| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:31
- Nahlásit
Cituška
Figuruje Marcel Mareček, Jirka Štětka a další snad doplní Stýnka.Figuranti jsou to fakt dobří.Mistr může potvrdit Marcela že jo Mistře tábor pořádá Ilonka Havigerová.Jezdím tam 5 let a fakt je tam fajn.Super parta lidí a pesani se tam dost naučí
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:33
- Nahlásit
Stýnka
Můžu potvrit.Fakt šikovnej figurant
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:34
- Nahlásit
Ada
jojo......Marcel je šikula
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:35
- Nahlásit
Se koukám na ten film na Nově a chvílema se bojím.Koukáte taky někdo???
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:37
- Nahlásit
mistr
A co ty?Nepojedeš taky na Ošíkov?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:40
- Nahlásit
Překupníci ubohý. Škoda se s nima zahazovat. Myslím, že by na tyto překupníky měli být upozorněni všichni členové klubu - a zejména ti chovající, kteří s nimi jeste nemají zkušenost.
We are pleased to offer Moravian Kennel Importing services for puppies from Europe. Imports will usually come directly from Europe to the International Airport closest to you. We screen our European breeders and try to ensure the highest quality bloodlines, health, offspring etc.
We will find the reputable breeder, you'll close the deal.
No comission and no obligation to us! We're not brokers.
http://www.moraviankennel.com/FAQ.htm
http://www.moraviankennel.com/pupapl.htm
Ada
Moravian zase ukazujou chudinku fenulku - kdes to našla? Já projel jejich web a nikde to tam není. Můžeš sem hodit přímý odkaz? Dík.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:48
- Nahlásit
Ada
Stýnka
Děkuju moc, hodně jsem o Ošíkově slyšela,pak jsem tam jednou chtěla zařídit na tom místě soustředění pro záchranáře, mluvila jsem přímo s paní Havigerovou, nejdřív byla nadšená a pak najednou, že to nejde, ale vzhledem ke vztahům záchranných organizací v naší republice se vlastně ani nedivím, kdoví, co jí kdo napovídal...
Uvidím, jak dopadne moje dovolená, vedu 14ti denní tábor v Žirovnici záchranářský, kde máme taky docela šikovného figuranta z Prahy, a chtěla jsem jet na týden na tábor na Jirku Baráta, tak nevím, co šéf unese
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:49
- Nahlásit
Tommy Gun
taky na cz psovi, ale na jiné diskuzi
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:49
- Nahlásit
Tommy Gun
Musíš na CHOVATELSKÁ ETIKETA.Dala tam foto a komentář.Není tam adresa.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:51
- Nahlásit
Cituška
Ono záleží na paní hospodské.Ta má hlavní slovo.Ale proč to nešlo to nevím.Je tam fajn banda lidí.Letos tam jedu šestým rokem.A neměnila bych.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:51
- Nahlásit
Tommy Gun
plís......... my co neumíme ingliš.........přelož nám to
Ada
já ještě nevím, možná pojedu...........kdo ví, kde budu v červenci možná třeba v Praze, tam jsem ještě nebydlela
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:53
- Nahlásit
mistr
Pojed a budeš mi dávat kapky co dělám blbě Bych to potřebovala.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:55
- Nahlásit
mistr
...... já to vyšťoural, přeloží to Teta.
Od toho ji tu máme. Teta, nástup do hokny.
Ada, mistr
aha, dík - jdu tam.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 22:00
- Nahlásit
Tommy Gun
Od toho ji tu máme. Teta, nástup do hokny. čéče, odkud znáš hoknu?!?!?! dyk seš z JČ ??
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 22:04 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada, Market
Ta chovatelka ze amerického kontinentu je pěkná hňupka. Chudák tak fena, která se dle jejího názoru nepovedla. Tímto způsobem hodí horní pysk za spodní řezák ne-li za oba skoro každej boxer - i náš. Když to hodí zpátky, zuby neukazuje ani náhodou. Stačí, že trochu zakloní hlavu dozadu, otevře mordu a pak ji přivře. Horní pysk se mu vzhledem k předkusu zaklíní za spodní špičák a je to hned. Pak se oblízne a je to zpátky v pohodě. Takže by mě zajímaly i další fotky, kdy je horní pysk v "normální poloze". Ale takový se asi za Atlantikem nedělaj. Dělaj se jen záměrně "zubatý" fotky. Co já vím, tak paní s náma ve vedlejší místnosti ukončila debatu, ale najednou se vrátila. A je tak vychovaná, že nám přeje k novému roku. Dobrá to žena.
mistr
.... kamarád studoval Mendelovu univerzitu a byl ve Štatlu na koleji.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 22:12
- Nahlásit
Tommy Gun
Naší Aidě se to taky někdy poved.Nevím co ta ženská furt řeší.Už je trapná.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 22:13
- Nahlásit
Tommy Gun
a to ti jako kamarád dával lekce hantecoviny
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 22:38
- Nahlásit
mistr
Nic překládat nebudu, je to moc dlouhé a chci do hajan.
Na stránce s FAQ i na pupinfo píšou o tom jaký je rozdíl mezí levným a drahým štěnětem, že štěně není hračka ale zodpovědnost na celý život, atd. Prostě zní to hezky ale nějak jim nevěřím.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 22:43
- Nahlásit
Mistr
co když vyhlásíme stávku Artroze, že chceme taky video!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 22:50
- Nahlásit
fšem
hodila jsem nový fotečky na stránky a jdu honem spát, než se ta malá banda vzbudí
Dobrou a zítra
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 23:04
- Nahlásit
Cituška, Market
Hele, Váš kolega ze záchr. brigády a PCH UP ČK si užívá dovči tady - URL A my hnijem doma. Taky někam jedem, co?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 23:16
- Nahlásit
Tommy Gun
Jo jo, psal mi, že je teď 14 dní mimo a pak se ozve, tak tady je, kuk
Určitě je to zasloužená dovolená
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 01:07
- Nahlásit
roztomilouš štěňouš!
Cituška
Ha! a teď nevím...který z těch tří piraněk to je?!
ola
já fakt ještě nevím! ještě jsem se nerozhodla, vždy to odložím, že je ještě dost času (hárat má někdy v květnu), ale dala jsem si termín, že do 15.1. to posílám, takže dočkej času jako husa klasu! labuť D.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 01:15
- Nahlásit
Cituška
no asi Kájinka co?! tipuju, Kájinka-Giordinka... anebo Patynka, Maxík nee...
Artroza
príma aktualizace, pěkný videjko kousací!!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 07:54
- Nahlásit
tak vy tady vsichni kecate do rana a pak se vam nechce vstavat co????? lenosi!!!
tak gde ste gdo?????
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 07:59
- Nahlásit
Artroza
tu som, ale běžim fuč. kam asi. se mi nechce.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 08:02
- Nahlásit
Kurňa ty rotweileři nám v hlasování pěkně šlapou na paty, máme 49 hlasů a oni jen o malinko míň. Ještě sem zaúkolovala pár známých tak snad zase nějaký hlas přibude.
Ada
koukám jak ti to tam dává ta pani z moravian sežrat, je divná. Ona si myslela že když tady s timhle začne že jí daji všichni za pravdu jenže se trochu spletla. A teď už mi příde že neví kudy kam a naváží se do všech okolo.
A co Aiduška už je jí uplně dobře?
My včera vážili Vikyho a konečně nám z těch 32 kilo trochu přibral, má 33,5.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 08:09
- Nahlásit
Vcelka, Ada
To je ale hlupka, ta moravian ....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 08:11
- Nahlásit
Tommy Gun
nemas uz bejt pryc?
taky jsem to cetla s moravianem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 08:21
- Nahlásit
Artroza
...no vstávat se nechce každopádně, ale musí se...
já bych tu robotu zrušila, fakt jak nevolníci! nebo jako roboti! roboti v robotě, rachotiny v rachotě...
|