi dám někdy na web ohlášky a zásnuby, ještě se poradím s mým hlavním poradcem jak se to dělá, jestli to není brzy vlastně a taky ještě řádně požádáme s G. o ruku rodiče ženicha!
Artroza
Bacha na ty jablka, Buc je přeci žere a jak pak kryje i doma
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 15:48
- Nahlásit
Tak jsme se dnes na cvikoši fakt nasmáli. Jednu holčinu se tam snažil nakrýt její vlastní pes. A jelikož je to šedovkl jak tele, tak chudák neměla šanci ho sundat. A to se jen sehla pro aport...
Jinak si Fee parádně zakousala. Cvičení bylo taky super a dokonce zvládla i cestu domů nacpaná v kufru mojí 106tky spolu s ridgebackou! (kupodivu bez krveprolití! )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 16:01
- Nahlásit
Hój!
My jsme dnes stopičkovali v blátě na poli, no žůžo, bagančata obalená, že jsem nemohla uzvednout nohy a Giordi nožky obalený bahnem, ale jí to neva, ona si ho pak sežrala z noh, je to čistotná fénečka!
Cituška
depku má Cituška jako ty-Cituška, nebo 4nohá Cituška? já myslím, že obě že?!
já chodím kousat, stopovat, ale ta poslušnost mě neba, jsme nebyly třeba na překážkách ani nepamatuju... zato blbnem s kámoši, frisbíčkujem a coursingujem atd. a depku mám spíš z toho, že mě neba poslušnosti...mě by byvilo ji učit něco novýho, ale nebaví mě to starý jen to zpřesňovat... no a pak to má vypadat!
můžu sem dát jednu fotku jak mi jedno mimi žere gatě?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 16:08
- Nahlásit
Artroza
krásná aktualizace
no jo no, gdo dnes nemá na stránkách video - jako by nebyl
a koukám že malá Kardinálka má na krku veselý drátek - a nese to statečně pašanda pásikatá
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 17:27
- Nahlásit
Haló lidi
vy, kteří jste nezakoupili stromek ve výprodeji (jako někdo... ), už ho máte odstrojený??? Tři králové byli včera a musím s obdivem konstatovat, že naše jedle z kavkazského národního parku nepustila ještě ani jednu jehličku. Je mi skoro líto ji už vyhodit.
Denisa
Jak jsi na tom s názvem CHS? Tuším, že už máš jasno, tak to prozraď! Nebuť labuť...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 17:45
- Nahlásit
Denisa
jasně že můžeš!
blažena
Sem taky chtěla napsat, jak jí sluší korálky a netroufla jsem si
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 17:48
- Nahlásit
Denisa
No upřimně, venčím tři psy, kdykoliv jsou štěnda vzhůru tak si s něma hraju a mezitím vařím, uklízím a pracuju, takže já moc depku nemám, zato ta čtyřnohá!!!!
dneska mi při hře venku nakousla nohavici fest
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 18:32
- Nahlásit
Ahoj lidičky.
Já celej den uklízela.A pak jsem si jela koupit televizi.A su grogy.Taky dnes rodinná rada rozhodla že místo tátovy dílny(je docela dost velká) bude taková psí mísnast.Takže zítra budu vyklízet dílnu.Je zateplená tak ju jen trošku upravíme a bude.Jinak budou snáma vevnitř.Ale jak budou štěnici tak to by asi dohromady neklapalo.Nebo když prostě bude potřeba je zavřít.
Artroza
Super fotky a video.Sem se chtěla zeptat.Dělá se u vás v pobočce nácvik na ZCH? V Brně se mi nechce ju dělat.A Praha je tak nejblíž.Nechcu tam jet rovnou na ZCH ale chtěla bych aby si tam i zakousala na figuranta a tak.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 19:19
- Nahlásit
Ada
Ahoj, budu tak drzá a odpovím za Artrozu. V Praze se dělají nácviky na ZCH vždy dvě středy před zkouškou. Je tam váha, pes se změří, je tam figurant, střílí se atd.
Ta psí místností zní velice rozumně
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 19:54
- Nahlásit
Teta
Jeje středa.No ale nějak bych si to zařídila.Chcu uchovnit Adlaidu Ale né v Brně.Tak jsem si říkala že v Praze je to asi nejblíž.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 19:55
- Nahlásit
ola
my jsem na tom se stromečkem uplně stejně, taky ani jehlička dole, tak ho ještě aspoň týden necháme.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 19:59
- Nahlásit
Ada
Vždyť máš poblíž Žirovnici a tam je plánována ZCH přímo na boxerském táboře (začátek července, pořádá ÚP Č: Krumlov), takže příležitostí k tréninku bude až dost...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 19:59
- Nahlásit
Vcelka
My máme stromek už fuč.Dvakrát nám ho shodila kočka a šel.Dělala na něho nálety.Už jsme na to neměli nervy
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:01 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Markét
Jenže já jsem od 30.7. do 9.8. na táboře.Budeu s Aidou dělat ZVV1.Takže tam to nejde.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:01
- Nahlásit
Vcelka
Ola
no mi taky míváme stromeček vždycky dýl než do Tří králů.
Ale letos půjde asi dřív. Pořád sice perfektně drží a krásně voní, ale já jsem si doma asi nenechala bostoní miminka, ale veverky....A tak trošku trpí....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:03
- Nahlásit
Stýnka
Ahoj jedeš taky na tábor že jo?Doly ti propozice.Budou i zkoušky
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:03
- Nahlásit
Ada
Jenže já jsem od 30.7. do 9.8. na táboře. Teda Ada tos ty datumy pěkně pomotala. Já teda neví jak ty, ale já pojedu na Ošíkov v úplně jinej termín
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:07
- Nahlásit
Stýnka
jj. od 30.6 do 8.7. už je to dobře.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:09
- Nahlásit
Ada
Tak do třetice všeho dobrýho....
Pokud to okolnosti dovolí tak jedu. Začínáme na jaře stavět barák, takže se uvidí jak budu všechno stíhat.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:10
- Nahlásit
ola
... my už stromek nemáme 5 dní.
blažena
veselý drátek - hehe - hezké pojmenování.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:15
- Nahlásit
Moravian zase ukazujou chudinku fenulku co ukazuje zoubky a samo že nezapoměla napsat od koho ju má Že ju to furt baví.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:50
- Nahlásit
Stýnka, Vcelka, Ola
Hele, přestaňte tady řešit ty vaše krásné stromečky, vy provokatérky
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:54
- Nahlásit
Teta
když von je fakt pořád tak hezkej...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:01
- Nahlásit
Teta
Nic si stoho nedělej.Mi měli umělej
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:12
- Nahlásit
Teta
co když vyhlásíme stávku Artroze, že chceme taky video !!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:24
- Nahlásit
Ada
nám stromeček ještě stojí a je naprosto v pohodě, dole ani jedna jehlička (umělej)
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:26
- Nahlásit
Stýnka
Ada
Kdo v Ošíkově figuruje a kdo to vede? Prosím
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:30
- Nahlásit
Cituška
vede to Ilona Havigerová, figuranti bejvaj minimálně 3.
Loni byl Marcel Mareček, Martin Šolc, Jirka Štětka a jednoho figuranta (původně neplánovanýho pro tábor) jsem přitáhla já od nás ze cvičáku - Láďa Václavek (ale asi ho neznáš, on to nedělá nijak vrcholově, ale je moooc šikovnej).
Na to že bylo cellkem asi 25 psovodů, tak figurantů bylo dost
|